Nasılda içini dökmüşsün buraya...bazen benimde öyle oluyor anlatamadığımı içimi dökemediğimi sizlere yazıyorum paylaşıyorum..onlar anlamazlar sizler anlarsınız çünkü..
bende saklaya saklaya bi hal oldum..soru yağmuruna tutulmaktan korktum birde sorun bende olunca utandım..
şimdi sen zaten rahatlamışsındır oh evide temizledin mis gibi olmuştur..artık dinlenme zamanı unut desem unutabilirmisin peki??şu adetini düşünmesen geldi mi gelecek mi tuvalete bi gideyim demesen yapabilirmisin???
yapmaya çalış..diğer arkadaslarında dediği gibi daha önümüzde nice çareler var yeter ki sağlığımızda büyük sorunlar olmasın..
günaydın kızlar günün en erken günaydını benden bu sabah ve haberler iyi değil. daha 25. günümdü ya dün akşamüstü çok hafif lekelenmem oldu 2-3 güne sökülür adetim tam işte 28 güne denk geliyor oda. hiç heveslenme dedi bana benimle dalga geçer gibi yine tutmadı.bu kadar erken beklemiyodum hevesim kursağımda kaldı eşim bile çok üzüldü ben çok ümitliydim bu sefer neden böyle oldu diyor. dün kayınvalidemleri aldım iftara sabahtan akşama kadar nerdeyse hep ayakta ve mutfaktaydım belim ağrıyodu hep zaten bacaklarıma vuruyodu fırsat buldukça dinlendim oturarak yaptım çoğu işimi hatta ara verip yattığım bile oldu ama 4 ten sonra baktım ki çok az da olsa gelmiş.bütüm ümitlerim suya düştü yine.akşam hissiz dim. herkes gittikten sonra söyledim eşime. dur bakalım daha erken dedi ya yavrum o normalde hemen tamam işte adet oluyosun tutmadı falan derdi o kadar inanmışki bu sefer olacağına ümidini kesmedi daha yani düşünün. gece uyumuşum rahatça ama sabah kalktım yine aklımda belim kasıklarım ağrıdı yataktan kalkarken gittim baktım bu sefer de yok gelen giden beyaza dönmüş akıntım. resmen oyun oynuyor benimle. eşimi geçirdim işe gitti. yattım tekrar uyuyacaktım. evi b..k götürüyo ama yatıyım dedim bugün yapmiyım temizlik. uyuyamadım baktım ki gözlerimden 2 damla yaş süzülüyor. ağlamicaktım güya. hissizdim akşam. gözümün önünden film şeridi gibi geçti yaşadıklarım.ilk başladığımız gün. ardından hamile kalışım ve kaybedişim sonrasında da 1.5 yıldır süre gelen sabırlı bekleyiş. hala bekliyorum giden meleğim geri gelecek diye her ay bekliyorum ve yediremiyorum kendime. insanlar kürtaj oluyor 3 ay sonra yeniden gebe kalıyor. kesin bir sorun var artık. tutacak olsa 17 lik yumurta da tutar. tüpüm tıkalı bence kürtaj sırasında yapışıklık oldu bişey yyada rahim içi sorunlu ben artık buna karar verdim. şuan kafamın içinde sorular dönüyor. histeroskopi hatta laparoskopi bile yaptırmayı düşünüyorum tüpe geçmeden önce belki de tekrar rahim filmi arkasından 3 ay ara.
bu durumda burdan taşınıp beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmek istiyorum.ordaki insanlara da yalan söyleyip yeni evlendik 5 sene çocuk yapmicaz derim.
kızlar ben çok kötüyüm ara vermek istiyorum ama biryandan da çevre baskısı yüzünden hemen olsun istiyorum gerçi kimsenin bana baskı yaptığı yok ama soramasalar da kesinlikle olmadığını sorunlarımın olduğunu artık herkes tahmin ediyor.her karşılaştığım insanın kafasında aynı soru. ben kimseyi görmek istemiyorum. hernekadar anlayışlı olsalar da bu güne kadar kaynanam mesela hiç karışmadı gıkını bile çıkarmadı bazen sordu ama hep dua etti görümcem de keza öyle hep soruyor olacak diyor vs.. onların bile yüzüne bakmaya utanıyorum ben artık. dün akşam görümcem soracak diye ödüm koptu. yine tutmadı demek beni çok acıtacak. herkese.ben artık tükendim.
tek tesellim devlette 2 aşılamamın yapılmış olması ve artık tüp bebek raporunu almaya hak kazanmış olmam. amannn ne büyük zaferr.. başım göğe erdi ama hala çocuk yok ortada tüp bebek öncesi de dinlenmek istiyorum biraz zaten raporun çıkması 2 ayı bulur o sırada dinlenirim de doktorum hep soruyodu size histeroskopi yapmışmıydık diye hayır diyorum uterin anomalimden dolayı gerek var mı dedim bi gün şimlilik yok demişti belki de tüp bebek öncesi onu ister. o kadar çok merak ediyorum ki artık ne var bu rahmimde tüpümde bi çözümlense.
şaka gibi ya ben artık inanamıyorum ben nasıl hamile kalmışım hemde ilk ovulasyon ayımda şıp diye şimdi yaşadıklarıma bakınca rüya gibi ve birdaha sanırım hiç olmayacak. hastane çilesine devam.
Kıyamam ben sana ya bütün yaşadıklarımın aynısı ben daha aşılamaya başlayamadım bile çünkü aşılamada hiç umut yok 3milyon spermler doktor ugrasma diyor ama eşim direk tüp bebek istemiyor, hayırlısı olsun be gülüm belki beraber tüp bebekle bebek sahibi olacagız ki senin şu anki durumun benden cok iyi sıkma canını herşey Allahtan şu mübarek günler hürmetine güçlü ol güçlü olmak zorundayız, bizim cocugumuz olacak bu kimsenin değil annesi bebişler için güçlü olmalıyız, bende adetimi bekliyorum daha dogrusu benimki adet sökücüyle geliyor bu ay oruçlarım bölünmesin diye ilaç içmedim koyuverdim gitti, gelirse ikinci gün başlayacağim aşılamaya gelmezsede bayramdan sonra içerim söker giderim aşılamaya napalım bizimde kaderimiz böyleymiş bekleye bekleye olucak tek olsun yarabbim saglıklı, hayırlı, elemsiz kedersiz olsun inşallah dualarım hepimizle gülsün artık yüzümüz, kafamızda hep bi keşke benimde böyle bebişim olsaydı demeyelim olsun inşallah, günlere, cocuklu arkadas gezmelerine gidelim, dün bende deliler gibi ağladım, kuzenler gün yapacakmış cocuklu hepsi bırak bizim gitmemezi çağırmadılar bile nasip ama olacak inşallah öyle böyle olacak içini ferah tut bebeğinde sana sımsıkı tutunsun bugünler geçmişte kalsın inşallahhhhhh
Hepinize mutlu huzurlu stressiz bir hafta diliyorum...
Mcan canım prenses annesi oluyormuşsun ne kadar güzel hayırlısı ile bir an önce birbirinize kavuşursunuz inşallah :))
Masalcım tatilin başladı bugün annene kavuşuyorsun ne mutlu sana iyice dinlen hiç bir şey düşünme :)))
hepinizi öpüyorum...
Arkadaşlar kaç gündür çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum bana tavsiye edebileceğiniz ne var ne yapabilirim? doğal yolla nasıl hafifletebilirim..
mda kuzum nasılsın görüşemiyoruz epeydir.yasinler için üzülme ben senin yerine okurum...aysecim merhaba günaydınlar, canım ben cumartesi günü regl oldum , bu hafta beni affedin,benimkileri okuyabilecek bir arkadaş devralabilirmi rica etsem.
kızlaaaarrr.... benim midem çoook bulanıyovarmı bildiğiniz iyi gelecek bişey. bebişlerimi besleyemicem diye korkuyorum
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyamayacak
==mda = 2 tane okuyamayacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
okuyamayan arkadaşlarımızn yerine okumak isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj bekliyorum
ben geçen ayın 25 de rengli oldum bu ay test alıp denemek istedim ovelasyon tesi testte 30 günde bir adet olan 13.günü yapsın diyodu ben bugün yaptım 13.günümde 2 tana koyu çizgi çıktınormalde benim yumurtlama günüm takvime göre ayın 9 da sizce nedir bu[/QUO
nasılsın iyimidsin
ben geçen ayın 25 de rengli oldum bu ay test alıp denemek istedim ovelasyon tesi testte 30 günde bir adet olan 13.günü yapsın diyodu ben bugün yaptım 13.günümde 2 tana koyu çizgi çıktınormalde benim yumurtlama günüm takvime göre ayın 9 da sizce nedir bu[/QUO
nasılsın iyimidsin
İyiyim bebesko, bebiş sürpriz yaptı bize.Birde kalp atışını duysaydık iyi olacaktı. Dr geç döllenme olabilir dedi.Sat ile kesenin boyutu uymuyo şu anda.Bir hafta geriden geliyormuş kese.Hayırlısı artık.Bende seni merak ediyordum. Çok uzun zamandır girmiyordun.Seni gördüğüme ve iyi olmana sevindim. Tüpe geçiyorsun sanırım.Allah hayırlısını versin inşallah.Benim ilk tüp denemem kimyasal oldu.Sonraki ay kendiliğinden hamile kalmışım.İnanılır gibi değil.Darısı başına inşallah.Belki seninde bebeğin sürpriz yapar bu ay size(inşallah).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?