Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok sevindim senin adına ne kadar güzel bir şey hemde tüp bebek düşünürken :))) Allah bize de nasip eder inşallah :)))

haberinize çok sevindim gözlerim doldu desem abartmış olmam hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla doğor inşallah...

cok tesekkur ederim kizlar. Allah en kisa zamanda tum isteyenlere versin. İsimlerinizi bilmesam bile surekli dualarimdasiniz allah hepimizin yardimcisi olsun

canım benim çok sevindim, bak işte rabbimin mucizesine,rabbim isterse herşey olur....gözünüz aydın olsun...

canımm ne güzel bir haber bu böyle gerçektende sürpriz olmuş..ne güzel tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden gelmiş mucizen..allahım bizlerede nasip etsin inşallah..

canım tebrik ederim oh negüzel yerleşmiş bebegin sürpriz diye tamamına erdirsin rabbim

MDA canım sen nerelerdesin geçmiş olsun eşine çok üzüldüm inş bir sorun yoktur imtihanımız büyük sanırım buda geçecek güzelim rabbim sizi hiç ayırmasın

canım kesinlikle keçiboynuzu kürü kesinlikle ilk 1 hafta sabah akşam içir sonraki haftalarda sadece akşamları yatarken 1 bardak düzenli kullanıldığı zaman sayı ile birlikte hareketliliğini bile iyileştiriyor diye biliyorum ben.

canım çok geçmiş olsun eşine destek ol bak onun canıyla ilgili bir haber alınca insan bebek fikrini bile rafa kaldırabiliyor. onun için önce ikinizin canının sağlığı tedavisini olsun canım merak etme iyileşir kansulandırıcılarla desteklerler kontrollerini ihmal etmesin. çok zor sınavlardan geçiyoruz ama Allah yine de hepimize dermanını versin sabrın sonu selamettir.

canım çok sevindim iyileşmene bir adet dönemi sonrasında bomba gibi olursun iyice toparlanır rahim :) takibini yaptır belki kendiliğinden gelir bebeğin ...

tatlım çok doğru bir karar vermişsin durmak yok tam gaz yola devam benim bir arkadaşım peşpeşe yaptırdı aşılamalarını ikincisinde hamile kaldı. ara vermek de iyi değil hem araya başka işler giriyo falan aklından da atamıyosun en iyisi devam etmen. adet tarihin ne zaman benim 15 temmuz :)

senin adına çok sevindim arkadaşım ve Allahın mucizesi tabikide..sen böyle yazdıkça ben de ümitleniyorum.vakti zamanı var. inşallah bizlere de gösterir rabbim mucizesini.

gözünaydın neevercare. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etin.

mda kuzum sen doktora gitmeyecekmiydin bu akşam.bu arada eşinin son durumu ne doktor ne dedi...

canım cok guzel bı haber gercekten hayırlı olsun Allah kucagınıza almayıda nasıp etsın keseyıde gormusun artık bı takvım yapmanın zamanı gelmıs

ilki klomenle, ikincisi gonal f le yapılan aşılamalarımın ikincisi de negatif çıktı
Yarın 3. aşılama için iğneye başlayacagım gene gonal f ama bu kez dozu fazla.

bakalım canım inşallah bu son olur artık bebeğime kavuşurum..adet tarihim bugündü ama gelen giden yok şuanda geçen seferde 1-2 gün gecikmişti ilaçlar yüzünden..beraber yaptırıcaz sanırım aşılamaları

ilki klomenle, ikincisi gonal f le yapılan aşılamalarımın ikincisi de negatif çıktı

geçmiş olsun meva benimde 2.aşılamam negatif 2 gün önce öğrendim sonucumu..gelen adetimle 3.aşılamaya başlıcam bende..inşallah bu son olur ikimizinde bebeklerimize kavuşuruz..

canım benim çok sevindim, bak işte rabbimin mucizesine,rabbim isterse herşey olur....gözünüz aydın olsun...
Canim benim cok tesekkur ederim.
canımm ne güzel bir haber bu böyle gerçektende sürpriz olmuş..ne güzel tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden gelmiş mucizen..allahım bizlerede nasip etsin inşallah..
İnsallah canim allah sana da en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin, icini ferah tut
Amin canim allahherkese kalbine goreversin
senin adına çok sevindim arkadaşım ve Allahın mucizesi tabikide..sen böyle yazdıkça ben de ümitleniyorum.vakti zamanı var. inşallah bizlere de gösterir rabbim mucizesini.

İcini ferah tut arkadasim zamani gelince hic bir sey engel olamicak bebeginle kucaklasmana. Allah tez zamanda hayirlisiyla sana da gostersin inslh

gözünaydın neevercare. Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etin.
Amin canim hepimiz saglikla tamamlayalim insallah

canım cok guzel bı haber gercekten hayırlı olsun Allah kucagınıza almayıda nasıp etsın keseyıde gormusun artık bı takvım yapmanın zamanı gelmıs

Saol canim ewt takvim zamani geldi:))

gözün aydın arkadaşım ... Allah hayırlsıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...
ne güzel bir süpriz olmuş.. darısı en kısa sürede bizlerin başına inşallah...

geçmiş olsun meva inşallah sende benim gibi 3.aşılamayla kavuşursun bebeğine...

MDA CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ EŞİN EN KISA SÜREDE SAĞLIĞUNA KAVUŞUR KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ CANIM ÖPÜYORUM....

neevecare arkadaşım çok çok sevindim çok güzel bi süpriz olmuş allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş hepimiz böyle ummadığız anda böyle bi süprizle karşılaşırız :109::109:

Cepten iki dakika girdigim icin gecmisi okuyamiyorum tabi.. Sadece actigimda so sayfada mcanin mesajindan anladigim kadariyla mdanin esi rahatsizmis mda cim acil sifalar saglik diliyorum umarim ciddi bir sorun degildir ararim seni... Bu arada neevercare canim mujdeni biliyordum biliyorsun ki... Ama buradan da tekrar tebrikler canim ...
Hepinizi ayri ayri opuyorum ben istanbuldayim dunden beri kismetse gece izmire donecegim gorusmek uzere sevgiler..

Masal valla özlettin kendini nerelerdesin yaa :))

Annen nasıl oldu çok selamlarımızı söyle,kendine dikkat et :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…