Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın seyhancım ; saabh sabah ne kadar içten güzel dua etmişsin ... amin canım hayırlısıyla meleklerimize kavuşacağız günler yakındır inşallah ...

canım lütfen umudunu kaybetme hepimiz bu zorlukları yaşıyoruz malesef ama bu bizim bebek sahibi olamayacağımız anlamına gelmiyo..en azından bir yumurtalığın var ve yumurta üretebiliyo şansın var yani..ya hiç bebek sahibi olamayanlar napsın bide böyle düşün..3.aşılamada inşallah kavuşursun bebeğine oda olmazsa tüp var..bizim tedavilerimizde moral çok önemli biliyosun lütfen moralini yüksek tut ve inan birgün anne olacağına..

canım bende polikisik overim ama bu hastalıkta yumurtalar çatlamaz yumurtalığın içinde çatlamadığı için kalır..senin madem yumurtan çatlıyo adetlerin düzenli polikistik over olamazsın bence..başka bir doktorada görün istersen..

günaydın canımcım az kaldı valla ama bende heyecan yok cumartesi öğrenicez hayırlısıyla bakalım..sen nasılsın ağrı sızı yok dimi ameliyattan sonra..

kızlar sabah mide bulantısıyla uyandım halada bulanıyo kusacak gibi oluyorum acaba hamilemiyim anlamadım ya :26:

mrb bende de pco var adetlerim düzenli sadece ultrason muayenesinde o kistleri her gittiğimde görüyorum ve her defasında doktorumun evet pco demesi beni çıldırtıyor sanki kaybolcakmış gibi ya da unutmuşum gibi her gittiğimde pco diyor :83: sen yine de başka bi doktora daha muayene ol en azından emin olsursun canım

kızlar sabah mide bulantısıyla uyandım halada bulanıyo kusacak gibi oluyorum acaba hamilemiyim anlamadım ya :26:

sana en baştada söylemiştim su perisi , tedavinin gidişatının güzel gittiği gibi hayırlısıyla sonucunda da güzelliklerinin seninle olacağına dair... içime hala güzel şeyler doğuyor ama dillendirmek istemiyorum arkadaşım... inşallah hayırlısıyla 2 gün sonra buradan sevinç çığlıklarını duyacağız :)) bu arada test günün 5 temmuz diye hatırlıyorum .. yanılmıyorum değil mi?

benim test günüm 7 temmuz canım daha 4 günüm var bakalım inşallah hamileyimdir canım yaa

ben senden daha sabırsız çıkmışım test günün konusunda :) öne almışım kafama göre :)) inşallah Allah kalbine göre verecektir ...

keşke önce olsaydı valla canım ne güzel olurdu erkenden öğrenirdik..allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım

keşke önce olsaydı valla canım ne güzel olurdu erkenden öğrenirdik..allah hepimizin gönlüne göre versin tatlım

az daha dişini sık arkadaşım ... sayılı günler ne hikmetse dışardaki insanlara kolay gelir ama çekene tam aksi..
bulantın devam ediyor mu ?

az daha dişini sık arkadaşım ... sayılı günler ne hikmetse dışardaki insanlara kolay gelir ama çekene tam aksi..
bulantın devam ediyor mu ?

şuanda azaldı bulantım belkide jel kullanıyorum ondanda bulantım olabilir..bilemiyorum canım yaa..bu sefer çabuk geçti günler 4 günde geçer gider inşallah hemen

oluyordu ama çok aşırı değil bide jel kullanıyordumya...... umutluyum senden benimde, midem yanıyordu sabahları çok kötü oluyordu.belki seninde belirtin mide bulantısı

bende jel kullanıyorum tatlım son günlerde çoğaldı akıntım anlamadım bende..inşallah umutlarını boşa çıkarmam canım

selam kızlarr bende ilk aşılama mı umutta yaptıracagım cuma günü:18: ercelfcim seninle konuşmuştuk hatırlarsan dün gittim doktora sagda 16.5 solda 13 mm yumurta var dedi dün 125ml son puregonumu da kullandım carsamba catlatma ignesi vuracagım sizce nasıl kızlar o soldaki de büyür mü

SUPERİM...GÜNAYDIN CANIM..SON 4 GÜNÜN BAK SAYIYORUM HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYORSUN..RUHSUZ GEÇEN HAZİRANDAN SONRA TEMMUZ GÜNEŞİ OL TOPİĞE İNŞALLAH..PERŞEMBE SABAHA KARŞI GİDİYORUM CANIM DATÇADA DURUŞMAM VAR CUMA GÜNÜDE MARMARİSTE HACZİM VAR..CUMARTESİ DÖNMEM ARTIK KUZENİM MARMARİSTE ONDA KALIRIM PAZAR İZMİRE DÖNECEĞİM AMA SADECE GECE EVİMDE UYUYUP PAZARTESİ SABAH ERKENDEN İSTANBULA UÇACAĞIM KISMETSE TABİ ANNEMİN RAHATSIZLIKLARI KRONİK SUPERİMCİM KALP HASTASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ YÜKSEK TANSİYON PANİK ATAK VS..BU HASTALIKLARLA YAŞARKEN TEK DUAMIZ BAŞA ÇIKABİLSİN.BEN 6 YAŞIMDAN BERİ ANNEMİM TANSİYONUNU ÖLÇEREK VE ACİLE GİRİP ÇIKARAK BÜYÜDÜM MALESEF NAPACAKSIN ELİMİZDEN GELENİ O DA BİZDE YAPIYORUZ SAĞLIK OLSUN HEPİMİZE HEPİMİZİN AİLELERİNE CANIM..

ERCELF.....CANIM YOK ÖYLE BEN ANNE OLAMAYACAĞIM DİYE ÇÖKÜP KALMAK..BEN ZATEN SENİN BU TEDAVİNDE BAŞINDAN BU YANA NEDEN DOZ ARTTIRMADAN BEKLETTİLER SENİ HİÇ ANLAMADIM..BENİM 2.AŞILAMAMDA 1.AŞILAMADA UYGULANAN DOZ DİREK DEĞİŞTİRİLDİ MESELA BAŞTAN YÜKSEK BAŞLAMIŞTIM İLK AŞILAMA 75 HATTA SON İKİ GÜNÜ 100 E ÇIKMIŞTIM 2.AŞILAMAYA DİREK 150 İLE BAŞLADIM KALDI Kİ YUMURTA GELİŞİM GÖSTERDİĞİ HALDE NEDEN DOKTORUN ISRARLA 75 E DEVAM ETTİ BİLEMİYORUM TABİ DOKTOR OLAN ONLAR SEN SAKIN PES ETME..TEDAVİNE DEVAM ET FAKAT BU DOZ OLAYINI MUTLAKA İRDELE..İRDELET...AYRICA GONALF ÇOK DAHA YENİ VE ETKİLİ BİR İLAÇ ÖZELLİKLE YUMURTA GELİŞİMİNDE SORUN YAŞAYANLARA YUMURTA REZERVİ AZ OLANLARA ÖZELLİKLE BU İĞNE KULLANILIYOR BENİM GÖRDÜĞÜM BİLDİĞİM SEN LÜTFEN YENİ TEDAVİNDE İLAÇ VE DOZ KONULARINDA DOKTORUNLA MUTLAKA GÖRÜŞ
BU ARADA BİZLER DE ANNE OLACAĞIZ BUNA İNANCINI KAYBETME MÜCADELE EDERKEN

Canım annene çok çok geçmiş olsun dileklerimi ilet sorarsa bir dost dersin :)) çok dikkat etsin kendine Allahım onları bize bağışlasın...

Tedavi konusunda da senden hızlısı yok sanırım :))))

MEDİDS.....CANIM MERHABA..TEŞEKKÜR EDERİM GÜZELİM İLETTİM VALLA HEPİNİZİN SELAMINI BEN ZATEN..GERÇEKTEN SAĞOLSUN HEPSİ KUCAKLARINIZ EVLATLARINIZLA DOLSUN SAĞLIKLA HAYIRLI ZAMANDA İNŞALLAH DEDİ:)))) VALLA GÜZELİM BENDE GÜNLERİ HAFTALARI TAKİP EDEMEZ HALDEYİM ADETİME GÜN SAYARKEN OLDU BİTTİ BİLE HAFTAYA OVULASYON VAR SONRA YİNE LUTERAL FAZ ARKASINDAN ADET........JET HIZI İLE GEÇİYOR ZAMAN KOŞTURMA ÇOK OLUNCADA ONUN DA ETKİSİ ÇOK TABİ..NE ZAMAN PAZARTESİYDİ CUMA OLDU ANLAMIYORUM.HAYIRLISI GÜZELİM BAKALIM TEDAVİYE DE AZ KALDI ŞİMDİDEN BEN BAŞLAMADAN ŞU SON 3 HAFTADA BİRAZ TATİL YAPABİLSEM İYİYDİ AMA BAKALIM.ANNEMİN SAĞLIĞINA BAĞLI PLANLARIM.SEN NASILSIN CANIM İYİMİSİN ??

SEYHANCIM....nasılsın hayatım artık toparlamışsındır heralde..ağrın sızın bitti değil mi? teşekkür ederim canım buarada geçmiş olsun dileklerin için.pazartesi istanbuldayım ben...haberin ola...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…