Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok gecmis olsun üzüldüm, ben de çok pozitif bakıyordum senin durumuna kısmet değilmiş , inşallah en yakın zamanda kendi cabanizla ya da ek müdaheleyle tutar, sen yeterki üzülme olacak Allah'ın izniyle..

sağol canım inşallah en yakın zamanda kavuşurum bebeğime..

iyiyiz canım bizler çok iyiyiz durmak yok yola devam bana da sıcaklar yaramadı 2. aşılamam iptal edildi hiç yumurtam büyümedi sağlık olsun diyoruz ben de ara vermeden gelen adetimle 3. aşılamama başlicam o inatsa ben daha inat :) umarım bu seferki iptal edilmez de artık tüp bebeğe geçebilirim.sen ne zaman dönüyosun canım tedaviye?

Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır..sen doktorun dediğine bakma canım genelde destek vereceklerine köstek oluyolar..tek 1 sperm bile yeter biliyosun hamile kalman için..eşin için keçiboynuzu kürünü yapmanı tavsiye ederim faydalı oluyor gerçektende..

su perim merhaba canım, evde misafirlerim var kaç gündür, şimdi aklıma geldin, hemen bakayım dedim. canım canını sıkma lütfen. hayırlısı olsun bundan sonraki tedavin için, zamanı değilmiş demek ki dediğin gibi. kendine dikkat et ltf.

sağol canım benim önemli değil..inşallah en kısa zamanda kavuşucaz bebişlerimize..

ozeldemı yaptırdınn pekıı???? ona gore cevap yazcamm

sağol canım benim önemli değil..inşallah en kısa zamanda kavuşucaz bebişlerimize..

yılmak yokkk yolaaa devammmm superıcımmm bu yok zor ama bızler gucluyuz adetın bıtınce bıraz ara verrr canımm gercekten cok ı gelıyo ben 2 aydır doktora gıtmıyorum cok rahatladım tavsıyemdıırr

günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .

mdaa canım cok gecmıs olsunnnnn
rabbım esıne sana ıylık saglık versnnn hep dıyoruzya bebektende onemlı seyler varrr dıye sen bunalrın zaten farkında olan bırısınnn hersey yoluna gırcekk kızlar mda nın kocasıı ıcın dua edın cunku elımızden gelen baska bısı yokkk..sabırlı ol...

senın dee sınavn boylee herkes bı sınavdan gecıyo ama bu sınavı kolay atlatcaksın canımmm

..............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SU PERİSİ.... canım sonucunu almışsın hakkımızda hayırlısı ne ise onu yaşıyoruz ama pes etmek yok ne gerekiyorsa yapmaya devam etmeliyiz.Bence sen güçlü birisin....

MAVİ....canım oğluşun olacakmış hayırlısı ile birbirinize kavuşursunuz inşallah...

MDA.... canım hepimiz sınavlardan geçiyoruz kendini bırakma eşinin en büyük destekçisi sensin,merak etme sen onu o seni bırakmaz, gerekli önlemi alınca her şey düzelir yeter ki rahatsızlığın bilince olunsun.ona göre tedbir alınsın...Ne kendini üz nede eşini...Güçlü ol ki senden güç alsın canım, çok çok geçmiş olsun...

günaydın hanımlar ...güzel bir hafta bizleri bekliyor olsun bayanlar.. sevgiyle kalın...

Günaydın kızlarrrrrr

su perisi ve nisbhr canlarım hayırlısı olsunnn vakti saati gelmemiş demekki
mda cnm geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun çıkmaz eşinde sıkma canınıı

arkadaşlar bende adet oldum hiç şaşmadan geldi adetim :) ctesi kontrole gittimm operasyon gaye iyi dediler 2-3 yumurta vardı istesende bu ay tüp bebek tedavin olmaz dediler aralarında büyüklük farkları çokmuş yumurtayı takip edelim ilişki günü öneririm dedi bilmiyorum bakalım

hadi bakalım hayırlsı olsun arkadaşım ... yumoşların süpriz yapar belki sana bu dönemde belli mi olur...

canım aşılaman hayırlı olsun.keçi boynuzu pekmezi sperm artırmada çok etkili sabah akşam aç karnına tavsiye ediliyor genelde.benim eşim aşılamadan önce o kadar tüketti ki kavanoz kavanoz pekmez aldık hep...moralinizi bozmayın canım umudunuzu sakın yitirmeyin...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,
bugün ögleden sonra olamayacagım, önce eşim için doktora gidecegiz sonrada İzmir e kendi doktoruma gidecegim. Umarım her ikiside güzel geçer sanırım bugün ignelere başlarım.

SEYHAN canım bak yumurtalar hazır seni bekliyor ben bu ay günü yakalarsan hamile kalabilecegini düşünüyorum.Hayırlısı olsun arkadaşım.

EBEBERİS canım seninde aşılaman hayırlı olsun olacagı varsa mutlaka olur, nisan ayında bir arkadaşımız vardı aşılamadan sonra doktorlarımız bizi yarımsaat-1 saat dinlendirmesine ragmen onun doktoru onu hiç yatırmamış hemen kalkmasını istemiş. Kız çok umutsuzdu benim tutmaz diyordu ama hamile kaldı demekki olacagın önüne geçilemiyor. Bol bol dua et canım.

bu arada _SuPerisi_, gayem07,mavi58,seyhan12383,medids,CANSU_26,Yeliziz,Dimple020, masall35,mcan84,nevercare ve adını sayamadıklarım hepinize çok teşekkür ederim hep iyi yada kötü farketmeden yanımda oldunuz

canım inşallah öncelikle eşinin sonuçları temiz çıkar ... bu mutluluğun üzerine senin tedavinin gidişatının da iyi olduğunu öğrenir iki sevinci bir arada yaşarsınız.. arkadaşlar ne günler için teşekkürler gerek yok bunun için ... şu an sanal ortamda olsak bile güzel arkadaşlıklar kurduk , samimi paylaşımlar içindeyiz.. en azından ben kendi adıma bunu hissediyorum..
hayırlı, iyi haberlerinizi bekliyoruz canım... öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…