bazen iznim aralarda kayabiliyor ondandır kuzucum.
umarım bu sefer herşey güzel olur gayem zaten şimdi adetim 1 hafta gibi geçmiş olacagından tedaviye başlayamayacagız . Başka türlü izin alamadım işler sıkışık diye bakalım çizecegimiz yol ne olacak
olsun her işte vardır bir hayır... belli de olmaz ki muayane günü yumurtalama gününe denk gelir ve süpriz yapar belkim yumoşların sana ... valla ilk okuduğumda aklıma ilk bunlar geldi yazdım ben de... bence her şey çok güzel olacak bak görürsün .. bu arada başlanmış iş bitmiş demektir.. dolayısıyla sen tedavine verdiğin kararla başlamış oldun bile canım ... Allah emeklerimizi boşa çıkartmadan sabrımızın meyveleriylle kavuştursun hepimizi..
herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...
Mcan cim hayırlı uğurlu olsun prensesimizde oldu saglikla doğsun insallah
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm
herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...
bugün oğlum beni tekmelerle uyandırdı.bugün daha net ve daha sert şekilde hissettim.
Uzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh
pko var ve hormon dengelerim bozuktu kullandığım ilaçtan sonta kistler yok olmuş ve hormon seviyelerim dengelenmişti..dr.adetin 3. günü tekrar tahlil yapacaktı ve rahim filmi istemişti ama adet olamadım daha...geçiğimiz pazartesi dr.a gittim eşimin sonuçlarına bakarak normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz tabi benim durumum bozulmazsa
Ooo hadi gözün aydın cnmm .:) İnsan kaybedip bulunca daha bi kıymetli gelmiştir şimdi buzdolabın :) İnş. kasık ağrıların bebiktendir. Hayra yoralım hayır olsunn. Çok az kaldı sonucu öğrenmenee hadi güzel haberlerle gelde coştur bizi :)
Valla cnm ben o doğum kontrol hapını evlenmeden önce 6 ay evlendikten sonra 3 yıl kullandım.Toplam 3 buçuk yıldan sonra ilacı bıraktım ilk ay bile düzene girmedi :)) Bari 1 kez olsaydı iyiydi :) Bendede polikistik overin hiç bir belirtisi yok. Bendeki tek etkisi adet düzensizliği. Benimde kurtarıcım söktürü ilaç . Dr d.kontol hapındansa söktürücü kullan en azından etkisi daha az dedi . istediğim tarihte getiriyorum adeti:) İyi tarafından düşünelim her türlü tatil,gezi ve adet olmak istemediğin durumda gelmiyo işte. Bu yaşıma kadar ramazanda adet görmüşlüğümde pek yoktur. :)İpler benim elimdee :)
bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artıkcumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
bugün oğlum beni tekmelerle uyandırdı.bugün daha net ve daha sert şekilde hissettim.
Uzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh
kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..
bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artıkcumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum
canım tatil yapacak olmana çok sevindim git annenin yanına hasret gider gir koynuna anne sıcaklığı kadar hiçbişey yoktur..bu tatil inşallah sana çok iyi gelicek bol bol ye iç,denize gir..ama bizleride unutma olurmu arada kendinden haber ver..iyi tatiller şimdiden canımcım
iyi tatiller masalcımmmmm :) bizim için de bol bol yüz. keşke biz de vakit ayırabilsekkkkk ama marmaris tatilimizi iptal ettik tedavi yüzünden ve iyiki de etmişiz. koskoca 1 senede adam gibi bir yumurta gelişti o da rezervasyonun ilk gününe denk geldi o gün çatlatma iğnesi vuruldum iyimiee gitmiceksiniz diyor işte bebek bensiz gitmek yok ben gelicem diyor belki de :) herşey nasip işi. senin tatil yapabilmene çok sevindim canım. iyi dinlenmeler.
umarım tatlım ,
ben Çarşamba ve pazar izinliyim malesefki cumartesi çalışıyorumhaftaya bugün gece yola çıkıyoruz bakalım bize ne diyecek doktor benimde bugün adetim başlayacak gibi agrım sızım var azıcık
kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..
hoşgeldin canım özlettin kendini,topik baya ilerledi sen yokken...inşallah tedaviye başlamadan hamiş olursun tatlım süpriz olabilir çünkü bir arkadaşımız tüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldı.inşallah sende aynı olursun....hakkında hayırlısı olsun öpüyorum seni
Amanda amann kimler gelmiş:)) İns. Bu ay gelir bebis. Olmazda artık seninlede aynı tarihte tup seruvenine baslamis olacagizz:)) Aynı tarihte başlayan sanırım 5 kisi olucaz ins. Patlama yaşatınız burdaa
kimler gelmis kimler özlettin kendini tatlim yoktun uzun zamandir.insallah ara vermek iyi gelmistir sana..umarim tüp bebege gerek kalmadan bu ay kendiliginden gelir bebisin..eger tüpe baslarsanda ilk transferinde kavusursun melegine insallah
süper süper süperrrrrr haber bu :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım..daha güzel haberler ver bizlere..dikkat et prensese...
bebeskooo nerelerdeydin yaa...gecenlerde listeye bakıyordum ne kadar uzun zaman oldu gelmeyeli diyordum ve geldin...hoşgeldin..evet çok ilerliyor sayfalar bazen zor bile oluyor okumak takip etmek :))
tüpe başlayacakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım..benimde tüpe başlanacak sende de var mı benim gibi korku :)
hoşgeldin bebesko..aynı tarihlerde aynı maratonlardayız demek..hayırlı olsun canım umarım sorunsuz şekilde başlar..devam eder..mutlulukla sonuçlanır..
bol bol haberleşiriz artık madem geldin...:)
mavi...cim ..evde çok sıkılmış olmanı anlıyorum çok ta haklısın..şimdiden üzülme 17 ağustos geldiğinde önce bir muayeneni ol bakalım..belki şartlar değişir hiç belli olmaz seyahatine izin çıkar doktorundan..şayet kararı sana bırakırsa sende kendin kendini nasıl hissediyorsan ona göre karar verirsin..yok izin vermez ise mutlaka bir bildiği vardır aksini yapmasan daha iyi olur..olurda gidemeyecek olursan..eşin kısa mesafeli gezintilerle mutlaka sana destek olacaktır,,herkesin haberi olabilir olsun ama önemli ve öncelikli olan sen ve bebeğinin sağlığı..sonuçta hamilesin..oğlun da hareketli bak tekmelerle uyandırıyor artık seni:)) ne mutlu..dur bakalım bir muayene ol..şimdiden sıkılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?