Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım biliyorum..ben izmir dokuz eylül hast. çektircem

canım çok teşekkür ederim allah herkese yardım etsin

inşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyala güzel olur canım ... Allah yardımcın olsun ..
sağol canım çok heyecanlıyım umarım ilk ve son aşılamam olur ....RABBİM HEPİMİZİZN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

çok güzel boyutları canım birkaç güne yapılır aşılaman sonra sen de benim gibi geçmek bilmeyen 15 günlük bekleme sürecine dahil olursun.

EVET DR DA BOYUTLARININ İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

masalcım hoşgeldin umarım herşey yolundadır..hakkına hayırlısı olsun inşallah..okumuş olduğundan emindim çünkü yasinleri aldın gün okuyacağım demiştin ve listeyi de güncelledim

Arkadaslarr tup bebekle hamile kalan var mmi aranizda?
Surec nasil gecti nelere dikkat ettiniz ne ilaclar aldiniz biraz bilgi vermeniz mumkun mu ?
Mesela 15 gun hep yatmaliymis dogru mu?

canım ben tüp bebekle hamile kaldım. transfer günü hep yattım ertesi gün otobüsle evime döndüm. 15 gün yatmak aksine kan dolaşımını yavaşlattığı için olumsuz etkileyebiliyormuş. bu yüzden ben ağır işlerden çok ayakta kalmaktan eğilip kalkmaktan ani hareketlerden sakındım. ama ev içinde hareket etmeye dikkat ettim.

masalcım hoşgeldin umarım herşey yolundadır..hakkına hayırlısı olsun inşallah..okumuş olduğundan emindim çünkü yasinleri aldın gün okuyacağım demiştin ve listeyi de güncelledim

masalcım hoşgeldin.umarım herşey yolundadır .. ve tez zamanda evlat sahibi olursun..listeyi güncelledim arkadaşımıza şifa olur inşallah

inşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyala güzel olur canım ... Allah yardımcın olsun ..
sağol canım çok heyecanlıyım umarım ilk ve son aşılamam olur ....RABBİM HEPİMİZİZN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH

çok güzel boyutları canım birkaç güne yapılır aşılaman sonra sen de benim gibi geçmek bilmeyen 15 günlük bekleme sürecine dahil olursun.

EVET DR DA BOYUTLARININ İYİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

Kafama takıldı özel hastanede yada devlette olupta aşıalaması hafta sonuna denk gelen varmı hafta sonu aşılama nasıl olurki :26::26:

evet canım biliyorum..ben izmir dokuz eylül hast. çektircem

Bende ege üniversitesinde çektirmiştim.Orada da kimseye anesteziyle çekmiyorlar. Ben bir sıkıntı yaşamadım.Şimdide çektirebilirim yani :)) Tabi ilaç verirken biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak ağrı değilmiş.Ama benim tüpler açıktı belki ondandır.Kapalı olanlar biraz daha zorlanıyorlarmış.Biz 4 kişi çektirdik hepsi de çıkınca korktukları gibi olmadığını söylediler.Zaten dayanılmayacak bişey olsa anestezili çekerler diye düşünüyorum.Bebek yolunda çok önemli bir işlem bu.Bebek için diye düşün çok sıkma kendini, hemen biten bi işlem zaten.Şimdiden geçmiş olsun.

nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar

canım çok zor bir işlem değil tabi herkesin acı eşiği farklı ama çok kısa sürüyor yoğun bir adet sancısı gibi bişey hissediyosun kasıklarında zaten bitti diyolar :)
bu arada berra35 adet olmuş sanırım o yüzden okuyamicakmış yasinleri sabah haber verdi sen kaçırdın sanırım sonra da mcan mesaj yazdı o 2 yasini yine okumuş duramayıp sağolsun listede güncellersin canım :)

Kafama takıldı özel hastanede yada devlette olupta aşıalaması hafta sonuna denk gelen varmı hafta sonu aşılama nasıl olurki :26::26:

devlette cumartesi pazar aşılama yapılmıyor ona göre çatlatmayı ayarlayıp cuma yada pazartesi yaparlar özelde de pazar günü yapmazlar diye düşünüyorum.

ne bileyim insanlar öyle çok ağrıyo deyince korktum ama rahatlattığın için sağol canım.. senin durumun nasıl oldu anım tehliken mi var rabbim yardım etsin inşallah sana bağışlasın

canım sağolasın.. haber verdiğin içinde sağol canım ben görmedim.. maşallah mcan84 okumuş allah yüreğine göre versin herşeyi inşallah

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

canım yaaa ben bi yazını mı kaçırdım yoksa bu ani(zamansız) olan bir durum mu????ben bu ay başlar sanmıştım tedavini,ama olsun her şeyde bir hayır vardır,sen kendine iyi bak ve biraz daha tatil yap

canım yaaa ben bi yazını mı kaçırdım yoksa bu ani(zamansız) olan bir durum mu????ben bu ay başlar sanmıştım tedavini,ama olsun her şeyde bir hayır vardır,sen kendine iyi bak ve biraz daha tatil yap

yok tatlım ben adet zamanıma izin alamadım iş yerinden o yüzden oldu kısmet

Aysecim merhaba
Ben 2 tane okudum canim haberin olsun
Kim icin okudugumuzu kacirdim bu hafta. Allah kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…