Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ohh canımcım ne güzelini yapıyosun valla fsh seni yenmesin sen yen onu git bol bol dinlen gez moral topla..bir bakmışsın fsh kendiliğinden düşmüş inşallah sanada güzel haberimi veririm canım takipte kal arada gir mutlaka iyi tatillerrr

kızlar sabah mide bulantısıyla uyandım halada bulanıyo kusacak gibi oluyorum acaba hamilemiyim anlamadım ya :26:

ayyy bende çok umutluyum pericim umarım hamilesindir.Ay bir geçse şu 4 gün şuraya yazsan kızlar HAMİLEYYİMMM diye

normalde igne vurulurken 2 mm büyüyorlar sanırım doktorun 16,5 mm lik yumurtadan umutluki son vuruldugun igne ile 18-19 mm olacak ve tam aşılamada istenilen boyut bu hakkında hayırlısı olsun canım

doğru söylüyosun canım bugün hiç görmedim inşallah hamiledirde heyecandan haber vermeyi unutmuştur bizlere

merhaba canım ne güzel şeyler yazmışsın böyle canımya çok duygulandım şimdi . Benimde ilacım dün bitti şimdi adet olmayı bekliyorum kısmetse yarın olur perşembe yada cuma giderim ve ignelere başlarım , umarım birgün hepimiz bu özel duyguyu yaşarız

selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...

inşallah tatlım ya umarım hamileyimdir 4 gün çabucak geçip bitsede öğrensek gerçeği..eğer öyleyse bağıra bağıra yazıcam HAMİLEYİMM diyee

kuzum sonuç güzel olsunda hep gidip gelelim, hiç canını sıkma moralini bozma herşey güzel olacak diye düşün ben aydın da izmire gidiyorum her seferinde heleki yumurta takiplerinde hemen hemen her gün ne yapalımki bizimde çilemiz bu tek derdimizde bu olsun

hadi bakalım FSH ı düşürmeden gelme olurmu , iyi tatiller

merhaba bebişim nasılsın bakalım benimde az kaldı 2-3 güne başlarım:18:

selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...

maşallah canım ne güzel 9 tane yumoşun hepsi döllenmiş..inşallah transfer edilenler sana bebiş olarak geri dönerler..

Son düzenleme:

oooooo ne güzel bir haber bu böyle inşallah sanada sımsıkı tutunurlar ,darısı bizim başımıza artık ayagını sürü azıcık

çok teşekkür ederim, arkadaşların güzel haberlerini duydukça benim de moralim yerine geliyor,inşallah hepimizin dileği en güzel şekilde olur...

maşallah canım ne güzel 9 tane yumoşun hepsi döllenmiş..inşallah transfer edilenler sana bebiş olarak geri dönerler..

oooooo ne güzel bir haber bu böyle inşallah sanada sımsıkı tutunurlar ,darısı bizim başımıza artık ayagını sürü azıcık

sağolun kızlar inşallah tutunur bebişlerim hayırlısıyla 2 embriyo transferi yapılacak inşallah...pco lu olmanın tek faydası yumoş işi oldu sanırım
su perim inşallah hamişsindir dört gözle bekliyorum sonucunu canım benimmm
mda cım inşallah baslayacağın tedavin hayırlı ve bol kaliteli yumoşlu olur tatlımm

sağol canım inşallah hamişimdir sende hayırlısıyla arkamdan gelirsin inşallah

inşallah canımcım umarım bizimde böyle haberler verecegimiz günlerimiz olsun , dualarımzıdasın

Kızlarrrr 3'ünüzünde bebişlerinin cinsiyetini çokkk merak ediyorummm. İnşallah kısa sürede öğrenirsiniz. Bende 12. haftamın dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum. herkes bebiş erkek diyor ama içimden bir ses prensesim gelicek diyor :))))))))

cumartesi tahlil yaptırıcam canım inşallah senin ardından gelirim bende..

superimmm çok heycanlıyım senin için inşallah güzelll haberler verirsin bizee. hep aklımdasın kuzummm. dularım seninle.

BU ARADA BENDE DERİNİ MERAK ETTİM ACABA SONUCU NE OLDU?

bende allah nasip ederse önümüdeki ay ilk aşılamamı yaptıracağım allahım inşş ilkinde tutar rabbim beni daha fazla bekletmez .aslında bu konu da daha çok tecrubesizim ama çok sağ olsun mpb arkadaşım bana çok yardımcı oluyo süreci bir bir anlatıyo tabi yaşamak daha farklıdır zaten bu topiği de o ban söyledi doktorumuz da aynı o çok şükür allahımın izniyle bebeğine kavuştu kucağına aldığı günleri görmek nasip olur darısı hepimizn başına olsun
inşş tecrubeleriniz çok işime yarayacak belki de sizde benim yolumdan geçtiniz şimdi heyacanlıyım ilk önce olması gereken prosedürler var hormon testi ve rapor çıkması gerek bu ay onları halledip diğer ayda kısmetse başlanacak

mpb de bugün dr kont. vardı inşş iyi geçer hayırlı haberler verir

tamam anladım canım 2li testi evet bende mercimeğimi görmek duymak istiyorum ama tüp bebek farklı sanırım 12.haftada oo ben neler yaşamıştım kaybettigim bebegimde ultrasyonda 7.haftada kesin duyarım inş daha ortada kesem bile yokta işte insan heyecan ve panik yapıyor acaba görebilecekbiyim diye :26: ay sorma o mutlulugu hele görsem 2kat olcak ama ben bazen unutuyorum dilerim ALLAH tan burdaki herkes mdaaaaaaaaaaaa özellikle benim gibi kese kalp diye korkudan beklesin dursun amin.burada sizin takvimler çok hoşuma gitti bebişim oldugu tam kanıtlansın ilk işim yapıcam ne durumdayım hergün görmek için
su peri inş geleceksin arkamdan çook istiyorum hayırlı sonuçlar inş

kızlar benim yine olmadı kocaman bir 0 çıktı sonucum çok üzüldüm çok ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm o daha çok acıttı canımı şimdi ona destek olmak için toparladım kendimi o daha çok üzüldü ama yapcak bişey yok aşılama olayı kapandı sırada tüp bebek var onuda şuan yaptıramam bu sıralar maddi açıdan biraz sıkıntıdayız bakalım elimiz ne zaman bollaşırsa inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir bebeğim

Derın hadı yaz sonucunu da ılk ben ogrenmıs olayım arın herkese suprız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…