Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın canım işte bazen yıkılıyorum böyle sonra yeniden toparlanıp ayağa kalkıyorum buna mecburum çünkü anne olma isteğim çok ağır basıyor herşeyi durdurmuş durumdayım işe bile girmiyorum bu yüzden nasibimizde ne varsa onu yaşicaz canım inşallah yazılmıştır hepimize anne olmak. ben şimdi adet olana kadar rahatım sonrasında bu sefer istekle ve azimle başlicam tedaviye :)

masalcım bende seviniyim mi üzüleyim mi henüz bilmiyorum . dediğin çok doğru herkesin vücuduilaçlara farklı tepki verebiliyor. kötünün iyisi olarak görüyorum kendimi şuan. hayırlısı bakalım, yarın öğrenicez inşallah, neler olduğunu. umarım pozitif bişeyler olurda sizinle paylaşırım canım benm. bu arada ne olduğunu bilmiyorum ama annen rahatsız sanırım. allah acil şifalar versin canım.

ercelf canım lütfen biraz rahatla. bak hepimiz ne yollardan geçiyoruz. bu yol zorlu ve uzun bir yol ama sonunda ışık var, kör kuyularda merdivensiz değiliz çok şükür. o yüzden şükretmemiz gerek. umarım bir sonraki tedavinde olumlu sonuçar alırsın.. olumsuzlukları düşünmemeye çalış güzelim.

şuanda azaldı bulantım belkide jel kullanıyorum ondanda bulantım olabilir..bilemiyorum canım yaa..bu sefer çabuk geçti günler 4 günde geçer gider inşallah hemen

su perisi canım seninde miden bulanmış sabahtan.. daha test gününe var ama hadi hayırlısı bakalım. 7 temmuzda hayırlı haberler almak dileğiyle güzelim.. .jel kullandığından belki ondan olabileceğininden bahsetmişsin, jel bende hiç mide bulantısı yapmadı bilgin olsun tatlım. bu arada jelden dolayı akıntı iyice azalıyor, hiç yok gibi oluyor bende, bakasını bilmiyorum ama her zamankinden katı durumda bu jelden dolayı :)))))

hayırlısıyla herşey yoluna girecek inşallah canım..adet olunca daha hırsla başla tedavine sonuna kadarda öyle gitsin inşallah

inşallah 7 temmuzda güzel haberler veririm canım..ama önce senden alırız inşallah yarın hayırlısıyla..ben geçen aşılamamda da jel kullandım ama onda hiç bulantım olmadı,akıntım geçen sefer yoktu bu sefer çok var anlamadım valla :44: kendimi dinlemek istemiyorum düşünmek istemiyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun ne diyeyim

canım sen tüp bebeğe geçiceksin sanırım,bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başlamayacak mısın veya tüp bebek öncesi ne gerekiyorsa yapmayacak mısın

tedavin hayırlı olsun,,sorduğun sorunun cevabını doktorun dahi yanıtlayamaz canım büyüyüp büyümediğini aşılama öncesi gireceğin son ultrason muayenende öğrenebilirsin ancak..benim ilk aşılamamda 9.günde ki en büyük follikülüm 12.günde gelişimi durdurmuştu daha küçük olan atağa geçmiş büyümüştü bunu bilmek tahmin etmek mümkün değil.

Son düzenleme:
tşkr ederim bende iyiyim yoğun tempolu günler seni bekliyor sana şimdiden kolay gelsin canım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor iş

canım sen tüp bebeğe geçiceksin sanırım,bu ay doğum kontrol hapı kullanmaya başlamayacak mısın veya tüp bebek öncesi ne gerekiyorsa yapmayacak mısın

bu ay kendiliğinden gelmez ise bebek evet canım bu ay sonu adetimle birlikte olacağım muayenemde bir sorun yoksa tüp bebek tedavisine başlayacağım ben doğum kontrol hapı kullanmıyorum tüp bebeğe başlayacağım diye çünkü aşılamalardan sonraki aradaki aylarda kendi kendine kalma ihtimalinde oluyor iğneler etkisini devam ettirdiği için bu şansımı ekart etmek istemiyor doktorum,,ayrıca kendisi tüp bebek için şayet aynı doktorumla devam edersem kısa protokol adayı olduğumu söyledi..anlayacağın aşılamada ki gibi adetin 3.günü direk iğnelere ilaçlara başlar..bu ay adetimin 3.günüde hiçbir hormon testi istemedi iğneler hormon düzeylerini etkilediği için sağlıklı çıkmaz hakikatı yansıtmaz tüp bebeğe başlarken olacağım ay sonunda ki adetle hormon testleri yapılacak ..bakarsın adet olmam da hiçbirine hacet kalmaz keşke kendiliğinden olsa bu ay kısmet..şu an sadece folik asid..bemiks..omega 3 kullanıyorum her ay kullandığım gibi eşimde bu ay yeniden arjinmax ve L-Carnitine takviyesi alıyor

canım annen rahatsızmış geçmiş olsun canım . yogun ve koşuşturmalı günler ve bu sıcakta . datçya bende gitmiştim umarım yollarını düzeltmişlerdir daha önce görmediysen datça çok güzel azganlı koyuna gitmeni tavsiye ederim . tüp için bir regl dönemi ara veriyorsun sanırım daha iyi olur vucudun toparlar kolay gelsin canım.

tşkr ederim bende iyiyim yoğun tempolu günler seni bekliyor sana şimdiden kolay gelsin canım bu sıcaklarda hiç çekilmiyor iş

evet canım sabit ofisteyken çok sorun değilde dışarıda olduğum zamanlarda zorlanıyorum herkes gibi..dayanacağız artık 2 ay kadar sonra bu yazda bitecek nasılsa sağlıkla geçsin mevsimler yoksa zaman akaıp gidiyor..halimiz malum biz ayları herkesten çok kovalıyoruz:)))

kader arkadaşım . rezervdaşım . sen nasılsın . canım bu hafta başlayacaksın sanırım tedavine inşallah suuu gibi akar ve bol bol yumoş gelişir . md probolisi bal a karıştırdın polenle birlikte aman allahın o ne tad zor yutuyorum işe yarasında isterse tadı daha kötü olsun . biosteron fhs yi düşürüyormuş dün onuda ögrendim bakalım daha neler ögrenecegiz heycanla ve umutla tedavini takip edecegim arkadaşım bu ay inşallah bebişini yakalarsın ve umut olursun bana canım öptüm.

kader arkadaşım . rezervdaşım . sen nasılsın . canım bu hafta başlayacaksın sanırım tedavine inşallah suuu gibi akar ve bol bol yumoş gelişir . md probolisi bal a karıştırdın polenle birlikte aman allahın o ne tad zor yutuyorum işe yarasında isterse tadı daha kötü olsun . biosteron fhs yi düşürüyormuş dün onuda ögrendim bakalım daha neler ögrenecegiz heycanla ve umutla tedavini takip edecegim arkadaşım bu ay inşallah bebişini yakalarsın ve umut olursun bana canım öptüm.

canım nasılsın yazışamıyoruz . beni çagırdınız siz yok oldunuz ortalıktan . tatil nasıl geçiyor . tüp e kadar kendini iyice dinlendir ve bol vitamin takviyesi al sevde bak dün de biosteronun fhs yi düşürmeye yardımcı oldugunu ögrendim kullanacagım diyordun umarım kullanıyorsundur a vitamini aldım dün üremede yararlıymış prespektüsünü oku yazıyor bir eczaneden bak 3 tl avikap günlük ihtiyacı karşılayacak dozda ben uzun listeme onuda ekledim tavsiye ederim öptüm canım.

Son düzenleme:

Ara veriyorum canım aşılama aralarında kendime doğal şans ta tanımış oluyorum hem dediğin gibi beden dinleniyor zaten malum iğnelerin etkisi devam ediyor ara verdiğin ay...bu ay sonu adet olursam bir aksilik te çıkmaz ise başlarız canım tüpe... ..datçaya iki senedir gidip geldim canım bu 4.gidişim dosyam var duruşmaları için tatil amaçlı hiç gitmedim ama dediğin gibi doğal güzelliği koyları gayet güzel...marmaristen tekneyle açıldığımızda bahsettiğin koyu görme imkanım olmuştu kuzenim teyzem marmaris te yaşıyor ..çocukluğumdan beri iyi bilirim marmarisi çok gider geliriz ama datça daha ilerisinde olduğu için oraya uzanamadık hiç canım.bir gün inşallah keşfederim iş dışında da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…