Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
jollyy canım arkadaşım inşalalh şuan ezan okunuyo yatsı hepimiz için dua ediyorum rabbim şu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inşalalhh aminnnnnnnnnn

Ayy ins. Cnm Allah dualarımızı kabul ederr Tup tedavisinde hiç zor degil İnan. Hatta aşılamaya göre daha heyacanlı geçiyor:)Benim tutmamis olsa bile birden bı suru bebek adayı annesi olmuştum o bile güzeldi:) İns. Bu kez burda hepimizin yüzü gülecek.Cifter Cifter kavuşacak bebelerimize:)

=========YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacam
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

arkadaşlar bu hafta eberiss için okuyoruz.yeniden şimdi düzenledim önümüzdeki cumaya kadar liste bu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

slm canım kızın oluyormuş ne güzel sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah canım ne güzel giydirirsin onu mini etekler tokası çantası
rabbim sana bağışlasın

ay ne güzel annene gidiyorsun yolun açık olsun canım .bende annemi özledim nasipse bayramda gidicem

üzme kendini canım inşallah bi problrm çıkmaz gidersin sen dua et o güne daha çok var gönlünce olsun inşallah

Canım...nasıl gidiyor..varmi bi gelişme..belirti v.s...sabirsizlaniyorum senin icin...merakla bekliyorum..

canım çok sevindim allahım bıdıgın demek kızmış hemde bizim ilk kızımız mcancım kolla kendini bu topicte çok erkek var .
aman bugün bayram olsun

tebrik ederim mcancim ne guzel kizin oluyomus allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah..topigin ilk prensesi hayirli olsun..herseyin yolunda gitmesine sevindim..

Mcan cim hayırlı uğurlu olsun prensesimizde oldu saglikla doğsun insallah
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm

canım prenses geliyor demek,ben geçen gün yazmıştım kız haberi gelecek diye yanılmadım allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.herşeyin yolunda olması da harika bir haber maaşallah diyelim

Dun gece hiç uyku tutmadı bı de yogun bir bel agrisi eklenince buna abartisiz7-8 kez uyanıp farklı odalarda yer aradım kendime en son sıcaktan da bunaldım (oysa dışarıda yağmur yağıyordu) ve çarşafını yere serip uyudum , neyse arkadaslar herkese güzel mutlu ve huzurlu bir gun diliyorum

gunaydin cnm hayirdir neden bel agrin var insalllah kotu bisey yoktur.yatip dinleniyosun dimi transferden sonra..dikkat et kendine insallah guzel haberlerini alicaz sonunda..iyi pazarlar buarada..

canım ne güzel yazmışsın ama benim mucizeye inancım kalmadı olmadı hiç bugüne kadar bu konuda bir mucize ama allahım daha fazla bekletmesin

umarım bu sefer mucizen seni bulur arkadaşım ...

Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm

arkadaşım transferin hayırlı olsun ... inşallah 12 gün sonunda hayırlsısıyla bebişlerinin müjdesini alırız.. bir iki gün wc dışında kalmadan istirahat etmekte fayda var .. bol bol su tüket canım... ve sadece güzelliklere odaklan canım ... şansın bol bol olsun ..

hoşgeldin arkadaşım .. hayırlısıyla dediğin gibi bebeişin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir... her şeyin hayırlısı olsun ..

canım şimdiden gidemeyeceğini düşünerek gemileri yakma ... belki muayane günü her şeyin yolunda olduğunu söylecek doktorun.. ama yine de gidemeyecek olursan üzülme çünkü bu senin ve eşin içinde özel bir bayram kutlaması olacak... çünkü oğluşunuzla geçireceğiniz ilk bayramınız olacak annesi ... doğumdan sonra hayırlsıyla 40 uçurmaya gidersin sen paşanla birlikte..

günaydınlar bayanlar... mutlu ve huzurlu pazar bizleri bekliyor olsun... iyi günler..

bel ağrısı transfer sonrası oluyor genelde...bu yaz sıcaklardan kavrulduk deyim yerindeyse.. arkadaşım bu süreçte klimalar tarafından çarpılıp üşütmemeye özen göster lütfen... dikkat et kendine...

mavi çok şükür hamileliğin baştan beri sorunsuz şekilde geçiyor.eğer doktorunda izin vermezse bu senin ve bebeğinin iyiliği için olacaktır.hem sürede çok uzunmuş ben 12 saate hayatta cesaret edemezdim.sende sakın bu ayrıntıları düşünüp üzme kendini.eğer gelebilirlerse ailen gelsiin senin yanına.yeterki can sağlığı olsun hiçbir şey için üzme kendini...

ebereris transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberinide alırız.biraz önce senin için 3 yasin okudum ve çok dua ettim inşallah Allah yüzünü güldürür,her şey gönlüne göre olur...

masalcım , sana annen ve sevdiklerinle birlikte mutlu , huzurlu, güzel günler geçirmenizi diliyorum... görüşmek üzere ... sevgiyle kal canım.. öptüm..

çok iyi yapıyosun masalcım bebek gelicek derken biz yıpranıyoruz. tatil planını önceden yapmaman iyi olmuş çünkü tedavinin gidişatını kestiremiyosunn nitekim bizimkisi öyle oldu ve iptal ettirdik tedavideyken anlık kararlar vericeksin dinleniyorsan hemen bir plan yapıcaksın. bakalım benim de tutmazsa tüp bebek öncesi ara verip eylül de gitmek istiyorum biryerlere. ama içimde o kadar çok istek var ki, bayrama hamile olarak girmeyi hayal ediyorum hep. Allah nasip ederse tabiki.

Canım...nasıl gidiyor..varmi bi gelişme..belirti v.s...sabirsizlaniyorum senin icin...merakla bekliyorum..

bekliyoruz sevdecim. aslında 8 ağustos da 14 gün bitiyor ama adet günüm 10 ağustos. ben beklicem bu sefer adet olmayı. zaten aşılama günü biraz lekelenmem oldu o yüzden de gecikicek bunu da biliyorum ama yine de beklicem adetimin 1 hafta geçmesini.bol bol kasık ağrısıyla göğüs uçlarında hassasiyetle gidiyoruz bakalım bel ağrısı desen o da var. genelde soluma vuruyor ağrılar. ama bunlara takılmıyorum çünkü artık benim için hiçbir anlam ifade etmiyorlar böyle olup da gebe olmadığım o kadar çok ay oldu ki. kendimi oyalamaya çalışıyorum.iftara misafir aldım bu akşam mutfaktayım. günler çabucak geçsin istiyorum. bir yandan da ya varsa testi o kadar geciktirmeyeyim diyorum.şimdilik böyle elim varmadı bhgc için burdaki devlet hastanesinden randevu almaya.hep öyle yapardım ya istemiyorum artık çok sıkıldım her ay oraya gidip kan verip sonunca 0.1 i görmekten. en azından 10 ağustos cuma bir geçsin haftasonu da geçsin yeni haftada belki gider yaptırırım eğer hala adet olmamışsam.ama olacak gibiyim. yani hamilelikmidir adetmidir bilmem ama yoğun sancılarım oluyo. çatlatmanın 13. günü bugün sadece göğüslerim hala yumuşamadı uçları hassas sütyen bile takamıyorum evde damızlık inek gibi dolanıyorum bir de tişörtümü altlarına sokuşturuyorum terlemesin tenime değmesin diye. çok komiğim evde valla memleketimden sıcak manzaraları :) geçen aşılamada çatlatmadan 10 gün sonra göğüslerim düzelmişti. 2 gün sonra da adet oldum. şimdi her sabah göğüsleri yokluyorum iyi hala acıyolar diyorum. ama göğüsünde hassasiyet olmayıp tutmadı diyen bir arkadaşımız var burda mcan84, o yüzden ne desek boş. Bakalım Allahım bu aya yazmış mı onu göreceğiz. ama ben anladım ki tüp bebeğe geçmeyi aslında kalpten istemiyorum. sadece devlet sürecini yenmenin verdiği bir huzur var içimde. ama çok dua ediyorum inşallah gerek kalmaz. ben ki 1 kez gebe kaldıysam hemde çok kolay inanıyorum ki doğru yumurta gelişimi olduysa yine kalırım. ve bu ay erken büyümesi aşılamamın erkenden yapılması umut vaadedici. tutmazsa yine yıkım olucak. ama durmak yok hemen tüp bebek raporuna başvurucam daha adetimin 3. günü hemen. zaten çıkması 2 ayı bulur. o sırada da belki biryerlere gideriz. ben çok anlattım.sende ne var ne yok yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat bakalım hanki memleketleri gezdin havalar nasıl eğleniyormusun canım :)

=========YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudum
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

arkadaşlar bu hafta eberiss için okuyoruz.yeniden şimdi düzenledim önümüzdeki cumaya kadar liste bu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…