Sevgili yoldaşlarım canlarım..
takip edenler bilirler fsh değeri düşmediği sürece tüp bebeğe geçiş yok...senmisin fsh düşmeyen bende tatile gidiyorum :)
Çalışan arkadaşlarıma da ev hanımlarına da bol bol dinlenme ve sabır diliyorum...
ben bir süreliğine HERŞEYE MOLA veriyorum :)
Masalcım,mdacım,superim,seyhancım,gayecim,mcan,ercelf,mavi ve ismini sayamadığım diğer arkadaslar kendinine çok çok iyi bakın...
superim güzel haberlerini bekliyorum
kızlar sabah mide bulantısıyla uyandım halada bulanıyo kusacak gibi oluyorum acaba hamilemiyim anlamadım ya :26:
normalde igne vurulurken 2 mm büyüyorlar sanırım doktorun 16,5 mm lik yumurtadan umutluki son vuruldugun igne ile 18-19 mm olacak ve tam aşılamada istenilen boyut bu hakkında hayırlısı olsun canımselam kızlarr bende ilk aşılama mı umutta yaptıracagım cuma günü:18: ercelfcim seninle konuşmuştuk hatırlarsan dün gittim doktora sagda 16.5 solda 13 mm yumurta var dedi dün 125ml son puregonumu da kullandım carsamba catlatma ignesi vuracagım sizce nasıl kızlar o soldaki de büyür mü
derin35 'den haberi olan var mı arkadaşlar, bugün test yaptırcaktı. ? umarım herşey yolundadır. Deeeerrriiiinnnnn bize de haber ver merak içindeyiz , yani en azından ben çok merak ediyorum tatlımçolumsuz çıkarsada üzülmek yok, sabretcez dimi canım, öyle konuşmuştuk.
kader arkadaşım . rezervdaşım . sen nasılsın . canım bu hafta başlayacaksın sanırım tedavine inşallah suuu gibi akar ve bol bol yumoş gelişir . md probolisi bal a karıştırdın polenle birlikte aman allahın o ne tad zor yutuyorum işe yarasında isterse tadı daha kötü olsun . biosteron fhs yi düşürüyormuş dün onuda ögrendim bakalım daha neler ögrenecegiz heycanla ve umutla tedavini takip edecegim arkadaşım bu ay inşallah bebişini yakalarsın ve umut olursun bana canım öptüm.
ayyy bende çok umutluyum pericim umarım hamilesindir.Ay bir geçse şu 4 gün şuraya yazsan kızlar HAMİLEYYİMMM diye
normalde igne vurulurken 2 mm büyüyorlar sanırım doktorun 16,5 mm lik yumurtadan umutluki son vuruldugun igne ile 18-19 mm olacak ve tam aşılamada istenilen boyut bu hakkında hayırlısı olsun canım
kuzum sonuç güzel olsunda hep gidip gelelim, hiç canını sıkma moralini bozma herşey güzel olacak diye düşün ben aydın da izmire gidiyorum her seferinde heleki yumurta takiplerinde hemen hemen her gün ne yapalımki bizimde çilemiz bu tek derdimizde bu olsunbu gün adetimin 15. günü doktor kontrolu oldum tek yumurtam kalmış(diğerlerine ne oldu bilmiyorum) 15,5mm boyunda 2 gün daha 50ml gonal f kullanacağım perşembe yine doktor kontrolu var çatlatma iğnesini o gün verecek.bu ay biraz sıkıldım sanırsam bu koşuşturmadan ben oturduğum şehirde değilde 1,5 saat uzaklıktaki doktora gidiyorum.her ne kadar stres yapmıyacağım desemde bu zamanın bu kadar uzamış olması tutmayacağı düşüncesini güçlendiriyor ???ne yapacağım şimdi ben??
hadi bakalım FSH ı düşürmeden gelme olurmu , iyi tatillerSevgili yoldaşlarım canlarım..
takip edenler bilirler fsh değeri düşmediği sürece tüp bebeğe geçiş yok...senmisin fsh düşmeyen bende tatile gidiyorum :)
Çalışan arkadaşlarıma da ev hanımlarına da bol bol dinlenme ve sabır diliyorum...
ben bir süreliğine HERŞEYE MOLA veriyorum :)
Masalcım,mdacım,superim,seyhancım,gayecim,mcan,ercelf,mavi ve ismini sayamadığım diğer arkadaslar kendinine çok çok iyi bakın...
superim güzel haberlerini bekliyorum
Günaydın kızlaarrrrrrr
su perimmm az kaldı ne durumdasınnn ????
masalcığımmm geçmiş olsun cnmmmm
mda ne kadar kaldı kuzum tedavineee
gecikkk inşallahhh cnm inşallahh değerin artar kat katttt
mevlam bu sayfadakilere , evlat hasretiyle yanan nerde var nerde yok ise inşallah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip eder bu mubarek günlerin hürmetine ,içlerindende inşallah benide ayırmaz
selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...
selam kızlar tüpe basladığı yazmıstım pazar opu m gerçeklesti 14 yumoş toplandı 9 tanesi işleme girdi ve 9u döllendi.bugün gelişimleri haber verecekler.yarın ya da pers günü transferim var nasipse...
kuzum sonuç güzel olsunda hep gidip gelelim, hiç canını sıkma moralini bozma herşey güzel olacak diye düşün ben aydın da izmire gidiyorum her seferinde heleki yumurta takiplerinde hemen hemen her gün ne yapalımki bizimde çilemiz bu tek derdimizde bu olsun
maşallah canım ne güzel 9 tane yumoşun hepsi döllenmiş..inşallah transfer edilenler sana bebiş olarak geri dönerler..
oooooo ne güzel bir haber bu böyle inşallah sanada sımsıkı tutunurlar ,darısı bizim başımıza artık ayagını sürü azıcık
sağolun kızlar inşallah tutunur bebişlerim hayırlısıyla 2 embriyo transferi yapılacak inşallah...pco lu olmanın tek faydası yumoş işi oldu sanırım
su perim inşallah hamişsindir dört gözle bekliyorum sonucunu canım benimmm
mda cım inşallah baslayacağın tedavin hayırlı ve bol kaliteli yumoşlu olur tatlımm
sağolun kızlar inşallah tutunur bebişlerim hayırlısıyla 2 embriyo transferi yapılacak inşallah...pco lu olmanın tek faydası yumoş işi oldu sanırım
su perim inşallah hamişsindir dört gözle bekliyorum sonucunu canım benimmm
mda cım inşallah baslayacağın tedavin hayırlı ve bol kaliteli yumoşlu olur tatlımm
sağol canım inşallah hamişimdir sende hayırlısıyla arkamdan gelirsin inşallah
cumartesi tahlil yaptırıcam canım inşallah senin ardından gelirim bende..
canım 2lı teste kanla bakılıyo ama bende tam olarak bılmıyorum cok sukur testler ıyı cıkınca cok arastırmadım acıkcası bız kalp atıslarını 7ncı haftadan sonra duyduk ve kalbını tam olarak ultrasonda 12ncı haftada gorduk senınkı daha kucuk oldugu ıcın duyman zor gormen dahada zor canım sız gıttıgınızde mercımek kadar kucuk bısey goreceksınız sadece sana tek tavsıyem hamılelık takvımı yapman gelısmelerı okumak cok guzel oluyo hamıle oldugumu ogrendıgımden berı okadar mutlu uyanıyorumkı yuzumden gulucuk hıc eksık olmuyo Rabbım mutlulugumuzu bozmasın kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?