ALLAH TEKRARINI NASİP ETSİN HEPİMİZE...SAĞLIKLI NİCE BAYRAMLARIMIZ OLSUN..RAMAZAN BAYRAMINIZI KUTLUYORUM ARKADAŞLAR.
ERCELF......canım.. belirttiğin konuda aynı düşüncelerle ayrıntılı olarak bende ayşeciğe özelden mesajlar attım kendisi bilecek artık..aynı düşüncede olduğum çok arkadaşım olduğunu biliyordum benden sonra arkamdan da sen açıklamışsın aynı doğrultudaki fikirlerini...karar ayşenin.seni de çok öpüyorum.
TOPİKTE Kİ TÜM ARKADAŞLAR HEPİNİZİ TEK TEK ÖPÜYORUM TEKRAR İYİ BAYRAMLARINIZ OLSUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE.
MASAL' cım çok sağol çok pozitifsin canım dilerim birgün bütün bu sorunlara rağmen hepimiz anne oluruz ve bu yazdıklarımızda birer güzel hatıra olarak kalır canım.
Kaderdas arkidislerimm şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum. İns. Bir dahaki bayramda göbeklerimiz dolu dolu olucakkBen bir süre aranızda olamayacağım. Tup bebis önceki son haftamızi yine ve yeni bir gezi planı ile renklendirmeye kara verdik :)) Bayram sonrai hem yeni heyecanlar hemde bol igneli sancılı günlerle tekrardan aranızda olacağım
Seviyorummm siziiii
ayşecim gözünaydın tüplerinin açık olmasına çok sevindim inşallah her şey hep böyle olumlu sonuçlanır...Bu sabah işe gelirken sonucumu aldık eşimle sonuçta normal yazıyordu drm izinli olduğu için filmi çeken dr.a sordum herşey normal tüpler açık dedi:))
canım hoşgeldin. ben de düşünmedim değil zorla kimse okumasın bu benim kendi fikrim ama seninle özelden fikirlerini paylaşıp da okumak istemeyenler yada mecbur kalıyoruz diyenler varsa bilemem. kimseyi zorlamamak gerekir. herkes okumamak için illa adet oldum demek zorunda da değil.işi gücü olur canı istemez olabilir ruh hali insanlık hali hepimiz bürsürü şeyle boğuşuyoruz bu bir gönül işi. ben okumicam diyenlere de asla kızmamak gerekir.
kendi adıma ben okunmaya devam edilmesini isterim. çünkü benim için 41 yasin okuyan herkes için ben de okumak karşılığını vermek isterim. daha sizler için okunacak. bence özele de gerek yok herkes açıkça fikrini beyan etsin.
Sonucumu salı gunü aldım buyuk bir üzüntü yasadım maalesef negatif çıktı sonucum aslına bakarsanız bu sefer tutacak gözüyle bakıyordu Nisan'dan beri 2 asilama en son tüp bebek ama olmadı bir ay ara verip sonra dondurulmuş embriyoyu kullanacağız doktor neden tutmadığını söylemedi , bakalım zaman bize ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?