Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr

Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr

jolly canım ya çok sevindim hayırlısıyla yapılmış transferin inşallah tutar.Allah gönlüne göre versin inşallah.bol bol dua et,kendinede çok çok iyi bak.

canım bebişler transfer edilmiş bugün desene çok sevindim inşallah ikiside tutar ve ikizlerin olur..dualarım seninle inşallah hamile kalırsın cnm..çok dikkat et kendine bu zamanlarda..15 gün sonrami belli olucak sonucun..

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar nisan ayından itibaren takip ediyorum sizleri yeni topikte ben de yer almak istedim.bugün 2. aşılamamı oldum.polikistik over sorunum var.3 serophene+ovitrelle tedavisi ve 1 asılama negatif sonuçlandı.listede yer almak isterim.inşallah bu ay bende annelik heyecanını yasarım...

gez bakalım gez bide dün bana diyodun ne geziyorsun diye :)))) ben bugünde işe gitmedim yedim içtim yattım valla uyku tulumu oldum 3 gündür ama yarın işe gidicem sonra yine tatil cumartesi pazar ohhhh :))))) sende bi değişiklik varmı canım ablan bana demişti ya idrar testi yap diye ben 12.günü evde idrar testi yapcam kızzz sende yappp :))))))))) pek heyecenlandım şimdi bakkkk

İnşallah ikiside tutunurlar annelerine.Sonucun ne zaman belli olacak?

tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini canım.

amin canım

kuzum sen ne yaptın ya bi gittin bebişlerlemi geldin sen , oy oy inşallah ikiside tutunur sana

hayırlı olsun canım tabiki dahil ederiz senide

aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar...

jolly canım ya çok sevindim hayırlısıyla yapılmış transferin inşallah tutar.Allah gönlüne göre versin inşallah.bol bol dua et,kendinede çok çok iyi bak.
Sağol cnm yaa varya gitmeden oncede cok dua ettim . Diyorumya transfer bile hayal derken bide 2 tane koydular. 4444'e devam . Test gunüne kadar bitirmiş olucamm . İns. Bu kez olurr:36:

Evett aldım 2 dene yavrumu geldim eve:) ins. Cnmm çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi ikiz cocuk. 1 tanesi tutsa onada çıldırırım tabi ama ins. İkiside devam eder.tup bebekte test 12 gun sonraymış cnm. 3 günlük süreyi direk atlıyorlar. dışlarda dollendirdikleri icin oradan kazanıyoruz:)Eve geldim yatış valla pzt işbaşı zaten cok yormayın kendimi. :)

kuzum sen ne yaptın ya bi gittin bebişlerlemi geldin sen , oy oy inşallah ikiside tutunur sana

Ehehehehe:) Sorma cnm yapılacak yapılmayacak derken kaptım iki tane bebisi:) Ekranda izledim işlem sırasında minikleri herkes koşturma halindeydi işlem sırasında etrafımda cok güzeldi :) 29 Mayıs test gunüm ins. Pozitif sonuc alirim senin işlem oncesinde sanada umut olmuş olurum

inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunur annelerine 12 sonra güzel haberlerini alırıız inşallah

Cokkk sevindim senin adina gozunaydin olsun degerlerinden anlamistik ikiz olabilecegini Allah saglikla tamamini erdirsin aldigim en guzel haber bugun tebrik ederim canim

Transferin saglikla yapilmis hayirlisi olsun canim umarim 12 gun sonrada mutlu haberini almak kismet olur hamile kal İnsallah:)))

Aminnn insallahhArtık su hamile kalanlar listesini kabartmanın zamani geldi coşturalım listeyii:)

bence sonucuna göre seninde ikiz ihtimali yüksek tahlil sonucumu burada söylediğimde bazı arkadaşlar bana bu sonuca göre senin ikiz demişlerdi haklı çıktılar hepsine tşk ediyorum

hayııııııııııııııııır ikiz olmasınnnnn. benim rahmim yarısı gelişmemiş durumda. taşıyamayabilirim.

selam kızlarrr yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olsunnnn
bende bu ay aşılamaya karar vermiştim fakat doktora gittim ultrasonda 9mm kistim olduğunu gördük.
aslında bu kist 55mm civarlarındaydı ikinci klomende olmuştu ama 1 ay doğumkontrol kullandım ve 2 ay ara verdim gitmemiş tam olarak.
bu ay soğan kürüne başladım ama diğer ay aşılama yaptırcam inşallah gerek kalmaz.

hoşgeldin arkadaşım 2.aşılaman hayırlı olsun bende senin gibi polikistik overliyim ve ilk aşılamam tutmadı..2.aşılama için adet olmayı bekliyorum..inşallah hamile kalırsın..

bebeskocum nerelerdesin sen aşılamanı yaptırdın ortadan kayboldun..nasılsın iyimisin kanaman olmadığını yazmışsın önceki sayfalarda..inşallah bu sefer güzel haberini alıcaz cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…