günaydın arkadaşlar,
bugün çok üzgünüm canım çok sıkkın.Eşimin 1-2 senedir sol tarafında agrılar oluyordu, bir kez gece nefesi kesildi acile gitmiştik acildeki doktor bizi kardiyolojiye yönlendirdi.İzmir de özel bir hastahaneye gittik. ama sonrasında gittiğimiz kardioloji doktoru tüm tetkikleri yaptı sorun yok demişti.
Geçen gün gene bana ya benim sol tarafımdaki şah damarım bazen çok hızlı atıyor çok hissediyorum aklıma takılıyor ve halen halsizliğim ve baş agrılarım boyun agrılarım geçmedi dedi. Bizde dahiliyeye gittik oradan boyun doppleri ve akciger filmi istediler çektirdik dün kontrolü vardı eşimden acil olarak ekg çektirmesinide istediler ve sonuç olarak şah damarında aritmi varmış ekg de çok kötü çıktı sanırım önemliymişte yarın tekrar kardiolojiye gidecegiz ama ben o kadar kötüyümki anlatamam yeni tedavi öncesi çok mutluydum iki gündür eşimden gizli gizli aglıyorum ya ona bişey olursa ben ne yaparım canlarım . Allahım çok agrı sınavlardan geçiyorum bazen dayanamayacagımı hissediyorum artık .Çok üzülüyorum ne olur dua edin bize yarın kötü sonuç çıkmasın lütfen buna çok ihtiyacım var .
aşılaman hayırlı olsun inşallah Allah yüzüznü güldürür...Arkadaslar dün ikinci aşılamamı oldum Dr aşılamayı yapmadan önce biraz moralimizi bozdu ama neyse, esimin sperm sayısı ve hareketliliğiyle ancak tüp bebek yapılabilirmiş ( o zaman niye ikinci aşılamayı yaptınız diyecektim ilkindede aynı degerler vardı o na bakacaksa?!?!!!)neyse herseyin hayırlısı olacaksa böylede olur inşallah. Bu arada sperm sayısı ve hareketliliği artırmak için çay, yiyecek ne varsa alıp yemeyi düşünüyor esim onun morali çok bozuldu. Bu konuyla ilgili bilginizi paylaşırsanız sevinirim
hadi bakalım hayırlsı olsun arkadaşım ... yumoşların süpriz yapar belki sana bu dönemde belli mi olur...
günaydın arkadaşlar,
bugün ögleden sonra olamayacagım, önce eşim için doktora gidecegiz sonrada İzmir e kendi doktoruma gidecegim. Umarım her ikiside güzel geçer sanırım bugün ignelere başlarım.
SEYHAN canım bak yumurtalar hazır seni bekliyor ben bu ay günü yakalarsan hamile kalabilecegini düşünüyorum.Hayırlısı olsun arkadaşım.
EBEBERİS canım seninde aşılaman hayırlı olsun olacagı varsa mutlaka olur, nisan ayında bir arkadaşımız vardı aşılamadan sonra doktorlarımız bizi yarımsaat-1 saat dinlendirmesine ragmen onun doktoru onu hiç yatırmamış hemen kalkmasını istemiş. Kız çok umutsuzdu benim tutmaz diyordu ama hamile kaldı demekki olacagın önüne geçilemiyor. Bol bol dua et canım.
bu arada _SuPerisi_, gayem07,mavi58,seyhan12383,medids,CANSU_26,Yeliziz,Dimple020, masall35,mcan84,nevercare ve adını sayamadıklarım hepinize çok teşekkür ederim hep iyi yada kötü farketmeden yanımda oldunuz
günaydın arkadaşlar,
bugün ögleden sonra olamayacagım, önce eşim için doktora gidecegiz sonrada İzmir e kendi doktoruma gidecegim. Umarım her ikiside güzel geçer sanırım bugün ignelere başlarım.
SEYHAN canım bak yumurtalar hazır seni bekliyor ben bu ay günü yakalarsan hamile kalabilecegini düşünüyorum.Hayırlısı olsun arkadaşım.
EBEBERİS canım seninde aşılaman hayırlı olsun olacagı varsa mutlaka olur, nisan ayında bir arkadaşımız vardı aşılamadan sonra doktorlarımız bizi yarımsaat-1 saat dinlendirmesine ragmen onun doktoru onu hiç yatırmamış hemen kalkmasını istemiş. Kız çok umutsuzdu benim tutmaz diyordu ama hamile kaldı demekki olacagın önüne geçilemiyor. Bol bol dua et canım.
bu arada _SuPerisi_, gayem07,mavi58,seyhan12383,medids,CANSU_26,Yeliziz,Dimple020, masall35,mcan84,nevercare ve adını sayamadıklarım hepinize çok teşekkür ederim hep iyi yada kötü farketmeden yanımda oldunuz
evet canım buradada kaç kez belirttim benim doktorumda bana bu süreçte çay, kahve asitli içecekler ve sigara asla dedi kesinlikle bunları kullanmamam gerektiğini belirtti.şimdi haberlerde izledim fazla kafein,günlük 5 fincandan fazla kahve,asitli içecekler hamile kalmayı %50 etkiliyormuş.özellikle tüp bebek yaptıracak anne adayları daha çok dikkat etmesi gerekir diyor.hatta anne karnındaki bebeğin gelişiminde bile zararı varmış...
evet canım buradada kaç kez belirttim benim doktorumda bana bu süreçte çay, kahve asitli içecekler ve sigara asla dedi kesinlikle bunları kullanmamam gerektiğini belirtti.
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim eşimle konuştuk karar verdik.gelen adetimle 3.aşılamaya başlıcaz hayırlısıyla..şimdi adetimi bekliyorum ne zaman gelirse artık..bugün testi tekrarlamamı söylemişlerdi ama yaptırmıcam 6,57 nin yükselme ihtimali çok az dimi..
hayırlısı olsun cnmmm
adet tarihin ne zamandı ?
günaydın kızlar nasılsınız ben çok iyiyim eşimle konuştuk karar verdik.gelen adetimle 3.aşılamaya başlıcaz hayırlısıyla..şimdi adetimi bekliyorum ne zaman gelirse artık..bugün testi tekrarlamamı söylemişlerdi ama yaptırmıcam 6,57 nin yükselme ihtimali çok az dimi..
3-4 sigaradan bişey olmaz sanırımm
emin ol sen hiç tüp bebek yapmadan kuzunu alacaksın bence.dediğin gibi kolay olsa keşke
cnm mücadelenin sabrının mükafatını alacaksınnnnnn inşallahhh güzel haberlerle dönmeni bekliyoruzzzzz
hastanede beklerken şunu düşündüm tüp bebek yapmak ayrı sıkıntı o aşamaya gelmekte meğer bi başarıymışşşş
şu an ben o aşamada bile değilimmm inşallahhh önümü sen açacaksınnn bekliyorum seniiiii
3-4 sigaradan bişey olmaz sanırımm
canım benim zaten geldimi hep üst üste gelir ama Allah beterinden esirgesin.aslında bunlar bizim kendimizi en çaresiz en mutsuz gördüğümüz zamanlarda Allahın bizlere bir uyarı işareti gibi.kendi tedavimde de ve şuan sizler için dua ederkende hep ettiğim bir dua vardır.Allahım bunu unutturacak dert verme diye.umarım eşininde durumu bir an önce düzelir gene en büyük derdiniz tüp süreci olur.Allah ömür boyu birbirinizden ayırmasın...
su perisi bence yaptır en azından ne aşamada değerin onu öğrenirsin.
seyhan maalesef 3-4 sigaradan çok şey olur...
emin ol sen hiç tüp bebek yapmadan kuzunu alacaksın bence.
olmaz demeyelim istersen bırakalım ne dersin ..... Ben 1 sene oluyor bırakalı ama her negatifi aldıgımda 2-3 içiyorum vallahi hatta dünde canım sıkıldı içtim 2 tane
haklısın cnmmm bizimki züğürt tesellisiiii
ahhh cnm benim inşallah dediğin gibi olur inşallahhhh , burda nedense kızlar hep bana öyle diyosunuzzzz içinize doğuyodur inşallhhh
dün bi kızla tanıştım günde 1,5 pkt içiyomuşşş amh 3 çıkmışşşş bunu duyunca daha çok sinirlendim
ozeldemı yaptırdınn pekıı???? ona gore cevap yazcamm
Merhaba arkadaslar herkese cok guzel bir hafta diliyorum,
Sizlere cok guzel bir haberim var: ben hamileyim:)))
Allahin bir lutfu oldugunu dusunuyorum cunku ben olumsuz asilama sonrasinda umudumu iyice tuketmistim ve esimle yaz sonunda tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Ama allah bana bir mucize gonderdi ve ne kadar buyuk oldugunu hatirlatti. Yumurtlama gunlerimi hatta adet olacagim gunu bilmeden hic hesap yapmadigim bir ayda geldi bu mucize. Ben o kadar umutsuzdum ki adetimin ustundan haftalar gectikten sonra test yaptirmisim ilk bhcg testinde sonuc 7800 cikti ve ben keseyi gorene kadar sonuca inanamadim. Allah cok buyuk ondan umudumuzu hic kesmemeliyiz. Umarim benim durumum su anda umudu azalmis arkadaslara umut olur, gonullerine ferahlik verir.
çok teşekkür ederim senin de güçlü olmana sevindim çünki yapılan her güzel adım(yılmamak adına)bizim gibilere daha da güç veriyor.hakkında hayırlısı olsun.canım aşılaman hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır..sen doktorun dediğine bakma canım genelde destek vereceklerine köstek oluyolar..tek 1 sperm bile yeter biliyosun hamile kalman için..eşin için keçiboynuzu kürünü yapmanı tavsiye ederim faydalı oluyor gerçektende..
arkadaşım haberini dört gözle bekliyorumozeldemı yaptırdınn pekıı???? ona gore cevap yazcamm
çok teşekkür ederim bu arada sizin mutluluğunuz da hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar...canım aşılaman hayırlı olsun.keçi boynuzu pekmezi sperm artırmada çok etkili sabah akşam aç karnına tavsiye ediliyor genelde.benim eşim aşılamadan önce o kadar tüketti ki kavanoz kavanoz pekmez aldık hep...moralinizi bozmayın canım umudunuzu sakın yitirmeyin...
eşin için üzüldüm insan bir yerden düzeltmeye çalışırken diğer taraftan bozuluyor ama moralinizi bozmayın her şey düzelir, doktor sonuçlarınızı merakla bekliyorumgünaydın arkadaşlar,
Merhaba arkadaslar herkese cok guzel bir hafta diliyorum,
Sizlere cok guzel bir haberim var: ben hamileyim:)))
Allahin bir lutfu oldugunu dusunuyorum cunku ben olumsuz asilama sonrasinda umudumu iyice tuketmistim ve esimle yaz sonunda tup bebek yaptirmaya karar vermistik. Ama allah bana bir mucize gonderdi ve ne kadar buyuk oldugunu hatirlatti. Yumurtlama gunlerimi hatta adet olacagim gunu bilmeden hic hesap yapmadigim bir ayda geldi bu mucize. Ben o kadar umutsuzdum ki adetimin ustundan haftalar gectikten sonra test yaptirmisim ilk bhcg testinde sonuc 7800 cikti ve ben keseyi gorene kadar sonuca inanamadim. Allah cok buyuk ondan umudumuzu hic kesmemeliyiz. Umarim benim durumum su anda umudu azalmis arkadaslara umut olur, gonullerine ferahlik verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?