Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok sevindim ne güzel bir haber bu allah bebişini sana bağışladı..bundan sonrada dikkat et kendine yorma sakın..sağol canım aşılama için bu sefer ben senin dualarını bekliyorum inşallah bende senin gibi kavuşurum ona..

4

Kafam öyle karışık kı anlatamam.Saıt hocanın özeline gidiyorum ben.bu ay ıkı kez gıttık.rezerv azlıgın var hemen tup bebek yapalım dedı bana.2 adet dogum konr-trol hapı vıtamın ve coraspın verdı hergun ıcıyorum.aslında onumzdekı ay hersey ıyı gıderse saıt hocayla tup bebege karar verdık.ılk gıttıgımızde.ama benı rahatlatamadı hıc.guven vermemedı bana.çok asık suratlı.ıkıncı gıdısımde benı o kadar gerdı kı hareketlerıyle sormak ıstedığım hıcbır soruyu soramadan cıktık odasından.ve o an baska doktor arayısına gırdık ve erol hocayı bulduk.bır de onunla konusalım bır muayene olalım dıye dusunduk.
Karsımdakı doktorun benı anlıyor olması cok onemlı benım ıcın.bır de doktor stresını kaldıramam su durumumda sanırım.ama arastırdıkca daha da kafam karısıyor.az once de esım maradı.smyrna tup bebek merkezınde funda hanım varmıs bırde ona gıdelım dıyor.bılmıyorum ınan kı oyle karıstım kı.ne yapac
agımı bılemıyorum...

canım çok sevindim allah tamamına erdirsin

selam sanırım izmirdesin ..ben de aşılama yaptırdım izmirde. doktorum özel ahmet seçkin bey çok memnunum ben inşallah da güzel haberler alırım ... bize de bi arkadaş tavsiye etmişti. ben de sana tavsiye edeyim .

hoşgedin kuzu

onların ikiz kızları var şimdi 4 aylık falan ...tüp bebekle olmuş ...güler yüzlü ilgili bi doktor. ben arayıp rahatlıkla soru sorabiliyorum. kimi zaman meşgul oluyo ama müsait olduğunda hemen görüştürüyor hemşiresi

kızlar dün histeroskopimi oldum çok şükür bunuda atlattım inşallah başka hiç birşeye gerek görmeden kendiliğimden hamiş kalsammmm
dr geldi biraz anlattı ama kafam leylaydı tam o sırada yapışıklık var onu açtık dediğini biliyorummm kontrolum var kontrolumde artık sorularımı sorarımm
inşallah sorunum budur ve düzelmiştirrr

isyan etme canım benim hepimiz aynı durumdayız ama onu yine verecek olan rabbim ondan Allaha sığın herşeyde vardır bir hayır de, inşallah en kısa zamanda toparlanıp hepberaber bebişlerimize kavuşuruz.

geçmiş olsun canım. inşallah bundan sonraki süreç daha kolay olur ve bebiş gelir:)

Kızlar hepinizde hoşgeldiniz sizinle konusunca o kadar iyi oluyorumki hepinizde Allah razı olsun, dualarımdasınız, canlarım size sorum olucak, aşılama için ne zamna gitmem gerek doktora?

Canım erol beyde mı yoksa funda hanımdan mı bahsettın???

Kızlar hepinizde hoşgeldiniz sizinle konusunca o kadar iyi oluyorumki hepinizde Allah razı olsun, dualarımdasınız, canlarım size sorum olucak, aşılama için ne zamna gitmem gerek doktora?

canım doktorun varsa ve senin durumunu biliyorsa en geç 4. günü gitsen bile başlayabilirsin tedaviye. ama normali 2.ya da 3. gün gitmek.

adetin 2. günü gideceksin en geç 3. günü bakacak içerisi normal mi eğer bi sorun yoksa iğnelere başlıycaksın . sonra yumurta takibine başlayacak çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılaman olacak. ama tabi öncesinde hormon testlerine bakılmış olması lazım. eşinin sperm sayımı analizinin olması lazım . hatta dahası rahim filmi falan da isteniyor. bizim elimizde hepsi vardı ama doktor tekrar spermiyogram istedi. ayrıca biz adetin 10. günü ön görüşme için gidip muayene olmuştuk...

O zaman bizimki agustosa kalır, benim yıllar önceki hormon tahlilim var, 1 sene önceki rahim filmi ile 3 ay önceki sperm analizi var elimizde, rahim filimini istemez inşallah tekrar dayanamam çektirmeye, o zaman temmuzda eksikleri tamamlar, agustosta baslarız hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…