Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hestia canım keseyi görmene çok sevindim kanama ise evet can sıkıcı bir durm ama bende atlattım bunları ilkinde lekelenmem oldu soluğu doktorumda aldım muayene etti bebeğede baktık sorun yoktu acilde iğne olmamı ve bir saat yatmamı istedi tam bir hafta sonrada kanamam oldu gene aynı uygulama sonrasında da reçeteme yazdığı 3 iğneyi kullandım zaten haftada bir vuruluyordu ve şu ana kadar çok şükür sorunsuz geldik.umarım sende en kısa zamanda toparlarsın ve sağlıklı bir şekilde hamileliğini sürdürürsün.dualrım hep seninle Allah yardımcın olsun...
ben yasinlerimi okuyamıyorum canım bilgin olsun bugün adet oldum..bir daha ki tura artık..

önceden haber vermen çok iyi oldu ben senin yerine okurum...

epeydir gözükmemiştin ama maşallah güzel haberlerle gelmişsin.umarım her şey hep yolunda gider...

Son düzenleme:
Her gününüz güneş kadar parlak,kalbiniz melekler kadar temiz,yolunuz okyonuslar kadar açık olsun....
Güzel kalplerinizde güzellikler sevgiler bol olsun...
Her nefes alışınız sağlık,mutluluk ,sevgi,huzur ,aşk dolu olsun...
güzel mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle GÜNAYDIN....

hestia cım canım aklına kötü şeyleri getirme sen iyiyi düşün her zamn inş sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına o günü de görcez burda üzülme tatlım bir an önce inş herşey yoluna girer dualarımız seninle canım

mrb canım dün kontrolün vardı ne yaptın canım merak ettim haber vermedin inş herşey çok güzeldir

amin inşallah.. Hani dedin ya hamilelerin duaları kabul olur diye bize dua et ben de birazdan dr. A gidicem sanırım klomen tedavisine başlayacağız dualarında unutma bizi

umarım güzel haberler alarak bugün bizimle payşalırsın canım ...

transferin hayırlsı olsun arkadaşım .. umarım bebişinin sana sıkı sıkıya tutunduğu haberlerini öğreniriz altı gün sonra... test gününe kadar kendini sıkıntıya sokacak endişelrinden sıyrıl canım.. belirtilere takılma her anının tadını çıkart sanki hamileymişsin gibi.. Her şey gönlünce olsun .. şansın bol olsun...

canım bak ne güzel keseyi görmüşsün.. inşallah hayırlısıyla gelişimini ve büyüdüğünü de göbüşünde hissedeceksin annesi .... sen bu riskli süreci atlatana kadar bol bol istirahat et ve lütfen karamsarlık yapıp hem bebği hem de kendini olumsuz etkileme.. hamileliğinin tadını çıkart ve wc dışında yerinden kalkma ... sen ve bebeğin Allah'a emanet olun.. sevgiler...

inşallah tedavinin gidişatı gibi sonu da hayırlsıyala güzel olur canım ... Allah yardımcın olsun ..

Allah hayırlsıyla tamamına erdirip , sağlıkla kucağına almayı nasip oğluşunu ...

Günaydın arkadaşım .. şu hastanede olmalısın ... inşallah hayırlısıyla her şeyin yolunda olduğunu ,tedavine başladığını müjdelersin gün içerisinde bizlere ... Dualarımız seninle canımm...

merhaba ayşe dün doktora gidecektin nasıl geçti muayenen.klomene başladınız mı? Bu arada berra35 arkadaşımızın okuyamayacağı 2 yasini ben okudum dimple için. listede düzenlersin.

Son düzenleme:
masalcığım tedavin başladımı canım benimmmm
inşallahhh hayırlı sonuçlar alırsınnnn , rabbim burayı senin için vesile kılarda bebişini nasip eder inşallahhh

Günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz
ne var ne yok bi kaç gündür bakimmm

seyhancım , canım hoşgeldin... sen nasılsın ? en son rahatsızlanmıştın .. umarım sorun ortadan kalmıştır... geçmiş olsun tekrardan ..
ben kendi adıma cevap vereyim ... iyiyim ve en son bıraktığın gibiyim ... değişiklik yok :))
sen neler yaptın bu süreçte?

Son düzenleme:

cn benim sağolasınnn bende çok şükür iyiyim rahatsızlığım önemli bişey değildi cnm çok şükür atlattıkk
biraz sıkıntı yapmaya başlamıştım arada bir geliyo bana o yüzden girmedim bi kaç gün topiğe , bazen uzaklaşmak iyi geliyo herşeyden

ben aynıyım cnm masal ve mda dan sonra memorialin yolları banada gözükecek ben bayramdan sonra gideceğim kısmetse
kızlar bişey soracam size ctesi az bişey lekelendim ben adet oluyorum sandım orucumu bozdum ama sonra hiç bişey gelmedi bende akşamı banyo yaptım orucuma başladım pazartesi öğlen yine azcık pembemsi leke geldi şimdi yine hiç bişey yokk orucum noluyo bilemiyorum tabiii:26:
benim adetlerim düzenlidir kist olmadığı sürece sıcaklardanmı yoksa kistmi sizce ne dersiniz

Son düzenleme:
kızzlaaarrrrr
keseleri gördük ikizler geliyorlar:)))))
hayırlı olsuuuuun allah sağlıkla doğmalarını nasip eder inşallah

Aramıza hoşgeldin canım,denemen hayırlı olsun inşallah tutar ve bebişin seni daha fazla bekletmeden gelir,doktorun bu bekleme sürecini nasıl geçirmen gerektiğini söyledi mi ben de tüp bebek tedavisindeyim de bir ön bilgi olsun:))

canım içini ferah tut sadece. allahım çabalarını boşa, dualarını cevapsız bırakmasın. dualarım seninle....

ve umarım sen de birilerinin umudu olursun:))

Son düzenleme:
canım özelde mi yoksa devlet hastanesinde mi yaptırdın tüp bebeği bir de yaşın kaç?
inşallah bir şey olmaz canım, sen bunları düşünme kendine daha çok zarar verirsin, dinlen senin için dua ediyoruz hepimiz merak etme :))

ne bileyim Seyhancım ya içimden gelen güzelliklere yormak oldu (inşallah hayırlısıyla)... ama bence endişe edecek bir şeyin belirtisi olacağını düşünmüyorum.. geçen ayki operasyondan da kaynaklanabilir de.. bir doktoruna arayıp danışsana canım...

canım inşallah tedavinin sonu gibi yumoşların kalitesi de yüksek olur bebiş olarak geri dönsünler sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…