Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nasılda içini dökmüşsün buraya...bazen benimde öyle oluyor anlatamadığımı içimi dökemediğimi sizlere yazıyorum paylaşıyorum..onlar anlamazlar sizler anlarsınız çünkü..
bende saklaya saklaya bi hal oldum..soru yağmuruna tutulmaktan korktum birde sorun bende olunca utandım..
şimdi sen zaten rahatlamışsındır oh evide temizledin mis gibi olmuştur..artık dinlenme zamanı unut desem unutabilirmisin peki??şu adetini düşünmesen geldi mi gelecek mi tuvalete bi gideyim demesen yapabilirmisin???
yapmaya çalış..diğer arkadaslarında dediği gibi daha önümüzde nice çareler var yeter ki sağlığımızda büyük sorunlar olmasın..

ben ancak buraya içimi dökebiliyorum rahatça evet evi temizledim rahatladım stresimi attım aslına bakıcak olursan tuvalete gitmek için can atmıyorum umrumda da değil. zaten lekelenme olunca benim bu işten miğdem kalkıyor birkere sağlıksız birşey varsa da gitsin. ama tutunacaksa da tutunur Allahın bileceği iş.beklemeye devam ediyorum işte ya adetim sökülecek yada geçicek bu lekelenme düşük ihtimal de olsa. rabbim hayırlısını nasip eylesin.

merhabalar bende ilk kez aşılama yaptırmayı düşünüyorum bikaç şeyi merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim, kıbrısta yaşıyorumda burda mı yoksa memlekette mi yaptırsam bilemiyorum ilaçlar ithal sanırım öyle dediler yani ne kadar tutuyor acaba burada türkeyeden farkediyor diye biliyorum cevap yazarsanız sevinirim. bu arda hamile olanlar hayırlısıyla kurtulur inşallah isteyenlerde tez zamanda hamiş kalır umarım aminnnnnnnnnn

Kıyamam ben sana ya bütün yaşadıklarımın aynısı ben daha aşılamaya başlayamadım bile çünkü aşılamada hiç umut yok 3milyon spermler doktor ugrasma diyor ama eşim direk tüp bebek istemiyor, hayırlısı olsun be gülüm belki beraber tüp bebekle bebek sahibi olacagız ki senin şu anki durumun benden cok iyi sıkma canını herşey Allahtan şu mübarek günler hürmetine güçlü ol güçlü olmak zorundayız, bizim cocugumuz olacak bu kimsenin değil annesi bebişler için güçlü olmalıyız, bende adetimi bekliyorum daha dogrusu benimki adet sökücüyle geliyor bu ay oruçlarım bölünmesin diye ilaç içmedim koyuverdim gitti, gelirse ikinci gün başlayacağim aşılamaya gelmezsede bayramdan sonra içerim söker giderim aşılamaya napalım bizimde kaderimiz böyleymiş bekleye bekleye olucak tek olsun yarabbim saglıklı, hayırlı, elemsiz kedersiz olsun inşallah dualarım hepimizle gülsün artık yüzümüz, kafamızda hep bi keşke benimde böyle bebişim olsaydı demeyelim olsun inşallah, günlere, cocuklu arkadas gezmelerine gidelim, dün bende deliler gibi ağladım, kuzenler gün yapacakmış cocuklu hepsi bırak bizim gitmemezi çağırmadılar bile nasip ama olacak inşallah öyle böyle olacak içini ferah tut bebeğinde sana sımsıkı tutunsun bugünler geçmişte kalsın inşallahhhhhh

Rabbim bu mübarek günler hürmetine hamil eolanlar bebeklerine kucagına alsın, bizlerde tez vakitte hamile kalalım inşallah

Son düzenleme:
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyamayacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

canım sağol ne güzel yazmışsın öyle eşinin birden tüp bebeğe geçmemesini anlayabiliyorum sanırım erkeklerin kabullenmesi gerçekten zor ama aşılamada çok yorucu bir süreç ben yaşadım biliyorum 4 aşılama geçirdim geçtiğimiz ekim ayından beri 1 isi iptal edildi hiç yumurta gelişmediği için onda bile süründük git gel 18. günüme kadar çağırdılar sıcak havalarda eşimle hep gerildik hep susarak gittik geldik yollarda birbirimize patlamamak için. hiçbişey hesapladığın gibi olmuyor hele ben devlet prosedürünü uyguluyorum o hiç kolay değil. martta başladım işlemlere nisana yetiştiremedim 1 ay daha gitti mayısda raporum çıktı aşılama oldum tutmadı nisanı ara verin dediler 2. raporum çıktı başladık ilaçlar fayda etmedi tam 2 hafta gün aşırı hastaneye gittik geldik sonunda iptal edildi üzüldük sıkıldık 3. rapora başvurduk o da çıktı işte bak temmuz ayı oldu anca o da yapıldı.artık hak kazandım ben tüp bebeğe. ama sana bir tavsiyem kesinlikle aşılama sürecine girmeyin. çok yorulursunuz birşey de fayda etmez. ben şuan zeynep kamil eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. oraya 3 milyon spermle rapor için başvurursanız size direk tüp bebek yaparlar canım hem de devlet karşılar. eğer eşinin yada senin 900 gün ödenmiş priminiz varsa ve 3 yıldan uzun bir süredir evliyseniz yararlanabilirsiniz. nerde yaşıyosun bilmiyorum ama bunu bir düşün.

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyamayacak
==mda = 2 tane okuyamayacak

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
okuyamayan arkadaşlarımızn yerine okumak isteyen arkadaşlar varsa özel mesaj bekliyorum

canım üzme kendini sen inançlı birisin daha birsey belli değil ama olumsuz da olsa sonuç biz insanların yapabileceği birşey yok hepsi ALLAHU TEALANIN elinde o isterse olur o istemezse olmaz bize sadece yapabileceğimiz sabırla dua etmek kalıyo ... rabbim üzmesin seni dilerim olumsuz haber almazsın canım.

bugün 35.gün ve artık normali geçtim yani canım çok sıkkın aylarca tedavi oldum ilk ay bile düzenli adet göremedim allah yardım etsin bize bizi de sevindirsin insallah

çok teşekkür ederim medids umarım en kısa zamanda sanada nasib olur bu duyguyu yaşamak...
Arkadaşlar kaç gündür çok fena grip oldum kafamı kaldıramıyorum bana tavsiye edebileceğiniz ne var ne yapabilirim? doğal yolla nasıl hafifletebilirim..

sun çok geçmiş olsun.sıcak suya limon sıkıp iç bol bol.ve iyice dinlen.

aysecim merhaba günaydınlar, canım ben cumartesi günü regl oldum , bu hafta beni affedin,benimkileri okuyabilecek bir arkadaş devralabilirmi rica etsem.
mda kuzum nasılsın görüşemiyoruz epeydir.yasinler için üzülme ben senin yerine okurum...

kızlaaaarrr.... benim midem çoook bulanıyo varmı bildiğiniz iyi gelecek bişey. bebişlerimi besleyemicem diye korkuyorum

çubuk kraker,çizi ve elmayı tavsiye ederim....

merhaba ayşe ben mda ve ercelfe düşen yasinleri okurum.toplamda 5 yasin yapıyor zaten okuyunca sana mesaj atarım...

ben geçen ayın 25 de rengli oldum bu ay test alıp denemek istedim ovelasyon tesi testte 30 günde bir adet olan 13.günü yapsın diyodu ben bugün yaptım 13.günümde 2 tana koyu çizgi çıktınormalde benim yumurtlama günüm takvime göre ayın 9 da sizce nedir bu

ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(

Ah be gülüm ya...uzulmussun yine...evet dönüp bakınca ne cok emek verdik..bende inanamıyorum..ve artık tüpe gelip dayandık ya hala alışamadım...iki buçuk yıldır hep umut hep hüzün yasadık seninle...ve hep olur diyen doktorlara güvendik..ve evet. ..sonuc maalesef gözyaşı..yorulduk ..cok yorulduk ama devam edeceğiz gülüm..tup ise tup...seneye ikizleri alırız belki kucağımıza...ha. Kimbilir..

Son düzenleme:
günaydın hepinize arkadaşlar allah istediğiiniz herseyi gönlünüze göre versin hakkınızda hayırsız olanıda hayra çevirsin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…