Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

arkadaşlar biliyorsunuz ki bugün adet oldum ve bu haftalık yasinlerimizi bağışlayamayacağım.bi defalık görevimi üstlenecek arkadaş arıyorum ...

arkadaşlar bugün transferin 14.günü.sonuç pozitif çok şükür.
dünden beri heyecanımı atamadım bi türlü.
yatarken kalbimin atışları kanepeyi sallıyor.
panik atak oldum heralde. 1-2 kilo kaldırınca bile çok korkuyorum.
tecrübeli arkadaşlar yalvarırım bişey söyleyin.

yani hamilemisin yarabbim ya çok güzel bi haber buu

yani hamilemisin yarabbim ya çok güzel bi haber buu

evet canım. dün öğrendik. rabbim tün isteyen anne babalara bu güzelliği tattırsın.
ama çok panik yaptık eşimle.sakin olamıyorum bi türlü.
benim gibi olan varmı aranızda.sitresten bebişe bişey olacak diye korkuyorum.

tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi

rahim filmi için adetli olman gerekmiyor benim normal zamanımda çekilmişti...

teşekkür ederim dimplecim.Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah...

hestia sakin bir şekilde bekle ve hiçbir şey için stres olma.inşallah hayırlısıyla kalp sesinide duyacaksın bebeğinin...

ercelf çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama daha çekecek çilen dolmayınca bişey yapamıyorsun.Bu iki aylık ara sana çok iyi gelecektir.inşallah en kısa zamanda Allah yüzünü güldürür...

melek aşılaman hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif olur.Allah sağlıklı sıhhatli bir bebekte sana nasip etsin inşallah...

crimson sadece aşılama günü oruçlu olamazsın.diğer günlere oruç tutmak çok etkilemez diye düşünüyorum...

gözünaydın sudenaz.Allah sağ sağlim kucağına almayıda nasip etsin.mümkün olduğunca eğilip doğrulma kendini zorlayacak hareketler yapma ve bi yerlere uzanma.tabi ağır kaldırmaman da şart.beslenmene mümkün olduğunca özen göstermeyi sakın unutma....

canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin.telaşlanma canım sakınan göze çöp batar derler. kendine dikkat et daha yeni genelde istirahat et ama günlük hareketlerinden kaçınmana gerek yok bence sadece ağır iş yapma o kadar. umarım sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım.

ne güzel haber rabbim kucağınızada almayı nasip etsin.hiç korkma sakin ol.... ağır kaldırma... ani hareketler yapma ...biliyosun ilk 3 ay çok önemli canım.günlük işlerine devam et gerisini de rabbime bırak.birde bol su içmeni tavsiye ederim.derler ya tedbir senden takdir allahtan diye.

Son düzenleme:
arkadaşlar çok sağolun teşekkür ederim. heyecanımı hafifletmek için bol bol dua okuyorum.

canım çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağınada almak nasip eder inşallah. ilk öğrendiğim anı hatırlıyorumda yerimde duramıyordum. acaba hatamı var. ilaç etkisimi. doğru mu. seni çok iyi anlıyorum. tatlı heycan.

mcan84:
canım topiğimizin nazar boncuğu kızın olacakmış. kayseride hangi dr.a devam ediyorsun. gidip geliyorum banada yoğun bakım ünitesi olan güvenilir bir hastane önerirsen çok sevinirim. kib.

ercelft. canım çok ümitliydim bende senin gibi. inan çok üzüldüm. rabbim inşallah tüp hazırlığı yaparken kendiliğinden nasip eder.

Gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

canım çok çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Heyecanlanman çok normal kendine dikkat et ani hareketlerden kaçın :))

tüp anneleri arttıkça benim de ümidim artıyor :)))

merhabalar arkadaslar.

eşimin sonuclarına bakar mısınız lütfen.nasıl sizce.

miktar 5 ml
ph 8,5
1.saatte hareketli sperm yüzdesi % 64
a hızlı ileri %2
b yavaş ileri hareketli %43
c yerinde hareketli %19
d hareketsiz %36
sperm yoğunluğu 21.500.000
normal morfoloji sperm yüzdesi 3

canım tebrik ederim bu konuda tecrübeliyimdir :1
bende tüp bebekle hamile kaldım kendini yorma sakın ama sürekli yatma yemek yapabilirsin evin içinde gezebilirsin inş kalp atışını duyarsın zaten dr la görüşüp normal hayatına dönebilirsin sadece ağır iş spor ilişki ağır kaldırma onlar yasak şimdilik hadi bakalım sıradakiler müjdeli haberlerinizi bekliyorum.

doktor bişey demedi mi? morfoloji kötü yani %3 iyi değil normalin altı yani . sperm sayısı da az 21 milyon bu millitrede ise aşılama olabilir ama totalde 21milyon çok az ...

tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi

Adet gelmiş hadi gözün aydin:) rahim filmi adetin hemen bittiği gun çekiliyor. Adetin 10.gununden sonra çektmiyorlar zaten.en metanetin hemen bittiği 2 gun icinde çıkıyormuş Bu arada hiç korkulacak birşey degil hiç birşey hissetmiyeceksin

Valla kadınlara hassas diyorlar ama beyler bizden daha hassas:) Birşey icin o kadar uğraş uğraş sonra elde edince boşluğa düşmüştür simdi esın cnm. Benimkide birkere daha nişanlıydik hazır hissetmiyorsan hamileliğe bebek aldırırsın felan gibi bir laf etmişti. Daha o zaman başlamıştım aglamaya :)nasıl boyle bisey düşünebilirsin cok acımasızca diye halada basına kakıyorum bak boyle boyle demistin diye. Bana hala kararım aynı pes peşe hamile kalsan doğuracaksın diyo aman ben bı kaliyimda 3 tane Pes peşe doğurayım ne derse desin umrum olmaz:)

Cnmm gecmis olsunn. Gecen gelen lekeler en azından bir hazırlık oldu senin icin. Su anda kafanı boşaltmissindir . Şenin zaten ihmal edeceğini sanmıyorum. Çıkarırsın bir an önce raporunu hiç beklemeden baslarsin . İns. Tup bebiklerimiz olucak bizimm

Ya bir sürü şeyyy omuş ayrı kaldım kaçırdım. Okumakla bitiremedimmm.
NASILSINIZZZZZ?

Nerdesin şekerimm yaa:) Napiyor bakalimm bebik büyüyor muu yaramazlık yapıyor mü annesini üzüyor mü:)

BEN BU TOPİĞE KK DE GEZERKEN TESDÜFEN UĞRADIMMM :26::26:YAZDIKLARINI OKUDUMMM ÜZÜLDÜM EN ÇOKTA BEBEĞİNİ KAYBETMENE RABBİM BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY YAŞATMASIN İNŞŞŞ BEN 9 YILA YAKINDIR EVLİYİMMMM:26: VE EVLİLİĞİMİN İLK AYINDA EŞİMİN İNFERTİLTE OLDUĞUNU ÖĞRENDİKKK NE KADAR ÇOK ÇABALADIK NE KADAR ÇOK TEDAVİ OLDUKKK AMA OLMADIII EŞİM 2 YIL TEDAVİ OLDU :44:AMA SPERMLER ASLA İSTENEN (AŞILAMA YAPILACAK SEVİYEEYİ BİLE YAKALAYAMADIK)SEVİYEYE GELMEDİK DR ARTIK GİDİN TÜP BEBEK YAPTIRIN BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ DEDİİİ GİTTİ K(ilk tüp bebek denyimindeki bütün cehaletimizle)DR KONUŞTUK MUAYENE OLDUM TAMAM SORUN YOK EŞİMDE ZATEN 1 MİLYON SPERM VAR ADET OL GEL YAPALIM DEDİİ GİTTİK:26: TEDAVİ BAŞLADII İĞNE İLAÇ VS OPU :44:BİR GÜN SONRA MERKEZ ARADI VE TOPLANAN 22 YUMOŞTAN 3 TANESİ İŞLEM GÖRDÜ 1 TANE EMBİRYO VAR AMA DURUMU PEK PARLAK DEĞİL DEDİİ HEMEN MERKEZE GİTTİM Kİİİ ORTALAMA 2 SAATLİK YOLL DR YAPACAK BİR ŞEY YOK DEDİİİ:44: AĞLAYA ZIRLAYA EVİME GELDİM 2. GÜN MERKEZ ARAI-DI VE EMBİYONUZ BÖLÜNMEYİ DURDU DEDİİİ BU ARADA ÇOK SIKITILI GÜNLER YAŞADIM:26: DEPRESYONA GİRDİMM (TEK SEBEBP BEBEK DEĞİLDİ EŞİMİN AİLESİYLEDE SORUNLARIMIZ VARDI)ANTİDEPRESLAR KULANDIMM MAF OLDUMMM ÇOK YIPRATIM KENDİMİ ..ARADAN BİR SÜRE GEÇTİ :26:YENİDEN AYNI MERKEZDE DENDİMM :26:BU DEFA DAHA AZ İLAÇ 12 YUMOŞ :44:5 İŞLEM GÖREN VE 1 EMBİYO 3. GÜN GEL TRANSFER YAPALIM DEDİLER GİTTİĞİMDE 1 GÜN ÖNCESİNDE BİR YUMOŞ DAHA DÖLENMŞ TRANSFER YAPILDI (O ZAMAN EMBİYODA SAYI YASAĞI YOKTU)EVE GELDİM HAYATIMDA İLK KEZ BEBEĞİMLE BU KADAR YAKINDIM BU KADAR İÇİ İÇE ONU GÖBÜŞÜMDE TAŞIDIĞIMA İNANAMADIM DR BANA VERDİĞİ İĞNEYİ YAPMAKTAN OTURAMIYORDUM :18:AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİLDİİİ BİR BiRLİKTEYDİK YAA HER ŞEYE DEĞERDİİİİ HEP ELİM GÖBÜŞÜMDEEE LÜTFEN BeNİ BIRAKMA DİYORDUMM:26: ALLAHIM HAYIRLISYLA BENİ ANNE YAP DİYORDUMM 12. GÜN SONRAAA TEST GÜNÜ KAN VERDİMM :18:1 SAAT SONRA SONUÇ NEGATİFFF MERKEZE GİTTİM DR ŞAŞKIN 1. KALİTEDE EMBİYOR İDİ NEDEN TUTMADI anlamadım dedi HİSTERESKOPİ YAPALIM DEDİ:44: YAPILDI HİÇ BİR ŞEY ÇIKMADI:44: AMH TESTİ YAPILDI 2.95 ÇIKTI :44:.... ARADAN BİRAZ ZAMAN GEÇTİİ YENİ BİR MERKEZ:26: YENİ BİR DENEME :26:20 YUMOŞ TRANSFER GÜNÜ :18R KARŞISINA ALDI BENİ BAK BU EMBİRYO ÇÖP BUNU BEN SANA TRANFER EDEMEM:26: BU NE BENİM MESLEK AHLAKIMA NEDE NEDE İNSANLIK AHLAKIMA SIĞMAZ DEDİ GİT EVE BİR SONRAKİ AY DENEYELİM DEDİ BOYUNUMU BÜKTÜMM EVİME GELDİMMM 1 AY SONRA YENİDEN GİTTİMM :26:YENİDEN DENEDİK :44:BU SEFER 1 EMBİYO OLDUUUU DR BÜTÜN SEVGİSİYLE DUALRIYLA TRANSFERİMİ YAPTIII 10. GÜN SONRA KAN TESTİ :18:SONUÇ NE GATİFFFFF ADETİM GELDİ GİTTİM DR BİRAZ ARA VERELİM DEDİİİ:26: ARA VERDİK SONRA GİTTİM DR KONUŞTUMMM:26: NATUREL DENEYELİM DEDİKK:26: DENDİK TEK YUMURTA AMA BOŞ BİR YUMURTAAA:44: YİNE EVİMİZE DÖNDÜK UUMUTLARIMIZ BIRAKARA ARKAMIZDAAA BİRAZ ARA VERİP TEKRAR DENEMEK İÇİN BİİR SÜRE SONRA YENİ BİR MERKEZE GİTTİK GÖRÜŞMEYE GÖRÜŞME İYİ GEÇTİ DR EŞİMDEN VE BENDE BAZI TESTLER İSTEDİİ:18: EŞİMKİLERİ HEMEN YAPTIRDIKK :26:BEN ADETİMİ BEKLEDİMM EŞİMİN SONUÇLARINI ALMAK İÇİN HAS GİTTİM:26: SONUÇLARA BAKTIM Kİİİİ EŞİMİN PROLAKTİNİ 20 OLMASI GEREKİRKEN 470 HEMEN BİR BEYİN TOMOSU İSTEYELİM DEDİM DR BİRAZ GÖNÜLSÜZ İSTEDİİ :44:BEYİNDE BİR ŞEYLER GÖRÜLDÜ ARKASINDAN MR VE BEYİNDE HİPOFİZ BEZİNE YAKIN YERDE 5 CM BİR KİTE ORTAYA ÇIKTI HEMEN ADANAYA ÜNVERS GİTTİK:26: KİTLE ALINDI:26: AMA YENİLEDİ ÜZERİNE EŞİMİN HORMONLARI BOZULDUUU YAŞAM KALİTESİ DÜŞTÜ TAM 18 AYDIR EVDE ÇALIŞAMIYORRR :26:AMA BEN HEM EŞİMİN ŞU ANKİ DURUMUNA ŞÜKREDİYORUM :44DR BU AMELYATN SAĞ ÇIKMAYA BİLİR DEDMİŞTİ)HEMDE İNFERTİLİTEYE ŞÜKREDİYORUM:44: YILARCA NEREDEN BENİ BULDU DEDİĞİM İNFERTİLİTE SAYESİNDE EŞİMİN BEYİNDE Kİ KİTLE TESPİT EDİLDİİİ ....... GÜZEL ARAKADAŞIMMM BENCEDE HSG ÇEKTİRMELİ HİSTERESKOPİ YAPTIRMALISINN HATA AKLINA TAKILAN NE VARSA MUTLAKA YAPTIRMALISINNN VE İÇİN RAHAT OLARAK BAŞLAMALISIN TEDVAİNEEE İNŞŞŞŞŞ BU SEFER BEBEĞİN SENİ BULURR

allah şifa versin eşine ...dediğin gibi şükür erken farkedilmiş...ne güzel günler gelir ne güzel günler yaşarsınız daha inşallah...kimbilir belki de proloktin yüzünden döllenme tam olmuyo ya da sağlıklı olmuyodu...neyse hayırlısı olsun...allahım acil şifalar versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah eşin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…