Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ama ben şahsım adına vakit kaybetmekten yana degilim ne olacaksa bir an önce olsun allah sonrakine kısmet etsin ama ilk önce elimdeki imkanları degerlendirip vakit kaybetmek istemedim doktorumda benimle aynı görüşte olunca hiç durmadık 1. aşılamadan sonra 1 ay ara veriyorsun zaten bu arada dogum kontrol hapı kullanıyorsunki o ay yumurtaları baskılıyor ki bir dahaki ay doha güzel ve çok yumurtan olsun.

masal cım gelemedim bu hafta izmire gelsem hemen seni arıyacaktım canım , kısmet degilmiş ama mutlaka görüşecegiz birgün.Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim elbette karşılıklı bunlar.
Saol canım,,,geleceğin zaman geldiğin zaman ne zaman istersen ulaşabilirsin bana,,seve seve gelirim buluşurum hatta sait beyin yanındayken dahi gelebilirim önceden haberim olması yeterli... elbet bir gün görüşeceğiz inanıyorum buna..Tedavi sonunda inşallah hamile kal da bebeğini ultrasonda göreceğin zamanlar çokk olacak birinde bende gelir küçümenine merhaba derim :))

hayırlı uğurlu olsun
bu tedavi süreci sonrasında hayallerine kavuşursun inşallah... allah yardımcın olsun her şey yolunda gitsin...
ben tüp bebek öncesinde bir ay doğum kontrol ilacı kullanmak gerektiğini bilmiyordum..planlama yaparken göz önüne almak gerekiyor o zaman...

Herkeste gereklimi yani prosüdür illa ki bu mu kesin bilmiyorum ama eğer usul bu ise ,,ben istesemde bu ay sonu adet olunca tüp bebeğe başlayamam ki o zaman adet olmamla birlikte haziran ayı boyunca bir ay ara olmuş olacak doğum kontrol mu kullanıcam o zaman yine Temmuza kalır tüp bebek haziran adetinden sonra sıcaklardada yazın tüp bebek tedavisi uygun görmüyor genelde doktorlar deniliyor nasıl olacak ben de iyice karıştım hayatım yaa

yeni ilaçlar bebişi getirecek. ah ah görürüm inş.da söylerim selamını.

mpb'cim nick'in altında ki yazın çok hoşuma gitti,,:)) umarım iyisindir bebeğin sağlıkla büyüyo şimdi içinde Allah tamamını erdirsin canım doğuma kadar sağlıkla olsun herşeyin güzel heyecanların eksilmesin

ooo senden öğreneceklerimiz var :) gerçekten çok teşekkür ederim..

evet masal ya bende istemem bir ay daha sarksın bu dönem...yani şimdi adetliyken tutupta doğum kont hapı verirse zamanı ilerletmiş olacak..bakalım benimde yarın görüşmem var..doktoruma güveniyorum

Canım bende dünden beri bu derdin derdindeyim okumuşsundur belki diğer topikte kaldı yazdıklarım bu konuyla ilgili,, 1.aşılama bende de negatif doktorun izleyeceği yol bu ay sonu hamile kalmadığım taktire iki hafta sonra 2.aşılamaya başlamak bir ay ara vermiş olduk yani kendi halimizde.Ama benim de kafam karışık 2.aşılamayı atlayıp tüp bebeğe geçmek konusunda,,doktor zaten 3.aşılamayı asla düşünmüyor bende 2.aşılama yapılmalı diyor tüp bebeğe geçmeden ama ben zamana karşı yarışıyorum mda gibi o yüzden karar veremiyorum bu düşüncemi negatif sonuç aldığımda iki hafta önce telefonda paylaşmaya çalıştım Erol Bey le fakat 2.aşılamayı uygun gördüğünü istemez isem kararın bize ait olacağını söyledi yani özetle başvuru sahibi olarak doktorun senin kişisel sağlığın sorunun durumun yaşın ne ise aşılama sayısı tüp bebeğe geçiş zamanını sana göre programlaması gerekiyor benim gibi olanlarda ise son karar çiftlerin...

evet masal ya bende istemem bir ay daha sarksın bu dönem...yani şimdi adetliyken tutupta doğum kont hapı verirse zamanı ilerletmiş olacak..bakalım benimde yarın görüşmem var..doktoruma güveniyorum

şekerim sen hiç karışma..bu ay kafanı serin tut gez eğlen coş...belki hiç bir şeye gerek bile kalmaz..ama olmazsa zaten adetinin ilk günü doktorunu arasın, kararını açıklarsın ve o sana yolunu gösterir..
bu arada yaz aylarında tüp bebek tedavisinin uygun görülmemesinin nedenini anlayamadım. ben de tam tersini duymuştum. yaz aylarında yapılan tüp bebeklerin tutma oranı daha fazlaymış..uzman olduk walla her kafadan bir ses çıkıyor:))) bir de eve ultrason aleti alsam tam olacak:)))

saol cnm güzel dileklerin için 2 düşük olup zorda hamile kalınca allaha sığınmaktan başka çarem kalmıyor. pıhtılaşmam olduğu için iğne kullanıyorum ama allahım bilir yinede. senin aklın iyice karışmış doktorunun tavsiyesini dinle bence o ne derse onu yap. bende tüp istiyordum durum yok doktor sizin direk tüp karşılanmaz aşılama dedi. aşılama prosedürünü tamamlamak lazım derken bebiş geldi. allahım ol desin yeter ki.

elbette bebegim geçen sene haftada 2 gün oradaydım bu sene bu tedavi araya girince gezmelere fırsat olmuyor oradaki arkadaşlarımda çok şikayetçi bu durumdan

ooo senden öğreneceklerimiz var :) gerçekten çok teşekkür ederim..

kesinlikle bu süreçleri iyi degerlendirin derim bende , ben buradaki sözde doktorlardan kopupta izmirdeki doktoruma geldiğimde geçen sene agustos ayıydı siz düşünün artık bu zamanda ne ilaçlar içtim bunların sadece 2 ayı aşılama için geçti . Öyle hadi tüp yapalımla olmuyormuş bu işler anlayacagınız.

o zaman ben koşa koşa gideyim tüp bebeğeeee :) biliyorum belkide içinizde daha bu kadar erkenken bu ne acelelik diyen vardır ama artıkk bizde istiyoruzzz kucağımıza almayı..birde ben yollar tepiyorum her seferinde ankaraya gidip geliyorum eee birde malum stres ve gerginlik hat safada oluyor...rabbim gönlümüze göre versin hepimizin ne kadar çok istediğini biliyor verir inşallah sağlıklısıyla...

Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee

seni çok iyi anlıyoruz canım...hepimiz benzer sıkıntıları stresi ve hayal kırıklığını yaşadığımız için hiç kimse birbirini eleştirmez. sonuçta herkes kendi çektiğini bilir...
allah tüm isteyenlere SAĞLIKLA versin inşallah...
anneler gününde gazetelere dikkat ettiyseniz çocukları problemli bir çok anne ile söyleşiler, onlarla ilgili haberler vardı..ben onlarda çok etkilendim.
onları görünce ne zor hayatlar var diye düşündüm ve allah şükrettim bizlere verdiği sağlık için...her şey de bir hayır vardır içimizi ferah tutalım canlar...

Askımız tamamlanmış kızlar haber geldi:) 12 yumurtam işlem gormuş. 6 tane nurtopu gibi bebeğim olmuş :) Onlar aşklarına devam ede dursun son durum Perşembe gunu belli olucakk dua edin miniklerimee

ohhh ne güzel maşallah ,
saklatacaksın degilmi kalanları

süperrrr maşallah bebeklerine....
ne kadar büyük bi mucize bu olay...allah yardımcın olsun...

Haklısın canım ,,benimde 7 sene önce kaybettiğim bir bebeğim vardı farklı farklı hikayelerimiz var hepimizin acısıda sıkıntısıda ama Allah beterinden korusun hep...doğumdan sonra ömür boyu sağlıkla gelen bir evladı büyütebilelim inşallah önemli olan aslında bu çaresiz hastalık çaresiz eksiklikle doğmasınlar iyi yazılar yazılmış olsun her anne baba adayına..en zor acı onlar çünkü Allah esirgesin.
Sen de eskileri sil at kafandan geçmiş geçmişte kalıyor zaman nankör her acıyı bile küllendiriyor unutturuyor önündeki güzel günlere bak güzel olacağına inan ,,İnşallah bebeğini alacaksın kucağına arkadaşım.

Bana gelince ...evet karıştım canım ama ne kadar karışsam da bu ay sonunu beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok Haziran 3-4 gibi mens tarihim hamile değilsem nasılsa 1.günü yine doktora haber vereceğim verdiğimde ve gittiğimde ne derse birlikte konuşup o yolu izleyeceğiz artık hakkımda hayırlısı olsun artık benimde öpüyorum seni

ohh ohh maşallah ....sonu güzel hayırlı bitsin canım gözünaydın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…