Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benimde senin gibi ilk zamanlar kafam çok karışmıştı , çok fazla araştırma yaptım , ama en sonunda sait hoca hiç konuşmasada bilgisinin çok fazla olduguna karar verdik ve bana uyguladıgı tedavide diger doktorların hastaları ile konuştugumda hiç bir farklılık göremedim. Netice itibari ile artık bu doktor benimle ilgili tüm detaya hakim kendi dosyasında biriktiriyor bunları, ha ben bir deneme yaptım ama rezervim az oldugu için yumurtam az oldu bir tane ve gelişemedi ama arkadaşlar biliyorya benim ara kanamalrım vardı çok fazla. tüp denerkende arada kanamam oldu yani yumurtam kiste çevirdi egerki bir gün daha dayanabilseydi opu olacaktım. Ama bunda sait hocanın hatasını göremedim.neticede bu benim bünyem ile alakalıydı.
Ha biz eşimle şuna karar verdik Sait hocaya ne sorarsan sor cevabını alıyorsun ama sorman lazım kendiliğinden anlatmıyor. Ben çok soru soruyordum ilk zamanlar ama aldıgım cevapları kafamda büyütüp internetten araştırıp kendi psikolojimi bozdugumu fark ettim . ve hiç bişey sormamaya karar verdim zaten anlatılması gerekn oldugu zaman o bana söylüyor.Bu kez de kendisi ile deneme yapacagız ama tekrar opuya kadar gidemezsek başka doktorla deneyebilirim. Ama buda istanbuldaki memorial olacaktır.İnan bana ben bu konuda çok araştırma yaptım her doktor için hem olumlu hemde olumsuz çok şey duydum ama sait bey için duydugum olumsuz hiç bişey olmadı bugüne kadar. bunları hocayı savunmak için yazmıyorum inan sadece rahat ol diyorum.Ama genede içine sinmediyse tabiki araştır.ben çok aratırdım çok doktor arkadaşıma sordum danıştım içlerinde sait beyin ögrencileride vardı ve bir tanesi eşini ona ameliyat ettirmiş ve tüp bebek sahibi olmuştu. kime gittiysem hep onun adı önüme çıktı.

bizim sperm testi 1 seneden fazla olmuştu yapılalı ayrıca ayrıntılı değildi o yüzden istedi. rahim filmi de 7-8 aylık falandı yani tekrar rahim filmi istemedi. senin adetin ne zaman ki? adetli misin ya da ?

bizim sperm testi 1 seneden fazla olmuştu yapılalı ayrıca ayrıntılı değildi o yüzden istedi. rahim filmi de 7-8 aylık falandı yani tekrar rahim filmi istemedi. senin adetin ne zaman ki? adetli misin ya da ?

kuzum geçmiş olsun yahu, ne zaman oldun allahım sen geçenlerde daha karasızım derken gittin oldunmu bide insan bir haber falan verir bende bu kız nerelerde diyorum, çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi olur kendiğinden gelir.

merhaba arkadaşım
tedavi sürecinde allah yardımcın olsun umarım her şey yolunda gider ve bebeğini kucağına alırsın
ben de symrna da funda hanıma gittiğim için bir merkez ve doktor hakkında fikir vermek istedim.
öncelikle symrna çok iyi bir kurum. hemşireleriyle ve doktorlarıyla kendini güvende hissedebileceğin bir yer. funda hanım çok yoğun olduğu için öncelikle asistanına not bırakıyorsun sonrasında mutlaka sana dönüş yapıyorar. bu süreçte bir de doktor ya da hemşire peşinde koşmak zorunda kalmıyorsun.
funda hanıma gelince; ben kendisini çok seviyorum sevme sebebim çok sıcak kanlı oluşu değil. hatta ilk zamanlarda çok donuk bulmuştum kendisini. herşeyden önce işini çok titiz yapıyor ve her ayrıntıyı düşünüyor. asla da karamsar bir tablo çizmiyor. moral bozmuyor..gidip gelmelerimiz sıklaşınca ilk zamanalardaki soğuk olduğu yönündeki fikrim de değişti.
ilk yapılan aşılamadan olumllu sonuç alamadığımı da belirtmek isterim..
tüp bebek merkezleri arasında irenbe tüp bebek merkezine de bakmanızı öneririm ayrıca. orda dilek hanım varmış. çok iyi bir doktor olduğu soyleniyor. bir arkadaşım ilk tüp bebek denemesinde çocuk sahibi oldu. doktorun çok cana yakın va arkadaşça olduğunu duymuştum..
neyse inşallah kafanı daha çok karıştırmamışımdır..
allah yardımcın olsun

Kızlar Doktordan geliyorum yine bir sürü şey öğrendim...

Tüp bebek için benden dahiliye konstürsiyonu istemişlerdi. Cuma günü kan verdim hormanlarıma baksınlar diye bugün sonuçları dahiliye doktoruna gösterdim.

TSH(troid Hormonu)3,89 çıktı..Yüksekmiş 2,50 ve altında olması gerekiyormuş gebelik için düşük olurmuş tutsa bile zeka geriliği oluşurmuş...Belki de olmamasını nedeni bu hormondur falan dedi doktor

ilaç verdi Euthyrox 3 hafta kullanıp tekrar gidip kan vericem tsh değerini 2,50 altına indirecekmiş...bütün kadınlarda böyle olması gerekiyormuş... bilginize....

Son düzenleme:

güzelim ben yazmıştım diye hatırlıyorum :26:
dün oldum işte bugünde iş başı yaptımmm inşallah son işlemim olur da ebbiş kendiliğinden gelir
kararsızdım haklısın ama korkunun ecele çaresi yokmuş bunu anladım , zaten hep önce hayır diyorum sonrada tamam diyorum

her şerde bi hayır vardır hayırlıs olsun cnm

başa gelen çekiliyor diyorsun, peki nasıl geçti rahatmısın şimdi

canım geçmiş olsun hangi ara karar verdin yaptırdın korkuyodun ama bak bitmiş gitmiş ne güzel..inşallah bundan sonra en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın..

canım geçmiş olsun.bende bebeğime laparoskopiden sonra kavuştum,inşallah sende bundan sonra bişeye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.

canım geç olsun ama iyi olsun tedavin..inşallah kullandığın ilaçlar düşürür değerlerini..sayende yeni bişey öğrenmiş olduk

Pkolu oldugum için net bi gün yok ama 2 aydır kendiliğinden ayın 1inde oluyorum, inşallah bu ayda kendiliğinden gelir hasta olunca başlarım

canım cvp vermekte biraz geç kaldım kusura bakma geçmişi yeni okudum.bebeğim iyi çok şükür bişey hissetmiyorum şimdilik sadece göbeğim çıktı ordan anlıyorum.bende çok heyecanlanıyorum merak ediyorum.rabbim çocuk isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...

başa gelen çekiliyor diyorsun, peki nasıl geçti rahatmısın şimdi

iyiyim iyi canım çok sancı ama önemli değil dün narkoz bayağı etkiledi leyla gibiydim

canım geçmiş olsun hangi ara karar verdin yaptırdın korkuyodun ama bak bitmiş gitmiş ne güzel..inşallah bundan sonra en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın..

inşallahhh cnm sen nasılsın ???

canım geçmiş olsun.bende bebeğime laparoskopiden sonra kavuştum,inşallah sende bundan sonra bişeye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.

sağolasın cnm dediğin gibi olsa inşallahhhh

Selam hanımlar nasılsınız ben dun cok kotuydum basım catlıyodu agrıdan ama bugun ıyıyım cok sukur dun ugrayamadım pek pelıkan ıyı olmanıza sevındı su perım sen nasılsın agrın sızın varmı test gunun nezaman canım

ben iyiyim tatlım sen dikkat et kendine sıcaklar malum fazla sıcakta durmamaya çalış bebişinede iyi bak ağrım yok sadece ayakta fazla kalınca ağrı giriyo arada kramplar var o kadar..test günüm 7 temmuzda haftaya cumartesi bir an önce gelsin istiyorum olumlu yada olumsuz sonucu öğrenip rahatlamak istiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…