Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin canım inşallah hayırlsıyla son olacak...manen ve malen yıpratıyor insanı ... ama şükürler olsun ki umudumuza umut katacak tedavi sürecine girecek olanaklarımız var Allah'ımıza şükürler olsun ki... sen şimdi mali yönden düşünme canım sadece tedavine odaklan tatlım.. Allah yardım eder bir şekilde... tüm isteyenlere Allah aratmadan nasip etsin bizlere de umut kapılarımızı kapatmadan tedavilerimizde başarıya ulaşıp meleklerimize kavuşmayı nasip etsin...

ercelf canım hepimiz zaman zaman böyle hissizleşiyoruz ama dayanmak gerek bu duygu yenmek ve herşeye baştan yeniden başlamak gerek, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

günaydın mda cım tedaviye başlamışsın gözün aydın herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. sana uzun protokol uygulanacak sanırım inşallah bebeğine kavuşursun merkezi sevmiş olman çok önemli. umarım bu tedavi sana bebeğini getirir biz de peşinden geliriz.

herkese en güzelinden günaydınlar..tatil dönüşü işe başlayan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..

amin arkadaşlar inşallah bir gün hepimiz mutluluktan havalara uçarız.
herkese en güzelinden günaydınlar..tatil dönüşü işe başlayan arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..
sana günaydın pericim

kızlar amh sonucum geldi, malesef 0,2 çıktı daha doktor ile görüşmedim bakalım o ne diyecek

bayram dönüşü ilk iş günü ve çok sıkıcı bi gün .
umarım herkesin bayramı çok güzel geçmiştir.
kızlar size yeni öğrendiğim bi bilgiyi paylaşmak istiyorum.
BÖĞÜRTLEN KÖKÜ
böğütlenin kökü temizlenip kurutulup 500gr olduktan sonra 6 litre kaynayan suya atılıp yarım saat daha kısık ateşte kaynadıktan sonra altı kapatılıyormuş ve soğuduktan sonra süzülüp buzdolabında muhafaza edilip günde 2 defa aç karnına tüketildiğinde tıkalı tüpleri açtığı , yumurtaları geliştirdiği ve yumurtaları çatlattığı iddia ediliyor çeşitli sitelerden okuduğum bilgiler bunlar kızlar.bence denemeye değer.adet bittikten sonra başlanıp 15 gün devam ediliyormuş.
bu arada aktarda da satılıyormuş.
ben bu ay denicem bakalım sonuç ne olacak.

kızlar amh sonucum geldi, malesef 0,2 çıktı daha doktor ile görüşmedim bakalım o ne diyecek

AMH over rezervi sanırım değil mi bende yeni öğrendim tüp bebek için mail attığım dr önce amh ye bakılacak yazmış ona göre tüp bebek demiş. acaba nasıl yapılıyor sonuç ne zaman çıkıyor yazarsan çok sevinirim:)

canım amh ne demek en son doktor bizede tüp bebek önermiştide açıklarsan sevinirim.

canım merhaba
AMH yumurtalık rezervini gösteren bir kan testi bu duruma göre degerin normal koşulda 1-8 arası olması gerekliymiş 1 'in altı menapoz yazıyor tahlil kagıdımda benimse 0.2 çıktı tüp bebege başlayacaktık onun için istemişti doktorumuz.

canım kodan kan alıyorlar benimkisi 5 gün sonra çıktı

canım ben prolaktin ile beraber yaptırdım ikisine 180 tl ödedim sanırım

mda cım amh sonucun çıkmış ben pek anlamam hiç yaptırmadım daha önce ama sanırım düşük 1 in altında olmaması gerekiyor diye biliyorum. acil olarak doktorunla görüş canım. tedaviyi hızlandırman lazım. bunu yükseltecek bişeyler yok mu. sevosevo olsa söylerdi şimdi

tatlım senin sayende ilk defa duydum amh kan testini ilaçla düzelebilir mi hiç bilmiyorum inşallah bu ay kaliteli çok yumurtan olur amh'nin aksine hiç bir ek tedaviye gerek kalmaz.

Çok geçmiş olsun tatlım

tatlım senin sayende ilk defa duydum amh kan testini ilaçla düzelebilir mi hiç bilmiyorum inşallah bu ay kaliteli çok yumurtan olur amh'nin aksine hiç bir ek tedaviye gerek kalmaz.

Çok geçmiş olsun tatlım

canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.

doktorunla bir an önce görüş canım tedaviyi hızlandırsın ne yapılması gerekiyosa yapılsın biran önce..yolun sonundayım diyede düşünme sakın olan yumurtalarınla sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…