kızlar bu iğne benim yüzümün belli bir bölgesinde sadece sol yanağımın çevresinde sivilce yapıyor. sizde de yapıyormu?
başka hiçbir yan etkisi yok :)
bende tüp bebek teki hemşireye yalvardım ama nafile kendi doktorumla konuşmadım henüz , heleki bir yumurtayı görelim birde ona yalvaracagım. ama olmayacak galiba.
inşallah cnm benim ben pko lu oldugum için doktor adetini beklememize gerek yok dedi ignelere başaldık bu şekilde pkolu olup adetini beklemeden iğnelere başlayan var mı arkadaslar
Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine (((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum ( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin
canım çok geçmiş olsun.benimde bi arkadaşım vardı hastaneden beraber aşılama olmuştuk onunki tutmuştu hamileydi dün beni aradı 3 aylıktı bebeği onunda bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını alamamışlar kürtaj oldu oda neden olduğunu araştırıyolarmış şimdi.patolojide araştırılıyomuş.
Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine (((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum ( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin
inşallah cnm benim ben pko lu oldugum için doktor adetini beklememize gerek yok dedi ignelere başaldık bu şekilde pkolu olup adetini beklemeden iğnelere başlayan var mı arkadaslar
aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerek, neler yapmak gerek acaba arkadaslar?her hareketimde korkuyorum artık asılamadan sonraki 2.günüm
tebrikler tatlımMerhaba herkese,
Bu akşam idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür.
Sonra da gittik kan testi yaptırdık, sonuç pozitif.
Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin anne olmayı. Amin.
Sorularınız olursa yanıtlarım.
Selamlar...
merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...
Coook uzuldum ayla :-( gecmis olsun ama pes etmek yook degil mi ? Allah hepimize hayirlisini versin
cnm çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm neden böyle olduki herşeyin normal gidiyodu çok şaşırdım valla..hayırlısı böyleymiş demekki..ne zaman belli olcak neden olduğu peki..
çok tebrik ederim.inşallah kucağına almakda nasip olur.
tebrik ederim cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..
canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...
canım tebik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur ...benim ağrılarım pat diye kesildi korkuyorum acaba tutmadımı biraz anlatırmısın belirtilerini canım?
allah tamamını erdirisn kaç gündür aklım sendeydi valla..bende senin gibi ayın 15de 3.aşılamayı yaptırdım inşallah hayırlısı ile benimde 3.aşılama tutar sen gibi.ne gibi belirtilerin vardı canım.benim ilk günden bu güne hiç bi yerimde ağrı yok sadece gögüslerim çok şiş oda ilaçlardan zaten.çok soru sordum ama bi sorum daha olcak :))) kaç adet yumurtan vardu kaç mm idi bide :)) şimdiden allah razı olsun canım cevapların için bziler içinde dua et ne olurrrr
Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.
Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..
Cok sagol canim benim inanki bende kendimi iyice kaptirmistim hemde nasil butun randevularimi ayarladim bebegin kalp atislarini gordum hatta ego resmi bile duruyor demekki rabbim boylesini hayirli gordu( elden baska bir sey gelmiyor
Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.
Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..
inanmıyorum üçüz müüüşok oldum canım ya maşallah bebişlerine topiğimizin ilk üçüz annesi sen olucaksın inşallah çok sevindim gerçektende..doktorun üçüz olması konusunda bişey söylemedimi peki riskli falan diye..rabbim sağlıkla versin kucağına bebişlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?