günaydın kızlar umarım herkes iyidir çok sıcak bir gün bizi bekliyor bugün pazar var bizim burda ama nasıl gideceğimi şimdiden düşünmeye başladım belki de gitmem sıcaktan canım hiç dışarı çııkmak istemiyor göze alamıyorum böyle evde de canım sıkılıyor napıcaz bilmem :) tedavi de iptal edildi. artık düşünecek tek şey adetimin gelmesi ve 3. aşılama tedavime biran önce başlamak. bu sene tatil matil yok bize herşey zehir oldu zaten ramazanda geliyor belki eylül de gideriz. umarım hepimiz seneye bebeklerimizle tatile çıkar onları çocuk havuzlarında yüzdürürüz :)))
kızlar sabah çok çok az açık pembe akıntıyla beraber peçeteye leke gibi bişey geldi ne diyosunuz?
kızlar sabah çok çok az açık pembe akıntıyla beraber peçeteye leke gibi bişey geldi ne diyosunuz?
ohh ne iyi yapmışsın gezmişsin ,bende hep öyle oluyorum birgün buraya girmesem hep aklım burada oluyor cepten takip ediyorum.
evet canım ya bende 1 defa girdim denize oda geçen hafta ,adetimde gelmedi bir gelsede başlasam hiç geç kalmazdı hep erken gelirdi bu sefer oda inat etti.
kötüye yorumla canım ... inşallah bebeğinin sana tutunma belirtisidir canım ..
adet oluyorsun superim(( ama yine de tam başlayana kadar umut vardır umarımkesilir yerleşme kanamasınıdır.
inşallah canım yaa..
hakkımda hayırlısı neyse o olsun canım ama benim adetim hiç böyle gelmez hemen kırmızı gelir yani ama bu leke en fazla 2 damlaydı o kadar bile yoktur belki..cumartesi görcez bakalım..
inşallah canım yaa..
hakkımda hayırlısı neyse o olsun canım ama benim adetim hiç böyle gelmez hemen kırmızı gelir yani ama bu leke en fazla 2 damlaydı o kadar bile yoktur belki..cumartesi görcez bakalım..
normalde benim de hiç pembe gelmezdi canım direk kırmızı gelirdi ama ilaçlar tedaviler sapıttı benim gelmeden 2 gün önce pembe kahverengi leke gelir oldu artık. ama inşallah biter o lekelenme.umudunu yitirme herşeyde bir hayır vardır canım unutma. eğer tutmazsa sende mi tüp bebek yolcususun?
Gunaydın kızlar aranızda bırtek gec kalkan benım galıba nasılsınız bakalım ıyımısınız bız bugun ıyıyız sukur agrım sızım kalmadı superım ınsallah yerlesme kanamasıdır telaslanma canım az kaldı tahlıl gunune ınsallah ıyı sonuclar alırız hayırlısıyla
canım unut en iyisi bu olayı.. hiç görmemiş gibi yapıp kaldığın yerden devam et canım ... stress yapıp kendini huzursuz etme şu iki gün.. iyi , güzel düşünmeye devam et arkadaşım.. kötü bir şey aklıma gelmedi inşallah hayırlısıyla güzel haberin müjdeleyicisidir..
canım bende ilk aşılamamdan sonra 1 ay ara vermiştim o ay ilaç raporum çıktı adetimi bekliyorum başlamak için ve tam 1 hafta gecikti meret. 37. günde adet oldum bekliyosun ya bi de gelmiyor. düzenimiz de şaştı sıcaklar da etkiliyor ama ben hiç 32-33 günü geçtiğini hatırmalazdım senede 1 sefer anca 33 günde adet olurdum onun dışında hep düzenlidir 29-30 günde bir. sonra da tedaviye başladık hiç yumurtlamadım işte biliyosun iptal edildibazen herşeyden uzaklaşmak istiyorum.hiçbişey hesaplamak istemiyorum kendiliğinden gelse keşke diyorum ama nerdee o kadar kolay olmaz biizim bebeklerimiz illa uğraştıracaklar. kafamdan atamıyorum. dışarısı çok sıcak çıkmak istemiyorum.çıksam da pek görüşeceğim kimse de yok. kendimi toplumdan bile soyutlamış durumdayım.tükendiğimi hissediyorum git gide. yaşadığım yerden ve insanlarından bile nefret eder oldum. Allah yardımcımız olsun. çabucak gelse de adetim başlasam yarım kalan tedavime bende. sen yine tüp bebek mi deneyeceksin canım?
ne güzel yazmışsın Mda... anne olma arzusuyla yanıp tutuşurken, bizim ve sevdiklerimizin sağlıklarına , afiyette olmalarını şükretmeyi unutuyoruz. her şeyden önemlisi sağlığımızın yerinde olması.. Allah çekilecek dertler versin hepimize.
evet tatlım halimize bin şükür allahım dahada büyük keder vermesin , kaderimizde varsa olsun, 4-5 senedir bu çocuk mevcuzu ile ugraşıyorum daha hiç illaki benimde olsun dediğimi hatırlamam, neen benim olmuyor dediğimi bilmem hep hayırlısını isedim hep iyi olacaksa bize mutluluk huzur vereckse istedim. Bu süreç hem biz hemde eşimizle ilişkilerimiz için çok yıpratıcı benim arkadaşlarım var 7 sene ugraştılar tam kadın hamile kaldı dogmasına 1 ay var boşandılar. Çocuk konusunda o kadar gerilmişti araları .Önemli olan mutluluk .
selam herkese . yarın 2 hafta olacak aşılama olalı . jel kullanıyorum ve pazartesi test yaptırcam . umutsuz değildim hiç varmış gibi konuşuyodum onunla hep ama ne bileyim belirti falan yok hayırlısı olsun allah verecek değilmi belirtiyi falan bekleyip görcem artık...
mda canım ne guzell anlatmıssınn onemlı olan saglık mutluluk bende bılırsın buranın eskılerındenım 2 y ılıgectı cocuk ısteyelı artık zamanı bıle hhesap etmek ıstemıyorumm o denlı zor bı surec..ama esımızın kendı canımızın aılemızın kıymetlerını saglıklarına sukretmelıyız elbet bızımd eolacak ama olmuyosada vardr rabbımın bı takdırı dıyourumm..tatlım bu kadar karamsar olma, inan 2 ay önce bende senin gibiydim, ama sonra birkaç müşterimle görüştüm hep aynı dertten muzdaripmişiz. Heleki birisi eczacı ve bu sektörde olmasına ragmen defalarca denemiş, saysını bile hatırlamıyor. Ama olmamış Fakat dünyanın sonu degil dedi bizde kendimizle haşır neşir olduk bahçeli bir ev aldık diyor.Onunla konuştuktan sonra anladımki çocuksuzda mutlu olunabiliyor.Şimdi kendimi daha rahat hissediyorum inan daha umutluyum.Ben doktorumuz bana ilk donör yapman lazım dediğinde eşimle konuştum illaki çocuk olmalımı senin hayatında diye oda bana benim için sen önemlisin dedi. Egerki cocuk önemliyse ayrılabilirim dedim.Oda tam tersine asla diye cevap verdi ve bana bir daha bu konuda senin yaptıgın yorumlar dışında senden hiç bir şey istemiyorum dedi. Egerki psikolojim kötü bırakmak istiyorum benden bu kadar dersen asla karşı çıkmam dedi. Bende şimdi elimden geleni yapacagım onun için maddi gücümün yettiği yere kadar şansımı deneyecegim.Evet maddi olarak çok agır heleki biz özelde yapıyoruz ama ne yapayım kredi çektik yavaş yavaş ödüyoruz. Ama eve kapanmak aglamak insanı iyice yıpratıyor çünkü bizzat denedi . Öyleki gözlerimin altı aglamaktan yanık gibi su topladı ama degişen de bişey olmadı anladımki üzülmek yerine daha güçlü olup sakin ilerlemeliyim.Sende aynısını yap tatlım hayatta yaşayacagımız nice güzellikler var. Yan komşum daha 28 yaşında geçen sene gögüs kanseri oldugu ögrendi 1-2 senedir işe bile gidemiyor durmadan kemoterapi görüyor. Bırak çocugu kendi canının derdine düşmüş iyileşse bile bu kadar kemoterapiden sonra çocugu olmayacakmış. O ne yapsın şimdi bizim en azından saglık ve sıhhatimiz yerinde çok şükür.
sıkma canını canımm...
Burda yıne bız bıze kenetlenıp onumuzdekı maclara bakıcazz..
Zulsende uzulmesende gercegı degsıtıremıyoruzz....elımızden gelen bısı yokkk
dık dur toparlan ve yenı muacedelene hazırlannn tek tavsıyem bunlarr
canım üzülme ne olur, kısmet degilmiş. şimdi tam tersine daha güçlü olman lazım daha hırslı daha savaşçı olmalısınki bu süreçten sonra yapacagın tedavin için güç toplamalısın üzülme ne olur
birkaç güne toparlarsın cnm kendini..yeni tedaviye daha hırsla başlarsın..olumsuz düşünme elbet anne olacaksın daha zamanı değilmiş demekki..
canım çok geçmiş olsun...çok üzüldüm iyice dinlenip kafanı topla adetini ol ve tüm negatif düşüncelerini bırak adetinle birlikte gitsin...
hayırlı ve güzel kararlarla yeniden başla çünkü yılmak yok...
canım geçmiş olsun çok üzüldüm
canım benim neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz. kabullenmek gerçekten zor ama unutma ki bunda da bir hayır var.. sanıyorum kimyasal gebelik yaşadın. kimyasal gebeliklerin sebebi kusursuz bir canlının oluşamaması. sağlıksız olduğu için vücut onun gelişmesine müsade etmiyor. aslına bakarsan bizi olumsuzluklardan korumak için işleyen bir mekanizma..olaya bu mantık penceresinden bakarsan belki kendini daha kolay toparlarsın. ben de benzerini yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. lütfen dua etmeye ve Allah'tan hayırlısını istemeye devam et...duaların karşılıksız kalmayacaktır..
Allah yardımcın olsun
canım,çok çok geçmiş olsun üzülme demekle olmuyor biliyorum.Yeni mücadeleler için bir an önce toplamalısın kendini....
canımcım geçmiş olsun . dün nete girmeyi fırsatım olmamıştı bugün öğrendim.üzülmemek elde değil biliyorum; ama sen yine de en kısa sürede toparlanıp pes etmeden kaldığın yerden devam etmelisin canım..inanıyorum ki bir gün hayırlısyla bizlerin de yüzleri gülecek... sevgiyle kal canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?