Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim bende izmire giddiyorum doktora simdi

Uleyn benide aglaattin sabah. Sabah durmak yok yola devam

Ben bir aydir kullaniyorum canim dhea bu ilac

tedavin hayırlı olsun cnmmm bu ne hızzzz
cnm 125 mg mıydı seninkide ? eşime eczacı demişki yüksek bunun dozu dr sorsun ama günde 1 kez kullansınn
adamda akşam sıkı sıkı tenbih etti 1 kez iç diye

Kuzzular bende ignelerden sonra. Ilk kontrole gidiyorum umarim yumilerim olmustur dua edin

Kuzzular bende ignelerden sonra. Ilk kontrole gidiyorum umarim yumilerim olmustur dua edin

canımm günaydın bende sorucaktım ne zaman gidiyosun kontrole diye..git gelde haberlerini bekliyorum merakla yumilerin bol bol olmuştur inşallah

canım yaa ağzından bal damlıyo valla inşallah öyle olur şok olurum valla..ama ben kendimi aşılamaya hazırladım normal olmaz yani bende biliyosun pcoluyum..gerçi kg verdikten sonra hiç doktora gitmedim kistler küçüldümü gittimi bilmiyorum ama..

tedavin hayırlı olsun cnmmm bu ne hızzzz
cnm 125 mg mıydı seninkide ? eşime eczacı demişki yüksek bunun dozu dr sorsun ama günde 1 kez kullansınn
adamda akşam sıkı sıkı tenbih etti 1 kez iç diye

Benimkisi 25 mg gunde iki tane iciyorum sabah aksam gunde 100mg ustu sakincaliymis doktorunla gorus bence

Yok öyle yarı yolda bırakmak, aaaa benimde umudumun yıkıldığı zamanlar oldu,bir daha doktora gitmeyeceğim dediğim zamanlar oldu.Sonra yeniden umutlandım.

Sonuç için değer sende vazgeçme sakın.Anne olabilmek için o duyguyu tadabilmek için mücadele etmemiz gerek.Bizimde kaderimiz böyleymiş..

Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr
ay tatlımm çok sevindim canımsın inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurda hayırlısıyla hamiş haberini alırızzz
ay kız sende bilirsin perşembe günü sosyete pazarı süper olur kocişde yok izmirde o yüzden dedim gidem bakayımm çok gezmedim alacağım bişey vardı onu aldım hemen sonra eve gittim valla olabilir yapabiliriz 27 pazar günü yapabiliriz
ay canım benim evet 12 gün sonra çünkü hazır bebeği koyuyolarya aşılamada 3 gün döllenmesini sayıp 15 gün diyolar tüp bebekde 12 gün benim kocaman bir negatif gelmişti tüp bebekte ama inanıyorumki şimdikiaşılamamda pozitif olucak sende pozitifi görüceksin
29mayis buyuk gun 12 gun sayıcaz:) Aminnn ins. İsteyen herkese çifter çifter versin Allahimm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlım aynı gün test vericez ayy çifte bayram olur inş.. ikimizde pozitifleri görürüz balımmm

Mdacim dualar seninle...guzel haberlerle gel lutfennn
Tabii diger haber bekleyenlerde guzel haberler versinlermd

Bugün baya yavaş ilerliyoruz gibi :))) yanlış hatırlamıyorsam bugün sonuç alacak arkadaşlar vardı.Umarım beklediklerine değer ve bize güzel haberler getirirler :))

Merhaba arkadaslar. Ben 7 mayista ilk asilami oldum. Doktorum bana ne test tarihi nede herhangi bir ilac verdi. Asilama gununude sayarsak bugun 12.gunum test ne zaman yapmaliyim? Cok duzenli olmasada sabahlari atesimi olcuyorum ama ne zaman kalkarszm. Busabah 2 derece dusus gordum ve canim sikildiCok karmasik duygulardayim. Beklemek cok zor fakat sonucla yuzlesmekten de korkuyorum:18:

olurmu bak bu hamile patlamasında sende sıranı al hemen inşallah. bende aynen senin gibiydim. son aşılamamdı. tüp için beklemem gerekecekti. rabbim nasip etti şükür. olmazsada hayırlısı buymuş demekten başka bişey gelmez elden. demekki zamanı gelmemiş. lütfen üzme artık kendini. belki bu kadar çok istedğimiz bebek bizim için hayırlı bir evlat değildir ısrar etmemek lazım diye düşünmeye başlamıştık eşimle. böylede iyiyiz ne yapalım filan diyorduk. havanı değiştirmek, kendini rahatlatmak bir tek senin elinde. topalan lütfen.

zaten hiç beklemedeğin anda geliyor güzel haberler...biizm ilk aşılamad biliyosun benim yumoşum eşimin siper değerlei süperdi ama olmadı ((( rabbim ol desin yeterki hemen oluverrirrr

Çok sağol canım benim.ama üzülmüme sadece bu neden olmuyor başka faktörlerde var.o yüzden üzülüyorum.kısmet ne yapalım

jolly tüm kalbimle duacınım inşallah tutar

Cok sagol cnm nedense bu kez garip bir sekilde umutluyum. Sanki bu kez oldu:)

inşallahh ikiside de tutar.hayırlı olsun canım.

Aminnn insallahhh

Evett aynı gun test yapicazz ins. İkimizde pozitifi gorucez Ben bundan önceki 3 asilamada baya umutsuzdum. Hatta hep bir kac gun oncesi ilaçlarımı bile bıraktım Derdiyok olsa kesin hissederim. Ama şimdi öyle degil. İns. Yanılmiyoumdur bebisler benimle:)

Mda canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhh

tgbesr canım bana teste 14.günü gel dedi hemşire sende ne zaman gidelim şekerimm 14.günü 28 geliyo 15.günü 29na

Ben test yaptırmaktan vazgeçmiştim.ama eşim az önce beni işten aradı.illla git test yaptır diye.ne yapıcağımı bilmiyorum.cesaretim.bi yıkım daha yaşamak istemiyorum.allahım şu cuma günüünn hürmetine yardımcımız olsun

Cnm git Yaptır testini hayirlisi olsun inş. Hiç umudunu kaybetme belkide su an Bebisin seninle hiç moralini bozma. Öyle hemen pes etmek yok. Ne yollardan geçiyoruz. Sadece zamanını bekliyoruz. Biz elimizden geleni yapalım Rabbim bizeee vericek bebeklerimizi. Hadi Dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…