AY CANIM KIYAMAM GÜNLERİ KISALTIYORUM DEMİŞSİN YA AYNI DÜŞÜNCE İLE HAREKET EDERİM HEP BEN DE NORMALDİR.EN SAMİMİ İÇTEN DUYGULARIMLA HAMİLE KALMIŞ OLMANI İNAN ÇOK İSTİYORUM KIZKARDEŞİM GİBİ SEVİNECEĞİM ..MUTLAKA BAKARIM BIRAKIRMIYIM HİÇ SENİ BEKLERKEN..TEK YÜREK OLACAĞIZ O GÜN HEPİMİZ...
ANNEM İDARE EDİYOR CANIM O GÜNDEN BERİ BENDE GÖREMİYORUM Kİ..ONLAR BURADAKİ EVLERİNDE DEĞİLLER DİĞER EVDELER ANCAK TELEFONLA YOKLUYORUM ..ŞİMDİLİK NORMAL SEYİRDE KONTROLLÜ TAKİBİ.SAĞOL GÜZELİM SORDUĞUN İÇİN.
sağol canım benim eminim eğer tutarsa benim sonucuma ne kadar sevineceğini gönüllerimiz bir her zamanannenin biraz daha iyi olmasına sevindim canım herşey hep böyle devam eder inşallah..
benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:
superisi canım inşallah hamilesindir günler geçmek bilmiyordur senin için şimdi kendine bir meşgale bul dışarı çık gez dolaş evde durma bence zaman daha çabuk geçer.
evet canımya bayagı oldu görüşmeyeli geçen seni arayacaktım telefonla ama müsait degilsindir diye aramadım.buraya gelecek olursan haber ver mutlaka
benim evim 2+1.kiradayız.yalnız çocuk odamda normal bir dolabım var yüklük olarak kullnıyorum bide bazam var.şimdi çocuk odası yapmaya kalksam yüklüğü çıkarsam eşyalarım ortada kalıyor bazayı çıkarsam biz gurbetteyiz kayınvaldemler, misafirlerim gelince işime yarıyor çıkaramam çünkü salon takımımın bir tanesi yataklı olduğu için yerim yok.şimdi ben diyorum ki zaten çocuk bir müddet bizimle beraber olacak yatak odam normal büyük yatağımın yanına bambu koyarım diyorum.bebek kıyafetleri içinde babam mobilyacı çocuk kardolabı yaptırayım yüklüğün yanına koyarım diyorum .babama kalsa bebek odası ne istiyosan çiz diyo ben yapayım diyo,yatak odamıda ben çizdim babam yapmıştı. fikirlerinizi bekliyorum.sonuçta 1-2 seneye kendi evimize gececeğiz ozaman bebeğimizde büyür ayrı oda yapacağım.sizce ne yapayım karasızım:44::44::44::44:
NE ZAMAN GELİYOSUN BURAYA BAKİMM?? TAHMİNEN...
adet olursam gelecegimde daha olmadı inşallah cuma günü gelmez çünkü cumartesi pazar doktorum yok çalışmıyor. pazarteside geç olmaz umarım.
canım benim sen ne zaman istersen ara o an açamasam bile sonradan ararım ben seni...
bu haftasonu eşimle izne çıkıyoruz,3-4 gün davutlarda olucaz..cmt. de çalıştığını biliyorum canım,yoğunsundur ama zamanın olursa görüşelim.olmazsa da başka zaman görüşürüz:))
inşallah canım ya inşallah bebişim benimledir..valla bugüne kadar zaman çabuk geçti gibi bu saatten sonra geçmiyo..hava çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum onun yerine kitap okuyorum,film izliyorum yemek falan derken vakit geçiyo bişekilde..az kaldı cumartesine bakalım
Kandilinizi kutlayıp biraz sohbet ettikten sonra...size cuma-cumartesine kadar veda ediyorum..o günlerde de izmirde olmasamda bulunduğum yerden gireceğim.. Superim heyecanını merakını paylaşıyorum canım.
Derya...arkadaşımız seni de atlamak istemedim...opun hayırlısı ile yapılmış 9 yumurta döllenmiş...transferin yakında ..inşallah embriyoların sağlıklı gelişimlerini tamamlar sorunsuz ve hayırlısı ile transferin yapılır bebeğin yada bebeklerin olarak seninle kalırlar canım...şimdiden hayırlısı olsun...
canım annen için çok geçmiş olsun. Kusura bakma geç oldu ama düzenli olarak giremiyorum malesef...bölük pörçük okuyorum, okuduklarımdan bir bütün oluşturmaya çalışıyorum:))
sen nasılsın? Adli tatil başlamadı mı??? Sen hala koşturuyosun anladığım kadarıyla..sıcaklarda çok yorma kendini dicem ama iş başa düşünce oyle olmuyor biliyorum..
çok kocaman öpüyorum seni cnm kendine iyi bak
öncelikle kandiliniz mubarek olsun ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz özendim..
ben 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra hep düzensiz adet gördüm ve bu sebeple evliliğimin 4. ayında dra gidip diana35e yani doğ.kont.hapına başladım 6ay süreyle 5 gün önce haplarım bitti ve adetim su an düzenli cuma günü tahlil yaptırıcam hormon seviyeleri dengede ise bebek tedavisi başlayacak ve dr aşılama öneriyor.. sizce önce normal yolla demek gerek miyor mu bi yanım sanki dr. kazanç sağlamak için hemen aşılama dedi gibi geldi b yanımda dr bu işi biliyor diyor..arada kaldım ve umutsuzluğa kapılıyorum
inşallah canım bir an önce gelirde bu sıkıntılar biter.gör bak o zaman sanki hiçbir şey yaşaşmamış gibi hissedeceksin...evet canımya gelsin artık hemen başlayayım şu tedaviye şu benim sıpada beni bekletmeden hemen ceee ben geldim desin artık yaw çok bekletti olmazki ayıp ama
gecik değerinin azalmasına çok üzüldüm.inşallah yeni tedavin başarılı bir şekilde olur ve sonuçlanır.kızlar size olumlu haberler vermek isterdim ama mlesef veremiyorum. değerim gerilemiş, 1.7 çıktı.en son yazdığım mesajdan berişoku atlatmaya çlışıyorum. artık adet olmayı bekliyorum. tedavimizin ilerisinde ne yapcağımızı henüz bilmiyorum. :S
inşallah canım ya inşallah bebişim benimledir..valla bugüne kadar zaman çabuk geçti gibi bu saatten sonra geçmiyo..hava çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum onun yerine kitap okuyorum,film izliyorum yemek falan derken vakit geçiyo bişekilde..az kaldı cumartesine bakalım
aramıza hoşgeldin cnm..öncelikle bikaç soru sorucam sana..evlenmeden önce adetin düzenlimiydi de evlendikten sonra düzensiz oldu?doktorun neden 4.ayında doğum kontorl hapı verdi?bebek için hormon testleri istemesi normal ama önce 6 ay sizi kendi halinize bırakması gerekiyo normal yolla gebelik için..sende yada eşinde herhangi bir sorunmu varda aşılamaya yönlerdirdi seni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?