- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
bu nasil bisey ya bu hayıt suyu fena geldi banasanki toprak yiyorum daha ilk gunum o yuzden mi acep ?
Nolur düş fshım kurtar beni ve bizi bu durumdan diger asamaya gecelim artik
Merhaba arkadaslar. Ben 7 mayista ilk asilami oldum. Doktorum bana ne test tarihi nede herhangi bir ilac verdi. Asilama gununude sayarsak bugun 12.gunum test ne zaman yapmaliyim? Cok duzenli olmasada sabahlari atesimi olcuyorum ama ne zaman kalkarszm. Busabah 2 derece dusus gordum ve canim sikildiCok karmasik duygulardayim. Beklemek cok zor fakat sonucla yuzlesmekten de korkuyorum:18:
Canim hosbuldukasilamadan sonra ilac vermedi doktorum hic. Asilamadan sonra hassasiyetim basladi ve hergecen gun dahada sis ve acili hale geldiler. Dun temizlik yaptiktan sonra bi sure kasik agrim oldu sonra gecti simdilik yok. İlk asilamam 3 yumosum vardi ve 9 milyon sperm verildi sag yumurtaligima . İslem cok sukur kanamasiz ve cok rahat gecti. Asilamadan sonra 2 saat e yakin dogumhaneede bsasagi yattim veeeee cok karmasik duygulardayim Bi gun umutlu bir gun umutsuz 12. Gunumuze geldik cok sukur.
İnsallah arkadaslar sonucum olumlu cikarbugun yaptiracaktim aslinda ama ceasret edemedim gitmeye :18:
arkadaşlar selam. bende geçen ay klomen ile yumurta takibi yaptırmıştım, bu ay aşılama düşünürken doktorum ameliyat oldu, ve temmuz başına kadarda yok. aşılama için ağustosun sonuna kadar beklemem gerekiyor olacak. açıkçası bu kadar süre beklemekte istemiyorum. çalıştığım için izin almak sıkıntı oluyor. istanbul avrupa yakasında akşam saatlerinde (5- 5.30 ve sonrası) muayeye gidebileceğim , tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane var mı? bu arada eşim varikosel ameliyatı olmuştu, ileri hız ve morfoloji problemi vardı.bu ayın sonunda tekrardan test yaptıracağız, 9 ay olacak. kendi doktorumu beklesem ayrı, beklemesem ayrı bir dert
canım ben aşılamanın (aşılama günü dahil) 10. gününde idrar testinde öğrendim. emin olamadım. kan testi yaptırdım. 116 çıktı. tabi herkesinki farklı olabiliyor. dr. lar en erken 12. gün diyorlar. inşallah pozitif sonuç alır bizede müjde verirsin.
bakırköy tarafındayım canım ama sorun değil taksim tarafına da gidebilirim, yeter ki iş çıkışı uyan bir saat olsun, hastane mi yoksa kendi yerimi? tavsiye ediyorsan gideyim canım, özel değilse nerde ve kim? çok sağol.Slmm cnm Avrupa yakasının neresindesin? Benim Dr 7 hatta 8 orda :) Taksimde.
Çok sağol canım benim.ama üzülmüme sadece bu neden olmuyor başka faktörlerde var.o yüzden üzülüyorum.kısmet ne yapalım
Canım sonucum henüz belli değil. Bu sefer farklı oldu öncekilerden.
Önceki iki aşılamamda progestan kullanmamış ve tam 15. gün regl olmuştum.
Bu sefer progestan da verdi doktor. Normalde 10'unda olmam gerekirdi ama adet sancılarım olmasına rağmen hala bir şey yok.
Biz de progestan geciktirebiliyor diye bir hafta bekleyelim dedik.
Yarın inşallah test yaptıracağım, sonucunu yazarım.
Sağol düşündüğün için..
Slm kızlar 2 gunden berı pek ugrayamadım yazamadım yenı arkadaslar katılmıs asılamlarını hayırlı olsun kızlar mdcım sende ıyı sonuclarla gel ınsallah optum hepınızı kızlar
çoğul gebelikte erkenmi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?