canım ben cuma oldum biliyosunuz.5 dakika sürüyor.sadece adetin başlarkenki olan ağrı gibi birşey oluyor o da hiçbirşey deil.tabi çektirdiğin yerde önemli .benim çektirdiğim yerin makineleri çok iyi.sen nerede çektiriyorsun
canım hiiç zor bi film değil ,elbette ki bünyeden bünyeye değişiyor ama ben hiç zorlanmadım,biraz ağrı oluyor ama anne olmak isteyen bizler için emin ol o ağrı hiç birşey değil.sen insanlara kulak asma çoğu kimse zor diyecektir,sen kulağını tıka ve gönül rahatlığıyla çektir filmini,bu film doktora çok yardımcı olabiliyor.
şimdiden geçmiş olsun
özele gitmiyorum ama anestezili yapmazlar
dualarıma seni de ekledim canım umarım dualarımız kabul olur
sağol canım çok heyecanlıyım umarım ilk ve son aşılamam olur ....RABBİM HEPİMİZİZN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHinşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyala güzel olur canım ... Allah yardımcın olsun ..
çok güzel boyutları canım birkaç güne yapılır aşılaman sonra sen de benim gibi geçmek bilmeyen 15 günlük bekleme sürecine dahil olursun.
ayşecim... dün dimple arkadaşıma yazdım haberi var..dün gece dimple için üstlendiğim 2.yasinimide çok şükür okudum adet olmadan planladığım günlerde okumanın huzuru var yüreğimde...Allah kabul etsin...dimple arkadaşım hakkında hayırlısı olsun canım.
ayşecim sende listeden okuduğumu güncelleyebilirsin...
Arkadaslarr tup bebekle hamile kalan var mmi aranizda?
Surec nasil gecti nelere dikkat ettiniz ne ilaclar aldiniz biraz bilgi vermeniz mumkun mu ?
Mesela 15 gun hep yatmaliymis dogru mu?
ayşecim... dün dimple arkadaşıma yazdım haberi var..dün gece dimple için üstlendiğim 2.yasinimide çok şükür okudum adet olmadan planladığım günlerde okumanın huzuru var yüreğimde...Allah kabul etsin...dimple arkadaşım hakkında hayırlısı olsun canım.
sağol canım çok heyecanlıyım umarım ilk ve son aşılamam olur ....RABBİM HEPİMİZİZN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAHinşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyala güzel olur canım ... Allah yardımcın olsun ..
çok güzel boyutları canım birkaç güne yapılır aşılaman sonra sen de benim gibi geçmek bilmeyen 15 günlük bekleme sürecine dahil olursun.
evet canım biliyorum..ben izmir dokuz eylül hast. çektircem
nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar
Kafama takıldı özel hastanede yada devlette olupta aşıalaması hafta sonuna denk gelen varmı hafta sonu aşılama nasıl olurki :26::26:
Bende ege üniversitesinde çektirmiştim.Orada da kimseye anesteziyle çekmiyorlar. Ben bir sıkıntı yaşamadım.Şimdide çektirebilirim yani :)) Tabi ilaç verirken biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak ağrı değilmiş.Ama benim tüpler açıktı belki ondandır.Kapalı olanlar biraz daha zorlanıyorlarmış.Biz 4 kişi çektirdik hepsi de çıkınca korktukları gibi olmadığını söylediler.Zaten dayanılmayacak bişey olsa anestezili çekerler diye düşünüyorum.Bebek yolunda çok önemli bir işlem bu.Bebek için diye düşün çok sıkma kendini, hemen biten bi işlem zaten.Şimdiden geçmiş olsun.
canım çok zor bir işlem değil tabi herkesin acı eşiği farklı ama çok kısa sürüyor yoğun bir adet sancısı gibi bişey hissediyosun kasıklarında zaten bitti diyolar :)
bu arada berra35 adet olmuş sanırım o yüzden okuyamicakmış yasinleri sabah haber verdi sen kaçırdın sanırım sonra da mcan mesaj yazdı o 2 yasini yine okumuş duramayıp sağolsun listede güncellersin canım :)
devlette cumartesi pazar aşılama yapılmıyor ona göre çatlatmayı ayarlayıp cuma yada pazartesi yaparlar özelde de pazar günü yapmazlar diye düşünüyorum.
canım merhaba benim dogum ontrol ilacım dün bitti 2-3 güne adet olurum ama randevum 13/08 de mecbur bu ayı pas geçecegiz.Anestezidende korkma bende HSG çektiriken doktorum anestezili demişti bir gün öncesi öldüm korkudan aman hiçte bişey hissetmedim pek rahat bişeymiş igneyi vuruyorlar, şimdi uykunuz gelecek dedi gözümü bir kere kırptım sonrasını hatırlamıyorum.
canım yaaa ben bi yazını mı kaçırdım yoksa bu ani(zamansız) olan bir durum mu????ben bu ay başlar sanmıştım tedavini,ama olsun her şeyde bir hayır vardır,sen kendine iyi bak ve biraz daha tatil yap
== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu == superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?