Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.
Arkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.
== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu
== superisi =3 tane okuyamayacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
canım bu okuduklarınız ne merak ettim
bebeğin alışverişine hangi ay başlayalım.eşim eylülde başlarız diyo ama erken sizce.???
== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyadu
== superisi =3 tane okuyamayacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu == mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak
diğer okumayan arkadaşlar ne durumdasınız
canım ben okudum allah kabul etsin.
canım oncelıkle gecmıs olsun azcık daha sıkcaz dısımızı ızmır serınledı bıraz ınsallah antalyada serınler canım bence daha erken alısverıs ıcın 30 haftalıkken baslarsan daha ıyı olur masalcım tedavın ertelenmıs herserde bı hayır varrdır Rabbım hakkında hayırlısını versın
hakkında hayırlısı bu azimle gelecek zaten bebişler,masalın moralinin iyi olmasına çok sevindim zaten hep olumlu hep pozitif düşünceleri var...
masalcım arkadaşım canın hiç sıkılmasın.1 ay nedirki hemen geçer.yeterki sen iyi ol.demekki tüpe ikimiz aynı zamanda başlayacağız.canım herşeyin hayırlısı.biraz ara vermek her zaman iyidir.1 ay istediğin herşeyi yap.sonra da gelsin bebiş...
hayırlısı olsun canım benim .. umarım hepsinin kaliteleri yüksek çıkar transfer sonrası müjdeli haberini burada bizimle paylaşırsın....
merhaba Mdacım .... açıkcası dünde yazmayınca gözlerim bugün Masal'ı aradı.. hayırlısı olsun ; nasipse önümüzdeki ay inşallah güzel haberlerini alırız.. bu sürede ona hem birikmiş olduğu iş yorgunluğunu üzerinden atar hem de manevi yönden dinlenmesi tedaviye positive energy ile başlamasına sebep olur.. ikinizi de iyi ki varsınız masal ve mda...
canım ya bende merak etmiştim gelip haber vermemişti bizlere..eğer tekrar konuşursan selamımı söyle canım kalbim gönlüm onunla..
Masalcıkk hayırlısı olsun cnm yaa geç olsun güç olmasın yeterki değil mi. Minnak 1 ay sonra gelmek istemiş demekki.Bu yaz sıcaklarında anneciğini 1 ay daha özgür bırakıyo Düşünceli bebeVee 1 ay sonra seni bomba gibim bekliyoruz İstanbulaa Mda sen ve ben aynı anda başlıycaz kısmetsee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?