Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın tatlım valla zaman ne kadar çabuk geçiyo bende anlamıyorum hızına yetişemiyoruz gerçekten..büyük gün dediğin gibi haftaya cumartesi inşallah içine doğan güzel şeyler gerçekleşir canım bakalım bekleyip görücez

masalcım senin de yarın mıydı test günün? hayırlısı olsun inşallah.

masal bu ağır iş temposuyla test günü unutmuş bile olabilir ... inşallah bu koşturmacısının ve yoğunluğunun ardından bir süprriz olur da güzel haberlerini paylaşır bizimle...

masal bu ağır iş temposuyla test günü unutmuş bile olabilir ... inşallah bu koşturmacısının ve yoğunluğunun ardından bir süprriz olur da güzel haberlerini paylaşır bizimle...

olabilir valla doğru söylüyorsun cnm:)
biz ona hatırlatırız, güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var, bu ay hiç iyi geçmedi maalesef. devamı iyi olur inşallah.

Günaydın hanımlar,güzel haberli mutlu bir gün diliyorum...

günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum....

günaydınnnn arkadaşlar istanbul yağışlı bügün serinledik biraz

günaydın arkadaşlar ... günümüz aydın olsun , umudumuz bol olsun ... sevgiyle kalın....

herkese günaydınlar, bugün gene hepimiz çok güzeliz .

hanımlar.. hepinize günaydın..şimdi ben nereden başlayayım diye biraz bakınayım geçmişe o kadar dedim ben gelmeden coşmayın diye 431.sayfada bıraktım pazartesi gecesi bugün çarşamba sabahı maşallah bir günde 10 küsür sayfa ilerlemiş önce günaydınımı atayım dedim..

SEYHAN...CIM çok geçmiş olsun güzelim okuduğum kadarıyla histeroskopini olmuşsun ..yaşadığın üzere gözünde büyütüp bu kadar korkacak birşey yokmuş..
ameliyatların en kolayı bunlar..keşke tüm ameliyatlar bu kadar kolay olsa...sana bu konularla ilgili soru sorduğunda özel mesaj olarak uzun uzun anlattıklarımı hatırladım da bir an bak oldu bitti bile en iyisini ve gerekeni yaptın umarım ikinci evladına en kısa zamanda kavuşursun...dün istanbuldaydım ben döndüm yağmur yağmış bukadar olur....

SUPERİM.....hatırlarsan aşılama olduğum ilk hafta olmayacak şeylere olmadık yerlerde gözlerimin dolduğunu sonra manasızca da bir deli sevinci gelip gülmeye başladığımı burada 10 gün kadar önce paylaşmıştım daha evvel ki aşılamam da da bol bol yazmıştım.Çok normal yaşadıkların hepsinin nedeni hormon takviyeleri...
geçecek hayatım ta ki...bebeğini kucağına alana dek...

MCAN........canım adet moduna iyice girmişsin demişsin bana....biliyorum ki hepimizin biran evvel hamile kalmasını dilediğin için bana umut vermeye çalışmışsın...
canım benim çok saol...yalnız kendin de başka bir arkadaşa ilk iki aşılamanda her tür adet ağrısını yaşamış olmana rağmen hamile kaldığın 3.aşılamanda en az en hafif belirtileri yaşadığını da belirtmişsin...insanın bilgileri..tecrübeleri...ve kendini bedenini çok iyi tanıması kadar güzel bir duygu yok arkadaşım.Ben de kendim için herkesten çok isterdim 2.aşılamada hamile kalayım ne tüp bebeğe ne aylarca süren tedavi ve sıkıntılara katlanmak zorunda kalmayayım ancak şuan yaşadığım adet belirtilerim hamile kalmış bir kadının hissettiği adet belirtilerinden çok uzak...mense bir hafta kala başlayan tüm sıkıntılarıma şuan itibarı ile 2 en çok 3 gün kala başgösteren yüzümde çıkan içten beze ve sivilceleri...uyandığımda yatakta kıvranmama sebep olan alt karın bölgesinin ve belimin tamamen yara gibi ağrıması ..bacaklarımın sızlaması iştahsızlaşmam vs vs...
herbiri düzenli olarak gelen ve zamanı da gelmiş bulunan adetimin bağıra bağıra habercisi...14 yaşımdan 35 yaşıma kadar bu hiç değişmedi.daha önceki hamileliğimde ...
hamile kalmış olmama rağmen elbette ki dönemi gereği yaşdığım adet belirtilerim kalmadığım aylardakine nazaran hiçbir zaman bu denli değildi.
O yüzden canım arkadaşım uzun lafın kısası.....ne yarın ne cuma ne cumartesi kan testi kesinlikle yaptırmayacağım bu kez..Kendimi demorolize olmaktan korumak istiyorum.
Şuan gayet huzurlu mutlu ve iyiyim bir önceki negatif aşılamam da da aynen olduğum gibi...şayet çok küçük bir ihtimal olurda ben yanılırsam pazartesine kadar mens başlamaz ise işte o zaman elbette ki gerekeni yaptırırım.Benim aşılamalarla ilgili serüvenim tamamlanmıştır.Yapmam gerekeni yaptım...Allah ne zaman ne şekilde neyi nasip kısmet ederse kabullenmek ...iyiyse sevinmek değilse katlanmak boynumun borcu.Hayatlarımızı planlayacak yönlendirecek güce sahip değiliz ne de olsa gerçek bu.
Çok öpüyorum seni canım.....

YELİZ.........canım geçmiş olsun tiroid hastalıkları hormonsal rahatsızlıklar olduğu için takip şart canım sakın ihmal etme sıkılıpt kontrollerini düzenli yaptır. eğer çalışan biri olsaydın senelerdir..emin ol her sabah erkenden kalkardın kimse senin uyumak istediğini anlamaz güzelim dün sabahın beşinde yollara düştüm sen kimbilir kaçıncı rüyandaydın....kendine iyi bak canım.

Son düzenleme:

her sabah 7.30 da iş başı yapan biri olarak bu duana aminnnn diyorum canım...

ranacım...saol güzelim yazdıkların için..gidip geldim şükür.aksilik çıkmadan..yorucu tabi bu günübirlik iş seyahatleri sıcaklarda daha da zor ama mecbur iş..bugün nasılsın ne durumdasın canım iyi misin ...

canım selam..tüm samimiyetimle söylüyorum ki şayet BU ŞİDDETLİ ADET SANCILARIM olmasa..sona geldiğimi hatırlamayacaktım ama malesef ki beni mahvettiler hatırlamamak ne mümkün...test günü değilde 2 güne adetin başlayacak olmasını HİÇ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM KIVRANMAKTAN SAĞOLSUN KENDİNİ HİÇ UNUTTURMUYOR ne iş ne uyku hepsini yapmak bana haram oluyor bir hafta kala bu hep böyle.....

olabilir valla doğru söylüyorsun cnm:)
biz ona hatırlatırız, güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var, bu ay hiç iyi geçmedi maalesef. devamı iyi olur inşallah.

hakikaten..nisan ayı öyle bir aydı ki dün gibi hatırlarım o 4-5 Mayıs açıklanan sonuçları aynı ve yakın günlerde nisan ayında aşılama olan 6-7 kişiydik o gün ben hariç tüm arkadaşlarımız hamile olduğunu öğrenmişti..ne bereketliydi onlar için.O günden bugüne tanıdıklarım arasında pelikan dışında kimse hamile kalmadı...artık bu ay başı superimi bekliyorum ben inşallah o verir müjdesini...

inşallah canım yaa, yavaş yavaş ya da hızlı bir şekilde listeden eksiliriz umarım.

şuanda da yaptırsam doğru sonucu verir canım 13.günümdeyim doktorumun testi istediği gün 29 Haziran 15.gün ama zaten o güne bilemedin ertesi güne gelir bu ay ki işe yaramayan follikülün kanaması olduramadık yine anlayacağın :)))))

hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim .. anlayabiliyoruz az çok birbirimizi hepimiz burada..ne kadar güzel yazmışsın ''iyiyse sevinmek , değilse katlanmak zorundayız'' diye... bu söz bizim gibilerin yaşam felsefemiz aslında.. bence adetinden sonra bir kaç günlüğüne kaçamak yap eşinle... direkt tüp bebek tedavisine geçme.. bedenen ve ruhen ara vermen iyi gelecektir..

Canım ...temmuz ayında zaten herhangi bir tedavim yok...1 ay ara..herhangi başka bir aksilik çıkmaz ise Ağustos tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bu durumda Temmuz ayında tatilde yapmayı planlıyorum normalde tatillerimizi bizim camiada memurların tabi olduğu Adli tatil de yani ağustosta yaparız ama bu yaz ben ağustos ayında tatil değil tedavi olacağım kendimde ailemde bir hastalık kötü bir durum olmasında herşey rutin gitsin yeter ki ben uzun süreli yada sık sık tatil yapmayayım hiç önemli değil...birkaç gün gideriz bir yerlere bu ay inşallah benimde bedenimin denize ihtiyacı var..koskoca bir yıl geçti koşturarak herşeyi bir tarafa bırak...
Düşünüpte yazdığın sorduğun için ayrıca teşekkür ederim canım çok sağol...

hamilesin sen hamile....:))) İNŞALLAH...

selam kızlarrr bugün tam 6.günüm vakit geçmek bilmiyor yine keşke sonucu erken öğrenmenin bi yolu olsa allah hepimize sabır ve bebek versin

hamilesin sen hamile....:))) İNŞALLAH...

canımcım eşim dahil olmak üzere burdaki çoğu arkadaş bana hamilesin diyo inşallah öyleyimdir hep beraber seviniriz mutlu oluruz canım..valla ben hiçbişey hissetmiyorum nötr durumdayım yani..ama inşallah senin bu adet belirtileri seni yanıltır utandırır diyorum..

ahhhh canimmm yaa nasil zor bir gun olmus senin icin...ya sabir demeye devam yarinnn dahada zor olma ihtimali var dualrim seninle canim mdanin dedigi gibi cok cok dikkatli ol...
Ayrica ne adeti yaaaa dahaerken boyle olumsuz hissetmek icin :-(

nimesaycım....KALBİNİN İYİ DİLEKLERİ VE DUALARINDA Kİ NİYETLERİN İÇİN teşekkür ederim canım arkadaşım.Malesef daha çok erken değil artık vakti,,gelen gelsin de ben de bir rahatlayayım arkadaşım keyfim kaçtı ağrılarımdan sonuç hiç üzücü değil tedavi olunnca illa o ay hamile kalacaksın diye bir kaide yok zaten aşılamalarda olasılık en fazla % 15.... evde kendin korunmasız ilişkiye girsen aynı olasılık zaten var Allah biliyor eğer yazdıysa bize bir evlat onun vakti zamanını bekleyeceğiz sabırla inanç ve umutla..hiç yoruldum demeden benim yoruldum demek gibi bir lüksüm yok kimsenin yok aslında..Allah herşeyin hayırlısını yazsın hepimize güzelim...

bedenlerimizi tanıdığımızdan az çok anlıyoruz, ilk aşılamamda eşime demiştim ben adet olacağım başladı benim belirtiler diye, nerden biliyorsun önceden hamile kalmadın ki dedi evet ama vücudumun verdiği tepkileri biliyorum dedim ve yanılmadım da. hakkında hayırlısı olsun o zaman cnm. bu olmazsa daha tüp hakkımız var nasılsa.

Allah başka dert kahır vermesin hepimize... çekilecek , çözümü kolay dertler olsun...
yolun Antalya ya düşerse beklerim :)

ben sana söyledim daha aşılamanı olmadan kalbimden geçen ayrı..hepimiz birbirimiz için iyi ve güzel dileklerde bulunuyoruz benim senin için hissiyatım bu...
umarım hislerim doğru çıkar...kendim için de utanayım superim...yanaklarım alı al moru mor olsun diiyeyim bari senin gönlün olsun canım arkadaşım...hiçbirşey hissetme hayatım eğer vaktin olurda ilk tanıştığımız eski topiğimize gidip bir arşiv yoklaması yaparsan nisan ayı aşılama yaptıranları mcan'ın topiğini.....o bereketli ayda hamile kalmış arkadaşlarımızın...yeliz....mcan......roseenur....mpb.....sun1.....benim gibi adet sancılarından sürünmeyip aksine hiç belirtim yok diyenleri hafif hissedenleri ....hatta mcan..ın hamile kaldığı 3.aşılamasında özellikle en hafif en az belirtileri yaşadığını görecek hatırlayacaksın...İnşallah güzelim sen de en az adet belirtileri ile önümüzdeki haftanı tamamlar....HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİR BENİ DE DOĞRULAMIŞ OLURSUN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…