Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
ben yasinlerimi okuyamıyorum canım bilgin olsun bugün adet oldum..bir daha ki tura artık..
Uzun zamandir takip ediyorum topigi. Hemen hemen her gun girip bakiyorum tedavileriniz ne asamada diye ve umudunuz inanciniz beni cok mutlu ediyor. Simdiden hepinizi ayri ayri kucaginizda bebislerinizle hayal ediyorum. Allah bu mubarek ayda eminim kimsenin kucagini bos birakmayacak. Gecen yil ramazan ayinda her sahura kalktigimda, ya da iftarimi yaparken hep bir bebek icin dua ettim. Bu yil ise oruc tutmamak icin harika bir sebebim var. yureginizde yavrulariniza yer hazir ve eminim en kisa surede de yuvalariniza tesrif edecekler supheniz olmasin.
Ve MASALCIM sen ne buyuk yurekli bir kadinsin. Burdaki her kadinin yureginde yaptigin dokunuslar ne guzel izler birakiyor. Istanbula gelme kararini yurekten destekliyorum cnm. Insaallah yuvana karninda bebisinle hatta bebislerinle donersin. Cesaretin, inancin, kararliligin, sogukkanliligin herkese ornek olucak nitelikte. Umarim bu ay guzel haberlerle renklendirirsin burayi. Bana gelince cok sukur 4 ay su gibi gecti. Besinci ayin icindeyim. OGLUMUN hareketlerini hissetmeye basladim. Evet cinsiyeti belli oldu :))
Herkese yurudugu bu yolda bol sans, mutluluk, huzur ve SAGLIK diliyorum. Sizi takip etmeye devam ediyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyorum.
merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.evet keseyi gördük çok şükür.ama rahimde kanama var dedi.düşük riskim varmış.progestan iğne, crinonne jel verdi.birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
amin inşallah.. Hani dedin ya hamilelerin duaları kabul olur diye bize dua et ben de birazdan dr. A gidicem sanırım klomen tedavisine başlayacağız dualarında unutma bizi
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.
Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
kızlar nasılsınız öncelikle tedaviye yeni başlayan masal ve mda tedaviniz hayırlı uğurlu olsun rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallahbenim 7 gün aradan sonra bugün ilk kontrolüm vardı.... 3 tane yumurtam var 12.5, 8.5, 8 mm perşembe tekrar kontrolüm var bakalım ne diycek.... adetin 9.gününe oranla boyutları iyi dedi drum bakalım herşey nasip kısmet dualarınızı bekliyorum
Uzun zamandir takip ediyorum topigi. Hemen hemen her gun girip bakiyorum tedavileriniz ne asamada diye ve umudunuz inanciniz beni cok mutlu ediyor. Simdiden hepinizi ayri ayri kucaginizda bebislerinizle hayal ediyorum. Allah bu mubarek ayda eminim kimsenin kucagini bos birakmayacak. Gecen yil ramazan ayinda her sahura kalktigimda, ya da iftarimi yaparken hep bir bebek icin dua ettim. Bu yil ise oruc tutmamak icin harika bir sebebim var. yureginizde yavrulariniza yer hazir ve eminim en kisa surede de yuvalariniza tesrif edecekler supheniz olmasin.
Ve MASALCIM sen ne buyuk yurekli bir kadinsin. Burdaki her kadinin yureginde yaptigin dokunuslar ne guzel izler birakiyor. Istanbula gelme kararini yurekten destekliyorum cnm. Insaallah yuvana karninda bebisinle hatta bebislerinle donersin. Cesaretin, inancin, kararliligin, sogukkanliligin herkese ornek olucak nitelikte. Umarim bu ay guzel haberlerle renklendirirsin burayi. Bana gelince cok sukur 4 ay su gibi gecti. Besinci ayin icindeyim. OGLUMUN hareketlerini hissetmeye basladim. Evet cinsiyeti belli oldu :))
Herkese yurudugu bu yolda bol sans, mutluluk, huzur ve SAGLIK diliyorum. Sizi takip etmeye devam ediyorum. Hayirli haberlerinizi bekliyorum.
Günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz
ne var ne yok bi kaç gündür bakimmm
seyhancım , canım hoşgeldin... sen nasılsın ? en son rahatsızlanmıştın .. umarım sorun ortadan kalmıştır... geçmiş olsun tekrardan ..
ben kendi adıma cevap vereyim ... iyiyim ve en son bıraktığın gibiyim ... değişiklik yok :))
sen neler yaptın bu süreçte?
hayırlı olsuuuuun allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallahkızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))
tebrikler o zaman canım :) büyük bir yol katetmişsin. sen aşılamalarını devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi? tüp bebeği de ücretli mi yaptırıyosun?
ben adana başkent araştırma hastanesinde tedavi görüyorum,ilk iki aşılamamı burada yaptırdım şimdi tüp bebeğe başladım, eşimin sigortasından faydalanıyorum...
canımcım ben de dun gece 00:30 da çatlatma iğnemi vuruldum çarşamba sabah toplama gerçekleşecek muhtemelen aynı gün sonuçlarımızı alacağız...günaydın gayemcim şimdi doktordan ciktim masallah yumoslar büyümüşlergece 11 de catlatma iğnesi vurcam hayırlısıyla çarşamba aşılama ins opuyorum canım
evet dün kontrolum gerçekleşti 17-20 arası 3,4 tane 11-15 arası 7,8 tane yumurtam varmış gerçekten de inşallah hepimiz için bu son deneme olur hayırlısıyla:))canım bak gördünmü hiç yumurtam yok derken bir sürü oldular umarım bu son denemen olur.
canım benim henuz bebeğim olmadı şimdi tüp bebek tedavisi yapmaktayım..çok teşekkür edrim canım banada 2inci hsgden sonra aynı sonuç olursa amliyatla bakılır dyolr ya bide bende son zamanlarda eşim bşaldığında yumurtalıklarımda çok ağrı oluyo hai hsgde içine ilaç sıkıyolr oda ağrı yapyo ya onun gbi bunu nedenini bir türlü anlamadım !peki senn bebğin oldumu yada ne gbi bir tedavi uyguladılar
slm arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. küçük bi yerde yaşadığım için tüp bebeği kimseyle paylaşıp dertleşemiyorum sizlerle paylaşmak için burdayım. 1 kez aşılama yaptırdım olmadı malesef. şimdide ilk tüp bebek denemem. bügun 6. günümdeyim. çok merak ediyorum,çok heyecanlıyım.
Ah elyesa cım , ah arkadaşım öyle bir zamanda geldinki anlatamam içim fazlasıyla rahatladı sen bunları anlattıkça , benimde iptal edilmiş bir tüp bebegim var dediğin gibi ilk 4 gün hiç folikül yoktu sonradan 2 tane çıktı ama opudan 1 gün önce e2 düşmeye başladı ve yumurtalarım kist oldu. Bende hep acaba diyordum taki sen anlatıncaya kadar seni allahmı gönderdi bize umut ol diye şimdi. Canım bebeklerinide allah bagışlasın.
Ah elyesa cım , ah arkadaşım öyle bir zamanda geldinki anlatamam içim fazlasıyla rahatladı sen bunları anlattıkça , benimde iptal edilmiş bir tüp bebegim var dediğin gibi ilk 4 gün hiç folikül yoktu sonradan 2 tane çıktı ama opudan 1 gün önce e2 düşmeye başladı ve yumurtalarım kist oldu. Bende hep acaba diyordum taki sen anlatıncaya kadar seni allahmı gönderdi bize umut ol diye şimdi. Canım bebeklerinide allah bagışlasın.
canım özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi yaptırdın tüp bebeği bir de yaşın kaç?mavi-58 çok teşekkür ederim ilgin için. peki aşılaman tuttumu onu yazmamışsın. allah hepimizin yavrularını kucağına versin inşaallah.
bana 2 emriyo transfer edildi. ikiz olmasını çok istiyorum, tabi önce hayırlısı.
inşallah bir şey olmaz canım, sen bunları düşünme kendine daha çok zarar verirsin, dinlen senin için dua ediyoruz hepimiz merak etme :))Merhaba kızlar, ben bugün dr.a gittim.Aslında çarşambaya başka dr dan randevu almıştım ama bu dr u pek methettiler dayanamadım ve gittim.Evet keseyi gördük çok şükür.Ama rahimde kanama var dedi.Düşük riskim varmış.Progestan iğne, crinonne jel verdi.Birde kan pıhtılaşması ile ilgili test istedi.Geçen ayki kimyasal gebeliği düşük olarak nitelendirdi ve bu sorun varsa bu da düşebilir dedi.Onun için de test sonucu çıkana kadar pıhtılaşma problemim varmış gibi karnımdan iğne yapacağım. Doktor çok ilgili fakat benim moralim epey bozuk.bu kadar zorlukla elde edip kaybetmek istemiyorum. Bu arada yatacağım ve hiç iş yapmak yok.Bana dua edin nolur, orda kalsın, gitmesin....
hayırlı olsuuuuun allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallah
tebrikler o zaman canım :) büyük bir yol katetmişsin. sen aşılamalarını devlette mi yaptırdın yoksa özelde mi? tüp bebeği de ücretli mi yaptırıyosun?
ben adana başkent araştırma hastanesinde tedavi görüyorum,ilk iki aşılamamı burada yaptırdım şimdi tüp bebeğe başladım, eşimin sigortasından faydalanıyorum...
canımcım ben de dun gece 00:30 da çatlatma iğnemi vuruldum çarşamba sabah toplama gerçekleşecek muhtemelen aynı gün sonuçlarımızı alacağız...
evet dün kontrolum gerçekleşti 17-20 arası 3,4 tane 11-15 arası 7,8 tane yumurtam varmış gerçekten de inşallah hepimiz için bu son deneme olur hayırlısıyla:))
canım benim henuz bebeğim olmadı şimdi tüp bebek tedavisi yapmaktayım..
teşekkür ederim arkadaşım...
cn benim sağolasınnn bende çok şükür iyiyim rahatsızlığım önemli bişey değildi cnm çok şükür atlattıkk
biraz sıkıntı yapmaya başlamıştım arada bir geliyo banao yüzden girmedim bi kaç gün topiğe , bazen uzaklaşmak iyi geliyo herşeyden
ben aynıyım cnm masal ve mda dan sonra memorialin yolları banada gözükecek ben bayramdan sonra gideceğim kısmetse
kızlar bişey soracam size ctesi az bişey lekelendim ben adet oluyorum sandım orucumu bozdum ama sonra hiç bişey gelmedi bende akşamı banyo yaptım orucuma başladım pazartesi öğlen yine azcık pembemsi leke geldi şimdi yine hiç bişey yokk orucum noluyo bilemiyorum tabiii:26:
benim adetlerim düzenlidir kist olmadığı sürece sıcaklardanmı yoksa kistmi sizce ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?