Merhaba gayem, umarım bu sefer mutlu sona ulaşabiliriz.Bu işler ham maddi hemde manevi büyük yorgunluklar malesef maneviyatı düzeltsen maddiyat devreye giriyor birden tüm yaşadıgın sıkıntıları unutup birde bunu düşünmeye başlıyorsun. Ama Allah bu sefer yardımcımız olsun ve bu son denememiz olsun.
ercelf canım hepimiz zaman zaman böyle hissizleşiyoruz ama dayanmak gerek bu duygu yenmek ve herşeye baştan yeniden başlamak gerek, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
amin canım inşallah hayırlsıyla son olacak...manen ve malen yıpratıyor insanı ... ama şükürler olsun ki umudumuza umut katacak tedavi sürecine girecek olanaklarımız var Allah'ımıza şükürler olsun ki... sen şimdi mali yönden düşünme canım sadece tedavine odaklan tatlım.. Allah yardım eder bir şekilde... tüm isteyenlere Allah aratmadan nasip etsin bizlere de umut kapılarımızı kapatmadan tedavilerimizde başarıya ulaşıp meleklerimize kavuşmayı nasip etsin...
amin arkadaşlar inşallah bir gün hepimiz mutluluktan havalara uçarız.günaydın mda cım tedaviye başlamışsın gözün aydın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. sana uzun protokol uygulanacak sanırım inşallah bebeğine kavuşursun merkezi sevmiş olman çok önemli. umarım bu tedavi sana bebeğini getirir biz de peşinden geliriz.
sana günaydın pericimherkese en güzelinden günaydınlar..tatil dönüşü işe başlayan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..
mrhb kızlar nasılsınızzz
kızlar amh sonucum geldi, malesef 0,2 çıktı daha doktor ile görüşmedim bakalım o ne diyecek
kızlar amh sonucum geldi, malesef 0,2 çıktı daha doktor ile görüşmedim bakalım o ne diyecek
canım amh ne demek en son doktor bizede tüp bebek önermiştide açıklarsan sevinirim.
AMH over rezervi sanırım değil mi bende yeni öğrendim tüp bebek için mail attığım dr önce amh ye bakılacak yazmış ona göre tüp bebek demiş. acaba nasıl yapılıyor sonuç ne zaman çıkıyor yazarsan çok sevinirim:)
canım kodan kan alıyorlar benimkisi 5 gün sonra çıktı
çok sağol canım kıbrıstayım da ben duruma göre burda yaptırayım diye sordum fiyat nedir bide Adana başkent bana 100 tl yazmıştı?
canım ben prolaktin ile beraber yaptırdım ikisine 180 tl ödedim sanırım
tatlım senin sayende ilk defa duydum amh kan testini ilaçla düzelebilir mi hiç bilmiyorum inşallah bu ay kaliteli çok yumurtan olur amh'nin aksine hiç bir ek tedaviye gerek kalmaz.
Çok geçmiş olsun tatlım
canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?