hakkında neyse hayırlısı o olsun canım .. zaten ay dediğin ne ki ? hemen geçiyor.. geç olsun güç olmasın da önemli olan bu :) umarım yarın duyacakların umuduna umut katsın arkadaşım (tabii benim içinde geçerli yarın benim de kontrol var )... işinde de kolaylıklar seninle olsun...
doğru söylüyorsun, aylardır yıllardır bekliyoruz zaten, 1 ay daha bekleriz ne olacak:) benim adetin yarın 8.günü ama önceki aydan ilaçlar etkisini devam ettirdiği için birkaç yumurta vardı, öncesinden kalan büyüklerde vardı, sanırım küçüklerin durumuna bakacak, durum artık neyi gösterecek bilmiyorum ama olur derse bir kaç gün iğne sonra aşılama. bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah senin de kontrolün iyi geçer canım. şansın bol olsun:)
su perisi günaydın canım. aşılaman yapılmış, ve iyi geçmiş, bundan sonra beklemesi kaldı artık. hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer güzel sonucu alacaksın:)
günaydın tatlım oldu bitti bile gün saymaya başladım..hinşallah sonunda güzel haberi alırım cnm..senin 2.aşılama durumu noldu cnm ne zaman doktora gidecektin?
günaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutluluktan uçacağımız bir hafta olsun inşallah..çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum işleri bir an önce bitsin rahatlasınlar inşallah
inşallah bu sefer sonu güzel olacak canım,iyi düşünelim iyi olsun.
ben yarın doktora gidiyorum cnm, sana yetişemedim yani:) yarında 8. günüm oluyor, önceki ay kullandığım iğnelerin etkisi devam etmişti, bir kaç yumurta vardı onların gelişimine bakıp öyle karar verecek doktor. bu ay olmasa da sorun değil bende dinlenmiş olurum ne yapayım, sağlık olsun cnm, sizlerden iyi haberler gelsin de bizim de moralimiz yerine gelir inşallah.
günayydın canım ... ne güzel temennilerde bulunmuşsun ...
bende canım çok yorma genede kendini dikkat etCooook coook kolay gelsin canim benimmm allah sabir versin
Bende iyiyim canim malum hafta basi temizlik var evdeinun disinda bol bol ilaclarla dinlenmeyle geciyor zaman icimde bir his sonra yorulacakmisim gibi geliyor cok opuyorum seniii
günaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutluluktan uçacağımız bir hafta olsun inşallah..çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum işleri bir an önce bitsin rahatlasınlar inşallah
Süper neşeli dertsiz tasasız pozitifli bir hafta diliyorum.
gün sayanlara hemencicik geçsin günler, bir an önce güzel sonuçlar alsınlar önce onlar sonrada biz sevinelim... :))
günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum herkesin kontrolleri iyi geçsin yumurtalar hergün 2mm birden büyüsün aşılamalar tez zamanda yapılsın inşallahhhh :) amin
Amin canım.Bende denize gidecektim bu hafta güya eşim çalıştıgı için kardeşimle gidecektik onunda 1-2 saatliğine diye işi çıktı ögleden sonra 16 ya kadar sürdü gidemedik dün bütün gün sıcakta evde kavrulduk yani .hem denize gitseydim neveercare arkadaşımızlada buluşacaktık.
medids hoşgeldin kız nerelerdesin sabahları erkenden ugrardın iyimiyiz, moraller nasıl
amin canım hepimiz çok mutlu olalım bu hafta
herkese iyi haftalar çok çok güzel bir hafta olsun
mdacım; dün milli parkta gözüm seni aradı ama gelememişsin malesefo kadar kalabalıktı ki anlatamam...biz de 10 kşilik bir grupla geç gittik bu yüzden yer bulamadık. bir yerlere sığışmaya çalıştık:)) birkaç saat dennize girdik ve döndük piknik falan yoktu yani..inşallah bir dahaki sefere buluşup birlikte yaparız pikniği:))
superisi; hayırlı uğurlu olsun aşılaman..bu 15 günlük süre de su gibi akıp gitsin ve olumlu sonucunla bizi mutlu et inşallah:)))
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
peri nasılsın bebegim , kahvaltılar keyifler yapılmış hafta sonu allah her gününüzü en güzelinde kılsın
yalnız ananası görünce hemen aklıma ne geldi biliyormusun, hani bebek tutunması için ananasın faydalı oldugu söyleniyorya artık bizimde bakış açımız degişmiş
herkese iyi haftalar çok çok güzel bir hafta olsun
mdacım; dün milli parkta gözüm seni aradı ama gelememişsin malesefo kadar kalabalıktı ki anlatamam...biz de 10 kşilik bir grupla geç gittik bu yüzden yer bulamadık. bir yerlere sığışmaya çalıştık:)) birkaç saat dennize girdik ve döndük piknik falan yoktu yani..inşallah bir dahaki sefere buluşup birlikte yaparız pikniği:))
superisi; hayırlı uğurlu olsun aşılaman..bu 15 günlük süre de su gibi akıp gitsin ve olumlu sonucunla bizi mutlu et inşallah:)))
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...
süperim canım,ohh yokluğumda fark edilmiş ne mutlu bana :))) eşimin yiğeninin sünneti vardı koşturduk baya ne zormuş ya :)) düğünü ben yaptım sanki :))) bitti geçti geldim tekrardan :))
iyiyim kuzum sen nasılsın..sorma kocam hayatta yapmaz böyle şeyler ama 2 gündür bütün işleri yaptı sanki hamileymişim gibiçok keyifliydi valla canım ya onlar olmasa naparız biz..bizde o düşünceyle aldık ananası canım eşime söyledim ananas faydalıymış diye gitti hemen aldı bir görsen sürekli ananas getiriyo bunu bitireceksin falan..işimiz ananasa kaldıysa doğru diyosun canım bakış açımız değişmiş gerçektende..senin hafta sonun nasıldı dinlenebildinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?