Insallah canim bende izmire giddiyorum doktora simdi
Uleyn benide aglaattin sabah. Sabah durmak yok yola devam
Ben bir aydir kullaniyorum canim dhea bu ilac
Kuzzular bende ignelerden sonra. Ilk kontrole gidiyorum umarim yumilerim olmustur dua edin
bende 29.da teste gidicem canımm :))) sende adett olmayı beklerken hamile kalıyomuşun ayyy ne güzelll bekliyomuşun olmuyomuş gecikdi heramanki gibi diyip dr gidiyomuşun dr sana hamilesin diyomuş düşünsene ne kadar güzel olur demiii :)))
tedavin hayırlı olsun cnmmm bu ne hızzzz
cnm 125 mg mıydı seninkide ? eşime eczacı demişki yüksek bunun dozu dr sorsun ama günde 1 kez kullansınn
adamda akşam sıkı sıkı tenbih etti 1 kez iç diye
Kızlar maşşaallah valla.bu ay hamile patlaması olduçok şaşırdım.allah nazarlardan koruusn inşaallah şimdiden sonra herkesin sonucu pozitif çııkar.bana gelince bu gün 13. günümdü.doktorum test için çağırmıştı ama gitmedim.gitmeyide düşünmüyorum.artık cesaretim yok.kaldıramam olumsuz bir sonucu.o yüzden yapmayı düşünmüyorum.ve tedaviyede son verdim.çünkü maddi olarak artık kaldıramayacağımızı farkettim.zaten ruhen çökmüş durumdayım.tüp bebek olayıda zaten hayal oldu.allah sizlere yardım etsin .daha doğrusu hepimize.çünkü tedaviyi bıraksamda bu ruh halinden nasıl kurtulucam bilmiyorum.sürekli ağlama krizi tutuyor.artık bebek görmek istemiyorum
ay tatlımm çok sevindim canımsın inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurda hayırlısıyla hamiş haberini alırızzzOyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr
ay kız sende bilirsin perşembe günü sosyete pazarı süper olur kocişde yok izmirde o yüzden dedim gidem bakayımm çok gezmedim alacağım bişey vardı onu aldım hemen sonra eve gittim valla olabilir yapabiliriz 27 pazar günü yapabilirizgez bakalım gez bide dün bana diyodun ne geziyorsun diye :)))) ben bugünde işe gitmedim yedim içtim yattım valla uyku tulumu oldum 3 gündür ama yarın işe gidicem sonra yine tatil cumartesi pazar ohhhh :))))) sende bi değişiklik varmı canım ablan bana demişti ya idrar testi yap diye ben 12.günü evde idrar testi yapcam kızzz sende yappp :))))))))) pek heyecenlandım şimdi bakkkk
ay canım benim evet 12 gün sonra çünkü hazır bebeği koyuyolarya aşılamada 3 gün döllenmesini sayıp 15 gün diyolar tüp bebekde 12 gün benim kocaman bir negatif gelmişti tüp bebekte ama inanıyorumki şimdikiaşılamamda pozitif olucak sende pozitifi görüceksinSağol cnm yaa varya gitmeden oncede cok dua ettim . Diyorumya transfer bile hayal derken bide 2 tane koydular. 4444'e devam . Test gunüne kadar bitirmiş olucamm . İns. Bu kez olurr:36:
Evett aldım 2 dene yavrumu geldim eve:) ins. Cnmm çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi ikiz cocuk. 1 tanesi tutsa onada çıldırırım tabi ama ins. İkiside devam eder.tup bebekte test 12 gun sonraymış cnm. 3 günlük süreyi direk atlıyorlar. dışlarda dollendirdikleri icin oradan kazanıyoruz:)Eve geldim yatış valla pzt işbaşı zaten cok yormayın kendimi. :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlım aynı gün test vericez ayy çifte bayram olur inş.. ikimizde pozitifleri görürüz balımmm29mayis buyuk gun 12 gun sayıcaz:) Aminnn ins. İsteyen herkese çifter çifter versin Allahimm
Kızlar maşşaallah valla.bu ay hamile patlaması olduçok şaşırdım.allah nazarlardan koruusn inşaallah şimdiden sonra herkesin sonucu pozitif çııkar.bana gelince bu gün 13. günümdü.doktorum test için çağırmıştı ama gitmedim.gitmeyide düşünmüyorum.artık cesaretim yok.kaldıramam olumsuz bir sonucu.o yüzden yapmayı düşünmüyorum.ve tedaviyede son verdim.çünkü maddi olarak artık kaldıramayacağımızı farkettim.zaten ruhen çökmüş durumdayım.tüp bebek olayıda zaten hayal oldu.allah sizlere yardım etsin .daha doğrusu hepimize.çünkü tedaviyi bıraksamda bu ruh halinden nasıl kurtulucam bilmiyorum.sürekli ağlama krizi tutuyor.artık bebek görmek istemiyorum
canım yaa ağzından bal damlıyo valla inşallah öyle olur şok olurum valla..ama ben kendimi aşılamaya hazırladım normal olmaz yani bende biliyosun pcoluyum..gerçi kg verdikten sonra hiç doktora gitmedim kistler küçüldümü gittimi bilmiyorum ama..
olurmu bak bu hamile patlamasında sende sıranı al hemen inşallah. bende aynen senin gibiydim. son aşılamamdı. tüp için beklemem gerekecekti. rabbim nasip etti şükür. olmazsada hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elden. demekki zamanı gelmemiş. lütfen üzme artık kendini. belki bu kadar çok istedğimiz bebek bizim için hayırlı bir evlat değildir ısrar etmemek lazım diye düşünmeye başlamıştık eşimle. böylede iyiyiz ne yapalım filan diyorduk. havanı değiştirmek, kendini rahatlatmak bir tek senin elinde. topalan lütfen.
jolly tüm kalbimle duacınım inşallah tutar
inşallahh ikiside de tutar.hayırlı olsun canım.
ay tatlımm çok sevindim canımsın inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurda hayırlısıyla hamiş haberini alırızzz
ay canım benim evet 12 gün sonra çünkü hazır bebeği koyuyolarya aşılamada 3 gün döllenmesini sayıp 15 gün diyolar tüp bebekde 12 gün benim kocaman bir negatif gelmişti tüp bebekte ama inanıyorumki şimdikiaşılamamda pozitif olucak sende pozitifi görüceksin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlım aynı gün test vericez ayy çifte bayram olur inş.. ikimizde pozitifleri görürüz balımmm
Ben test yaptırmaktan vazgeçmiştim.ama eşim az önce beni işten aradı.illla git test yaptır diye.ne yapıcağımı bilmiyorum.cesaretim.bi yıkım daha yaşamak istemiyorum.allahım şu cuma günüünn hürmetine yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?