günaydın canım.. hayat hep koşturmacalarla geçiyor gidiyor valla... bazen sadece seyirci kaldığıma inanıyorum günlerin bu kadar çabuk geçmesine :))
büyük gün sanırım haftaya cumartesi değil mi ? umarım hayırlısıyla bizlere güzel haberler ulaştırırsın .. içime seninle ilgili güzel şeyler doğuyor nedense..
masalcım senin de yarın mıydı test günün? hayırlısı olsun inşallah.
masal bu ağır iş temposuyla test günü unutmuş bile olabilir ... inşallah bu koşturmacısının ve yoğunluğunun ardından bir süprriz olur da güzel haberlerini paylaşır bizimle...
Günaydın hanımlar,güzel haberli mutlu bir gün diliyorum...
günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum....
günaydınnnn arkadaşlar istanbul yağışlı bügün serinledik biraz
günaydın arkadaşlar ... günümüz aydın olsun , umudumuz bol olsun ... sevgiyle kalın....
Gunaydın hanımlar ben yıne hastanedeyım troıd dıyen hanımlar bu hastalık hamıle kaldıktan sonrada basa bela heray baktırıyorum ben artık neyse Rabbım baska dert vermesın busaate kalkmakta zor gelıyo ya bana:) Rabbım tum calısanların yardımcısı olsun optum hepınızı kızlar
herkese günaydınlar, bugün gene hepimiz çok güzeliz .
Gunaydın hanımlar ben yıne hastanedeyım troıd dıyen hanımlar bu hastalık hamıle kaldıktan sonrada basa bela heray baktırıyorum ben artık neyse Rabbım baska dert vermesın busaate kalkmakta zor gelıyo ya bana:) Rabbım tum calısanların yardımcısı olsun optum hepınızı kızlar
ay yerim ben sizi bu duyguları hiç tatmamış biri olarak imremdim delimiyim neyimoh benimde işim olsa biyere yetişsem falan ömrümde çalışmadım nasıl duygu diye merak etmiyor degil insan hem ev hem iş çok yorucu diyen arkadaşlarıma bazen imremsemde yapamazdım sanırım yada oturmalar gezmeler vs olmazdı harıl harıl temizlikler yok bacım Allah kolaylık versin
MASAL cım geçmiş olsun sanada aksilikler birbirini kovalar zaten iyi yolculuklar
ben evdeyim işte hala markete falan incem diyorum gizli olarak eşimden bişey olur başımın etini yer diye 12gün maviş kuşumla ev kuşuyum
masal bu ağır iş temposuyla test günü unutmuş bile olabilir ... inşallah bu koşturmacısının ve yoğunluğunun ardından bir süprriz olur da güzel haberlerini paylaşır bizimle...
olabilir valla doğru söylüyorsun cnm:)
biz ona hatırlatırız, güzel haberler duymaya çok ihtiyacımız var, bu ay hiç iyi geçmedi maalesef. devamı iyi olur inşallah.
hakikaten..nisan ayı öyle bir aydı ki dün gibi hatırlarım o 4-5 Mayıs açıklanan sonuçları aynı ve yakın günlerde nisan ayında aşılama olan 6-7 kişiydik o gün ben hariç tüm arkadaşlarımız hamile olduğunu öğrenmişti..ne bereketliydi onlar için.O günden bugüne tanıdıklarım arasında pelikan dışında kimse hamile kalmadı...artık bu ay başı superimi bekliyorum ben inşallah o verir müjdesini...
masalcım senin de yarın mıydı test günün? hayırlısı olsun inşallah.
canım selam..tüm samimiyetimle söylüyorum ki şayet BU ŞİDDETLİ ADET SANCILARIM olmasa..sona geldiğimi hatırlamayacaktım ama malesef ki beni mahvettiler hatırlamamak ne mümkün...test günü değilde 2 güne adetin başlayacak olmasını HİÇ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM KIVRANMAKTAN SAĞOLSUN KENDİNİ HİÇ UNUTTURMUYOR ne iş ne uyku hepsini yapmak bana haram oluyor bir hafta kala bu hep böyle.....
hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim .. anlayabiliyoruz az çok birbirimizi hepimiz burada..ne kadar güzel yazmışsın ''iyiyse sevinmek , değilse katlanmak zorundayız'' diye... bu söz bizim gibilerin yaşam felsefemiz aslında.. bence adetinden sonra bir kaç günlüğüne kaçamak yap eşinle... direkt tüp bebek tedavisine geçme.. bedenen ve ruhen ara vermen iyi gelecektir..
günaydın tatlım valla zaman ne kadar çabuk geçiyo bende anlamıyorum hızına yetişemiyoruz gerçekten..büyük gün dediğin gibi haftaya cumartesi inşallah içine doğan güzel şeyler gerçekleşir canım bakalım bekleyip görücez
hamilesin sen hamile....:))) İNŞALLAH...
ahhhh canimmm yaa nasil zor bir gun olmus senin icin...ya sabir demeye devamyarinnn dahada zor olma ihtimali var dualrim seninle canim mdanin dedigi gibi cok cok dikkatli ol...
Ayrica ne adeti yaaaa dahaerken boyle olumsuz hissetmek icin :-(
şuanda da yaptırsam doğru sonucu verir canım 13.günümdeyim doktorumun testi istediği gün 29 Haziran 15.gün ama zaten o güne bilemedin ertesi güne gelir bu ay ki işe yaramayan follikülün kanaması olduramadık yine anlayacağın :)))))
Canım ...temmuz ayında zaten herhangi bir tedavim yok...1 ay ara..herhangi başka bir aksilik çıkmaz ise Ağustos tüp bebek tedavisine başlayacağım.Bu durumda Temmuz ayında tatilde yapmayı planlıyorum normalde tatillerimizi bizim camiada memurların tabi olduğu Adli tatil de yani ağustosta yaparız ama bu yaz ben ağustos ayında tatil değil tedavi olacağım kendimde ailemde bir hastalık kötü bir durum olmasında herşey rutin gitsin yeter ki ben uzun süreli yada sık sık tatil yapmayayım hiç önemli değil...birkaç gün gideriz bir yerlere bu ay inşallah benimde bedenimin denize ihtiyacı var..koskoca bir yıl geçti koşturarak herşeyi bir tarafa bırak...
Düşünüpte yazdığın sorduğun için ayrıca teşekkür ederim canım çok sağol...
canımcım eşim dahil olmak üzere burdaki çoğu arkadaş bana hamilesin diyo inşallah öyleyimdir hep beraber seviniriz mutlu oluruz canım..valla ben hiçbişey hissetmiyorum nötr durumdayım yani..ama inşallah senin bu adet belirtileri seni yanıltır utandırır diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?