Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar

aysecım zor degıl rahım fılmı ınan 10 dakıkalık bı acı sadece dayanılmıycak bısey yok hestıacım korkma bebısıne bısey olmaz Allahın ıznıyle bır hafta once neevcare arkadasımızında kanaması olmustu pelıkanında oyle ama bak ıkısınınde bebeklerı ıyı cok sukur sende kendıne dıkkat etıkten sonra bırsey olmaz ınsallah

Herkese sevgiler
Hestia ve elyesa nin guzel haberlerini okudum cok cok sevindim:)))
Allah saglikla, zamaninda kucaklarina almayi nasip etsin insallah

Masalcim istanbulda yeni bir surece baslamis. Umarim son olur, her sey yolunda gider ve istanbuldan bebegiyle doner. Dualarim seninle. Senin icin cok umutluyum ve heyecanliyim

Mdacim sen de yeni yol haritani cizmissin. Allah yardimcin olsun canim.cok opuyorum seni

Diger tum arkadaslarima da iyilikler ve guzellikler diliyorum

nasılsınız .. ben dün dr. göründüm rahim filmi istedi zaten bugünlerde adet olucam bakalım..biraz korku var içimde rahim filmi zor diyorlar
ayşecim merhaba demek hsg ile tanışma vaktin geldi öncelilkle şunu söyleyeyim sakın sitenin ilgili topiğindeki yorumlara bakma o yorumları okuyup gittim aşılamaya sanki açık kalp ameliyatına girecek gibi korkuyordum ama sonradan çok güldüm kendime.hsg de röntgen masasına yatıyorsun normal muayene pozisyonunda spakulum takıyolar önce daha sonra yumurtalıklara bir sıvı gönderiyorlar tüplerin açık olup olmadığını anlamak için işte o sıvı giderken hafif gaz sancısı gibi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor zaten o sırada görüntüde alınıyor.sonrasında ise rahim ağzını temizleyip işlem sonlandırılıyor en fazla 10-15 dakikalık bir işlem.ne kadar rahat olursan o kadar kolay geçer bunu unutma.bi de bana doktorum hsg den bir gün önce antibiyotik ve ağrı kesici vermişti sana yazmadılarsa sende işlemden bir saat önce mutylaka bir ağrı kesici al.emin ol onunda faydası olacaktır.umarım sende benim gibi çok rahat bir şekilde atlatırsın bunu.

Kafama takıldı özel hastanede yada devlette olupta aşıalaması hafta sonuna denk gelen varmı hafta sonu aşılama nasıl olurki :26::26:

benim iki aşılamam cumartesi gününe denk geldi özel hastane olduğu için hiçbir sorun yaşamadan yapıldı...

tebrik ederimm elyesa hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim..demek tüp bebişler geliyor sana..çok güzel..benimde otobus yolculugum olacak.ondan korkuyordum.birde denize gitmek istiyordum ama o mümkün değil gibi :)

ne bileyim insanlar öyle çok ağrıyo deyince korktum ama rahatlattığın için sağol canım.. senin durumun nasıl oldu anım tehliken mi var rabbim yardım etsin inşallah sana bağışlasın

Bende forumları okuyup öyle gitmişti.Ben dayanıklıyımdır aslında acıya karşı ama , öyle bayıldım, böyle acıdı falan yazılarından öyle etkilenmiştimki bir sakinleştirici içmek zorunda kalmıştım gideceğim sabah, yoksa gidemeyecektim. mcanın da dediği gibi sonra güldüm kendime. Tabi acı eşiğiylede alakalı.Heralde bayılanlar hiç dayanamıyorlar ağrıya. Hatta yanında birini götürün diye yazmışlar, eşimle gittik.Çıkınca araba kullanabilecek durumdaydım ona izin aldırdığıma bile pişman olmuştum.Hiç merak etme.İnşallah sonucunda iyi çıkar. Benim tehlike devam ediyor doktora göre.Kasık ve bel ağım dışında bi şikayetim yok benim.kanamam falan da yok. İğne oluyorum.Bugünde ege ünv.deydim.Genetik testler ve kan pıhtılaşması ile ilgili testler için kan verdim, sonuçlar geç çıkıyormuş.Yarın başka bi dr.a daha gideceğim içim rahat etmedi.Bakalım o ne diyecek...

Kuzucumm hiç moralini bozma ins. Saglikla kavuşacaksın bebikine. Genetikleri,pihtilasma testlerini ben yaptırdım hiç birşey çıkmadı cok şükür. Genetikler icin 21 günde cikar demislerdi ama 9. Gun falan aldım Sonucları.

canım evet geliyoruz hatta masalım şimdi oralarda , her zaman aklımızdasınız bişeye ihtiyaç olursa çalarız kapnızı.Ende gel memorial e bence

Gelin gelin doldurun göbüsleri öyle dönün insallahh:) Valla benim Dr 'dada burdan cok kişiyle görüştük kaynaştık Simdi hepsi bebelere hamile bı ben kaldım birçoğuda çifter cifterr Cnm valla çalışmasam bu seferde orda deniyim derdim siizi yanlız bırakmazdım birlikte gidip gelirdik ne guzel:) Ama tup bebek merkezi saat 8 buçuk 9a kadar acik oluyo. İs çıkışı gitmek rahat oluyo o bakımdan orayı tercih etmemdeki en büyük etken buydu. Bı tek merkez cok yogun saatinde gitsen bile içerde bekleyen en az 15-20 tup bebek hastası oluyo :) Aşılamaları ben Taksim Alman hastanesinde yaptırmıştım orası hep ferahti. Gidince 1-2 kisi bekliyordum sadece. Ana sonucu guzel olsunda bekleyelim bol bol. Ömrümüz beklemekte geçiyor zaten. Bu arada aynı zamanda başlıycaz tedaviye kendime yoldaş buldum cok sevindirdik oldummm

Benimde aşılamaları birlikte olduğum tüm arkadaşlar hamile kaldı.Onlar için çok sevindim ama bir tek ben kaldığım içinde açıkçası boynum büküktü.hatta tüpten sonra eşime bir ben boynu bükük kaldım diye anlatmıştım gözlerim dolarak.Ama herkesin sırası var işte kiminin erken geliyo kimi biraz daha bekliyo.İnşallah bu defa olacak belki dediğin gibi bir çift bebiş gönderecek büyük Allahım sana...Ben bugün pıhtılaşma ve genetik testler için kan verdim.15-20 güne çıkar dediler.Bi sorun çıkacağını sanmıyorum bende ama içimiz rahatlasın iyi oldu yaptırdığımız.Benim bebişinde yaşayacak ömrü varsa olacak, yoksa zaten ne yapsam gidecek.o yüzden dikkat ediyorum tabiki ama rahat hissediyorum kendimi.önce masal, ardından senin ve mda nın güzel haberlerini alacağız burdan çok inanıyorum buna.Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Evet cnm yaa vakti zamani gelmeyince olmuyo iste. Belkide daha kıymetli olsun diye bebiklerimiz bu kadar beklemedeyiz:) İns. Seninde bebisinin cinsiyetini öğrendiğimiz günleri gorucez. Bunca erkek bebek icinde bakalim senin bidik ne olucak :)Hayirlisi bakalim hepimiz icin. Saglikla kucağımıza aldığımız günleri görürüz. Sende Simdi her anın tadını cikar bol bol konus bebeyle:)

canım hiç korkma allahın izniyle düşük riskin falan kalmayacak kullandığın iğnelerle..bebişin seninle olucak sakın moralini bozma..bu sürede yediklerine içtiklerine dikkat et kendini yorma dinlen sürekli..dualarımızda seninle göbişinden ayrılmıcak mucizen

seyhancım cnm yoktun epeydir özlettin kendini..iyi olmana sevindim buarada..lekelenmen belkide geçirdiğin ameliyattan dolayı olabilir doktorunla konuş bence..

canım kızlarında dediği gibi korkulacak bişey yok sadece kendini işlem sırasında çok sıkma canın daha çok acıyabilir rahat olmaya çalış 5-10 dakikada bitiyo zaten..herşey yolunda gidicek merak etme..

tatlım allah dualarını kabul etsin inşallah allah razı olsun senden bebeğini sana bağışlasın..

canımcım nasılsın yaptırdınmı bütün testlerini eksiklerin vardı çünkü..inşallah sonuçların temiz çıkar ve hayırlısıyla sende masal gibi tüp bebek tedavine başlarsın tekrar

canım nasılsın ansıl gidiyorr cuma çatlatma iğnemi oldum ben çalışmaları yaptık inş. bu ay güzel haberler veririm benim için dua et canımm

Ecrincim inşallah yumoşlarının sana yaptığı süpriz gibi sonunda büyük bir süpriz yaşayıp özlem beklediğin meleğine hayırlsıyla kavuşmuş olursun ... hakkında hayırlsı olsun haberlerini takip ediyor olacağım canım ... çok öptüm....

Allah kabul etsin arkadaşım .. Ağzına ve yüreğine sağlık canım ... umarım hepimiz en kısa sürede hayırlısıyla gönüllerimizdeki anne olma arzunu tadarız..

Son düzenleme:
yeni bir gün , yeni umutlar.. her şeyin gönlümüzdeki gibi olması dileğiyle GÜNAYDINLAR bayanlar...

san da günaydınlar arkadaşım ... nasılsın ? nasıl geçiyor günlerin ? bebişinin hareketlerini hissedebiliyorsundur artık...

günaydın arkadaşlar ben uzun süredir giremedim çünkü misafirim vardı AYŞECİM ben yasinleri okurum bu gün merak etme ve okudu diyede ekleyebilirsin canım dimple 20 arkadaşım ALLAH şimdiden kabul etsin.....

HESTİA canım çok sevindim senin adına inş. bebeğini kucağına almak da nasip olur canım.mucizene ve kendine iyi bak ve benim içinde dua et arkadaşım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
bugün rahatsızım biraz. klima beni hasta etti öksürük ve halsizlik başladı.inşallah çok ilerlemeden geçer.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…