günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
tek tesellim devlette 2 aşılamamın yapılmış olması ve artık tüp bebek raporunu almaya hak kazanmış olmam. amannn ne büyük zaferr.. başım göğe erdi ama hala çocuk yok ortada tüp bebek öncesi de dinlenmek istiyorum biraz zaten raporun çıkması 2 ayı bulur o sırada dinlenirim de doktorum hep soruyodu size histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum uterin anomalimden dolayı gerek var mı dedim bi gün şimlilik yok demişti belki de tüp bebek öncesi onu ister. o kadar çok merak ediyorum ki artık ne var bu rahmimde tüpümde bi çözümlense.
şaka gibi ya ben artık inanamıyorum ben nasıl hamile kalmışım hemde ilk ovulasyon ayımda şıp diye şimdi yaşadıklarıma bakınca rüya gibi ve birdaha sanırım hiç olmayacak. hastane çilesine devam.
Arkadaşlar kaç gündür çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum bana tavsiye edebileceğiniz ne var ne yapabilirim? doğal yolla nasıl hafifletebilirim..
geçmiş olsun canım..... hamile olmamış olsan şunu şöyle yap derim de söyeleyeceklerimin meleğine zarar vermesinden korkuyorum .. doktorunu arayıp konuşsan olmaz mı ?
günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
tek tesellim devlette 2 aşılamamın yapılmış olması ve artık tüp bebek raporunu almaya hak kazanmış olmam. amannn ne büyük zaferr.. başım göğe erdi ama hala çocuk yok ortada tüp bebek öncesi de dinlenmek istiyorum biraz zaten raporun çıkması 2 ayı bulur o sırada dinlenirim de doktorum hep soruyodu size histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum uterin anomalimden dolayı gerek var mı dedim bi gün şimlilik yok demişti belki de tüp bebek öncesi onu ister. o kadar çok merak ediyorum ki artık ne var bu rahmimde tüpümde bi çözümlense.
şaka gibi ya ben artık inanamıyorum ben nasıl hamile kalmışım hemde ilk ovulasyon ayımda şıp diye şimdi yaşadıklarıma bakınca rüya gibi ve birdaha sanırım hiç olmayacak. hastane çilesine devam.
o sadece ıhlamur dio ama oda bi işe yaramıo...
canım umalım bu son olsun, allah bu hayırlı günlerde gönşüne göre versinMcan cim hayırlı uğurlu olsun prensesimizde oldu saglikla doğsun insallah
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm
canım nerdesin ya kaç kere sordum seni çok merak ettim. ya ben sana arada bir ulaşmalıyım ben çok merak ediyorum seni, senin yerin apayrı bendeUzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh
canım ya evet ne çabuk geçiyor zaman, umarım bende güzel sonuçlarla gelebilirim. haftaya bugün büyük gün bakalım bilmediğimiz daha ne sorunlarımız çıkacak,MDA...canım arkadaşım..haftaya cumartesi gecesi yola çıkıyorsun..pazar istanbuldasın 13.ağustos ta pazartesi memorial da ilk randevun ilk tanışman..
zaman nasıl su gibi geçiyor temmuz 9 da oraya ilk gidişimdi 13 temmuzda ameliyat olmuştum sen gittiğinde ben orada ameliyat olalı bir ay bitmiş olacak..inanamıyorum akan zamana...zaten irtibattayız ama 13 ağustosta oradan hayırlı ve güzel haberlerle çıkar çıkmaz beni aramanı bekliyor olacağım tıpkı ilk çıktığımda telefona sarılıp seni aradığım gibi...umarım sende benim gibi oradan umutlu ...mutlu...memnun ayrılırsın bitanem..ikimize de sağlıklı bebeklerin gelişinde doğru vesileler olsun memorial...en kısa zamanda...
aysecim merhaba günaydınlar, canım ben cumartesi günü regl oldum , bu hafta beni affedin,benimkileri okuyabilecek bir arkadaş devralabilirmi rica etsem.=========YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacam
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu
arkadaşlar bu hafta eberiss için okuyoruz.yeniden şimdi düzenledim önümüzdeki cumaya kadar liste bu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
dur bakalım kuzucum gün dogmadan neler dogar, tam gününü bekleyelim ve görelim şimdide sıkmayalım canımızı.günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bende oluruna bıraktım ,bi supriz yapıp bebeğim buay gelmesse eylülde tup bebek yapabilirim ,eylulde tup bebek tedavisine baslayacak kimler var ?
canım nerdesin ya kaç kere sordum seni çok merak ettim. ya ben sana arada bir ulaşmalıyım ben çok merak ediyorum seni, senin yerin apayrı bende
bende oluruna bıraktım ,bi supriz yapıp bebeğim buay gelmesse eylülde tup bebek yapabilirim ,eylulde tup bebek tedavisine baslayacak kimler var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?