teşekkürler mda..
aynı durum desene..benimde rezervim azdı tüp demişti ilk olarak ama sonra sonra yumurta oluşmaya başlayınca o biraz kalsın demişti şimdi ikincide de hüsrana uğramak zor geliyor açıkcası zaten netice ortada yumurtlama olayı çok az..
tekrar teşekkürler..senden de güzel hayırlı haberler gelsin inşallah
Saol canım,,,geleceğin zaman geldiğin zaman ne zaman istersen ulaşabilirsin bana,,seve seve gelirim buluşurum hatta sait beyin yanındayken dahi gelebilirim önceden haberim olması yeterli... elbet bir gün görüşeceğiz inanıyorum buna..Tedavi sonunda inşallah hamile kal da bebeğini ultrasonda göreceğin zamanlar çokk olacak birinde bende gelir küçümenine merhaba derim :))masal cım gelemedim bu hafta izmire gelsem hemen seni arıyacaktım canım , kısmet degilmiş ama mutlaka görüşecegiz birgün.Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim elbette karşılıklı bunlar.
ama ben şahsım adına vakit kaybetmekten yana degilim ne olacaksa bir an önce olsun allah sonrakine kısmet etsin ama ilk önce elimdeki imkanları degerlendirip vakit kaybetmek istemedim doktorumda benimle aynı görüşte olunca hiç durmadık 1. aşılamadan sonra 1 ay ara veriyorsun zaten bu arada dogum kontrol hapı kullanıyorsunki o ay yumurtaları baskılıyor ki bir dahaki ay doha güzel ve çok yumurtan olsun.
hayırlı uğurlu olsun
bu tedavi süreci sonrasında hayallerine kavuşursun inşallah... allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin...
ben tüp bebek öncesinde bir ay doğum kontrol ilacı kullanmak gerektiğini bilmiyordum..planlama yaparken göz önüne almak gerekiyor o zaman...
yeni ilaçlar bebişi getirecek. ah ah görürüm inş.da söylerim selamını.
ama ben şahsım adına vakit kaybetmekten yana degilim ne olacaksa bir an önce olsun allah sonrakine kısmet etsin ama ilk önce elimdeki imkanları degerlendirip vakit kaybetmek istemedim doktorumda benimle aynı görüşte olunca hiç durmadık 1. aşılamadan sonra 1 ay ara veriyorsun zaten bu arada dogum kontrol hapı kullanıyorsunki o ay yumurtaları baskılıyor ki bir dahaki ay doha güzel ve çok yumurtan olsun.
Herkeste gereklimi yani prosüdür illa ki bu mu kesin bilmiyorum ama eğer usul bu ise ,,ben istesemde bu ay sonu adet olunca tüp bebeğe başlayamam ki o zaman adet olmamla birlikte haziran ayı boyunca bir ay ara olmuş olacak doğum kontrol mu kullanıcam o zaman yine Temmuza kalır tüp bebek haziran adetinden sonra sıcaklardada yazın tüp bebek tedavisi uygun görmüyor genelde doktorlar deniliyor nasıl olacak ben de iyice karıştım hayatım yaa
Kızlar slm..merak ettim doğrusu..benim ilk aşılamam tutmadı ve tüp bebek deneyimine geçeceğiz..ikinci aşılama ya da üçüncü aşılama yaptıranlar var aranızda doktor isteği üzerine mi 2.3. deniyorsunu yoksa kendi isteğinizle mi?tüp bebekte şans daha yüksek diye biliyorum,okuyorum..sizlerden bilgi almak istedim.
Herkeste gereklimi yani prosüdür illa ki bu mu kesin bilmiyorum ama eğer usul bu ise ,,ben istesemde bu ay sonu adet olunca tüp bebeğe başlayamam ki o zaman adet olmamla birlikte haziran ayı boyunca bir ay ara olmuş olacak doğum kontrol mu kullanıcam o zaman yine Temmuza kalır tüp bebek haziran adetinden sonra sıcaklardada yazın tüp bebek tedavisi uygun görmüyor genelde doktorlar deniliyor nasıl olacak ben de iyice karıştım hayatım yaa
mpb'cim nick'in altında ki yazın çok hoşuma gitti,,:)) umarım iyisindir bebeğin sağlıkla büyüyo şimdi içinde Allah tamamını erdirsin canım doğuma kadar sağlıkla olsun herşeyin güzel heyecanların eksilmesin
elbette bebegim geçen sene haftada 2 gün oradaydım bu sene bu tedavi araya girince gezmelere fırsat olmuyor oradaki arkadaşlarımda çok şikayetçi bu durumdanSaol canım,,,geleceğin zaman geldiğin zaman ne zaman istersen ulaşabilirsin bana,,seve seve gelirim buluşurum hatta sait beyin yanındayken dahi gelebilirim önceden haberim olması yeterli... elbet bir gün görüşeceğiz inanıyorum buna..Tedavi sonunda inşallah hamile kal da bebeğini ultrasonda göreceğin zamanlar çokk olacak birinde bende gelir küçümenine merhaba derim :))
hayırlı uğurlu olsun
bu tedavi süreci sonrasında hayallerine kavuşursun inşallah... allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin...
ben tüp bebek öncesinde bir ay doğum kontrol ilacı kullanmak gerektiğini bilmiyordum..planlama yaparken göz önüne almak gerekiyor o zaman...
ooo senden öğreneceklerimiz var :) gerçekten çok teşekkür ederim..
Canım bende dünden beri bu derdin derdindeyim okumuşsundur belki diğer topikte kaldı yazdıklarım bu konuyla ilgili,, 1.aşılama bende de negatif doktorun izleyeceği yol bu ay sonu hamile kalmadığım taktire iki hafta sonra 2.aşılamaya başlamak bir ay ara vermiş olduk yani kendi halimizde.Ama benim de kafam karışık 2.aşılamayı atlayıp tüp bebeğe geçmek konusunda,,doktor zaten 3.aşılamayı asla düşünmüyor bende 2.aşılama yapılmalı diyor tüp bebeğe geçmeden ama ben zamana karşı yarışıyorum mda gibi o yüzden karar veremiyorum bu düşüncemi negatif sonuç aldığımda iki hafta önce telefonda paylaşmaya çalıştım Erol Bey le fakat 2.aşılamayı uygun gördüğünü istemez isem kararın bize ait olacağını söyledi yani özetle başvuru sahibi olarak doktorun senin kişisel sağlığın sorunun durumun yaşın ne ise aşılama sayısı tüp bebeğe geçiş zamanını sana göre programlaması gerekiyor benim gibi olanlarda ise son karar çiftlerin...
Gunaydın kızlar nasılsınız yenı tedavıler baslıyo neguzel yenı tedavıler yenı heycanlar demek mda sen bızım sonucları bekledın heycanla sımdı bekleme sırası bızde ınsallah sonu guzel olsun bebesko senın asılamanda hayırlı olsun ınsallah busefer gelıcek bebısın sanada jolly senınkılerın askı bıtmısmı merak edıyorum sonucu
ay evet aşılama dada aynıydı durum canımın içi ,
ilk kontrol cuma günü olacak o güne az çok benim yumoşlar görünmeye başlar herhalde kısmetimizde ne varsa artık.
amin canım allahım edilen hiç bir duayı geri çevirmez .İ
seninkiler hala aşk meşkmiyapıyorlar ne durumdalar, haber yokmu?
o zaman ben koşa koşa gideyim tüp bebeğeeee :) biliyorum belkide içinizde daha bu kadar erkenken bu ne acelelik diyen vardır ama artıkk bizde istiyoruzzz kucağımıza almayı..birde ben yollar tepiyorum her seferinde ankaraya gidip geliyorum eee birde malum stres ve gerginlik hat safada oluyor...rabbim gönlümüze göre versin hepimizin ne kadar çok istediğini biliyor verir inşallah sağlıklısıyla...
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee
Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee
saol cnm güzel dileklerin için 2 düşük olup zorda hamile kalınca allaha sığınmaktan başka çarem kalmıyor. pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanıyorum ama allahım bilir yinede. senin aklın iyice karışmış doktorunun tavsiyesini dinle bence o ne derse onu yap. bende tüp istiyordum durum yok doktor sizin direk tüp karşılanmaz aşılama dedi. aşılama prosedürünü tamamlamak lazım derken bebiş geldi. allahım ol desin yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?