Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun
Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun
neyyyy...
üçüz müüüüüü..
inanamıyorum ya süper bir şey bu:)))
inşalah sağlıklı olsunlar da...
madem gelişimleri iyiymiş o zaman maaşallah onlara:))))
ama sakın çok yorma kendini canım
bu arada seni kocaman kocaman tebrik ediyorum üçü için de üç kere:)))
ah ahhh benim de hayalimdi üçüz baksana avatsrıma:))) hep hayal olarak kalacak sanırım ama senin adına gerçekten çok sevindim
inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın canım..
Günaydın arkadaşlar. şimdi hastaneden geldim.çok üzgünüm.işyerinde olmasam hıçkırara hıçkıra ağlayacağım...Malesef ege ünv. benim tüp bebek raporumu çıkarmayı unuttuğu için bu ay tedaviye başlayamadım. çok moralim bozuk.Bütün gece heyecandan uyuyamayıp sonunda hayal kırıklığına uğradım.Tedavi önümüzdeki aya kaldı, o zamanda bi aksilik çıkmazsa tabi(
ay tatlım bu çok güzel bir haberrrrrrr benim hep gönlümden ikiz geçer ama üçüzz hiç düşünmemiştimm ayyy süperr inş. üçüde sağlıklı olurlar tatlım tabiki sende senin sağlığında çok önemli hayırlısı olsun balımmmÇok teşekkürler hepinize!
Yeni haberleri vereyim önce. :)
Dün yaptırdığımız tahlilde sonuç 10.000'in üstünde çıkmıştı ve bu değer bana yüksek gelmişti ama tam bilemedim tabii ki.
Bugün doktora gittik, çoğul gebelik gibi görünüyor dedi ve ultrasonla baktı.
Sonuç: üçüz! :)
Zaten üç yumurtayla aşılama yapılmıştı. 19-20 mm'ydi sanırım yumurtalar ve e2 değerim de bayağı yüksekti.
Çoğul gebelik riskini göze alarak yaptırmıştım aşılamayı zaten tutmuyor diye (ki bu risk her zaman var aslında), bu sefer de üçü birden tuttu.
Doktor iyi yerleştiklerini ve güzel göründüklerini söyledi.
Açıkçası şaşkınlığım hala devam ediyor ama çok sevinçliyiz de tabii.
Allah hepimize hakkımızda hayırlı olanı versin. Amin.
Bu arada, sonrasında en fazla ağrı çektiğim aşılamamdı bu.
On gündür falan adet sancısı çekiyorum.
Şimdi azaldı ama doktor normal olduğunu söyledi.
Bir de kahverengi akıntım oldu dün akşam, o da normalmiş.
Bundan başka gün içinde uyku basmaları ve iştah artışı oldu.
Başka belirgin bir belirtim yok şu an.
Hepinize sevgiler..
canım benim üzülme nolur bence üzüm gebelik değildir yani ikizlerden diğeri gelişmediyse ve öbürü normal dedin inş. diğer bebeğini sana bağışlar bitanem dualarım seninle herşeyin hayırlısı olsun canım benimselam arkadaşlar yine ben bu kez yine sorunlu hamilelik.çok ama çok moralim bozukkk..ama hayırlısı demekten başka hiç bir çarem yokk..neden diye soruyo insan ister istemez..ve bunalıma girmekten korkuyorum.dün muayenem vardı..biliyosunuz bunlarda ikizdi.biri gelişmemiş ve diğeri haftasına göre normaldi..fakt kesenin etrafını saran halomu nedir.o gelişmemiş..ve doktorum üzüm gebeliğinden şüphelendi..tekrar kan tahlili oldum..insallah değerlerim cok yüksek çıkmaz..üzüm gebeliği hakkında bilgisi olan varmı:2::2:
ay canım evet beklemek çok zor rabbim sabır versin benimde bugün 7. günüm ama ben bazen aşılama yaptığımı unutuyorum bile ya hiç belirti yok ilk 2 gün kasık ağrım oldu sonra geçti şimdi hiç kasık ağrım yok sadece arada adet sancısı gibi bir sancı oluyo sonra geçiyo buuuu başka bir belirti yok haa bide gögüslerim şişdi ve acıyo bide uçları hep çıkıkselam kızlaar...
zaman geçmiyor bir türlü...
sadece girip haberlerinizi okuyorum güzel haberlerinizi alıp seviniyorum..
hayalleri gerçek olamayan(tabiki kısa bir süreliğine) arkadaşlarımımn haberleriyle de üzülüyorum ama
tabi ki biilyorum ki demin de dediğim gibi kısa bir süreliğine bu...
en yakın zamanda hepimizin hayalleri gerçek olacak:)))
rabbim sağlık versin her şeyden önce..
çok girmek istemiyorum beklemek iyice zorlaşıyor o zaman diye..
bugün aşılamamaın 8. günü çalıştığım için çabuk geçiyordu pek anlamadım ama
haftasonu bayağı zorlu geçti..
benim 14. günüm cumartesiye denk geliyor aşılamao lduğum hastanede vermek istiyorum testi
o yüzden 16. gün olan haftaya pazartesiyi bekelyeceğim
e tabi adet olmazsam
progestan kullanmadığım için adetim beni bekletmez diye düşünüyorum eğer tutmadıysa..
o yüzden 16. günü bekleyeceğim
bi de progestan kullanmadığım için onun yan etkileri yok haliyle hamilelikle ilgili hiç bir belirti de yok..
bakalım hayırlısı.. şişkinliklerim de geçti sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim:)))
Günaydın arkadaşlar. şimdi hastaneden geldim.çok üzgünüm.işyerinde olmasam hıçkırara hıçkıra ağlayacağım...Malesef ege ünv. benim tüp bebek raporumu çıkarmayı unuttuğu için bu ay tedaviye başlayamadım. çok moralim bozuk.Bütün gece heyecandan uyuyamayıp sonunda hayal kırıklığına uğradım.Tedavi önümüzdeki aya kaldı, o zamanda bi aksilik çıkmazsa tabi(
tatlım üzülme sakın vardır bundada bir hayır öyle düşün gün doğmadan neler doğar belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın..
Artık normal yolla hamile kalabileceğime dair hiç ümidim kalmadı.Bu aksilik yüzünden şu anda çok kötü hissediyorum kendimi.tedaviyle bile olmayacakmış gibi geliyor. Çok kötüyüm çookk.Bundada bir hayır vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.Ağlamaktan başka elimden birşey gelmiyor....
günaydın kızlar hepinize güzel haberli bol hamişli bir hafta diliyorum..
günaydın su perisi inşallah bu ay gecen aya göre 3 katı hamiş haberi alırız aminnn.gecen ay şubat ve marta göre çok bereketli idi demi canımm.... darısı bizlerin başıana inşallahh
mda canım güzel haberlerini bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?