4
Kafam öyle karışık kı anlatamam.Saıt hocanın özeline gidiyorum ben.bu ay ıkı kez gıttık.rezerv azlıgın var hemen tup bebek yapalım dedı bana.2 adet dogum konr-trol hapı vıtamın ve coraspın verdı hergun ıcıyorum.aslında onumzdekı ay hersey ıyı gıderse saıt hocayla tup bebege karar verdık.ılk gıttıgımızde.ama benı rahatlatamadı hıc.guven vermemedı bana.çok asık suratlı.ıkıncı gıdısımde benı o kadar gerdı kı hareketlerıyle sormak ıstedığım hıcbır soruyu soramadan cıktık odasından.ve o an baska doktor arayısına gırdık ve erol hocayı bulduk.bır de onunla konusalım bır muayene olalım dıye dusunduk.
Karsımdakı doktorun benı anlıyor olması cok onemlı benım ıcın.bır de doktor stresını kaldıramam su durumumda sanırım.ama arastırdıkca daha da kafam karısıyor.az once de esım maradı.smyrna tup bebek merkezınde funda hanım varmıs bırde ona gıdelım dıyor.bılmıyorum ınan kı oyle karıstım kı.ne yapac
agımı bılemıyorum...
O zaman bizimki agustosa kalır, benim yıllar önceki hormon tahlilim var, 1 sene önceki rahim filmi ile 3 ay önceki sperm analizi var elimizde, rahim filimini istemez inşallah tekrar dayanamam çektirmeye, o zaman temmuzda eksikleri tamamlar, agustosta baslarız hayırlısıyla
O zaman bizimki agustosa kalır, benim yıllar önceki hormon tahlilim var, 1 sene önceki rahim filmi ile 3 ay önceki sperm analizi var elimizde, rahim filimini istemez inşallah tekrar dayanamam çektirmeye, o zaman temmuzda eksikleri tamamlar, agustosta baslarız hayırlısıyla
kuzum geçmiş olsun yahu, ne zaman oldun allahım sen geçenlerde daha karasızım derken gittin oldunmu bide insan bir haber falan verir bende bu kız nerelerde diyorum, çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi olur kendiğinden gelir.kızlar dün histeroskopimi oldum çok şükür bunuda atlattım inşallah başka hiç birşeye gerek görmeden kendiliğimden hamiş kalsammmm
dr geldi biraz anlattı ama kafam leylaydı tam o sırada yapışıklık var onu açtık dediğini biliyorummm kontrolum var kontrolumde artık sorularımı sorarımm
inşallah sorunum budur ve düzelmiştirrr
İnşallah bir dahaki geldiğinde tanışmak nasip olur, her zaman bekleriz, başımızın üstünde yeriniz var..
4
Kafam öyle karışık kı anlatamam.Saıt hocanın özeline gidiyorum ben.bu ay ıkı kez gıttık.rezerv azlıgın var hemen tup bebek yapalım dedı bana.2 adet dogum konr-trol hapı vıtamın ve coraspın verdı hergun ıcıyorum.aslında onumzdekı ay hersey ıyı gıderse saıt hocayla tup bebege karar verdık.ılk gıttıgımızde.ama benı rahatlatamadı hıc.guven vermemedı bana.çok asık suratlı.ıkıncı gıdısımde benı o kadar gerdı kı hareketlerıyle sormak ıstedığım hıcbır soruyu soramadan cıktık odasından.ve o an baska doktor arayısına gırdık ve erol hocayı bulduk.bır de onunla konusalım bır muayene olalım dıye dusunduk.
Karsımdakı doktorun benı anlıyor olması cok onemlı benım ıcın.bır de doktor stresını kaldıramam su durumumda sanırım.ama arastırdıkca daha da kafam karısıyor.az once de esım maradı.smyrna tup bebek merkezınde funda hanım varmıs bırde ona gıdelım dıyor.bılmıyorum ınan kı oyle karıstım kı.ne yapac
agımı bılemıyorum...
kuzum geçmiş olsun yahu, ne zaman oldun allahım sen geçenlerde daha karasızım derken gittin oldunmu bide insan bir haber falan verir bende bu kız nerelerde diyorum, çok geçmiş olsun umarım dediğin gibi olur kendiğinden gelir.
Kızlar Doktordan geliyorum yine bir sürü şey öğrendim...
Tüp bebek için benden dahiliye konstürsiyonu istemişlerdi. Cuma günü kan verdim hormanlarıma baksınlar diye bugün sonuçları dahiliye doktoruna gösterdim.
TSH(troid Hormonu)3,89 çıktı..Yüksekmiş 2,50 ve altında olması gerekiyormuş gebelik için düşük olurmuş tutsa bile zeka geriliği oluşurmuş...Belki de olmamasını nedeni bu hormondur falan dedi doktor
ilaç verdi Euthyrox 3 hafta kullanıp tekrar gidip kan vericem tsh değerini 2,50 altına indirecekmiş...bütün kadınlarda böyle olması gerekiyormuş... bilginize....
güzelim ben yazmıştım diye hatırlıyorum :26:
dün oldum işte bugünde iş başı yaptımmm inşallah son işlemim olur da ebbiş kendiliğinden gelir
kararsızdım haklısın ama korkunun ecele çaresi yokmuş bunu anladım , zaten hep önce hayır diyorum sonrada tamam diyorum
kızlar dün histeroskopimi oldum çok şükür bunuda atlattım inşallah başka hiç birşeye gerek görmeden kendiliğimden hamiş kalsammmm
dr geldi biraz anlattı ama kafam leylaydı tam o sırada yapışıklık var onu açtık dediğini biliyorummm kontrolum var kontrolumde artık sorularımı sorarımm
kızlar dün histeroskopimi oldum çok şükür bunuda atlattım inşallah başka hiç birşeye gerek görmeden kendiliğimden hamiş kalsammmm
Kızlar Doktordan geliyorum yine bir sürü şey öğrendim...
Tüp bebek için benden dahiliye konstürsiyonu istemişlerdi. Cuma günü kan verdim hormanlarıma baksınlar diye bugün sonuçları dahiliye doktoruna gösterdim.
TSH(troid Hormonu)3,89 çıktı..Yüksekmiş 2,50 ve altında olması gerekiyormuş gebelik için düşük olurmuş tutsa bile zeka geriliği oluşurmuş...Belki de olmamasını nedeni bu hormondur falan dedi doktor
ilaç verdi Euthyrox 3 hafta kullanıp tekrar gidip kan vericem tsh değerini 2,50 altına indirecekmiş...bütün kadınlarda böyle olması gerekiyormuş... bilginize....
bizim sperm testi 1 seneden fazla olmuştu yapılalı ayrıca ayrıntılı değildi o yüzden istedi. rahim filmi de 7-8 aylık falandı yani tekrar rahim filmi istemedi. senin adetin ne zaman ki? adetli misin ya da ?
mavicim nasılsın. superisinin aşılamasının güzel geçmiş olmasına bende çok sevindim. bebeğin nasıl. hissedebiliyormusun canım dr. sordum ilk gebeliklerde 19 hafta filan ancak hissedilir dediben çok merak ediyorum o duyguyu.
başa gelen çekiliyor diyorsun, peki nasıl geçti rahatmısın şimdi
canım geçmiş olsun hangi ara karar verdin yaptırdın korkuyodun ama bak bitmiş gitmiş ne güzel..inşallah bundan sonra en kısa zamanda kendiliğinden hamile kalırsın..
canım geçmiş olsun.bende bebeğime laparoskopiden sonra kavuştum,inşallah sende bundan sonra bişeye gerek kalmadan bebeğine kavuşursun.
iyiyim iyi canım çok sancı ama önemli değil dün narkoz bayağı etkiledi leyla gibiydim
inşallahhh cnm sen nasılsın ???
sağolasın cnm dediğin gibi olsa inşallahhhh
Selam hanımlar nasılsınız ben dun cok kotuydum basım catlıyodu agrıdan ama bugun ıyıyım cok sukur dun ugrayamadım pek pelıkan ıyı olmanıza sevındı su perım sen nasılsın agrın sızın varmı test gunun nezaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?