selam kızlar sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef veremiyorum 2.aşılamamında sonucu 6,57 yani negatif..eşimle beraber aldık sonucu bakınca çok üzüldüm eve gelene kadar çok ağladım..bağırdım çağırdım isyan ettim ama yapacak bişey yok..doktorumun hemşiresiyle konuştu eşim pazartesi bidaha yaptırsın testi demiş ama ben yaptırmıcam..biliyorum yükselmeyeceğini yeniden negatif görmek istemiyorum..eşim hala umutlu dikkat et sen yinede diyo kıyamıyorum oda çok üzüldü ama yapacak bişey yok..daha zamanı değilmiş demekki..dün gece rüyamda hamile olduğumu öğrendim sonucum 50 çıkmıştı nasıl sevindim anlatamam..sabaha kadar uyuyamadım ama sonuç ortada..bundan sonraki tedavi süreci nasıl olur bilmiyorum ama sanırım baya bir ara vericem..geçen sefere göre daha güçlüyüm ama psikolojik olarak bu süreç yoruyo beni..geldiğimden beri kendimi temizliğe vurdum kafamı dağıtmak için..ama şimdi çok daha iyiyim toparladım kendimi..allahım isteyen herkesin dualarını kabul etsin en kısa zamanda diyecek bişey yok..unutmadan hepinize teşekkür ederim benim sonucumu merak etmişsiniz allahım inşallah sizlere nasip eder meleklerinizi..
Canım çok gecmis olsun üzüldüm, ben de çok pozitif bakıyordum senin durumuna kısmet değilmiş , inşallah en yakın zamanda kendi cabanizla ya da ek müdaheleyle tutar, sen yeterki üzülme olacak Allah'ın izniyle..
Kizlarr hapisiniz bakimm:) Pek giremiyorum bu aralar malumm izin donemlerii:)
Su perim üzüldüm sonucuna ins. İyi haberler alırım diye actım topigi:/ Ama öyle hemen moral bozmak yok . 3 asilama,1 tup fos çıktı bak hala debeleniyorumm :)Dr en az 3 beklememiz gerekiyor dedi resmen gun sayıyorum tedavi sürecinde daha mutluyum çünkü:) Sende toparlan ve sakın cokta fazla ara verme.İns. Seninde gelicek Bebisin
Mda'cim Yeni tedavi sürecine giriyorsun sanırımm hadi bakalimm bu sefer sevindir hepimizi:)
Mavicim bebik erkekmiss hadi bakalimm gelecegin kaynana adayı oldun hee erkek annesi seni:)
Masalcan,Hestia,Erclf ve diger arkadaslar hepiniz iyisinizdir umarimmm
Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim
su perim merhaba canım, evde misafirlerim var kaç gündür, şimdi aklıma geldin, hemen bakayım dedim. canım canını sıkma lütfen. hayırlısı olsun bundan sonraki tedavin için, zamanı değilmiş demek ki dediğin gibi. kendine dikkat et ltf.
Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim
sağol canım benim önemli değil..inşallah en kısa zamanda kavuşucaz bebişlerimize..
günaydın hanımlar ...güzel bir hafta bizleri bekliyor olsun bayanlar.. sevgiyle kalın...
nasılsın gayemm ?
Günaydın kızlarrrrrr
su perisi ve nisbhr canlarım hayırlısı olsunnn vakti saati gelmemiş demekki
mda cnm geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun çıkmaz eşinde sıkma canınıı
arkadaşlar bende adet oldum hiç şaşmadan geldi adetim :) ctesi kontrole gittimm operasyon gaye iyi dediler 2-3 yumurta vardı istesende bu ay tüp bebek tedavin olmaz dediler aralarında büyüklük farkları çokmuşyumurtayı takip edelim ilişki günü öneririm dedi bilmiyorum bakalım
günaydın arkadaşlar,
bugün ögleden sonra olamayacagım, önce eşim için doktora gidecegiz sonrada İzmir e kendi doktoruma gidecegim. Umarım her ikiside güzel geçer sanırım bugün ignelere başlarım.
SEYHAN canım bak yumurtalar hazır seni bekliyor ben bu ay günü yakalarsan hamile kalabilecegini düşünüyorum.Hayırlısı olsun arkadaşım.
EBEBERİS canım seninde aşılaman hayırlı olsun olacagı varsa mutlaka olur, nisan ayında bir arkadaşımız vardı aşılamadan sonra doktorlarımız bizi yarımsaat-1 saat dinlendirmesine ragmen onun doktoru onu hiç yatırmamış hemen kalkmasını istemiş. Kız çok umutsuzdu benim tutmaz diyordu ama hamile kaldı demekki olacagın önüne geçilemiyor. Bol bol dua et canım.
bu arada _SuPerisi_, gayem07,mavi58,seyhan12383,medids,CANSU_26,Yeliziz,Dimple020, masall35,mcan84,nevercare ve adını sayamadıklarım hepinize çok teşekkür ederim hep iyi yada kötü farketmeden yanımda oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?