Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dimple cim canım hayırlısı buymuş demekki umarım bu son olsun
canım sorma sana mesajlarımdada yazdım burası iyi bir merkez

canım bende sizi ve seni çok seviyorum
herşeyi sen anlatmışsın aynen öyle oldu prolaktinim 24,50 çıktı ilaca gerek yok dediler Amh daha çıkmadı eşimin spermlerinde sorun çıktı baş kısımlarında şekil bozuklukları varmış ımsı ille seçim yapılacak artık , onun dışında şu an bir problem görünmüyor dendi bakalım kısmetimizden ne çıkacak

canım geçmiş olsun bende böyle oldugunu duyunca anestezili istemiştim iyikide öyle yaptırmışım diyorum bazen çünkü ayıldıgımda bile agrılarım vardı.

nisbhr nasıl mutlu oldum anlatamam sana bak kısmetin seni böyle bekliyormuş allahım sonuna kadar saglıklıca geçirmek nasip etsin mutluluklar

arkadaşım hadi hayırlısı bakalım... umarım güzel haberlerle dönersin. dualarım seninle...
arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

masal canım ya senden böyle bir mesaj okumak şok etti beni.şimdi yaz tatili bayram tatili vs derken dağıldık iyice.eminim bayram sonrası eski günlere dönmeye başlarız.

arkadaşlar merhaba

arkadaşlar merhaba,
bu konuda banada fazlaca özel mesaj geldi, bu dua olayı çok güzel tabiki ancak bu manevi duyguyu başka bir dua topici oluşturarak devam etmek sanırım daha iyi olabilir bazı arkadaşlarımız bu konunun fazlaca yer kapladıgını ve artık eskisi gibi bebek aşılama ve tüp bebek paylaşımlarımızdan daha fazla yer aldıgını düşünüyor, bazılarıda Ayse arkadaşımızın dediği gibi kendini zorunlu hissediyor veya haber verme sıkıntısı çekiyormuş, AYSE den ricam bunu farklı bir topicte devam ettirmemiz olacak, kendisine bu manevi ortamı oluşturdugu için çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:

ercelf canım hepimiz zaman zaman böyle hissizleşiyoruz ama dayanmak gerek bu duygu yenmek ve herşeye baştan yeniden başlamak gerek, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

ah yetercim dagıttın gene beni , umarım hepimiz yaşarız bu duyguyu

ah ya ben ne diyecegimi bilemiyorum , allahım bu sınavları nasıl geçecegiz sen bizlerin bu haline acı rabbim üzme bekletme bizi daha fazla , canım hemen toparlanıp yeni tedavilere başlaman dilegimle allah sabır versin

aramıza yeniden hoşgeldin canım yokluğunu baya hissettim ve hissettik..haberlerini masaldan ve senden aldım hayırlısıyla herşey çok güzel olucak inşallah..

arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınızı kutlarım.
Masalımında dediği gibi gittim geldim .
sorunlar hemen hemen aynı çıktı benim yumurta rezervim ultrasona göre az çıktı ama Semra hanım genede AMH istedi, prolaktinim tekrar istendi ama az yüksekte olsa ilaca gerek görmediler . Sadece rahim içinde sol tarafta küçük bir deformasyon ve rahim dışında myom varmış ama şu aşamada bize sıkıntı yaratmaz deneyip görecegiz dedi.Eşimde spermiyogramında baş kısmında şekil bozukluklarına rastlandı ve ımsı ile seçim yapılacagı ve mikroenjeksiyonla devam edilecegi kararlaştırıldı.Zaten HSG yi 11. ayda çektirmiştim tüp bebek tahlillerimizde 3-4 aylık oldugu için kabul gördü . Onları tekrar yaptırmama gerek kalmadı buda bize maddi olarak çok iyi geldi.
Buradanda ögrendiğim Kasımpaşa daki Demircan otelde kaldık ucuz bir otel, çojk iyi degil eski ama çarşafı wv banyosu temizdi ve kesinlikler güvenilir bir otel.Geceliği kişi başı 40 tl ancak en büyük sıkıntı kredi kartı geçmiyormuş biz buna hazırlıksız gitmiştik kredi kartı kullanırız demiştik ama son dakika golü yedik eger gidecek arkadaşlar varsa bilgi olsun onlarada.
Genel olarak Memorial iyi bir merkez ve özellikle Semra hoca süper bir insan saatlerce inceleyip beraber karar veriyorlar . şimdi adetimin 21. günü yanı 24.08 de lucrine başlayacagım 14 gün vurulacagım ancak 13. gün ignemi olup sonrada 14. gün istanbul da olacagım, oradada gonal f e başlayıp maceraya devam diyecegiz.Ama lucrin kullanırken regl olursam hemen 2. veya 3. günü istanbula gitmem lazımmış acil olarak o zaman erken başlanacak artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

MDA tekrar hoşgeldin, inşallah tedavin sorunsuz ilerler ve güzel sonuçlar alırsın.

MİNİKMELEĞİM bebeğini kaybetmişsin, çok üzüldüm.Takdiri İlahi, elden birşey gelmiyor.Ne desem boş biliyorum.Allah sabır versin.

Benim çok midem bulanıyo arkadaşlar yaa.Hem de tüm gün.Sanırım zorlu bir hamielik dönemi olacak benim için.Dayanmaya çalışıyorum ama hergün böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum..

Tatil dönüşü iş başı yapmak ne kadar zormuş yaa...

sorunsuz sıkıntısız bir gün geçirmenizi diliyorum. :)))

Söyleyecek bir söz bulamıyorum inan ki ne kadar zor şeyler yaşamışsın.Allah sabır versin canım
Mücadeleyi bırakmamak gerek Rana doğru söylüyor...Kendine dikkat et lütfen...

rabbim emeklerini boşa çıkarmasın gelecek ay bebeişin senle olsun eylül ayında kız olursa artık isminide eylül koyarsın :))) senin adına çok sevindim herşey çok güzel geçmiş ne güzel daha güzel olcak herşey allahın izniyle inşalahh

topicin birbirinden güzel hatunları hepinize ''GÜNAYDINLAR''.... positive dolu bir gün bizleri bekliyor olsun... iyi günler...

canım inşallah bu sefer her şey yolunda gidecek ve mutlu sona ulaşacaksın canım..hayırlsıyla Eylül ayında senden ve Masal dan güzel haber alıp umudumuza umut katacaksınız... Bol şanşlar arkadaşım..

günaydın kuzular, tatil dönüşü offff inanın hiç çalışmak istemiyorum ya.

günaydın tekrardan canım... ayy bayram sonrası iş sendromu çok kötü olur... bir kaç gün tatil modundan çıkamazsınız... çalışan arkadaşlarımıza şimdiden kolay gelsin dileyim :)) ama iyi ki döndünüz ya topic baya bi sessiz kalmıştı .. hoşgeldin tatlım...

Merhaba gayem, umarım bu sefer mutlu sona ulaşabiliriz.Bu işler ham maddi hemde manevi büyük yorgunluklar malesef maneviyatı düzeltsen maddiyat devreye giriyor birden tüm yaşadıgın sıkıntıları unutup birde bunu düşünmeye başlıyorsun. Ama Allah bu sefer yardımcımız olsun ve bu son denememiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…