masalcım tedaviye başlamak için gittiğimizde yani adetimin 2. günü kist boşaltıldı. dr.umun söylediğine göre yumurta toplama işlemi gibi bişeymiş. 10 dk.lık bi işlem. uyutularak yapıldı. ertesi gün de hemen ilaçlara başladık
kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)
kızlar buzdolabım sonunda geldi eskisinden daha iyi soğutuyor ama servise gittiği için heryerlerini ellemişler :) kirlenmiş çok dolabım hiç sevmem ölye başka insanların ellemesini pis pis elleriyle ellemişler dolabımı hep bi güzel cifledim parlattım akşam biraz alışveriş yaptık eşimle şimdide çıkıp sebze ve meyve alıcam yemek yapıcam. oh be dünya varmış.
bu arada dünden beri kasık ağrılarım arttı aniden girip çıkıyor. hayır olsun inşallah. 10. gün bugün. az kaldı az :)
canım ya ben hep perşembe akşamı okuyordum cuma gecesi olsun diye. Dün misafir vardı. Unutmuşum. özür dilerim. şimdi anneme söyledim öğleye kadar okurum dedi. Bilgin olsun. Aslında müsait bir arkadaşımız var ise okuyabilecek iyi olurdu. Annem yavaş okur biraz iki taneye baya zorlanacak.benim hatam yaaaaa.
Hepinizin cuma" sı hayirli huzurlu gecsin calisanlara ayrica kolayliklar diliyorum ....
Sanirim pazartesi gidiyorum bir aksilik cikmazsa..haberlesiriz zaten.eberis icin ustlendigim sorumlulugumu yerine getirdigimde de yine mutlaka zamaninda ayse ye ve topige bilgi veririm...
Hestia..... Gecen zamanin sana bebeginin saglikla seninle kalmasi yonunde akacagini temenni ediyorum... Olumlu dusuncelerini kaybetme arkadasim... Herseyin hayirlisi olsun.
Hepinizi opuyorum ayri ayri... Saglikla mutlu kalin.
İyi yolculukar canım,Rahat huzurlu anne şefkati olan bir tatil diliyorum sana...Her şeyi unut annenin yanında şımar tekrar çocuk ol :)))
ayse035 merhaba,
diğer arkadaşlar az çok bilirler beni ama seninle ilk kez yazışıyorum sanırım.
yeni hafta için dua listesine beni de ekleyebilirsin cnm.
kim için okunacaksa ben de başlayabilirim.
Saol canim,, gel senide gotureyim bodruma tek basima arabama atlayip yola dusecegim arkadas ariyorummm:))))
herkese hayırlı cumalar
allah tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
masalcım tatile gidiyorsun herhalde..güle güle git cnm çok eğlen ve dinlen..
mavi sularda her şeyi sıfırla..2 kulaç da benim için at:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?