bebgim üzülme bak bende aynı durumdayım FSH yüksek, yumurta yok olan yumurtalar kalitesiz. Ama inanıyorum Allahıma benimde bebegim olacak ama olmazsada ne yapalım kader diyecegiz. ama üzülme ne olur, dokotrun ayarlar sana bişeyler
Cnm git Yaptır testini hayirlisi olsun inş. Hiç umudunu kaybetme belkide su an Bebisin seninle hiç moralini bozma. Öyle hemen pes etmek yok. Ne yollardan geçiyoruz. Sadece zamanını bekliyoruz. Biz elimizden geleni yapalım Rabbim bizeee vericek bebeklerimizi. Hadi Dualarimiz seninle
cok sagol cnm nedense bu kez garip bir sekilde umutluyum. Sanki bu kez oldu:)
aminnn insallahhh
evett aynı gun test yapicazz ins. Ikimizde pozitifi gorucezben bundan önceki 3 asilamada baya umutsuzdum. Hatta hep bir kac gun oncesi ilaçlarımı bile bıraktım derdiyok olsa kesin hissederim. Ama şimdi öyle degil. Ins. Yanılmiyoumdur bebisler benimle:)
jollyy ve tgbesr beni unutmuşunuz bende sizinle aynı gün sonuç alcam.tgbesr küstüm sana aynı gün gitmicem senle hastaneye(((((( ikimiz ayne gün aynı odada yattık aşk olsun sana
Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Arkadaşlar bu fsh ye msh ye takılmayın artık.bizim şunu kafamıza koymamız lazım.allah eğer nasip edecekse hiç birşey engel olamaz.eğer nasip etmeyecekse bi sürü engel olur.hani i söz varya.nasipse gelir şamdan yemenden.nasip değilse ne gelir elden diye.geçenlerde bi tanae kızın haberini izledim.kızın rahmi yok.ilk kez türkiyede bir rahim nakli yapıldı.ama doktorlar çocuk olması imkansız demiş.ama kız şimdi hamileymiş.yani dediğim gibi her şey allahın elinde çünkü yaratacak olan o.bize düşen dua etmek
Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum
Aaaa olur mu hiç öyle şey:)Aşılamadan 14 gun sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsin,En doğru sonuc icin Dr'lar 14. Gun diyor. İns. Pozitif sonucu alirsin
Cevap icin cooook tesekkurler... İnsallah sizinde sonucunuz pozitif olurasilama yapilan gunde dahil bugun 11. Gunum ve 2 belirgin belirtim var biri göguslerimin uclarinin asiri acisi 2 gundur dahada artti acisi bir digeride sik idrara cikma:) hepimiz icin sonuclarimiz hayirli olsun arkadaslar
Çooooook guzel yazmissin hypou..valla duygulandim.allaha emanetiz ve ondan isteyebiliriz.anlik olrak can sikintilari oluyor sonra
alisiyoruz sanieim.teselli ariyoruz biriletinden,buralardan,cevreden.dedigin gibi ne gelir elden..
Ama babam hep der ki asla pes etme sen gayret ettigini goster ama fazla da israr etme der.bundada vardir hayir.
merhaba arkadaşlar..aşılama yaptırdım ve 9.günde değerim 2 den küçük çıktı..sonuç negatif diyor.progesteron 9 çıktı.sitede bununla ilgili yaptıranların sonuç değerlerini okudum.14.günde baktırın deniyor.şimdiden negatifdir diye düşünmeye başladım..acaba yükselirmi ki?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?