Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben adetin 2.günü hormon testi yaptırdım.FSH 8.29 yazıyor.yani iyi mi bu değer.

canım değerin gayet güzel... fsh... yumurtalıklarında ki yumurta rezervi kapasitesi hakkında diğer LH ve E2 hormon sonuçlarınla birlikte değerlendirilen bir hormon değeri.
Adetin 2. veya en geç 3.günü yapılır.Bunun nedeni adet sırasında FSH hormonunun en alt düzeye düşebileceği günlerdir,,çünkü adetliyken yumurta oluşturmazsın.
Bu yüzden ne kadar düşük ise o kadar iyi yükseldikçe yumurta rezervinin azaldığına işaret sabit değil dalgalanma gösteren bir hormon ama ortalama bilgi veren en iyi hormon.Değişkenlik gösterebiliyor her ay.
Yaşın ve adetin 2 ila 3.günde yaptırdığın değerin olması gereken normal miktarlarını nette araştırınca görebilirsin.
en ideali fsh 5 ila 10 arasında olan her labaratuvarda referans aralığı değişken olabiliyor ama ortalama bu..
10 ila 15 arası sinyal başlıyor.hafif azalma
17 sınır geçtiğinde azalma var deniliyor .... RAKAMLAR SABİT DEĞİL TEKRAR SÖYLÜYORUM SADECE ORTALAMA

ya arkadaşlar FSH yumurtlamayla mı ilgili.anlayamadım.10 altındaysa değerimiz yumurtlamamız oluyor mu demek.açıklayabilir misiniz?

canım FSH yumutaları uyaran bir hormon deger 10 un üzerine çıktıysa sorun başlıyor demekmiş , buda yumurtaların yeterince uyarılamadıgına işaretmiş , Kadında çocuk sahibi olabilme kapasitesini yani over rezervini gösteren tek değer FSH değildir. Bunun dışında farklı tahlilller ve testler, yöntemler vardır.

teşekkür ederim masalcım

saolasın canım.

evet biz sonucu almıştık raporda öncesi ve sonrası yazıyo

canım siz çalışmaları yapında hangi gün uygunsanız o zaman olsun akşamki menün benim dünkü menümün aynısı afiyetler olsun şimdiden..sen istiyosan fikirler veririm böyle arada kolay tarifler falan merak etme canım öpüyorum..

cnm benim aşılama yapıldıktan sonra eşimin spermleriyle ilgili sonucu ayrıntılı bir şekilde vermişlerdi sanırım dosyayada koydular..sen doktorunla konuş bakalım veriyolarmı diye..

....................................
ay kızlar bugün bizim ankarada sosyete pazarı var bende iş çıkışı oraya gitmek istiyorum kendimi yormadan yavaş yavaş yürüyerek gezsem bişey olmaz demi ayyy sizinde fikrinizi almak istedimm

ben izin verdim gezebilirsin yormadan

ben tıp fakültesinde yaptırdım aşılamamı. orda saymamışlardı. boşver hiç takma kafana 1 tane olsada rabbim ol derse olur. senin pozitif düşün sonucunda pozitif olsun inşallah.

tatlım ben salı günü aşılama yaptırdım ve bana eşimin sonucunu verdiler bir tanede dosyama koydular söylüyolar yani merak etme ilk aşılamamdada vermişlerdi sonucu

evet biz sonucu almıştık raporda öncesi ve sonrası yazıyo

cnm benim aşılama yapıldıktan sonra eşimin spermleriyle ilgili sonucu ayrıntılı bir şekilde vermişlerdi sanırım dosyayada koydular..sen doktorunla konuş bakalım veriyolarmı diye..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim.o kadar merak ediyorum ne olacak sonuç.inşallah hayırlısı olur hepimiz için.

fazla ayakta kalma ama cnm dikkat et

gez bebegim gez toz eğlen hiç bişeyi kafaya takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…