aysecim yasin okuma isini bende yapabilirim..binkac gun daha vaktim var kirmizilara
ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..
tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi
dimplecim kaç gündür göremedim merak ettim seni... umarım ters bir durum yoktur canım .. her şey yolundadır inşallah...
geçen sene çektirmiştim ; doktorum adet bitiminin hemen ertesi gün çektirmemi söylemişti. sen doktoruna arayıp sorsana canım ya da randevu aldığın yeri de olabilir... onlar seni aydınlatabilir. ama ben adet bitimi diye biliyorum ..
tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi
günaydın canım kızımız olcakmış çok sevindim sayfamızın prensesi eksikti oda tamamlandı inş sağlıkla gelir hayırlı olsun canımherkese günaydın,güzel ve sağlıklı bir gün olur inşallah herkes için...
Günaydın Ayşe, adetliyken çekilmiyor diye biliyorum hsg.kanamanın bitişini takip eden ilk günler olması lazım.Adetliyken çekilmesinin sakıncalarıda var sanırım.Bana ege ünv de adet olunca ara randevu vericez demişlerdi.Aradım ilk gün bir hafta sonraya randevu verdiler.Belki senide o yüzden çağırdılar.İlerleyen günlere Hsg randevunu vermek için.
günaydın canım kızımız olcakmış çok sevindim sayfamızın prensesi eksikti oda tamamlandı inş sağlıkla gelir hayırlı olsun canımyandın sen bu kadar erkeğin içinde bi tane kız olcak
ayşecim gözünaydın geçmiş olsun canım tedavi sürecine başlıcaksan kesinlikle ağrı kesici kullanma biraz sabret canım inş çabuk biter sancıların öpüyorum canım
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun üzme kendini dua et canım ya inşallah aşılaman tutar rabbim en en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?