Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok teşekkür ederim masal gerçekten çok aydınlatıcı oldu tam da tahmin ettiğim gibiymiş yalnız tek şunu merak ettim histeroskopide narkoz veriyorlar mı yoksa canlı canlı mı yapıyolar :)

canım üzülme lütfen herşeyden önce veren de alan da Allah herşeyde vardır hayır ama bence bebeğin seninle kalacak çünkü farkedilmiş bak iğneler çok iyi gelecek şimdi sana atlatacaksın canım sakın moralini bozma bol bol yat dinlen.

çok güzel boyutları canım birkaç güne yapılır aşılaman sonra sen de benim gibi geçmek bilmeyen 15 günlük bekleme sürecine dahil olursun.

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum bugün kocaeli de nispeten daha serin bir hava var. ama benim yine de elim kolum kalkmıyor.hiç ev işi yapasım yok bugün aşılamanın 6. günü. geceleyin sağdan sola dönerken sol kasığımda acayip bir acı oldu anlayamadım sancı gibiydi inşallah benim bebiş ilerliyordur oralarda :) yarın 1 hafta olacak en azından ilk 1 haftayı atlattım ama sonraki 1 hafta nasıl geçecek bileiyorum. bir de bu yaz sıcağında buzdolabımız bozuldu motor aksanının değişmesi için servis alıp götürdü evde soğuk su bile yok yani şuanda ben oruç tutamıyorum malesef akşamları da kayınvalidem de iftar yapıyoruz o yüzden gün boyu yemek bile yapmıyorum çünkü saklayacak dolap yok :) o yüzden çok boşum anlayacağınız zaman da aksi gibi geçmiyor. ramazan olması nedeniyle gündüz aktivitelerinde de bulunamıyorum. önümdeki günler nasıl geçecek bilemiyorum. tek istediğim dolabımın bugün yada yarın gelmesi ben de birkaç iftar vermeyi planlıyorum hazırlıklarla da oyalanırım :)

Beklemek ne zor değilmi ercelf.Ben tam 3 defa bekledim o 15. günü.İnşallah son bekleyişin olur bu ve güzel haberler verirsin bize.Önceki tedavin iptal olmuştu diye hatırlıyorum ama inşallah bu hayırlı günlerde güzel haberi alacaksın. Buzdolabının bozulması çok kötü olmuş gerçekten.Bu sıcaklarda en gerekli şey buzdolabı.umarım hemen yaparlar. Zaman geçmez şimdi biliyorum ama keyif alabileceğin şeylerle oyalamaya çalış kendini.Moralin hep iyi olsun.ara sıra kasık ağrısı normal, hatta iyiye işaret bence...Kendine çok iyi bak.

Hestia canım kötü düşünme keseyi görmüşsün ne güzel,yat dinlen hiç bir iş yapma bunlarda geçicek bebeğini kucağına alıcaksın inş.

Masal canım şuan hastanedesin sanırım senden haber bekliyoruz.:)) umarım hemen tüp için iğnelere başlarsın veee ağustos senin ayın olur :)))

Ercelf canım 1 hafta kalmış inşallah beklediğine değer,geçen ay inat eden bebeğin bu ay sana gelir inşallah.:)))

tedavisi süren arkadaşlara da yeni umut dolu bir süreç diliyorum, benim gibi beklemede olan arkadaşlara da sabır tabii :)))

canım 4 aşılamamdan 1 i iptal edildi diğerleri yapıldı bu da sonuncusu işte. artık tutsa da tutmasa da aşılama sürecim bitti. tüp bebeğe geçicem. ama inşallah gerek kalmaz. düşünürsen kaç 15 gün beklemiş oluyorum böyle.inşallah sonu güzel olur.

canım nasılsın ansıl gidiyorr cuma çatlatma iğnemi oldum ben çalışmaları yaptık inş. bu ay güzel haberler veririm benim için dua et canımm

güzel bir olması dileğiyle hepinize ''GÜNAYDINLAR''......

Günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz
ne var ne yok bi kaç gündür bakimmm

herkese günaydınlarrrrrr

seyhan benimde aklıma başka şeyler geliyo sanırım.
canım içini ferah tut sadece. allahım çabalarını boşa, dualarını cevapsız bırakmasın. dualarım seninle....

ve umarım sen de birilerinin umudu olursun:))

amin canım inşallah bende senin gibi birilerine umut olabilirim.

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar

teşekkür ederim canım. allah hepimize hayırlı evlatlar versin.
doktor ilk 2 gün zaruri ihtiyaçlar dışında ayağa kalkma yat. daha sonra ise yemeğini falan yapabilirsin. ama kendini yoracak işler yapma dedi. eşime kalsa 12 gün hep yatırtacak beni.
canım ben tüp bebeği kolay bi tedavi zannediyordum. sırf bu yüzden 1 kez aşılama yaptırıp hemen tüp bebeğe geçtim. ama çok zormuş. bu yüzden sana tavsiyem kendini ev işi için falan hiç yorma. sormak istediğin bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar hepimiz için 4444 salatı tefriciye okudum.
1500 defa ihlas okudum.
707 defa ya varis çektim.
1 defa meryem suresini okudum.
sizin yasinlere bende katılayım diyorum ama tedaviyle birlikte nefes darlığı oluştu bende. karnımda şiş. zor nefes alıp veriyorum.aslım hastaları gibi oldum. dün meryem suresini okurken soluk soluğa kaldım.sizdede böyle bi problem varmı.

nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar
korkma canım bazen çok agrılı olabiliyormuş ama istersen anestezilide yaptırabilirsin.

öncelikle allah razı olsun canım duaların için.
Malesef ignelerden sonra oluyor ben 7 aylık hamile gibiydim ve halende öyleyim

hepinize hayirli bir gun diliyorum...
Mdacim naptin gittin mi doktora durumun nedir merak ettim...
Masalcimmm hadi gir artik seni ve guzel fshini merak ettim
Diger guzellikler insallah sizlerde iyisnizdir..
Tup bebege muhtemelen bu ay geceriz dedi doktorum ama benim ödüm kopuyor şu anestezi işinden...

Arkadaslarr tup bebekle hamile kalan var mmi aranizda?
Surec nasil gecti nelere dikkat ettiniz ne ilaclar aldiniz biraz bilgi vermeniz mumkun mu ?
Mesela 15 gun hep yatmaliymis dogru mu?

canım ben cuma oldum biliyosunuz.5 dakika sürüyor.sadece adetin başlarkenki olan ağrı gibi birşey oluyor o da hiçbirşey deil.tabi çektirdiğin yerde önemli .benim çektirdiğim yerin makineleri çok iyi.sen nerede çektiriyorsun

canım hiiç zor bi film değil ,elbette ki bünyeden bünyeye değişiyor ama ben hiç zorlanmadım,biraz ağrı oluyor ama anne olmak isteyen bizler için emin ol o ağrı hiç birşey değil.sen insanlara kulak asma çoğu kimse zor diyecektir,sen kulağını tıka ve gönül rahatlığıyla çektir filmini,bu film doktora çok yardımcı olabiliyor.
şimdiden geçmiş olsun

canım merhaba benim dogum ontrol ilacım dün bitti 2-3 güne adet olurum ama randevum 13/08 de mecbur bu ayı pas geçecegiz.Anestezidende korkma bende HSG çektiriken doktorum anestezili demişti bir gün öncesi öldüm korkudan aman hiçte bişey hissetmedim pek rahat bişeymiş igneyi vuruyorlar, şimdi uykunuz gelecek dedi gözümü bir kere kırptım sonrasını hatırlamıyorum.
Arkadaslarr tup bebekle hamile kalan var mmi aranizda?
Surec nasil gecti nelere dikkat ettiniz ne ilaclar aldiniz biraz bilgi vermeniz mumkun mu ?
Mesela 15 gun hep yatmaliymis dogru mu?
tam tersi yatmak iyi degilmiş rahim kaslarının çalışması gerekliymiş çok agrı olmadan günlük hayata devam diyorlar

allah kabul etsin canım.teşekkür ederim.

özele gitmiyorum ama anestezili yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…