Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım cok gecmıs olsun sen rısklı donemdesın tabı cok cok dıkkat etmen lazım Rabbım kuzunu sana bagılasın bıdaha boyle kotu seyler yasatmasın ınsallah kendıne ve bebısıne dıkkat et yat bol bol dınlen canım

bu güzel iltifatlar için çookk teşekkür ederim canım benim...elbette...herşey nasip kısmet hayırlı yazılar yazılmış olsun allah herkesin gönlüne göre dilediğini hayırlısıysa versin...demişsin ya demek ki bizler ruh eşimizi çok erken bulmuşuz diye.....

o zaman sana kendimi biraz daha tanıtayım...)) eşim benim ilk ve son aşkım oldu..biz 1990 tarihinde tanışıp ilişkimiz başladığında ben henüz 14 yaşımı yeni bitirmiştim..o da 16 yaşındaydı...hiç ayrılmadan...lise hayatımız arkasından üniversite arkasından benim yüksek lisans master'ım onun yüksek lisans ve doktorası askerliği işyerlerimizi açmamız derkennnn....tam tamına 22 yıldır birlikteyiz.....
bu 22 yılın 3.5 yılı nişanlılık 10 yılı evlilikle doldu...anlayacağın ben ruh eşimi 14 yaşımda buldum...ve hiç ayrılmadan 36 yaşıma geldim..
fakat tahsil hayatımız iş hayatımızı tamamlamayı bekleyip evlenebildik...nasıl amaa:))

Son düzenleme:

nihayet listeye girebilmişim...ellerine sağlık ayşe..teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun...biranevvel kanamanın kesilip herşeyin normale dönmesini diliyorum rana..kendine özen göster..bol bol istirahat et canım

canımm inanılmaz bişey bu gerçektende..ne kadar güzel aşkınız bu kadar yıl hiç bitmeden artarak devam etmiş ve siz sonunda kavuşabilmişsiniz birbirinize..ilk aşkıyla evlenebilen nadir insanlar vardır ama sen gerçektende tanıdığım nadir insanlardan oldun..inşallah ömrünüzün sonuna kadar aşkınız ilk günkü gibi devam eder ve birbirinize hep aşkla dolu bakarsınız tabi bu sürede çocuklarınızla beraber yaşlanırsınız onuda unutmayalım

ranacım çok geçmiş olsun çok dikkat et bu dönemlerde kendine ve bebeğine..riskli dönemlerdesin çünkü..inşallah kanaman durur ve bebeğin içinde sağlıklı bir şekilde büyür..

CANIM BENİM HAKLISIN SEN DE...ELBETTE.. sadece bilgi edinebilmen için ülkemizde...sayılı merkezlerde uygulanabilen microtese teknolojisi hakkında nette biraz inceleme yapıp okuyabilir misin..ben burada yazmayayım görüntü kirliliği yapıp ..bana kalsa yazarım yazarken yorulmuyorum meslek olarak ta hergün sayfalarca dilekçe yazışma yapıyorum benim için sorun değil seve seve fakat bazı arkadaşlarımızın okurken yorulduğu söylüyor..tıbbi bilgileri detaylı sen bi araştır oku maksat bilgilenmek olsun hatta belki haberin dahi vardır..
senin eşinin sperm sayısı olarak 10 milyonu 25 milyonu bir tarafa bırak ki hiç kötü değil paşalar gibi baba olur.... menisinde tek bir tane spermi olmayan ağır erkek infertilitesi olan çiftlerde.....mikrotese teknolojisi ile testis de değişik yerlerinden doku örnekleri alıp cerrahi yolla mikroskopta 80 kat büyütüp bir tane spermi yaratıp çıkarıp o tek spermle...mikroenjeksiyon ile o erkekleri baba yapıyorlar rahimi olmayan kadınlarada ko-kültürle endometrial yapay rahim yaparak embriyoyu orada yaşatıp o kadınları anne yapıyorlar yeterki tek bir yumurta olsun...
yaşadığınız bölgelerde bulunan IVF merkezlerinin teknolojisi yada doktorların uzmanlığı bunlar için yeterli olmayabilir....
belli başlı yerlerde belli başlı isimler ve yüksek teknoloji ve donanımlı ekiplerle..çok ağır ciddi kısırlık nedenleri ancak ekart edilebiliyor en azından deneniyor....taktir Allah'tan...o yüzden lütfen..10 milyon 25 milyon diye sakın ha üzülme hiç olmayanlar ama anne baba olanlar var...yeterki doğru yerlerde doğru tedaviler yapılsın...sperm için kullanılan vitaminler ilaç dahi değil...sadece dediğin gibi destek..çalışmalar var bu konuda içen içiyor elbet bir umut diye ..yarar yada yaramaz..ama mesele sorun ağırsa gerekeni yaptırmak.

ayy canım benim...çok sağol superim...öyle oldu dile kolay 22 yıldır birlikte yaşadık çocukluğu gençliği hayatı beraber büyüdük herşeyi yaparken..amin inşallah canım güzel ve iyiniyetli dileklerin için tekrar teşekkürler derler ya hiçbirşeyimiz eksik değil sadece evlat özlemimiz var...tek eksiğimiz bu uzunnnn birlikteliğimizde artık benden ondan bir evlat...Allah verirse ne mutlu bize...kısmet olmaz ise de inşallah bir 22 yıl daha birlikte yaşlanırız...

Son düzenleme:

ayy canım okurken duygulandim ınan allahim bu birbirine aşık çiftin evini minicik bi bebekle taclandirsin mutlulukları kat ve kat katlansin ins ınan çok hak ediyorsunuz bir ömür boyunca birbirinize olan aşkınız sevginiz hiç bitmesin bunu gonulden diliyorum opuyorum canım

canım çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun bitanem dikkat et kendine allaha emanet ol

canım çok geçmiş olsun allah seni ve bebeğini korusun bitanem dikkat et kendine allaha emanet ol

teşekkürler arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider.

yaaa masalcım merak etme bende en büyüklerden biriyim .yaşım 36 .ama ben kendimi çok genç hissediyorum valla eminim sende çok genç gösteriyorsundur....

Canim,,,, samimiyetin duygu dolu temennilerin icin tesekkur ederim guzelim,, insallah Allah" in izniyle yuvam taçlanır bir ömür tükettik kalaninda artik bir parcamiz olursa tamamlanacagiz hepimizin her isteyenin kucagi dolsun saglikla...

Aaa akranım varmıs ya nihayet yalniz degiliz demek. Evt canim benimde yasimi hic gostermedigimi soylerler hep....bugune kadar iyi avantaj oldu umarim sonrasinda da birden cökmeyiz:)))

Canimmm...uzun zamandır girmemiyordum...hangi ara başladın 3.ye..gecen ay büyülemişti..anlaşılan ara vermemişsin.cok şükür büyümüş bu sefer..ne kadar doz aldın bu sefer kısaca anlatasan canım..allahım su mübarek ay da sonuca ulaştırsın inşallah..tatilde çıkmadınız herhalde..biz hala koydeyiz..bekleme devam ediyor yani..benim aşılama taa Eylül'e kaldı..uzulmekten yoruldum artık..cok yıprandım..hayırlısı artık canım..umarım güzel haberlerini alırım..öpüyorum..

canım bence önümüzdeki hafta dimple020 arkadaşımıza okuyalım oda aşılama sürecinde şuanda..aşılaması yapılana kadar bitiririz..benim fikrim böyle..

canım senin gördüğün son liste değil onurumsun arkadaşmız ayrıldı aramızdan...olur dimple020 ye okuyalım

SUPERİM VE AYSECİM
çok teşekkür ederim canlarım benide düşündüğünüz için hepinizde iyiki varsınız

bana gene 3 tane düşmüş memnuniyetle okurum ama kesin kime okuyoruz kararlaştıralım...

ranacım çok büyük geçmiş olsun.o haftalarda bende yaşadım lekelenme sorunu sonraki hafta kanama oldu ama çok şükür sağ salim bugünlere kadar gelebildik inşallah sende en kısa zamanda düzelirsin.bu arada iğne kullanıyormusun.benim lekelenmem olduğunda da kanamam olduğunda da acilde iğne yaptırdım doktorumun isteğiyle daha sonrada 3 tane reçeteme yazdı.zaten haftada bir vurulan bir iğne doktorundan mutlaka iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…