ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..
tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi
MRB CANIM çok fazla ziyaret edemiyorum sizleri özlüyorum üzlüyorum gelemeyinceherşey yolunda canım bişey olduğu yok hiçbir umut yok bu ay sanki aşılama olmamış gibi geçiyor günler bugün kaçıncı inan saymadım bile sen nasılsın canım senin tedavi süreci ne zamn başlıcak
İkizlere hamile olan başka bi arkadaştı canım, bende sadece bir kese göründü.Ama kese boşmu dolu mu belli değil hala.her gidişimde sadece kese görüyoruz.Benim kese ile son adet tarihim uymuyo.kesenin boyutu bir hafya geriden geliyormuş. Dr. geç döllenme olabilir dedi. bir hafta sonra gidicem kalp atışı görürsek normal bir hamilelik sayılacak.Bu arada eşimle aramız çok kötü yaa. Sürekli kavga etmeye başladık biz. Hamilelik olayına hiç sevinmedi desem yeridir.İlgisiz ve umursamaz duruyor.moralim çok bozuk.Bebek gelmeden daha aramız bozuldu ne olacak bilmiyorum.
superim ve medids günaydınlar size...
günaydın canım nasılsın?sıcaklarla aran nasıl..
canım üzme kendini sen inançlı birisin daha birsey belli değil ama olumsuz da olsa sonuç biz insanların yapabileceği birşey yok hepsi ALLAHU TEALANIN elinde o isterse olur o istemezse olmaz bize sadece yapabileceğimiz sabırla dua etmek kalıyo ... rabbim üzmesin seni dilerim olumsuz haber almazsın canım.
bugün 35.gün ve artık normali geçtim yani canım çok sıkkın aylarca tedavi oldum ilk ay bile düzenli adet göremedim allah yardım etsin bize bizi de sevindirsin insallah
sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..
ben geçen ayın 25 de rengli oldum bu ay test alıp denemek istedim ovelasyon tesi testte 30 günde bir adet olan 13.günü yapsın diyodu ben bugün yaptım 13.günümde 2 tana koyu çizgi çıktınormalde benim yumurtlama günüm takvime göre ayın 9 da sizce nedir bu
ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
Ah be gülüm ya...uzulmussun yine...evet dönüp bakınca ne cok emek verdik..bende inanamıyorum..ve artık tüpe gelip dayandık ya hala alışamadım...iki buçuk yıldır hep umut hep hüzün yasadık seninle...ve hep olur diyen doktorlara güvendik..ve evet. ..sonuc maalesef gözyaşı..yorulduk ..cok yorulduk ama devam edeceğiz gülüm..tup ise tup...seneye ikizleri alırız belki kucağımıza...ha. Kimbilir..
merhaba canım ... iyiyim teşekkürler sen nasılsın ? valla sorma bu sene kavrulduk desem yalan olmaz :)) sanırım kış geldiğinde hiç üşüdüğümü söylemeyeceğim :)) sen neler yapıyorsun ?
kızlar bu sabah adetim söküldü ilginçtir aşılama günü lekelenmem oldu gecikir bu yüzden diye bekliyodum ama 27. günümde adet oldum. neyseki Allahtan heveslendirmedi birde test yapma sürecine girmedik o zaman daha çok yıkım oluyo. ama benim canım kocam dün akşam bile hiç mi ümit kalmadı artık başlıyor mu diye soruyo o bu aydan çok ümitliydi yumurtlamanın erken olması güzel büyümesi erken yapılması falan ama kısmet tabiki.demekki 1 kez gebe kaldım ya ne büyük mucizeymiş. 1 ayda yumurtlama olunca bile hamile kalma ihtimalin %20. biz yakalayamadık o %20 yi 3 aşılama ve arada doğal denediğimiz 1.5 yılda.
perşembe günü adetimin 3. gününde gidip başlıyorum tüp bebek raporu için işlemlere. zaten artık kurt gibi olduk sğreci de biliyorum sanırım 2 ayda çıkar. belki ekim adetimle birlikte başlayabilirim tüp bebeğe. bu sırada da hem raporumu çıkartıcam hem de dinlenmiş olurum. belki eylül de tatile gideriz eşimle.
sadece artık aşılama sürecini kapatmış olmamıza seviniyorum. ona da ben seviniyorum bakalım doktorum ne dicek. ben devlet hast. gidiyorum ya 3 aşılamamdan 2 tanesi yapıldı 1 i iptal edildi. ama tüp bebeğe geçebilmek için 2 aşılama olması kesinlikle şart. 3. sü hasta ve doktorun isteğine kalmış. yani ben de 2 aşılama oldum ikiside tutmadı. artık doktorla konuşup geçicem. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
bende hiç üşüdüm demicem valla çekilmiyo sıcaklar..ben yaz mevsimini hiç sevmiyorum zaten kışı gökgürültülü yağmura deli oluyorum..sürekli yağmur yağsın istiyorum hattaben iyiyim canım kırmızıları bekliyorum 3.aşılama için hafta sonu gelir inşallah günü 11i çünkü..bakalım gelecekmi yoksa yinemi bekletecek beni..
kızlar bu sabah adetim söküldü ilginçtir aşılama günü lekelenmem oldu gecikir bu yüzden diye bekliyodum ama 27. günümde adet oldum. neyseki Allahtan heveslendirmedi birde test yapma sürecine girmedik o zaman daha çok yıkım oluyo. ama benim canım kocam dün akşam bile hiç mi ümit kalmadı artık başlıyor mu diye soruyo o bu aydan çok ümitliydi yumurtlamanın erken olması güzel büyümesi erken yapılması falan ama kısmet tabiki.demekki 1 kez gebe kaldım ya ne büyük mucizeymiş. 1 ayda yumurtlama olunca bile hamile kalma ihtimalin %20. biz yakalayamadık o %20 yi 3 aşılama ve arada doğal denediğimiz 1.5 yılda.
perşembe günü adetimin 3. gününde gidip başlıyorum tüp bebek raporu için işlemlere. zaten artık kurt gibi olduk sğreci de biliyorum sanırım 2 ayda çıkar. belki ekim adetimle birlikte başlayabilirim tüp bebeğe. bu sırada da hem raporumu çıkartıcam hem de dinlenmiş olurum. belki eylül de tatile gideriz eşimle.
sadece artık aşılama sürecini kapatmış olmamıza seviniyorum. ona da ben seviniyorum bakalım doktorum ne dicek. ben devlet hast. gidiyorum ya 3 aşılamamdan 2 tanesi yapıldı 1 i iptal edildi. ama tüp bebeğe geçebilmek için 2 aşılama olması kesinlikle şart. 3. sü hasta ve doktorun isteğine kalmış. yani ben de 2 aşılama oldum ikiside tutmadı. artık doktorla konuşup geçicem. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.
Ya bir sürü şeyyy omuş ayrı kaldım kaçırdım. Okumakla bitiremedimmm.
NASILSINIZZZZZ?
canım geçmiş olsun inan bu sefer bende olduğunu düşünmüştüm tedavin başından itibaren çok iyi gidiyodu ama demekki bebişin sana aşılamayla gelmek istemiyo..tüp bebekte tutma oranı daha fazla biliyosun..vereceğin bu 1-2 ay ara sana çokiyi gelecek inan bana..ve tüp bebeğe süper bir şekilde başlayacaksın hayırlısıyla..zaten benimde 3.aşılama tutmazsa bende tüp yolcusuyum arkanızdan gelicem..hakkında hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..
sağol canım. nasip ne diyelim. yolumuza devam.hayırlısı olsun ercelf... umarım ilk denemende başarılı olup meleğine kavuşursun ..
Ya bir sürü şeyyy omuş ayrı kaldım kaçırdım. Okumakla bitiremedimmm.
NASILSINIZZZZZ?
üzülme vardır bundada bi hikmet allahtan gelen herşeye boyumu kıldan incedir yeter ki ondan gelsin inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım...ben dokuz eylül ünv.hastahanesinde tedavi olyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?