Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hoşgeldin,her hastanenin uygulaması farklı benim gittiğim hastane dışarıda yapılan hiç bir tetkiki kabul etmedi.ilk gittiğim gün eşime spermmiogram için gün aldık,bende reglimin 2,günü gittim

kanda hormonlarıma baktılar öyle başladık yani...infertilite servisine gidebilmek için benden önce hastanenin yaptığı smear testi ve ultrason değerlendirmesi istediler...

günaydın arkadaşlar ... günümüz aydın olsun , umudumuz bol olsun ... sevgiyle kalın....

çok sevindim senin adına..

Gunaydın hanımlar ben yıne hastanedeyım troıd dıyen hanımlar bu hastalık hamıle kaldıktan sonrada basa bela heray baktırıyorum ben artık neyse Rabbım baska dert vermesın busaate kalkmakta zor gelıyo ya bana:) Rabbım tum calısanların yardımcısı olsun optum hepınızı kızlar

çok sevindim canım umarım bu sefer herşey daha güzel olacaktır.

kuzum çok panik olmuşsun tıpkı benim gibi , benim tüp bebekte aynı durum başıma geldi benim yumurtalarda bir türlü ortaya çıkmak istemediler, ama sonradan 2 tane ufukta göründü , birde ben günde 600 doz gonal-f kullandım düşün yani. Hiç kafana takma ve canını sıkma kişi bünyesi her ay farklı tepki verebiliyor. Bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzülüp iyice hormonlarını baskılama lütfen

kızlar bişey sorcam sizlere şu 1-2 gündür duygularım karman çorman sürekli ağlamak geliyo içimden biraz önce oturdum ağladım mesela..sizlerde de oldumu böyle şeyler?

ah pericim o aglamaları birde bana sor, ben ne zaman aklıma gelse hemen başlıyorum , bence bu prsikolojimizden kaynaklanıyor neticede yaşadıgımız şeyler yenilir yutulur gibi degil. ama agla ferahlatır.

azra hışgeldin aramıza , her hastahane ve doktorun uygulaması farklı ama genelde ilk yapılanlar adetin2. günü hormon tahililleri eşinin 4-5 günlük perhiz ile yapılmış spermiyogramı ve sonrasındada HSG yani rahim filmi ilk istenenler oluyor,umarım hakkında hayırlısı olur.

Günaydın hanımlar,güzel haberli mutlu bir gün diliyorum...

günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum....

günaydınnnn arkadaşlar istanbul yağışlı bügün serinledik biraz

günaydın arkadaşlar ... günümüz aydın olsun , umudumuz bol olsun ... sevgiyle kalın....

herkese günaydınlar, bugün gene hepimiz çok güzeliz .

gaye nerelerdesin doktora gidecektin haberdar et opuyorummm

teşekkür ederim canım benim ilgine... dünkü kontrolunde her şey normaldi şükürler olsun ki.. tabiiki bi anda yumurta rezervimde çok artış olmamış ama yine de eskisine oranla biraz daha iyi göründüklerini ve çalıştıklarını söyledi doktorum.. tedaviye başlayana kadar biosteron a devam edeceğim canım... sen nasılsın?

her şeyin yolunda gittiğine çok sevindim canım .... umarım arkadaşların da söylediği gibi aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden gelir bebişin ...

canım benim zor bir durum ama sen yine de metanetli olup umdunu kesme hemen... hiç belli olmaz ki bi bakarsın gelişme göstermeyen yumoşların senin beklmediğin anda gelişir.. sen sabırlı ol canım.. stress yaptıkça tedavini olumsuz yönde etkilersin . bunun için oluruna bırak her şeyi.. söylemesi kolay uygulamsının zor olduğunu biliyorum...

canım geçmiş olsun ... hangi ara operasyona karar verdin de oldun :)) umarım bundan sonra pürüzsüz bir şekilde meleğine kavuşursun canım.. dikkat et kendine...

canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti dün istanbul macerası çok yorulmadın inşallah merak ettik seni..

günaydın kızlar yine yeni bir güne uyandık günler geçiyo arkasına bakmadan..nasılsınız keyifler nasıl?

günaydın kızlar yine yeni bir güne uyandık günler geçiyo arkasına bakmadan..nasılsınız keyifler nasıl?

günaydın canım.. hayat hep koşturmacalarla geçiyor gidiyor valla... bazen sadece seyirci kaldığıma inanıyorum günlerin bu kadar çabuk geçmesine :))
büyük gün sanırım haftaya cumartesi değil mi ? umarım hayırlısıyla bizlere güzel haberler ulaştırırsın .. içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyor nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…