etkisi olmaz canım, sen aşılamadan sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptırmadın demi
masal arkadaşımızın değeri 20 çıktı ama o aşılamadan sonra çatlatma iğnesi yaptığı için onun etkisi ile o kadar yüksek sonuçla negatif aldı
hadi hayırlısı canım inşAllah sonucun çok çok katlanmış olarak çıkar..rabbim hakkımızda hayırlısını versin..inşallah mutlu haberlerini alırız..
dokorumla konuştum, 2 gün sonra tekrar kan tahliline gitmem gerekiyormuş.. =) önümüzde beklememiz gereken bir süreç daha var , hayırlısı olsun bekleriz ne yapalım, bu kadar oldu ya. şükürler olsun.
canım inşallah değerin yükselir hakkınızda hayırlısı olsun...
amin inşallah canım benm.. bir bekleyiş süresi daha başladı. değerim çok düşük gibi, korkuyorum bu kadar ümitlenmişken sonrası hüsran olcak diye. dua et olur mu .
canım hayırlı olsun katlanacak daha degerin dur bakalım bukadar olmuşken gerisi geliyor merak etme
canım hayırlı olsun katlanacak daha degerin dur bakalım bukadar olmuşken gerisi geliyor merak etme
olabilir tabikide bu kişiye görede degişiyor sanırım bende 1 hafta sonra çatlatma ignesi olmştum ama benim 2 çıkmıştı degerim.Ama umarımki ve inan senden daha çok istiyorumki degerin katlanır ve hepimize umut olursun.mda cım masal aşılamasının 1. haftasında tekrar çatlatma iğnesi olmuş, bu nedenle değerinin yüksek çıktığını söylemişti. ben aşılama sonrasında sadece jel kullandım, 2. kez çatlatma iğnesi olmadım, yinede kullandığım iğnelerin etkisi devam ediyor mudur ki?
canım nasılsın yoktun sabahtan beri işler yoğun sanırım..sabah rüyamda seni gördüm güya aynı işyerinde çalışıyomuşuz hastane gibi biyerde sen sürekli bana kızıyosun bide üstüne üstlük masalı telefonla arayıp beni şikayet ediyosunnasıl bir bilinçaltıysa benimkide kalktım sabah gülüyorum kendi kendime
olabilir tabikide bu kişiye görede degişiyor sanırım bende 1 hafta sonra çatlatma ignesi olmştum ama benim 2 çıkmıştı degerim.Ama umarımki ve inan senden daha çok istiyorumki degerin katlanır ve hepimize umut olursun.
arkadaşlar cuma günü kontrolum oldu, yumurtalar 10mm pek gelişme yok,iğneyi 50ml çıkardı doktor salı yine gel dedi. bu gun adet olalı 14 gün oluyor bu zaman bana biraz uzun geldi.
herhalde aşılama 17-18. gün yapılır sizce bu normal mi...
kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....([/QUOT
inşallah en güzel sonucu alırsın, ben de şimdi heyecanla bekliyorum haberini,
kızlaarrrr elim ayağım titriyor, sonucum çıkmışşş.... 11.6 değerim...yaaaaa şimdi ben şimdi benn ...... demek için erken miiiiiiiiii ? aşılamamın 15. günündeyim, crinone vajinal jel kullanıyorum, onun etkisi olabilir mi kii yaa ? nolur bişey diyinnnnn :.....(
inşallah en güzel sonucu alırsın, ben de şimdi heyecanla bekliyorum haberini
mrb kızlar bende asılamaya başlayacağım doktor testler istedi onları yaptırdım bugünde smear yaptırdım ama yaptırmaz olaydım doktorlar değil asistanlar yapıyormuş o kadar bayan olsun istedim ama erkek yaptı moralim bozuldu ağlaya ağlya eve geldim araştırma hast. gitmiştim aşılamayıda asistanlar yapıyormus gitmeyeceğim bir daha oraya
arkadaşlar cuma günü kontrolum oldu, yumurtalar 10mm pek gelişme yok,iğneyi 50ml çıkardı doktor salı yine gel dedi. bu gun adet olalı 14 gün oluyor bu zaman bana biraz uzun geldi.
herhalde aşılama 17-18. gün yapılır sizce bu normal mi...
Selam kızlar kac gundur gıremıyorum fazla vaktım olmuyo ama masalı gordum canım hem sana hemde annene gecmıs olsun ınsallah kotu bısey yoktur annen daha onemlı tabı sımdı cabuk toparlanır sızıde uzmez ınsallah bız bugun kontrole gıttık bebısım kocaman olmus bı hareketlı gormelısınız kıpır kpır masallah kızlar ıcım cok rahatladı saglıklı masallah 2lı testımızde yapıldı bugun salıya cıkcak sonucu ınsallah oda ıyı cıkarda ıyıce rahatlarım optum hepınızı kızlar mdacım kolay gelsın sanada ıyı hafta sonları herkese
olabilir tatlım ama hamilede olabilirsin bekleyip görecegiz umarım hamilesindir.
ohhoooooo adet olmuşuz canım çok geçmiş olsun, ayrıca anne içinde geçmiş olsun umarım hemen gelir geçer bu sıkıntısı havalarda o kadar sıcakki bizim bile kalbimiz dayanmıyor.
masalcım canım annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsun.
canım annen için üzüldüm ; umarım korkulacak bir şeyi yoktur. geçmiş olsun arkadaşım..
kendine çok iyi bak .. öptüm
canım inşallah bu kanama yerleşme kanamasıdır inşallah hamile haberini alırız en kısa zamanda..
canım benim annen için çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur..birbirinizi görmeniz hem ona hemde sana çok iyi gelecektir..
Masalcım selam canım...
Misafirlerim vardı giremedim epeydir..ama sonucunu almışsın hakkında hayılrısı canım benim...
mükemmel bi pozitifliğe sahipsin rabbim yeri ve zamanını bekliyordur size sağlıklı ve hayılrlı bebiş vermek için..
dualrım seninle...
annnen rahatsızlanmış sanırım allah acil şifa versin çok üzüldüm canım..
gelince görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?