Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Arkadaşlar bu fsh ye msh ye takılmayın artık.bizim şunu kafamıza koymamız lazım.allah eğer nasip edecekse hiç birşey engel olamaz.eğer nasip etmeyecekse bi sürü engel olur.hani i söz varya.nasipse gelir şamdan yemenden.nasip değilse ne gelir elden diye.geçenlerde bi tanae kızın haberini izledim.kızın rahmi yok.ilk kez türkiyede bir rahim nakli yapıldı.ama doktorlar çocuk olması imkansız demiş.ama kız şimdi hamileymiş.yani dediğim gibi her şey allahın elinde çünkü yaratacak olan o.bize düşen dua etmek

Hadi kuzumm guzel yumoslarından güzell haberler getir bizee:) Daha Cokk çoğalacak onlar gerçi bu ilk randevu. :)

Son düzenleme:

Canım çok sağolasın.ama ben bundan sonra tedaviye devam edemicem.o yüzden üzülüyorum.saat 1 den sonra gidicem ne olur bana dua edin.bu gün cuma.çok kötüyüm ya.sonucu alınca ne olcam allah bilir

jollyy ve tgbesr beni unutmuşunuz bende sizinle aynı gün sonuç alcam.tgbesr küstüm sana aynı gün gitmicem senle hastaneye (((((( ikimiz ayne gün aynı odada yattık aşk olsun sana

kızlar inşallah 3 pozitifle bir bayram daha yaşatırsınız bu topikte. mda cım cuma vakti inşallah herşey yolunda gider arkadaşım.

bu cumanın hürmetine sonuç alacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar verirsiniz

mda senin takipçinim bakalım yumuşlar ne alemde merak ediyorum
aynı dertteniz çünkü

kızlarrr bu sabah yine kanamam oldu. aşılamada 2.günüm neden böyle oluyor yardım edin...

Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz kiOgrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum

jollyy ve tgbesr beni unutmuşunuz bende sizinle aynı gün sonuç alcam.tgbesr küstüm sana aynı gün gitmicem senle hastaneye (((((( ikimiz ayne gün aynı odada yattık aşk olsun sana

Aaaa süper Ayy cnm kusura bakma iğnelerden haplardan beynimiz dondü normal insan kategorisinde değiliz bu aralar:) O zaman aynı gun 3 tane bebis haberi patlatıyoruz insallahhh

Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz kiOgrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum

Aaaa olur mu hiç öyle şey:)Aşılamadan 14 gun sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsin,En doğru sonuc icin Dr'lar 14. Gun diyor. İns. Pozitif sonucu alirsin

Son düzenleme:

Çooooook guzel yazmissin hypou..valla duygulandim.allaha emanetiz ve ondan isteyebiliriz.anlik olrak can sikintilari oluyor sonra
alisiyoruz sanieim.teselli ariyoruz biriletinden,buralardan,cevreden.dedigin gibi ne gelir elden..
Ama babam hep der ki asla pes etme sen gayret ettigini goster ama fazla da israr etme der.bundada vardir hayir.

tatlım hoşgeldinnn.
14. gün kan testi yapabilirsin. benim ikinci aşılamam 16 mayısta oldu bende 30 mayısta kan testi yaptırıcam.
senin kaçıncı günün?
inşallah hayırlı haberler alırsın tatlım..

Aaaa olur mu hiç öyle şey:)Aşılamadan 14 gun sonra kanda gebelik testi yaptırabilirsin,En doğru sonuc icin Dr'lar 14. Gun diyor. İns. Pozitif sonucu alirsin

Cevap icin cooook tesekkurler... İnsallah sizinde sonucunuz pozitif olur asilama yapilan gunde dahil bugun 11. Gunum ve 2 belirgin belirtim var biri göguslerimin uclarinin asiri acisi 2 gundur dahada artti acisi bir digeride sik idrara cikma:) hepimiz icin sonuclarimiz hayirli olsun arkadaslar

Hosgeldin.seninde hayirli haberlerin gelir insallah..eger jel kullaniyorsan vajinadan o asiri gogus agrisi yapiyor.kasiklarinda ve belinde agrin var mi peki?

bu nasil bisey ya bu hayıt suyu fena geldi bana sanki toprak yiyorum daha ilk gunum o yuzden mi acep ?
Nolur düş fshım kurtar beni ve bizi bu durumdan diger asamaya gecelim artik

merhaba arkadaşlar..aşılama yaptırdım ve 9.günde değerim 2 den küçük çıktı..sonuç negatif diyor.progesteron 9 çıktı.sitede bununla ilgili yaptıranların sonuç değerlerini okudum.14.günde baktırın deniyor.şimdiden negatifdir diye düşünmeye başladım..acaba yükselirmi ki?????

Aynen katılıyorum size tüm kalbimle ....binbir hikaye farklı farklı... hep söylüyorum aslında tüm neticeler yaşananlar hiçbirşey için nihayi değil olacağa bakmak lazım herşey Allah'tan....

aşılama sonrası test ve sonuç için 9.gün çok ama çok erken neden yaptırdın anlayamadım sağlıklı bir sonuç değil en azından 12.günden sonrasını beklemeliydin elbette bu değer negatif ama vaktinde yaptırmadığın için yine de 13 veya 14.gün testini tekrarlamanı tavsiye ederim bir ihtimal...

Canim hosbulduk asilamadan sonra ilac vermedi doktorum hic. Asilamadan sonra hassasiyetim basladi ve hergecen gun dahada sis ve acili hale geldiler. Dun temizlik yaptiktan sonra bi sure kasik agrim oldu sonra gecti simdilik yok. İlk asilamam 3 yumosum vardi ve 9 milyon sperm verildi sag yumurtaligima . İslem cok sukur kanamasiz ve cok rahat gecti. Asilamadan sonra 2 saat e yakin dogumhaneede bsasagi yattim veeeee cok karmasik duygulardayimBi gun umutlu bir gun umutsuz 12. Gunumuze geldik cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…