Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mavıcım bende kızlara katılıyorum oda ıcın cok erken 2 yasında falan yaparsın odayı zaten senden ayrılmıycak bı dolap bı besık yeter kuzuna oda yapsanda anlamıycak zaten duzenını hıc bozma bebısın dogdugunda gelen gıden cok olcak onlara yatcak yer lazım bu arada verdıgın bılgıler ıcınde sagol canım

superisi canım inşallah hamilesindir günler geçmek bilmiyordur senin için şimdi kendine bir meşgale bul dışarı çık gez dolaş evde durma bence zaman daha çabuk geçer.

superisi canım inşallah hamilesindir günler geçmek bilmiyordur senin için şimdi kendine bir meşgale bul dışarı çık gez dolaş evde durma bence zaman daha çabuk geçer.

inşallah canım ya inşallah bebişim benimledir..valla bugüne kadar zaman çabuk geçti gibi bu saatten sonra geçmiyo..hava çok sıcak dışarı çıkmak istemiyorum onun yerine kitap okuyorum,film izliyorum yemek falan derken vakit geçiyo bişekilde..az kaldı cumartesine bakalım

Kandilinizi kutlayıp biraz sohbet ettikten sonra...size cuma-cumartesine kadar veda ediyorum..o günlerde de izmirde olmasamda bulunduğum yerden gireceğim.. Superim heyecanını merakını paylaşıyorum canım.

Derya...arkadaşımız seni de atlamak istemedim...opun hayırlısı ile yapılmış 9 yumurta döllenmiş...transferin yakında ..inşallah embriyoların sağlıklı gelişimlerini tamamlar sorunsuz ve hayırlısı ile transferin yapılır bebeğin yada bebeklerin olarak seninle kalırlar canım...şimdiden hayırlısı olsun...

evet canımya bayagı oldu görüşmeyeli geçen seni arayacaktım telefonla ama müsait degilsindir diye aramadım.buraya gelecek olursan haber ver mutlaka

canım benim sen ne zaman istersen ara o an açamasam bile sonradan ararım ben seni...
bu haftasonu eşimle izne çıkıyoruz,3-4 gün davutlarda olucaz..cmt. de çalıştığını biliyorum canım,yoğunsundur ama zamanın olursa görüşelim.olmazsa da başka zaman görüşürüz:))

bencede en güzeli zaten odası olsada orada yatmayacak mecburen 1 sene seninle olacak bencede şu dönemde gereksiz.

Son düzenleme:
çok kararsızdım şimdi netleşti.rabbim bu duyguları çocuk isteyen herkese ve hepinize yaşatsın inşallah...

tamam canım bu hafta sonu biraz koşuşturmamız olabilir malum adet bekliyoruz duruma göre ayarlarsam ararım

canım annen için çok geçmiş olsun. kusura bakma geç oldu ama düzenli olarak giremiyorum malesef...bölük pörçük okuyorum, okuduklarımdan bir bütün oluşturmaya çalışıyorum:))
sen nasılsın? adli tatil başlamadı mı??? sen hala koşturuyosun anladığım kadarıyla..sıcaklarda çok yorma kendini dicem ama iş başa düşünce oyle olmuyor biliyorum..
çok kocaman öpüyorum seni cnm kendine iyi bak

inşallah canım inşallah bu gece bol bol dua et bak kandil umarım gelmiştir bebeğin sana canım az kalmış gerçekten zaten yarından sonra cumartesi :) ben de bebek odalarına falan baktım da internetten içim coşuyor ya onları öyle gördükçe bakmaktan alamıyorum kendimi inşallah bize de nasip olur.
bir yandan da bu kadar odaklanmak bize zarar veriyor. kafama takmiyım diyorum hayatıma devam ediyim işe girmek istiyorum mesela yaşamaya devam ediyim diyorum belki kendiliğinden gelir bebek ama nafile herşeyi stoplamış durumdayız tatile bile gidemiyoruz. herşey çocuk odaklı işe giremiyorum izin stresi doğucak diye çok zor böyle yaşamak. 27 yaşındayım hayat akıp gidiyor yarın öbürgün çalışmadığıma inşallah pişman olmam.bebek daha önemli benim için herşeyden üstün. şu aşılama sürecini bir atlatalım da bakalım tüp bebek de neler yaşayacağız. hep ha geldi ha gelecek bebek diyorum. eylülde belki hamile olurum falan diyorum hep yakın zaman. umarım olur.

iyi gezmeler masalcımmm...

teşekkür ederim canım adli tatil ağustos ta başlıyor son bir ay çok hareketli..gerçi adli tatilde memurlar için bizim ofisler açık serbest meslek..ama elbette adliyedeki tatil bizim de iş yükümüzü hafifletiyor bizlerde o dönem tatillerimizi yapıyoruz haliyle..bakalım ben bu sene tatil zor yaparım uzun süreli olmayacakta küçük ara ara kaçamaklar yapmaya çalışacağım artık.kısmetse.
Senin iyi olduğunu biliyorum ya içim rahat...daha da iyi olmanı diliyorum bende seni kocaman öpüyorum canım sen de kendine çokkk iyi bak:)))

meraba arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.bi sorum olcaktı.siz meryem suresini nasıl okuyosunuz yani 41 gün boyunca mı okuyosunuz yani her gün bir kere.birde hergün bir bardak suya okunuyomuş o suyu içiyomuşuz siz böylemi okuyosunuz yani suya

öncelikle kandiliniz mubarek olsun ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz özendim..
ben 10 aylık evliyim ve evlendikten sonra hep düzensiz adet gördüm ve bu sebeple evliliğimin 4. ayında dra gidip diana35e yani doğ.kont.hapına başladım 6ay süreyle 5 gün önce haplarım bitti ve adetim su an düzenli cuma günü tahlil yaptırıcam hormon seviyeleri dengede ise bebek tedavisi başlayacak ve dr aşılama öneriyor.. sizce önce normal yolla demek gerek miyor mu bi yanım sanki dr. kazanç sağlamak için hemen aşılama dedi gibi geldi b yanımda dr bu işi biliyor diyor..arada kaldım ve umutsuzluğa kapılıyorum

aramıza hoşgeldin cnm..öncelikle bikaç soru sorucam sana..evlenmeden önce adetin düzenlimiydi de evlendikten sonra düzensiz oldu?doktorun neden 4.ayında doğum kontorl hapı verdi?bebek için hormon testleri istemesi normal ama önce 6 ay sizi kendi halinize bırakması gerekiyo normal yolla gebelik için..sende yada eşinde herhangi bir sorunmu varda aşılamaya yönlerdirdi seni?

evet canımya gelsin artık hemen başlayayım şu tedaviye şu benim sıpada beni bekletmeden hemen ceee ben geldim desin artık yaw çok bekletti olmazki ayıp ama
inşallah canım bir an önce gelirde bu sıkıntılar biter.gör bak o zaman sanki hiçbir şey yaşaşmamış gibi hissedeceksin...
gecik değerinin azalmasına çok üzüldüm.inşallah yeni tedavin başarılı bir şekilde olur ve sonuçlanır.

su perisi inşşallah 3 gün sonra güzel haberini alırız.inşallah cumartesi günü seninde yüzün güler.Bu gece bol bol dua et.

herkese günaydın, güzel ve neşeli bir gün olsun inşallah.galiba kandil nedeniyle akşam giren olmamış...

merhaba canım bende evlenmeden 3 sene önce yaşamıştım ve ilaçla düzelmişti adetlerim..evlendim ilk adetim 4 ay boyunca hep adetm 15 gün gecikti farlutalla adet oluyordum hormon değerlerime bakılınca dr böyle hamile kalmamı önermedği için doğ.kontrl haplarını 6 ay düzenli kullanmam gerektiğini söyledi pco var .. eşimde herhangi bi problem yok canım..

hepinize günaydın arkadaşlar... gününüz aydın geçsin inşallah ...

canımcım geçmiş olsun . dün nete girmeyi fırsatım olmamıştı bugün öğrendim. üzülmemek elde değil biliyorum; ama sen yine de en kısa sürede toparlanıp pes etmeden kaldığın yerden devam etmelisin canım..inanıyorum ki bir gün hayırlısyla bizlerin de yüzleri gülecek... sevgiyle kal canım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…