Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bu iğne benim yüzümün belli bir bölgesinde sadece sol yanağımın çevresinde sivilce yapıyor. sizde de yapıyormu?
başka hiçbir yan etkisi yok :)

Canim benim yuzumun heryeri sivilce oldu kizamik cikarmis gibiyim :))

bende tüp bebek teki hemşireye yalvardım ama nafile kendi doktorumla konuşmadım henüz , heleki bir yumurtayı görelim birde ona yalvaracagım. ama olmayacak galiba.

İlk 4-5 seferde Banada hep 1 dediler, Son ana kadarda öyleydi. Transfere gireceğim zaman rahim kalınlığı icin muayene olurken hersey guzel dedi.2 tane verebilir embriyologlar dedi . Hemen atladım 2 tane yazdırdım kağıda o sekilde hazırladı labaratuar:) Ama diyorum ya 1-3-5 hikaye bak. Aşılamalarda bende hep 4-5 yumurta vardı benle asilama olan 1 yumurtalı arkadaslar hamile kalırken ben onca yumurtayla tis tis dondum eve ehehehe:))Vakti gelmemiş diyorum. O yüzden 1 tane bile koyarlarsa hiç takma

inşallah cnm benim ben pko lu oldugum için doktor adetini beklememize gerek yok dedi ignelere başaldık bu şekilde pkolu olup adetini beklemeden iğnelere başlayan var mı arkadaslar

Cnm bendede Pko var zaten kendi haline bıraksam ne zaman olacağı belli degil:)) Asilama ve tup bebek öncesi ilk önce dogum kontrol hapı gibi bı hap kullandım. Sonra adet görüp adetin 2. Yada 3. Gunünde başladım. Her Dr 'un tedavi sekli farklı oluyoruz muhakkak. Sen yine kafanı bulandirma

Oncelikle yeni topigimiz hayirli olsun girmeyeli baya yeni arkadaslar gelmis hepiniz aramiza hosgeldiniz arkadaslar benim asilama cok kotu sonlandi(((((((((((((((( 9 haftaliga kadar hersey normal gitti kalp atislarini doktorla birlikte dinledik dun biraz kanamam oldu acile gittim ultrasyona girdim bebek yok dediler sok oldum inceleme sonunda bebek kise donmus taslanmis dediler hadi kocaa 3 yillik tedaviden sonra sil bas yine(((kendimdende hayattandan herseyden nefret ediyorum( acaba neden olabilir hep dusuncesi icindeyim ama icinden cikamadim geceden beri bendeki sorun ne anlamadim bu arada baya hamile arkadaslarimiz var hepinizin asilamasi hayirli ugurlu olsun rabbim hayirlisi ile kucaginiza versin

canım çok geçmiş olsun.benimde bi arkadaşım vardı hastaneden beraber aşılama olmuştuk onunki tutmuştu hamileydi dün beni aradı 3 aylıktı bebeği onunda bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını alamamışlar kürtaj oldu oda neden olduğunu araştırıyolarmış şimdi.patolojide araştırılıyomuş.

inanki sasirdim kaldim okadar stresli donem sonucuda boyle olmasi ayri yikinti oldu acaba kan uyusmazligimi ne oldugunuda anlamadim bakalim pazartesi goresecem doktorla

Canim isin garip tarafi kurtas yapmadilar ilaclarla dusecek dedi peki bebegin esi ne olacak bilmiyorum 6tane ilac verdi 6saat araya ile fitil gibi kullan asiri kanaman olursa gel dedi kurtas yapariz kanaman cok olmazsa gerek kalmaz dedi

Coook uzuldum ayla :-( gecmis olsun ama pes etmek yook degil mi ? Allah hepimize hayirlisini versin

inşallah cnm benim ben pko lu oldugum için doktor adetini beklememize gerek yok dedi ignelere başaldık bu şekilde pkolu olup adetini beklemeden iğnelere başlayan var mı arkadaslar

bende senin gibi pcoluyum ama ilk aşılamamda adetimle başlamıştım bu seferde öyle olur herhalde..ilginç geldi adetini beklemeden iğnelere başlaman..

bende pkoluyum.su_perisi gibi aynı sekilde bende de doktor adetin 3. günü basladı iğnelere.2. aşılamamı oldum bende

aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerek, neler yapmak gerek acaba arkadaslar?her hareketimde korkuyorum artık asılamadan sonraki 2.günüm

cnm çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm neden böyle olduki herşeyin normal gidiyodu çok şaşırdım valla..hayırlısı böyleymiş demekki..ne zaman belli olcak neden olduğu peki..

aşılamadan sonra nelere dikkat etmek gerek, neler yapmak gerek acaba arkadaslar?her hareketimde korkuyorum artık asılamadan sonraki 2.günüm

cnm çok fazla ayakta kalma sancın olur ağır iş yapma sakın yormamaya çalış kendini..günlük hayatına devam edebilirsin..

tebrikler tatlım

canım benim hiç morelini bozma bende senin gibiydim hatırlasana sen bana destek oldun balımm stres yokk kısmetten öteye gidilmiyo senin kaç yumurtan oluşacak ve hamile kalıp kalmıcağın şu anda belli zaten rabbim onu senin kaderine yazdı o yüzden üzülüpte strese giripte kendini yıpratma kuzum benim e2 27 di sonra 50 oldu sonra 95 oldu sonra 112 oldu yani hayırlısıyla seninde e2 yükselicek ve yumoşların olacak hiç merak etme canım benimm

cnm çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm neden böyle olduki herşeyin normal gidiyodu çok şaşırdım valla..hayırlısı böyleymiş demekki..ne zaman belli olcak neden olduğu peki..

Cok sagol canim benim inanki bende kendimi iyice kaptirmistim hemde nasil butun randevularimi ayarladim bebegin kalp atislarini gordum hatta ego resmi bile duruyor demekki rabbim boylesini hayirli gordu( elden baska bir sey gelmiyor

çok tebrik ederim.inşallah kucağına almakda nasip olur.

tebrik ederim cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..

canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...

canım tebik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur ...benim ağrılarım pat diye kesildi korkuyorum acaba tutmadımı biraz anlatırmısın belirtilerini canım?

Çok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.

Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..

neyyyy...
üçüz müüüüüü..
inanamıyorum ya süper bir şey bu:)))
inşalah sağlıklı olsunlar da...
madem gelişimleri iyiymiş o zaman maaşallah onlara:))))
ama sakın çok yorma kendini canım
bu arada seni kocaman kocaman tebrik ediyorum üçü için de üç kere:)))
ah ahhh benim de hayalimdi üçüz baksana avatsrıma:))) hep hayal olarak kalacak sanırım ama senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın canım..

Cok sagol canim benim inanki bende kendimi iyice kaptirmistim hemde nasil butun randevularimi ayarladim bebegin kalp atislarini gordum hatta ego resmi bile duruyor demekki rabbim boylesini hayirli gordu( elden baska bir sey gelmiyor

kıyamam tatlım ya herşeyde vardır bir hayır demekki..ya bebeğin tarama testlerinde sorun çıksaydı ve alınması gerekseydi daha kötü olurdu herşey..en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrar yaşayacaksın canım emin ol..

inanmıyorum üçüz müüü şok oldum canım ya maşallah bebişlerine topiğimizin ilk üçüz annesi sen olucaksın inşallah çok sevindim gerçektende..doktorun üçüz olması konusunda bişey söylemedimi peki riskli falan diye..rabbim sağlıkla versin kucağına bebişlerini..

canım cok sevındım ya allah ucunude kucagına almayyı nasıp etsın ınsaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…