Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

doğru söylüyorsun, aylardır yıllardır bekliyoruz zaten, 1 ay daha bekleriz ne olacak:) benim adetin yarın 8.günü ama önceki aydan ilaçlar etkisini devam ettirdiği için birkaç yumurta vardı, öncesinden kalan büyüklerde vardı, sanırım küçüklerin durumuna bakacak, durum artık neyi gösterecek bilmiyorum ama olur derse bir kaç gün iğne sonra aşılama. bakalım hayırlısı hepimiz için, inşallah senin de kontrolün iyi geçer canım. şansın bol olsun:)

teşekkürler canım..hepimizin şansı yüksek ,hayırlısıyla göbişlerimiz de meleklerimizle dolsun...

günaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutluluktan uçacağımız bir hafta olsun inşallah..çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum işleri bir an önce bitsin rahatlasınlar inşallah

su perisi günaydın canım. aşılaman yapılmış, ve iyi geçmiş, bundan sonra beklemesi kaldı artık. hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer güzel sonucu alacaksın:)

günaydın tatlım oldu bitti bile gün saymaya başladım..hinşallah sonunda güzel haberi alırım cnm..senin 2.aşılama durumu noldu cnm ne zaman doktora gidecektin?

günaydın tatlım oldu bitti bile gün saymaya başladım..hinşallah sonunda güzel haberi alırım cnm..senin 2.aşılama durumu noldu cnm ne zaman doktora gidecektin?

inşallah bu sefer sonu güzel olacak canım,iyi düşünelim iyi olsun.
ben yarın doktora gidiyorum cnm, sana yetişemedim yani:) yarında 8. günüm oluyor, önceki ay kullandığım iğnelerin etkisi devam etmişti, bir kaç yumurta vardı onların gelişimine bakıp öyle karar verecek doktor. bu ay olmasa da sorun değil bende dinlenmiş olurum ne yapayım, sağlık olsun cnm, sizlerden iyi haberler gelsin de bizim de moralimiz yerine gelir inşallah.

günaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutluluktan uçacağımız bir hafta olsun inşallah..çalışan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum işleri bir an önce bitsin rahatlasınlar inşallah

günayydın canım ... ne güzel temennilerde bulunmuşsun ...

inşallah canım herşey iyi olur..yarın güzel haberlerini bekliyorum cnm 1 ayda ara versen bile sorun değil dinlenmiş olursun bende ara vermiştim iyi geliyo gerçekten..geç olsun güzel olsun inşallah

Süper neşeli dertsiz tasasız pozitifli bir hafta diliyorum.

gün sayanlara hemencicik geçsin günler, bir an önce güzel sonuçlar alsınlar önce onlar sonrada biz sevinelim... :))

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum herkesin kontrolleri iyi geçsin yumurtalar hergün 2mm birden büyüsün aşılamalar tez zamanda yapılsın inşallahhhh :) amin

Cooook coook kolay gelsin canim benimmm allah sabir versin
Bende iyiyim canim malum hafta basi temizlik var evde inun disinda bol bol ilaclarla dinlenmeyle geciyor zaman icimde bir his sonra yorulacakmisim gibi geliyor cok opuyorum seniii
bende canım çok yorma genede kendini dikkat et

peri nasılsın bebegim , kahvaltılar keyifler yapılmış hafta sonu allah her gününüzü en güzelinde kılsın
yalnız ananası görünce hemen aklıma ne geldi biliyormusun, hani bebek tutunması için ananasın faydalı oldugu söyleniyorya artık bizimde bakış açımız degişmiş

Son düzenleme:
Süper neşeli dertsiz tasasız pozitifli bir hafta diliyorum.

gün sayanlara hemencicik geçsin günler, bir an önce güzel sonuçlar alsınlar önce onlar sonrada biz sevinelim... :))

medids hoşgeldin kız nerelerdesin sabahları erkenden ugrardın iyimiyiz, moraller nasıl

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum herkesin kontrolleri iyi geçsin yumurtalar hergün 2mm birden büyüsün aşılamalar tez zamanda yapılsın inşallahhhh :) amin

amin canım hepimiz çok mutlu olalım bu hafta

herkese iyi haftalar çok çok güzel bir hafta olsun

mdacım; dün milli parkta gözüm seni aradı ama gelememişsin malesef o kadar kalabalıktı ki anlatamam...biz de 10 kşilik bir grupla geç gittik bu yüzden yer bulamadık. bir yerlere sığışmaya çalıştık:)) birkaç saat dennize girdik ve döndük piknik falan yoktu yani..inşallah bir dahaki sefere buluşup birlikte yaparız pikniği:))

superisi; hayırlı uğurlu olsun aşılaman..bu 15 günlük süre de su gibi akıp gitsin ve olumlu sonucunla bizi mutlu et inşallah:)))
allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle...

medids hoşgeldin kız nerelerdesin sabahları erkenden ugrardın iyimiyiz, moraller nasıl

amin canım hepimiz çok mutlu olalım bu hafta

süperim canım,ohh yokluğumda fark edilmiş ne mutlu bana :))) eşimin yiğeninin sünneti vardı koşturduk baya ne zormuş ya :)) düğünü ben yaptım sanki :))) bitti geçti geldim tekrardan :))

merhaba canım
yabiki yaparız bende dün çok heveslenmiştim hem seninle tanışacagım diye ayrıda bir keyifliydim ama kardeşimin işi hesapsız uzadı bende evde bekledim durdum onu ha geldi ha geliyor diye , kısmet degilmiş. ama haberleşelim.

iyiyim kuzum sen nasılsın..sorma kocam hayatta yapmaz böyle şeyler ama 2 gündür bütün işleri yaptı sanki hamileymişim gibi çok keyifliydi valla canım ya onlar olmasa naparız biz..bizde o düşünceyle aldık ananası canım eşime söyledim ananas faydalıymış diye gitti hemen aldı bir görsen sürekli ananas getiriyo bunu bitireceksin falan..işimiz ananasa kaldıysa doğru diyosun canım bakış açımız değişmiş gerçektende..senin hafta sonun nasıldı dinlenebildinmi?

Son düzenleme:

sağol canım inşallah güzel sonuçlanır sonunda hepimiz mutlu oluruz inşallah..dualarımız kabul olsun inşallahhhh

süperim canım,ohh yokluğumda fark edilmiş ne mutlu bana :))) eşimin yiğeninin sünneti vardı koşturduk baya ne zormuş ya :)) düğünü ben yaptım sanki :))) bitti geçti geldim tekrardan :))

ilerde oğlun olduğunda kolay geçirirsin şimdiden tecrübe edindin canım ne güzel işte

bende dinlendim canım hep evdeydim yattım uzandım yedim içtim , bu aralar çok kilo aldıgımı farkettim akşam yürüşüne çıktım keyifliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…