senin yumurtaların kaç taneydi boyutları neydi sperm sayısı kaçtı hatırlıyomusun?
derincim inşallah dedikleri çıkar hamilesindir ne güzel bir sürpriz olur sanada..
ne bileyim ya soramıyorum işte aslında haklısın hemde özele gidiyorum ama rahatsızlık vermekten çok korkuyorum ben insanlara
ne bileyim ya soramıyorum işte aslında haklısın hemde özele gidiyorum ama rahatsızlık vermekten çok korkuyorum ben insanlara
hatırlıyorum cnm, daha çok yeni zaten, ayın 7.sinde(adetimin 10.günü aşılamam yapıldı) aşılamadan 11 gün sonrada adet oldum, bayaaa hızlı oldu benim herşey.bende yumurta çok oldu. sağda 24,20,19,18 solda ise 20,19,18 di sanırım. iğnelerin etkisi devam etmiş küçük yumurtalar vardı ,yarın 8. günüm duruma göre bir kaç gün iğne kullanıp tekrardan aşılama yapılabilir, bakalım. eşimin ise yıkama sonrası 40 milyon %85 hareketli spermi vardı. ama benim eşim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu, doktorumuz ve şimdiye kadar gittiğimiz doktorlar değerler için iyi diyorlar ama morfoloji düşük , onu da önemsemiyorlar nedense, bize 1 tane sperm bile yeter diyorlar.
canım ya niye çekiniyorsun zaten meşgulse bağlamıyor doktora. doktora soru sorduğunda da iyi cevap veriyor ne aklına takıldıysa ara sor bence
inşallah tatlım biraz öncede ananem aradı haberi yok bu durumlardan rüyamda seni hamile gördüm ama düşürüyodun bebeğini dedi bu seferde içimden allah korusun dedim inşallah böyle bişeyle karşılaşmam senin nasıl geçiyor günlerin ağrı varmı
rüyalar tersine çıkar canım belkide bebişin seninledirinşallah hamilesindir cnm..benim günler iyi geçiyo bugün 3.günüm ne çabukta geçti diyorum hatta..ayakta fazla kaldığım zaman sancı giriyo sol tarafıma, göğüs uçlarım acıyo onun dışında pek bişey yok..
ben 2. aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim ama tutmazsa tüp bebeğe geçcez merkez araştırıyorum şimdiden orası hakkında bilginiz varmı daha önce smyra ya gitmiştim az çok orayı biliyorumda burayı duymamıştım
inşallah kuzum inşallah hereşey iyiye işarettir...ilaca 12/06 da başladım daha var kuzum 1 hafta daha , ama bu ay dogum kontrol hapı içmeme ragmen sanki igne vuruluyormuşum gibi kasılarımda agrı var ayrıca sanki yumurtluyormuşum gibide şeffaf akıntım var bende anlamadım inşallah bu iyiye işarettir.
ne güzel bu dozlarla tedavin oluyor demekki durumun iyi.inşallah hep böyle gider...inşallah bu sefer tutar ilk seferde 75ml gonal f iğne vurulduğum her gün kasıklarımda sancı olurdu bu sefeer doktor düşük dozla 37,5ml le başladı ve benim bugun 6. ığnem ve ben hiç bir şey hissetmiyorum.yarın doktorla görüşmem var bakalım sonuç ne olacak
siincap aşılaman hayırlı olsun umarım sonucunda pozitif olur...cuma günü aşılama yapıldı kızlar salı doktor kontrolunde yumurtaları gördük çarşamba akşamı iğnemi oldum ve cuma sabah yapıldı aşılamam hayırlısıyla inşallah...dikkat ediyorum bakalım ağır bişey kaldırmıyorum yorulmamaya çalışıyorum süpürge falan yapmıyorum.temizlik beklesin bir süre. bi arkadaş sperm sayısı hakkında soruu sormuş iyi sanırım çünkü 5 milyon ve üzerine aşılama yapılıyormuş...allahım hapimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah....
canım ya niye çekiniyorsun zaten meşgulse bağlamıyor doktora. doktora soru sorduğunda da iyi cevap veriyor ne aklına takıldıysa ara sor bence
inşallah kuzum inşallah hereşey iyiye işarettir...
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum istediğin zaman istediğin şeyi soramayacaksan özele gitmenin ne anlamı kalır ki...
kızlar ya esimin sonuçları nasıl bilenler bilgilendirebilirmi bu sonuçlar 1 asılamadan hazırlık sonrası sperm sayısı 94 milyon top.sperm sayısı 37.60 total motilite 95 ileri hareketli 47 yavas ileri hareketli 38 yerinde hareketli 10 hareketsiz 5 tpmss 17.67 buda 2 asılama sonuçu hazırlık sonrası volüm 1.0 konsantrasyon milyon 86 total sayı 86 total motilite 99 ileri hareketli 97 yerinde hareketli 2 hareketsiz 1 tpmss 83.42 bu kadar ya bakıyom bakıyom hiç bişi anlamadım hangisi daha iyi sonuçları nasıl normalmi iyimi nolur bilgi verin hepinizi cok öpüyorum
cuma günü aşılama yapıldı kızlar salı doktor kontrolunde yumurtaları gördük çarşamba akşamı iğnemi oldum ve cuma sabah yapıldı aşılamam hayırlısıyla inşallah...dikkat ediyorum bakalım ağır bişey kaldırmıyorum yorulmamaya çalışıyorum süpürge falan yapmıyorum.temizlik beklesin bir süre. bi arkadaş sperm sayısı hakkında soruu sormuş iyi sanırım çünkü 5 milyon ve üzerine aşılama yapılıyormuş...allahım hapimizin dualarını kabul etsin hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah....
benimde aşılama olduğum günü saymazsam 5. günüm bendede gögüs dolgunluğu(südyenlerimin içine sığamıyorum) arada sızı gibi kasıklarıma giren ağrı ve arada sanırım bu psikolojik mide bulantım oluyo başkada bişeyim yok çok şükür bu seferki daha rahat geçiyo ilkinde çok ağrım olmuştu inşallah herşey daha güzel olur canım güzel haberleri alırız
Tusemim slm...değerler gayet güzel diğer arkadasların dediği gibi..ve zaten önemli olan o hani 1 tane sperm ya...işte o da sizde var sanırım Rabbim hayırlsını versin inş iyi haberler alırsın..birde hareketli sayısının iyi olması gerekliymiş duyumlara göre söylüyorum...
sincap slm...aşılaman hayırlı olsun seninde iyi haberlrini bekliyoruz..temizlik sakın yapma bence hele yaz günü insan bi kaptırıyor kendini duramıyor..hayırlısıyla geçir bakalım şu 15 günü...
rana canım süpersin ya çok güldüm ama ben bilmiyorum senin bel çektirme maceranı nolur bir kez de benim için anlatırmısın gülmeye ihtiyacımız var dimi ama. senin komşuda iyiymiş hani madem misafir çağırcan alsana bardak çatal sehpa dimi ama un şeker tuz isteyenini duymuştum da shepa falan herzaman istenir mi ki belki yetmemiştir :))
tehlikeli bişey değil mi canım bel çektirmek ya bir de bizim burası dediğin neresi nerde öeşhur bakim bel çektirmek:) sabah ezanında kalk dua et dese anlicam da kafanı salonda vur ne demektir yahu :9 şimdiden güldüm yani. sen çok yaşa. ben de sana mı demiştim geçen hastanede kadın çıktı doktorun yanından hiçbişeyim yok muş dedi böyle tatlı da bir şivesi vardı yumurtlaması olmuş gayet iyi büyüyolarmış. kaynanası da diyomuş ki yumurtaların yağlı ondan olmuyo diyomuş. hiç duydun mu yağlı yumurta sen ...? :) halbuki eşinde sperm azmış. dediğim oğluna çamur atmamak için sana sarmış o . biz de kızlarla kadına dedik sen git kaynana ya de ki yumurtalarımın yağlı olması çok iyiymiş doktor çok beğendi de dedik :) kadın tamam dedi gitti. yazık ya garibim Allah tez zamanda versin :)
slm kızlar nasılsınız bugün? ercelf canım anlatılacak bişey yok çok fazla tehlikeli bişey degil canım ama saçma sonrası şunu yap bunu yap uygulamalrıaman kayınvalidem işte 7 birlikte yaşadık küçük yaşta evlenincemi saflıkmı neyse nereye sürürse gitmiştim enterasan biri zaten ayrılık sebebimiz benim onun sütyenlerini giymem oldu tövbeye napcam ben senin çamaşırını dedim tarzım degil birkere aman işte o bahane oldu ben gidiyorum dayanamıycam dedim eşime çıktım ve nihayet kendi evim oldu
bugün çok yorgunum hiç bişey yapmama ragmen başım çok ağrıyo inş hayra işarettir geçmiyor günler bekliyorum
slm kızlar nasılsınız bugün? ercelf canım anlatılacak bişey yok çok fazla tehlikeli bişey degil canım ama saçma sonrası şunu yap bunu yap uygulamalrıaman kayınvalidem işte 7 birlikte yaşadık küçük yaşta evlenincemi saflıkmı neyse nereye sürürse gitmiştim enterasan biri zaten ayrılık sebebimiz benim onun sütyenlerini giymem oldu tövbeye napcam ben senin çamaşırını dedim tarzım degil birkere aman işte o bahane oldu ben gidiyorum dayanamıycam dedim eşime çıktım ve nihayet kendi evim oldu
bugün çok yorgunum hiç bişey yapmama ragmen başım çok ağrıyo inş hayra işarettir geçmiyor günler bekliyorum
KUZUCUM hoşgeldin , az kaldı bak azıcık daha dayan sonucu alınca hep birlikte sevinecegiz.
inş canımya baklaım ne olcak sonucum oof:26::26: birde benim tedavim farklı sanırım iğnelerde canımı iyice yakıyor yan etkileride cabası sanırım koldan kalçadan derken taş gibi ve mor heryerimay iğrenç jelde cabası sevemedim gitti tüpte sabah akşam kullanılıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Arkadaşlar Merhaba,
İkinci aşılamamı yaptırmaya karar verdim. İlk aşılamada hamile kalıp düşük yapmıştım.Dört ay ara verdikten sonra tekrar tedavime başlıyorum. Bu gün adetimin ikinci güne yarın ignelerimi olmaya başlıcam.doktor ultrasonla baktında bir tane 22*22 büyüklügünde eski yumurta gördü. onun haricinde küçük büyümeye hazır yumurtalarım da var. Kontrol amaçlı gebelik testide yaptı. Şimdi büyük yumurta diger yumurtalarımın gelişimine engel olmazmı. Kafam çok karışık bir düşük üzerine daha kötü şeyler yaşamak istemiyorum. Benzer durumu olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?