merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. ne niyetle ve kaç tane okuyacağım?
evet canım dediğin gibi önümüzdeki haftaya verirler..senin bebişler ne alemde iyi bak onlara hıııı.bol bol ye :)))))
canım bilmiyorum hiç bir hissiyat yok allahtan umut kesilmez ne olcağı belli olmaz biliyorum ama hiç bi heyecan umut ışığı belirmiyor bu ay hatta aklıma bile gelmiyor aşılama olduğum artık sonucu görcez hep birlikte inş canım allah en kısa sürede bana ve dileyen herkese anne olmayı nasip eder canım bu arada yasinleri okuyamadım henüz canım en geç perşembeye kadar okumuş olurum yazamasam bile aklında kalmasın canım kesinlikle okurum emin olabilirsin...kendine dikkat et canım[/QUO
nasılki fazla umutlamak iyi değilse umudu yitirmekte doğru değil ... üzme kendini sabret inşallah sende ercelfde güzel haberler verirsiniz
merhaba canım ..aramıza hoşgeldin .. biz herhafta bi aradaşımıza evlat sahibi olabilmesi için niyetlenip yasini şerif okuyoruz.41 tane topluyoruz .. bu perşembe yeni liste yapıcam seni o listeye eklerim canım.
İkizlere hamile olan başka bi arkadaştı canım, bende sadece bir kese göründü.Ama kese boşmu dolu mu belli değil hala.her gidişimde sadece kese görüyoruz.Benim kese ile son adet tarihim uymuyo.kesenin boyutu bir hafya geriden geliyormuş. Dr. geç döllenme olabilir dedi. bir hafta sonra gidicem kalp atışı görürsek normal bir hamilelik sayılacak.Bu arada eşimle aramız çok kötü yaa. Sürekli kavga etmeye başladık biz. Hamilelik olayına hiç sevinmedi desem yeridir.İlgisiz ve umursamaz duruyor.moralim çok bozuk.Bebek gelmeden daha aramız bozuldu ne olacak bilmiyorum.
tamam canım, allah kabul etsin. aynı saatte mi okuyacağız hepimiz? bana istediğin kadar verebilirsin, evdeyim, vaktim bol.
yok biliyorum yanlış yazdım canım...allah allah neden aranız bozuldu yani bunca zaman bebek istemiyor muydu..anlatmadığı bi sorun olabilir mi canım
MRB CANIM çok fazla ziyaret edemiyorum sizleri özlüyorum üzlüyorum gelemeyinceherşey yolunda canım bişey olduğu yok hiçbir umut yok bu ay sanki aşılama olmamış gibi geçiyor günler bugün kaçıncı inan saymadım bile sen nasılsın canım senin tedavi süreci ne zamn başlıcak
İkizlere hamile olan başka bi arkadaştı canım, bende sadece bir kese göründü.Ama kese boşmu dolu mu belli değil hala.her gidişimde sadece kese görüyoruz.Benim kese ile son adet tarihim uymuyo.kesenin boyutu bir hafya geriden geliyormuş. Dr. geç döllenme olabilir dedi. bir hafta sonra gidicem kalp atışı görürsek normal bir hamilelik sayılacak.Bu arada eşimle aramız çok kötü yaa. Sürekli kavga etmeye başladık biz. Hamilelik olayına hiç sevinmedi desem yeridir.İlgisiz ve umursamaz duruyor.moralim çok bozuk.Bebek gelmeden daha aramız bozuldu ne olacak bilmiyorum.
amin canım.. aynı saat değil de hepimizin aynı hafta içerisinde okumamız gerekiyo .. cumadan cumaya okuyoruz cuma saati bağışlıyorum.ve perşembe günleri liste hazırlıyorum paylaştırıyorum yasinleri bi dahaki perşembeye kadar toplanmış oluyo cuma saatine okunmuş toplanmış listemiz hazır oluyo
Bir sorunu olduğunu sanmıyorum.Bu sabah konuştum.günlerdir surat asıyorum bişey olmuyo çünkü:)) Bu habere pek sevinmedin sen dedim. İşle ilgili bi gelişmeye bile bundan daha çok heyecanlanıyorsun dedim.Bana dedi ki; bu zaten istediğimiz ve beklediğimiz bir şeydi, zaten olacaktı o yüzden sevindim ama çok değil dedi.... Bu beni daha da sinirlendirdi.Zaten olacağından çok eminmiş, inanamadım dediklerine. Yada benmi çok hassaslaştım bilmiyorum.Biz 9 yıllık evliyiz.Sanırım iki kişilik bir hayata çok alıştık.Ha birde kedimiz var... Bugün terapistime gideyim bari, hamile kalınca sorun çıkacak bizde sanırım.Farklı bir sürece giriyoruz ve ilişkimiz bozulacak diye korkuyorum.
bi arkadaşım var durumu seninle aynımı bilmiyorum ama bi kaç hastahaneye gitti bebeğin kalp atışı duyulmuyordu dış gebelikten şüphelenildi farklı bi hastahanede kalp atışı duyuldu neden böyle bişey oldu biilmiyorum ama hamile su an.
tamam canım, perşembe sabah erkenden şehir dışına gidiyoruz aile ziyaretine, salı, çarşamba gibi dönücez, paylaşılırken olamayacağım ama perşembeye kadar okudum diye mutlaka dönerim allahın izniyle, 2 tane alabilirim uygun dersen. kim için?
Benim dış gebelik olmadığı kesin çünkü keseyi gördük.Ama geç döllenme olabiliyormuş.Dr. geç döllenme ihtimalini göz ardı edince kesenin büyümediğini düşünüyor ve acele edip kürtaj diyebiliyor. O yüzden tek dr. la yetinmemek lazım arkadaşının yaptığı gibi. İnşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini. Benimde tüp bebek tedavisinin ertesi ay olduğu için yumurtlama zamanımı bilmiyorum tedaviden sonra değişiyor.Dr. a göre ben adetin 21. günü falan yumurtlamışım...
inşallah gelecek hafta bebişinin gümbür gümbür kalp atışlarını duyacaksın Allah'ın izniyle canım... eşinle aranızdaki anlaşmazlık geçicidir canım.. hormonlarından kaynaklanıyordur .. hiç sevinmez olur mu canım eşin?? sen şimdi durumundan kaynaklandığı için alınganlık yapmışsındır.. erkekler bizim gibi değiller.. duygularını pek dışa vurmayı beceremiyorlar.. hele bazen özürleri kabahatlerinden büyük oluyor..
bu hafta nasipse melek arkadaşımız için okuyacağız çünkü tedavi aşamasında seni 2 tane okuyacak diye ekleyeceğim..
evet gayem erkekler bizden çok farklılar malesef( Dediğin gibi özürleri kabahatlerinden büyük oluyor bazen.Ama ben sanırım bu hormonların etkisiyle fazla ince düşünüyorum.İnşallah herşey eskisi gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?