canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.
canımya tüp bebekte senin gibi sorunu olanları kendi yumurtasını alıp deneme yapıyorlar öyle bir tedaviden bahsetmedilermi hiç? Direk ilaçsız alıp tek yumurtayı bile istenilen boyuta getirip tdölleyip tarnsfer yapıyorlar:44::44:
canım geçmiş olsun bende böyle oldugunu duyunca anestezili istemiştim iyikide öyle yaptırmışım diyorum bazen çünkü ayıldıgımda bile agrılarım vardı.
nisbhr nasıl mutlu oldum anlatamam sana bak kısmetin seni böyle bekliyormuş allahım sonuna kadar saglıklıca geçirmek nasip etsin mutluluklar
bahsetmediler canım zaten yumurta olsa sorunda olmayacak ama bende çok az zaten
malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah
canım bu ilaçla düzelecek bir hormon degil malesef , hergün geçtikçe yumurta rezervin ile beraber azaln bir hormon. Dolayısı ile doktorla konuştuktan sonrada anlıyorumki yolun sonundayım ama hiç yumurtam kalmayana dek denemey devam diyorum. Şuan azda olsa yumurtam var onlara şans vermem gerekli.
Ranacım sende benım gıbı gececımısın sıcaklar uyutmuyo degılmı
canım merhaba
AMH yumurtalık rezervini gösteren bir kan testi bu duruma göre degerin normal koşulda 1-8 arası olması gerekliymiş 1 'in altı menapoz yazıyor tahlil kagıdımda benimse 0.2 çıktı tüp bebege başlayacaktık onun için istemişti doktorumuz.
malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah
başladık canım yarın kısmetse ilk lucrini vurulacagımdoktorunla bir an önce görüş canım tedaviyi hızlandırsın ne yapılması gerekiyosa yapılsın biran önce..yolun sonundayım diyede düşünme sakın olan yumurtalarınla sağlıklı birşekilde bebeğine kavuşacaksın..
melekcim canım ilkinde insan çok umutlanıyor sonuç negatif olunca üzülüyor ama üzülme umarım allahım seni bu yolda bizler gibi uzunca sınamaz.malesef size güzel haberler veremiyeceim bu gün adet olmam gerekirdi olmadım ayrıca aşılamanında 17. günü bthcg yaptık bugün sonuç 1.20malesef ilk aşılamam hüsranla sonuçlandı dr pazartesi tekrar yapmamı söyledi ama yapmıycam sonuç belli rabbim bu ay tedavide olnların yüzünü güldürsün inşallah
günaydın canım nasılsın dün sabah yazmışsın geç gördüm yazını cevap yazamadım kusura bakma..
canım hayırlı olsun burayada linkini yaz isteyen arkadaşlaımızı yönlendirmiş olalaım.Sonuçların içinde hiç edişelenme herşey çok güzel olacaksizlerinde istediği gibi yeni bi dua topiği açtım bencede bu daha uygun oldu.. okumak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum görüşmek üzere allaha emanet olun...
bu arada yarın dr. sonuçlarımla gidicem bakalım bizim için tedavi diyecekmi..öpüyorum hepinizi
başladık canım yarın kısmetse ilk lucrini vurulacagım
melekcim canım ilkinde insan çok umutlanıyor sonuç negatif olunca üzülüyor ama üzülme umarım allahım seni bu yolda bizler gibi uzunca sınamaz.
günaydın canım benim.. iyiyim tatlım sen nasılsın ? ne kusuru bitanem ya aşk olsun ...
hiç üzülüp adetinin gelmemesini sıkılma sen gerildikçe gelmiyordur.. bende bir keresinde baya bi süre adet olamadım sonra doktoruma gittiğimde bir ilaç vermişti ertesi gün adet olmuştum.. ahh şu beyinlerimizi resetlemeyi başarabilsek her şey o kadar güzel olacak ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?