dimple cim canım hayırlısı buymuş demekki umarım bu son olsungünaydın bayanlar...bu ay ki aşılama serüvenide dün itibariyle kapandı malesef ki olmadı ayın 15 ini bile bekleyemedi kırmızılar sağlık olsun öpüyorum hepinzi hekndinize iyi bakın...sağlıkla mutlulukla kalın
canım sorma sana mesajlarımdada yazdım burası iyi bir merkeznasılsısnız kızlarrr uzaktanda olsa takip ediyorum ara araalışkanlık işte
masal ve mda arkadaşlarım memorial serüveniniz başladı sizler özel ilgi alanımdasınız ona göre
inşallah güzel sonuçlar alırsınız masalım seninki diğer aya kaldı sanırım hayırlısı olsunnnn
bende bu ay adetimde 2-3 gün gecikme yaşadım ve hemen hamileyim kararını aldım tabiki olmadı öyle bişey
hayırlısı olsun diyecek bişey bulamıyorum istemeden hamile kalanların haberleri geldikçede daha çok üzüyo beni
canım bende sizi ve seni çok seviyorumHayırlı kandiller hepinize...
Mda...... Ile dün hastane ye girdiğinden bu yana irtibattayım..muayenesi gayet iyi geçti..şuan için herhangi bir ameliyat histereskopi vs birşeye ihtiyaç görülmemiş..daha evvel çektirdiği hsg filmide yeterli görülmüş..tüp bebek için tedavi şekli uzun protokol olarak belirlendiğinden
10 gün kadar sonra adetinin 21.günü iğnelerine başlayacak,,bugünde kan verdi hastanede sabah amh ve prolaktin için..
Hastaneden de semra hocadan da o da benim gibi memnun ayrıldı umarım herşey başladığımız gibi devam eder.
Mda,,eşi ile beraber istanbulun tadını çıkarmaya çalışıyor şimdi keyfi yerinde mutlu sağlıklı tatilini yapıyor ..az öncede konuştuk bugün kadir gecesi olduğu için sultanahmette kendisi ve hepimiz için dua edeceğini söyledi...
Canım arkadaşım seni çok seviyorum..seni çok seviyoruz...:))))istanbula hep mutlu git hep mutlu dön inşallah...
canım geçmiş olsun bende böyle oldugunu duyunca anestezili istemiştim iyikide öyle yaptırmışım diyorum bazen çünkü ayıldıgımda bile agrılarım vardı.öncelikle kandiliniz mubarek olsun rabbim her ne dileğiniz varsa kabul etsin ...
bugün hsg çektirdm berbat bşeymiş.başıma neler getirdi.çok kötüydü..ağrıdan sancıdan işlem yapılan masadan inemedim.dr ve hemşiresi indirip üzerimi giyeceğim odaya götürüp oturttular dinlenmem için..acımdan inledim hep orada kusacaktım ki yardım edip lavaboya yetiştirdiler.. yanıma eşimi çağırdılar ..allah eşimden razı olsun sıkıca tuttu hep beni ..okadar kötü oldum ki kustuktan sonra eşim üzerimi giydirdi ve kolidorda oturun iyi olunca gidin dediler fakat daha kötü oldum acile götürdüler serum verdiler snra geçti sancım ama hala dengesizlik var üzerimde...rabbim herkesin yardmcısı olsun..
merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
MDA;
canım her şeyin yolunda olduğunu ve yeni tedavi sürecine girdiğine çok sevindim... inaşallah gidişatı ve sonucu da başlangıcı gibi güzel olur canım.. hayırlısıyla son tedavin olup seni meleğine kavuşturur canım ... şansın bol olsun arkadaşım..
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.arkadaşım hadi hayırlısı bakalım... umarım güzel haberlerle dönersin. dualarım seninle...
topiği havalandırmanı çay koyup kahvaltı hazırladığın günleri özledim:)) artık görüşemiyoruz ancak mesaj yakalarsak sonradan cevaplayabiliyoruz..bu aralar dikkatimi çekti genel anlamda istisnalar elbette var..topikte bir durgunluk sessizlik var eski neşemizi sohbetlerimizi özler oldum..çoğu arkadaşımız yok..ayda bir iki gibi nadiren tek mesajla gelir gider oldular ayrılmak yada ara vermek isteyen de oluyor haklı olarak çünkü bu süreçte bazen..bazılarımıza bebek mevzusunu testleri hormonları tedavileri hatırlatacak birşey duymamak bu konunun içinde çok olmamak daha iyi ve doğru geliyor anlayışla saygıyla karşılıyorum bebeğine kavuşanlar ise bambaşka korkular heyecanlar endişeler ve yepyeni meşguliyetlere girenler oluyor doğal olarak hepsini her sebepten ötürü haklı buluyorum ...hayat her gün bambaşka telaşlar ve olaylarla yaşanıyor çünkü herzaman aynı istikrar ve istekle pc başında bulunmak ne bir zorunluluk ne mümkün olabiliyor....
hastalık sıkıntı acı bir olay yaşanmasında varsın herkes iyi olsun meşgul olsun yada canı istemesin...burası zaten gönül isteği ile pozitif olarak sohbet edebileceğin bir yer..gün gelir yine kalabalık ve cıvıl cıvıl olduğu zamanlarda olur yepyeni giren insanlarla....
napalım bende bir süre ortama ayak uydurayım arada gelir bakarım..her ay yeni bir adet döngüsü bebek bekleyen bizler için..umarım girdiğim zamanlarda o ay için bol bol sağlıklı hamile haberleri alırım...
medids...cim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..tüm muayene ve resmi işlemlerini tamamlamışsın vakti geldiğinde de sağlıkla tedavine başlamanı sonucunun hayırlı olmasını diliyorum sana..kendine çok iyi bak arkadaşım...
ranacım...... hala hüzünlü mısraların gözlerimin önünde..umarım kürtajın sağlıklı başarılı geçmiştir...daha öncede yazdığım gibi yaralarını çabucak sarmanı ve üst üste yaşadığın bu acı kayıplarının nedeninin en kısa zamanda belirlenerek sağlıkla evladına yeniden hamile kalmanı diliyorum.....
superim...bir an evvel adetini ol ki rahatla ve yeni umutların dolsun kalbine çok öpüyorum arkadaşım.
yeliziz....canım kardeşlerin için senin adına sevindim tekrar hayırlı tezkereler...bahsettiğin arkadaş topiğimize ve mda ya bir süre önce en son girdiğinde saydıran arkadaş mıydı...yanlış birşey yazmak istemem şayet doğru hatırlıyor isem (yanlışta olabilir) kendisinin o hareketinden sonra bir daha bu topiğe yazacağını pek sanmıyorum.sorduğun için yazayım dedim...sevgiler...
mcancım...sana da sağlıklı günler diliyorum mesajlarını görüyorum anladığım kadarı ile herşey yolunda..prensesine ve kendine iyi bak.
gayem..canım sende sabahları ve öğlene kadar topiğin müdavimi günaydınısın bir kaç gündür senide çok göremedim..klimalardan üşütmüştün umarım daha kötüye gitmemiştir rahatsızlığın seni de öpüyorum...
ve kızlar..... ara ara geleceğim kim neler yapıyor bakacağım,, aylardır geçmişim olan arkadaşlarım gönlümde yeriniz ayrı ayrı yakında bayram var zaten bayramlaşırız hepimiz...sağlıkla mutlu huzurlu kalın ,,mutlulukların en güzelleri yazılmış olsun hepimizin kaderine
aşağıya baktımda sadece ben varım neyse ara geldikçe gündüz akşam sabah okunurum heralde,,şimdi böyle dedim ya yarından itibaren topik full çekerse şaşırmam olsun ben olmasamda öyle olsun hep burası neşeli mutlu kalabalık olsun:))
Evet masalcım cok tenha topıgımız artık yenı tedavıler umutlar baslayınca canlanırız ınsallah tekrar hamıslerden tek kopmayan ben mavı ve mcan kaldık zaten bebısıne kavusan koptu gıttı vala dedıgım arkadas senın dedıgın olabılır tam bende hatırlayamadım o ara mdaya cıkısan cok olmustu garıbıme:) neyse sende arada bızı bılgılendırırsen sevınırız kardeslerım ıcın guzel dıleklerıne tesekurler
canım yazdıklarını okudum gerçekten topikte bir durgunluk var herkes canından bezmiş gibi ben de dahil. enerjimiz düştü sanırım. hiç hamiş haberimiz de yok uzun zamandır kendilğinden süpriz yapanlar hariç tedavi görenler hep negatif aldıherkes kabuğuna çekildi sanırım. bayramdan sonra yepyeni sinerji ve yepyeni tedavilerle yolumuza devam ederiz inşallah :)
masal canım ya senden böyle bir mesaj okumak şok etti beni.şimdi yaz tatili bayram tatili vs derken dağıldık iyice.eminim bayram sonrası eski günlere dönmeye başlarız.
Kızlar kizlarr herkesler iyidir umarım söyle bir gecmise goz attimda:)
Vee Mda tup serüvenine basliyor hadi bakalim hayirli olsun anne adayımız:)
Ayse İnan cok şaşırdım o kadar acı çekmene. Yapılan Merkez'den merkeze mı değişiyor anlamadım. Ben hicbirsey hissetmemistim. Yada cok okuduğun icin zaten stresli girdin işleme o yüzden fazla acı çekmiş olabilirsin. Neyse atlattın cok cok gecmis olsun.
Supericim ara felan vermek yokk.Bir anlık verdigimiz karalar icin sonradan pişmanlık duyabiliyoruz. Durmak yok bebeler gelene kadar uğraşırcaz:) Benim cevremdede kim ay bebek çalısmalarına başladık dese o ayı testi pozitif çıkıyor. Ama tup bebek merkezine bir gidiyorum elinde tahlil sonuclarını dr'a istermem icin bekleyen en az 20 çift oluyor. O zaman anlıyorum ki yalnız değiliz
Ranacim İnan Cokk üzüldümİnsan zor elde edince kaybetmek tabiki cok daha acı. Ama hamile kalabildin ya ins. Bir dahaki denemedede pozitifi göreceksin.
Ve Masal'cik ta gelmiş hosgelmiss2. Tup bebik deneme Devrem benim :)) İns. Bu son olur tabikide:) Bencede haklisin sekerim hem ramazan bende yaz ayının durgunluğu var topikte. İyi tarafından bakarsak aksam okumak daha kolay oluyor:) Az kaldı bayram sonrasi başlayınca tedaviler dolacak taşımak yine buralarr
canım dediğin gibi artık sık görüşemiyoruz ama ben inanıyorumki herkesin gönlü birbiri içinde atıyo birbirimizi hep düşünüp merak ediyoruz..yaz tatilinde olduğumuz için kimimiz kendini dinlemeye çekti,kimimiz tatile çıktı,kimimiz ara vermek istedi..hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz toparlanmak istiyoruz..birde şu sıralar bütün herkesin tedavisi ertelenmiş durumda ve tüp bebek hazırlıkları yapıyoruz..tabi sürpriz hamile haberleride olmasa topic iyice sessiz kalıcak bebiş konusunda..bayramdan sonra hepimizin toparlanacağını düşünüyorum..yine eskisi gibi burda olucaz hepberaberbende bazen diyorum girmeyeyim ara vereyim diye ama sizlerle sohbet etmeden,haber almadan nasıl dururum diye düşünüyorum hatta eşim bile diyo sen iyice sardın foruma diye..buraya girmezsem rahat edemiyorum.. sende bizi bırakıp gitme o güzel sohbetinden,bilgilerinden mahrum bırakma bizi olurmu
arkadaşlar merhabakızlar nasılsınız evet topikte bi hareketsizlik var önceki gibi değil ama yaz olması ve yeni tedavilerin olmaması bunda etkili bence de.
bu arada kızlar benim günüm geçti ayın 10 unda gelmesi gerekiyordu halen yok ortada
haziran ayında başarısız bi aşılamamız olmuştu acaba tedavinin etkisiyle temmuzda hamile kalmış olabilir miyim?
zaten temmuz ayında da öyle aman aman gelmedi bi 10 gün sonrada damla damla gelmişti bu ay hala gelen giden yok?
yarında lazer operasyon yaptırıcam ama ilk önce bu akşam test alıp sabah erkenden yapmak eğer hamileysem lazer operasyonunu ertelememiz gerekir çünkü bebeğe zarar verebiliyor diye okumuştum bi sayfada
evet arkadaşlar sizce hamile olabilir miyim??????????
öncelikle hepinizin bayramını kutlar size ve ailenize hayırlar getirmesini dilerim
yasini şerif hakkında paylaşmak istediklerim var
malesefki rabbim bizleri evlat sahibi olabilmamiz için çeşitli sınavlara tabii tutuor.bu topikteki herkes tedavi aşamasında zor sıkıntılı süreçlerden geçiyor ve yıpranıyor..bu yüzden bu topikteki arkadşlarımın sıkıntılarından bi nebze de olsa rahatlamalarını istedim ve tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualarla rabbimizden istemeye ihtiyacımız olduğuna inandım..bu dua fikrimi paylaşınca herkesten olumlu tepkiler aldım ve 5 arkadaşımız için yasini şerif okuduk ve bağışladık. Allah kabul eder inşallah..şimdş ise bayram girdi ara verdik ve bu iyi bi ara oldu...
Bi kaç arkadaşla görüştük bu konuyu bazı arkadaşlar kendini yasini şerif okumak zorundaymış gibi hissediyormuş ya da işim var okuyamıcam demeye çekiniyormuş.ama inanın bunlara hiç gerek yok .. Bizler evliyiz işimiz gücümüz keyifli keyifsiz anlarımız var ..bi hafta okuduk diye diğer hafta okumak zorunda değiliz..yani kimse kendini bmöyle bi zorunluluk içinde hissetmesin.. Ben isterim ki birlikte okuduğumuz dualarımız bitmesin topiğimizin manevi gücü artsın ama tabiki de ortak kararlarımız önemli
belki sanalız ama birbirimizi tanımadığımız halde yüreklerimiz birbirimiz için atıyor ve birbirimize dua ediyoruz..enmkbul lan dua budur.tanımadığın görmediğin birilerinin iyiliği mutluluğu için dua etmek..
şimdi önümüzde cuma gününe 5 gün var ve sizden isteğim lütfen siteye giren tüm arkadaşlarımdan dualarımızın devamı yada bitmesi konusunda sadece özell mesaj bekliyorum..unutmadan söyleyeyim yasini şerif knusunda topikte diyaloğa girmeyelim sadece özel mesajla fikirlerinizi bekliyorum..sizleri çok seviyorum.. Allaha emanet olun(allahın emaneti altın aldığı kul ölüme gider ama cehenneme gitmezmiş)
görüşmek üzere....
bugün bayramın 3. günü bizim bayramımız bitti ziyaretlerimiz bitti eşimle bugünü kendimize ayırdık. yarın o işine dönücek ben de ev işlerime. son zamanlarda çok kötü haberler aldık. topik ilk kurulduğunda ard arda aldığımız hamile haberlerinden sonra birden bişey oldu bir duraksama dönemine girdik nedense sonrasında ise sonlanan gebelikler. rana ve minikmeleğim in acısı iyice perişan etti beni. hissediyorum ki sadece ben değil hepimiz buradaki tedavi gören herkes ve hamile olan hassas anne adaylarımız da dahil hepimiz kötü günler geçiriyoruz gardımız düştü savunmasız gibi kaldık eski tadımız kalmadı gönüller hep bir ama eski heyecanlı ve canlı paylaşımlar kalmadı espriler pozitif sinerji uçtu gitti sanki.
ama ben inanıyorum ki bu günlerin hepsi geride kalacak. tedavi ile geçecek olan bir sonbahar döneminin ardından hepimiz gebe kalıcaz kışı birer hamile olarak geçiricez ve bahar ayında doğum yapıp yaza bebeklerimizle ericez. Allahtan tek dileğim bu. ben de üzerimdeki bu negatif elektrikten artık urtulmak istiyorum. hep mi kötü gider herşey 3 aşılama negatif. 1,5 yıl olmuş kürtaj olalı o duyguyu tadıp da birdaha hiç gebe kalamamak o da başka bir acı. hep derler bikere oldumu yine olur kürtajın arkasından hemen olur. olanlarda olmuyor değil tabi ama bende olmuyor işte. beklemek çok acı. bazı insanlar da düşük yapıyor ama 1 seneye 3-4 hamilelik sığdırıyolar hamile kalabiliyorlar. ben se gebe kalmak için 1 seneden fazladır uğraşıyorum kaldı ki sonrası da belli değil. sağlıkla ilerleyebilecekmi problemlerim bitmeyecek ki. çok zor bir süreç bu Allahım hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin. ama Allahın takdirini hepimiz görüyoruz verdiği gibi almayı da biliyor. onun takdirine karışılmıyor. belki de benim için de böylesi hayırlı. henüz tüp bebek yolunun başındayım ekim de başlicam o tedaviye de ama o bile acı veriyor. 1 sene önce tüp bebek lafı geçtiğinde inanmak istemezdim heleki 1 kez de gebe kalınca yine olur dedim. hazır değildim ama geldik çattık tüp bebeğin kağısına kadar dayandık.o yoldan da geçelim bakalım. devlet 2 hak veriyor. bu kışı bu şekilde geçiririz. eğer ikisi de tutmazsa. uzunca bir süre ara veririm sonra özelde de denerim. ama olmaz sa da heralde bırakırım. belki de böylesi hayırlıdır derim. giden melekler beni çok üzdü. gitmeleri daha kötü. hiç gebe kalmamış arkadaşlar en azından gebe kalamıyoruz diye üzülüyorlar. ama gebe kalıp da kaybedenler hem onun acısı var hem de birdaha benim gibi kolay gebe kalamamak da yıkıcı. Allah hepimizin sonunu hayırlara erdirsin inşallah.
bayramdan sonra hepimiz bomba gibi dönelim inşallah.
mda ve masal önce sizlerden nur topu gibi tüp bebek haberleri alalım devamı da su gibi aksın ve gelsin inşallah. hepinizi öpüyorum. sevgiyle kalın.
ah yetercim dagıttın gene beni , umarım hepimiz yaşarız bu duyguyuanne olmak
bir gözü gerçeklere bakarken
bir gözünle hayalere dalmaktır ..
Anne olmak
yumşacık tutunğun kalbinle
her sıkıntıya dağ gibi durmaktır ,..
Anne olmak
günah dolu dünyada işlenen en büyük sevaptır
anne olmak
her türlü gürültüde evladıyın tek nefesini bille duymaktır
anne olmak
bahşettiği lütüfdan dolayı yaradana yanaşmaktır ..
(bir gün bizde anne olup bu güzelikleri yaşayacakmıyız acaba )
merhaba kızlar. bir süredir giremedim. beni merak eden oldu mu bilmiyorum. ama sizinlede paylaşmak istedim. minik kuzum melek oldu, bıraktı gitti beni. çok çok acı, öyle alışmıştımki öyle özlemle beklerken kayıverdi avuçlarımdan. dr.a kontrol için gittiğimde 10 ağustosta öğrendim. içimin sızısı hala geçmedi. sanırım hiç geçmeyecek. hayat devam ediyor biliyorum ama yeniden tutunmak gerçekten zor. rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. daha doğmadığı için herkese konuşmak kolay geliyor, yeniden olur. ama benim oğlum yavrum gitti bir kere. eşim çok şükür en büyük desteğim. o benden daha güçlü olmasa ne yapardım bilmiyorum. beni evden uzak tutmak için programlar yapıyor. bir süre daha olamayacağım buralarda. ve zaten 3 ay yasak verdiler ama ben ne kadar sürer bilmiyorum çabalamayı bırakıyorum artık. çok yıprandım. uzun süre kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum arkasına kürtaj oldum. kendimi çok yorgun hisediyorum. rana kardeşim için ayrıca çok çok üzgünüm. içi nasıl yanıyor biliyorum. hoşçakalın.
arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.
Masalımında dediği gibi gittim geldim .
sorunlar hemen hemen aynı çıktı benim yumurta rezervim ultrasona göre az çıktı ama Semra hanım genede AMH istedi, prolaktinim tekrar istendi ama az yüksekte olsa ilaca gerek görmediler . Sadece rahim içinde sol tarafta küçük bir deformasyon ve rahim dışında myom varmış ama şu aşamada bize sıkıntı yaratmaz deneyip görecegiz dedi.Eşimde spermiyogramında baş kısmında şekil bozukluklarına rastlandı ve ımsı ile seçim yapılacagı ve mikroenjeksiyonla devam edilecegi kararlaştırıldı.Zaten HSG yi 11. ayda çektirmiştim tüp bebek tahlillerimizde 3-4 aylık oldugu için kabul gördü . Onları tekrar yaptırmama gerek kalmadı buda bize maddi olarak çok iyi geldi.
Buradanda ögrendiğim Kasımpaşa daki Demircan otelde kaldık ucuz bir otel, çojk iyi degil eski ama çarşafı wv banyosu temizdi ve kesinlikler güvenilir bir otel.Geceliği kişi başı 40 tl ancak en büyük sıkıntı kredi kartı geçmiyormuş biz buna hazırlıksız gitmiştik kredi kartı kullanırız demiştik ama son dakika golü yedik eger gidecek arkadaşlar varsa bilgi olsun onlarada.
Genel olarak Memorial iyi bir merkez ve özellikle Semra hoca süper bir insan saatlerce inceleyip beraber karar veriyorlar . şimdi adetimin 21. günü yanı 24.08 de lucrine başlayacagım 14 gün vurulacagım ancak 13. gün ignemi olup sonrada 14. gün istanbul da olacagım, oradada gonal f e başlayıp maceraya devam diyecegiz.Ama lucrin kullanırken regl olursam hemen 2. veya 3. günü istanbula gitmem lazımmış acil olarak o zaman erken başlanacak artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
günaydın kuzular, tatil dönüşü offff inanın hiç çalışmak istemiyorum ya.
canım inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek ve mutlu sona ulaşacaksın canım..hayırlsıyla Eylül ayında senden ve Masal dan güzel haber alıp umudumuza umut katacaksınız... Bol şanşlar arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?