Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kuzum sıcakta olsa çık dagıt kafanı etrafına bakınırken biraz daha iyi hissedersin kendini

canım bende ilk aşılamamdan sonra 1 ay ara vermiştim o ay ilaç raporum çıktı adetimi bekliyorum başlamak için ve tam 1 hafta gecikti meret. 37. günde adet oldum bekliyosun ya bi de gelmiyor. düzenimiz de şaştı sıcaklar da etkiliyor ama ben hiç 32-33 günü geçtiğini hatırmalazdım senede 1 sefer anca 33 günde adet olurdum onun dışında hep düzenlidir 29-30 günde bir. sonra da tedaviye başladık hiç yumurtlamadım işte biliyosun iptal edildi bazen herşeyden uzaklaşmak istiyorum.hiçbişey hesaplamak istemiyorum kendiliğinden gelse keşke diyorum ama nerdee o kadar kolay olmaz biizim bebeklerimiz illa uğraştıracaklar. kafamdan atamıyorum. dışarısı çok sıcak çıkmak istemiyorum.çıksam da pek görüşeceğim kimse de yok. kendimi toplumdan bile soyutlamış durumdayım.tükendiğimi hissediyorum git gide. yaşadığım yerden ve insanlarından bile nefret eder oldum. Allah yardımcımız olsun. çabucak gelse de adetim başlasam yarım kalan tedavime bende. sen yine tüp bebek mi deneyeceksin canım?

kötüye yorumla canım ... inşallah bebeğinin sana tutunma belirtisidir canım ..

inşallah canım yaa..

adet oluyorsun superim (( ama yine de tam başlayana kadar umut vardır umarımkesilir yerleşme kanamasınıdır.

hakkımda hayırlısı neyse o olsun canım ama benim adetim hiç böyle gelmez hemen kırmızı gelir yani ama bu leke en fazla 2 damlaydı o kadar bile yoktur belki..cumartesi görcez bakalım..

normalde benim de hiç pembe gelmezdi canım direk kırmızı gelirdi ama ilaçlar tedaviler sapıttı benim gelmeden 2 gün önce pembe kahverengi leke gelir oldu artık. ama inşallah biter o lekelenme.umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır canım unutma. eğer tutmazsa sende mi tüp bebek yolcususun?

Gunaydın kızlar aranızda bırtek gec kalkan benım galıba nasılsınız bakalım ıyımısınız bız bugun ıyıyız sukur agrım sızım kalmadı superım ınsallah yerlesme kanamasıdır telaslanma canım az kaldı tahlıl gunune ınsallah ıyı sonuclar alırız hayırlısıyla

canım unut en iyisi bu olayı.. hiç görmemiş gibi yapıp kaldığın yerden devam et canım ... stress yapıp kendini huzursuz etme şu iki gün.. iyi , güzel düşünmeye devam et arkadaşım.. kötü bir şey aklıma gelmedi inşallah hayırlısıyla güzel haberin müjdeleyicisidir..

şuanda gelen giden yok zaten kesildi..ne iyi nede kötü düşünüyorum şuanda..olursa olur olmazsada olmaz yapacak bişey yok..eğer tutmazsa bilmiyorum tüp bebeğe mi geçerim doktorla görüşmem lazım önce..

ağrının geçmesine sevindim cnm sen yinede dikkat et kendine..inşallah dediğin gibi yerleşme kanamasıdır canım cumartesi gelsin biran öncede rahatlamak istiyorum artık..

doğru söylüyosun cnm en iyisi düşünmemek kendimi oyalayacak bişeyler yapıcam artık..inşallah bebeğim benimledir..dualarınızı eksik etmeyin benden..

merhaba kızlar nasılsınız?yeni arkadaşlar katılmış aramıza.bizler eskilerden sayılır olduk bile.uzun zamandır giremiyordum.inşallah yeni hamilelerimiz vardır?mda,masal,ercelf ve diğer arkadaşlar ..merak ediyorum hepinizi..

tatlım bu kadar karamsar olma, inan 2 ay önce bende senin gibiydim, ama sonra birkaç müşterimle görüştüm hep aynı dertten muzdaripmişiz. Heleki birisi eczacı ve bu sektörde olmasına ragmen defalarca denemiş, saysını bile hatırlamıyor. Ama olmamış Fakat dünyanın sonu degil dedi bizde kendimizle haşır neşir olduk bahçeli bir ev aldık diyor.Onunla konuştuktan sonra anladımki çocuksuzda mutlu olunabiliyor.Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum inan daha umutluyum.Ben doktorumuz bana ilk donör yapman lazım dediğinde eşimle konuştum illaki çocuk olmalımı senin hayatında diye oda bana benim için sen önemlisin dedi. Egerki cocuk önemliyse ayrılabilirim dedim.Oda tam tersine asla diye cevap verdi ve bana bir daha bu konuda senin yaptıgın yorumlar dışında senden hiç bir şey istemiyorum dedi. Egerki psikolojim kötü bırakmak istiyorum benden bu kadar dersen asla karşı çıkmam dedi. Bende şimdi elimden geleni yapacagım onun için maddi gücümün yettiği yere kadar şansımı deneyecegim.Evet maddi olarak çok agır heleki biz özelde yapıyoruz ama ne yapayım kredi çektik yavaş yavaş ödüyoruz. Ama eve kapanmak aglamak insanı iyice yıpratıyor çünkü bizzat denedi . Öyleki gözlerimin altı aglamaktan yanık gibi su topladı ama degişen de bişey olmadı anladımki üzülmek yerine daha güçlü olup sakin ilerlemeliyim.Sende aynısını yap tatlım hayatta yaşayacagımız nice güzellikler var. Yan komşum daha 28 yaşında geçen sene gögüs kanseri oldugu ögrendi 1-2 senedir işe bile gidemiyor durmadan kemoterapi görüyor. Bırak çocugu kendi canının derdine düşmüş iyileşse bile bu kadar kemoterapiden sonra çocugu olmayacakmış. O ne yapsın şimdi bizim en azından saglık ve sıhhatimiz yerinde çok şükür.

Son düzenleme:
ne güzel yazmışsın Mda... anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken, bizim ve sevdiklerimizin sağlıklarına , afiyette olmalarını şükretmeyi unutuyoruz. her şeyden önemlisi sağlığımızın yerinde olması.. Allah çekilecek dertler versin hepimize.

evet tatlım halimize bin şükür allahım dahada büyük keder vermesin , kaderimizde varsa olsun, 4-5 senedir bu çocuk mevcuzu ile ugraşıyorum daha hiç illaki benimde olsun dediğimi hatırlamam, neen benim olmuyor dediğimi bilmem hep hayırlısını isedim hep iyi olacaksa bize mutluluk huzur vereckse istedim. Bu süreç hem biz hemde eşimizle ilişkilerimiz için çok yıpratıcı benim arkadaşlarım var 7 sene ugraştılar tam kadın hamile kaldı dogmasına 1 ay var boşandılar. Çocuk konusunda o kadar gerilmişti araları .Önemli olan mutluluk .

selam herkese . yarın 2 hafta olacak aşılama olalı . jel kullanıyorum ve pazartesi test yaptırcam . umutsuz değildim hiç varmış gibi konuşuyodum onunla hep ama ne bileyim belirti falan yok hayırlısı olsun allah verecek değilmi belirtiyi falan bekleyip görcem artık...

öyle tabiii önce birbirimizin sağlığı , evimizin huzuru ve hayırlısıyla evlat nasip etsin Allahım bizlere...

hayırlısı olsun arkadaşım ... belirtilere takılıp kendini sıkıntıya sokma . Allah yardımcın olsun , şansın bol olsun ..

allah hepimizin yardımcısı olsun...buraya bakınca herkes aynı dertten muzdarip ama dışarda herkesin kucağında elinde bebek nasip işte ..

mda canım ne guzell anlatmıssınn onemlı olan saglık mutluluk bende bılırsın buranın eskılerındenım 2 y ılıgectı cocuk ısteyelı artık zamanı bıle hhesap etmek ıstemıyorumm o denlı zor bı surec..ama esımızın kendı canımızın aılemızın kıymetlerını saglıklarına sukretmelıyız elbet bızımd eolacak ama olmuyosada vardr rabbımın bı takdırı dıyourumm..

bugun annanem bıle hep derdı ALLAHIN haznesınde dolusızede vercekelbett derdı..

bugun o kadar canı sıkılımıss yıne konu cocuk tan acılmıstı esımın kardeslerının cocuklarına bısı alıncakmıs bende dedım benım yok ama artık onun yerıne bana bıısı alırsın dedım oda alrımm sızınkı olsa daha guzelını en ıyısınıalırım dedı..bende ınsallahh dedım sonra bırden demezmıı halımemı uzuldu veya beklemek yordumu kadını nedırr ALLAHIM HERKESE VERDIDE BI SIZE VERMEDI NIYEYSE DEDII.dusun yanıı herkes ınsallah falan dıyo ama onlarda beklemkten sıkılmıss tabı ınanclı bı kadın neysekıı tabı duzelttı dedını ınsallahh veırıırrr dedıı..

onun soyledıkelrını duydumda ben kendımı daha guclu hısetım ALLAHIN BANA ayrı BI SABIR METANET VERDINI HISSETTIM TEKRARR SUKRETTIM..

SONUC OLARAKK HAA BIDE IYI HABERR BENIM BI ARKADASTAN HABER GELDI TUP YAPTIRMISLARDI BUGUN DEGERINI OGRENMISS HAMILEE ITANBULDA YAPTIRDILARR ESI AZOSPERM MIS AMELIYAT FALAN GECIRDII VE OLDUUU KII BIZDE BISI YOK OLSADA IGNEYDI ILACTI YUMURTA GELISTIRILIYOO..
ASILAMA OLAN ARKDASLARA TAVSIYE KENDINIZII DINLEMEYINN ..HERSEY OLACAGINA VARIRR 2 ASILAMA GECIRMIS BIRI OLARAK TAVSIYEMDIR SIZEEEE..

birkaç güne toparlarsın cnm kendini..yeni tedaviye daha hırsla başlarsın..olumsuz düşünme elbet anne olacaksın daha zamanı değilmiş demekki..

canım geçmiş olsun çok üzüldüm

canım,çok çok geçmiş olsun üzülme demekle olmuyor biliyorum.Yeni mücadeleler için bir an önce toplamalısın kendini....

kızlar sabah çok çok az açık pembe akıntıyla beraber peçeteye leke gibi bişey geldi ne diyosunuz?

kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim, teselli ve iyi dilekleriniz için. bende dün şoktaydım ama bugün biraz daha iyiyim. kandildi dua ettim, dua istedm. hayırlısı böyeymiş dedim. bu sefer sadece bir damla göz yaşı süzüldü yanağımdan, daha da ağlamadım. anneme kalsa 1. test yada 2. test hatalı. hala daha adet olmadığım için dikkat et desede sonuç belli, artık bir beklentim kalmadı. adet olmayı bekliyorum. sonrasında artık tedavi sürecini düşüncez bakalım, ya 2. aşılama ya da tüp bebek. kararını vermiş değiliz. önce adet olmalıyım. sağlığımız yerinde çok şükür. allahım ne zman isterse o zaman vercek bebişimizi =)

superisi canım umarım yerleşme kanamasıdır. aynen benmde testime 3 gün kala pembe lekem gelmişti. moralini bozmak hiç sitemiyorum ama sonucumu biliyorsun tatlım. hoş hala daha adet olmadım. kullandığım iğnelerin, şlaçların etkisi olsa gerek bu yaşadıklarımız. umarım senin durumun benden farklı olur ve sende pozitifi görürüz.takma, aklınada getirme.. arkadaşların dediği gibi hiç olmamış gibi düşün. en azından kalan 2 gününün rahat geçir. test de nasılsa belli olcak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…