slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin
Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr
Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr
....................................
ay kızlar bugün bizim ankarada sosyete pazarı var bende iş çıkışı oraya gitmek istiyorum kendimi yormadan yavaş yavaş yürüyerek gezsem bişey olmaz demi ayyy sizinde fikrinizi almak istedimm
tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini canım.
merhaba arkadaslar nisan ayından itibaren takip ediyorum sizleri yeni topikte ben de yer almak istedim.bugün 2. aşılamamı oldum.polikistik over sorunum var.3 serophene+ovitrelle tedavisi ve 1 asılama negatif sonuçlandı.listede yer almak isterim.inşallah bu ay bende annelik heyecanını yasarım...
merhaba arkadaslar nisan ayından itibaren takip ediyorum sizleri yeni topikte ben de yer almak istedim.bugün 2. aşılamamı oldum.polikistik over sorunum var.3 serophene+ovitrelle tedavisi ve 1 asılama negatif sonuçlandı.listede yer almak isterim.inşallah bu ay bende annelik heyecanını yasarım...
Sağol cnm yaa varya gitmeden oncede cok dua ettim . Diyorumya transfer bile hayal derken bide 2 tane koydular. 4444'e devam . Test gunüne kadar bitirmiş olucamm . İns. Bu kez olurr:36:jolly canım ya çok sevindim hayırlısıyla yapılmış transferin inşallah tutar.Allah gönlüne göre versin inşallah.bol bol dua et,kendinede çok çok iyi bak.
canım bebişler transfer edilmiş bugün desene çok sevindim inşallah ikiside tutar ve ikizlerin olur..dualarım seninle inşallah hamile kalırsın cnm..çok dikkat et kendine bu zamanlarda..15 gün sonrami belli olucak sonucun..
aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar...
amin canım
kuzum sen ne yaptın ya bi gittin bebişlerlemi geldin sen , oy oy inşallah ikiside tutunur sana
hayırlı olsun canım tabiki dahil ederiz senide
kuzum sen ne yaptın ya bi gittin bebişlerlemi geldin sen , oy oy inşallah ikiside tutunur sana
İnşallah ikiside tutunurlar annelerine.Sonucun ne zaman belli olacak?
slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin
29mayis buyuk gun 12 gun sayıcaz:) Aminnn ins. İsteyen herkese çifter çifter versin Allahimm
Transferin saglikla yapilmis hayirlisi olsun canim umarim 12 gun sonrada mutlu haberini almak kismet olur hamile kal İnsallah:)))
bence sonucuna göre seninde ikiz ihtimali yüksek tahlil sonucumu burada söylediğimde bazı arkadaşlar bana bu sonuca göre senin ikiz demişlerdi haklı çıktılar hepsine tşk ediyorum
gez bakalım gez bide dün bana diyodun ne geziyorsun diye :)))) ben bugünde işe gitmedim yedim içtim yattım valla uyku tulumu oldum 3 gündür ama yarın işe gidicem sonra yine tatil cumartesi pazar ohhhh :))))) sende bi değişiklik varmı canım ablan bana demişti ya idrar testi yap diye ben 12.günü evde idrar testi yapcam kızzz sende yappp :))))))))) pek heyecenlandım şimdi bakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?