merhaba canım bende evlenmeden 3 sene önce yaşamıştım ve ilaçla düzelmişti adetlerim..evlendim ilk adetim 4 ay boyunca hep adetm 15 gün gecikti farlutalla adet oluyordum hormon değerlerime bakılınca dr böyle hamile kalmamı önermedği için doğ.kontrl haplarını 6 ay düzenli kullanmam gerektiğini söyledi pco var .. eşimde herhangi bi problem yok canım..
su perisi hayırlı haberlerini bekliyorum :)
anladım cnm evlenmeden öncede pco vardı sanırım sende..bende de var pco ama benim doktorum 6 ay kendi halimize bırakmıştı biziondan sonra aşılama dedik..aşılama öncesinde senin ve eşinin yaptırması gereken tahliller var..senin hormon testleri ve rahim filmi çektirmen lazım..eşininde spremiyogram yaptırması lazım..doktorun bunlardan bahsettimi sana?
eşim yaptırdı bahsettiğn tahlilleri şükür normal.. benim yarın kan tahlilim var adetimin 3.günündeyim 6 aylık tedavim bitti hormonlara bakılacak rahim filminden henüz bahsetmedi canım
ilgin ve cevapların için çok ama çok teşekkür ederim
inşallah hayırlısyla duyacağız senin de güzel haberlerini canım :124:
herkese günaydın, güzel ve neşeli bir gün olsun inşallah.galiba kandil nedeniyle akşam giren olmamış...
hepinize günaydın arkadaşlar... gününüz aydın geçsin inşallah ...
günaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimiz için..kimsecikler yok herkes yoğun galiba..hepinize kolaylıklar diliyorum..
Güzel bir gün diliyorum.... :)
günaydınlar hepinize, yaz gelince artık herkes kendi telaşına düştü hiç karşılaşamaz olduk hepinizi çok özledim nerelerdesiniz yahu
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..ama mutlaka aşılamadan önce rahim filmi çektir tüplerinin açık olup olmadığına bakılıyo çünkü..doktorun vermesede sen yaptırmak istediğini söyle mutlaka..inşallah bebeğine kavuşmak için uzun zaman beklemezsin..
günaydın kızlar umarım herkes iyidir çok sıcak bir gün bizi bekliyor bugün pazar var bizim burda ama nasıl gideceğimi şimdiden düşünmeye başladım belki de gitmem sıcaktan canım hiç dışarı çııkmak istemiyor göze alamıyorum böyle evde de canım sıkılıyor napıcaz bilmem :) tedavi de iptal edildi. artık düşünecek tek şey adetimin gelmesi ve 3. aşılama tedavime biran önce başlamak. bu sene tatil matil yok bize herşey zehir oldu zaten ramazanda geliyor belki eylül de gideriz. umarım hepimiz seneye bebeklerimizle tatile çıkar onları çocuk havuzlarında yüzdürürüz :)))
ohh ne iyi yapmışsın gezmişsin ,bende hep öyle oluyorum birgün buraya girmesem hep aklım burada oluyor cepten takip ediyorum.ben her sabah sizlere eşlik ediyorum :) pazarım bile yok :)) bi dün kız arakadaşımla birlikte kaçamak yaıpı yat turuna gittik.. ama inanın buraya ve sizlere o kadar benimsemişim ki sizlerle benle birlikteydiniz tüm gün desem yalan olmaz :)
Valla bir bana yaz gelmedi sanırım :)) Daha deniz yüzü gördüğüm yok :)) işten eve evden işe gidip geliyorum :)))
Sen nasılsın canım gelsin artık şu reglin aaa, gelse bir dert gelmese bir dert :)))
kızlar sabah çok çok az açık pembe akıntıyla beraber peçeteye leke gibi bişey geldi ne diyosunuz?
kızlar sabah çok çok az açık pembe akıntıyla beraber peçeteye leke gibi bişey geldi ne diyosunuz?
Ara veriyorum canım aşılama aralarında kendime doğal şans ta tanımış oluyorum hem dediğin gibi beden dinleniyor zaten malum iğnelerin etkisi devam ediyor ara verdiğin ay...bu ay sonu adet olursam bir aksilik te çıkmaz ise başlarız canım tüpe... ..datçaya iki senedir gidip geldim canım bu 4.gidişim dosyam var duruşmaları için tatil amaçlı hiç gitmedim ama dediğin gibi doğal güzelliği koyları gayet güzel...marmaristen tekneyle açıldığımızda bahsettiğin koyu görme imkanım olmuştu kuzenim teyzem marmaris te yaşıyor ..çocukluğumdan beri iyi bilirim marmarisi çok gider geliriz ama datça daha ilerisinde olduğu için oraya uzanamadık hiç canım.bir gün inşallah keşfederim iş dışında da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?