Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamile haberi alan arkadaşlarımı çok çok tebrik ediyorum.Sevincinizi paylaşıyorum.Darısı bizlerin başına inşallah :)))

Negatif sonuç alan arkadaşlar öyle hemen pes etmek, yarı yoldan dönmek yok.Siz güçlü olacaksınız ki bebişleriniz size gelsin.

mda umudunu kaybedip,üzülüp ağlama,senin psikolojinin bu tedavi için ne kadar önemli biliyorsun.sürekli olacak, başaracağız de ki olsun :)

Yeni aşılama yaptıran arkadaşlarda umarım günler hızlı hızlı geçer ve beklediklerine değer güzel sonuçlar alırlar :)))

Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun

Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun

canım umarımmm güzel haberlerle dönersin bizeeee...
Gelince mutlaka yaz...

Günaydınnnn inş. bize güzel haberler getiriceksinn minicikte olsa o ekranda yumoşunu görüceksinn

Günaydın arkadaşlar. şimdi hastaneden geldim.çok üzgünüm.işyerinde olmasam hıçkırara hıçkıra ağlayacağım...Malesef ege ünv. benim tüp bebek raporumu çıkarmayı unuttuğu için bu ay tedaviye başlayamadım. çok moralim bozuk.Bütün gece heyecandan uyuyamayıp sonunda hayal kırıklığına uğradım.Tedavi önümüzdeki aya kaldı, o zamanda bi aksilik çıkmazsa tabi(

MAŞALLAHHH MAŞALLAHHHH DİYECEK TEK BİŞEY BULAMADIM
allah sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin cnm

hep diyoruzya cnm hayırlısı olsun üzme kendini vardır bir hikmeti

misafirlerinin gelmesi iyi olmuş telaşdan kafan dağılmıştır
bekliyoruz sabırsızlıkla :26:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımız seninle....

kızlar bende araştırma içindeydim biliyosunuz
nerde araştırma yapsam il gittiğim umut tüp bebek karşıma çıkıyodu
dayanamadım benim dr aradım , benim gibi olan birsürü hastanız varmış ve başarı oranınızda yüksek
neden benimle bu kadar umutsuz konuştunuz dedim , başka yerlerede gittiğimi söyledim yüksek şans verdiklerini
ama benim içimden gelen ses hep umut tüp bebeğin doğru olduğu yönde
bunu doktorumuda söyledim biraz konuştuk ilaca başladığımıda biliyo 1 ay kullan tekrar gel bakalm dedi

ve ben hala adet olmadımmm yinemi kist oldu allahım ya bütün dengem bozuldu kaç aylardır

ay tatlım bu çok güzel bir haberrrrrrr benim hep gönlümden ikiz geçer ama üçüzz hiç düşünmemiştimm ayyy süperr inş. üçüde sağlıklı olurlar tatlım tabiki sende senin sağlığında çok önemli hayırlısı olsun balımmm
canım benim üzülme nolur bence üzüm gebelik değildir yani ikizlerden diğeri gelişmediyse ve öbürü normal dedin inş. diğer bebeğini sana bağışlar bitanem dualarım seninle herşeyin hayırlısı olsun canım benim
ay canım evet beklemek çok zor rabbim sabır versin benimde bugün 7. günüm ama ben bazen aşılama yaptığımı unutuyorum bile ya hiç belirti yok ilk 2 gün kasık ağrım oldu sonra geçti şimdi hiç kasık ağrım yok sadece arada adet sancısı gibi bir sancı oluyo sonra geçiyo buuuu başka bir belirti yok haa bide gögüslerim şişdi ve acıyo bide uçları hep çıkık normalde çıkık değildir acıyoda uçları ayyy çok zor bu bekleyiz rabbim yar ve yardımcımız olsun sabır versin inş..... bu sefer çok istiyorum olmasını ama bakalım hayırlısı olsun

ayy tatlım hadi hayırlısı olsun inş. güzel haberlerle gelirsin bitanem emin ol yumoşlar göstericek kendini hiç merak etme dualarım seninleee

cnm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel bizlere inşallah

tatlım üzülme sakın vardır bundada bir hayır öyle düşün gün doğmadan neler doğar belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın..

tatlım üzülme sakın vardır bundada bir hayır öyle düşün gün doğmadan neler doğar belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın..

Artık normal yolla hamile kalabileceğime dair hiç ümidim kalmadı.Bu aksilik yüzünden şu anda çok kötü hissediyorum kendimi.tedaviyle bile olmayacakmış gibi geliyor. Çok kötüyüm çookk.Bundada bir hayır vardır diye düşünmeye çalışıyorum ama yapamıyorum.Ağlamaktan başka elimden birşey gelmiyor....

bugün 6.günümüz bacım varmı bi değişiklik bende yok :))))

cnm tam ümidini yitirdiğin anda bebeğin gelicek sana..bu kadar üzme yıpratma lütfen kendini hepimiz aynı durumları yaşıyoruz anne olmak hepimizin hakkı unutma..tedaviyle yada tedavisiz olucak inancını kaybetme lütfen..

günaydın kızlar hepinize güzel haberli bol hamişli bir hafta diliyorum..

günaydın su perisi inşallah bu ay gecen aya göre 3 katı hamiş haberi alırız aminnn.gecen ay şubat ve marta göre çok bereketli idi demi canımm.... darısı bizlerin başıana inşallahh

mda canım güzel haberlerini bekliyorummm

günaydın cnm inşallah bereketi sizler devam ettirirsiniz arkasındanda bizler geliriz ..

Kizlar gunaydin hepinize srkadaslar asilamamin 13. Gununde adet oldum fakat miktari cok az oldu. Bugun 3. Gunum fakat tamamen bitti tedaviye bir sure ara verme karari almistik esimle fakat asilama sonrasi kontrole gitmeden bisey olurmu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…