Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar. bir süredir giremedim. beni merak eden oldu mu bilmiyorum. ama sizinlede paylaşmak istedim. minik kuzum melek oldu, bıraktı gitti beni. çok çok acı, öyle alışmıştımki öyle özlemle beklerken kayıverdi avuçlarımdan. dr.a kontrol için gittiğimde 10 ağustosta öğrendim. içimin sızısı hala geçmedi. sanırım hiç geçmeyecek. hayat devam ediyor biliyorum ama yeniden tutunmak gerçekten zor. rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı. daha doğmadığı için herkese konuşmak kolay geliyor, yeniden olur. ama benim oğlum yavrum gitti bir kere. eşim çok şükür en büyük desteğim. o benden daha güçlü olmasa ne yapardım bilmiyorum. beni evden uzak tutmak için programlar yapıyor. bir süre daha olamayacağım buralarda. ve zaten 3 ay yasak verdiler ama ben ne kadar sürer bilmiyorum çabalamayı bırakıyorum artık. çok yıprandım. uzun süre kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum arkasına kürtaj oldum. kendimi çok yorgun hisediyorum. rana kardeşim için ayrıca çok çok üzgünüm. içi nasıl yanıyor biliyorum. hoşçakalın.

canım çok çok üzüldüm inanki..geçenlerde senden bahsetmiştik haber çıkmadı diye..söylenebilecek bütün sözler seni teselli edemez biliyorum..allahım sana sabırlar versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah..

canım çok ama çok üzüldüm rabbim sabırversin olanla ölüme çare yok rabbim hayırı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah üzme kendini bizdende uzak kalma haber ver mutlaka olurmu bilki yavrun öbür dünyada şefatçin olarak seni bekleyece allaha emanet ol..öpüyorum

öncelikle hepinizin bayramını kutlar size ve ailenize hayırlar getirmesini dilerim

yasini şerif hakkında paylaşmak istediklerim var
malesefki rabbim bizleri evlat sahibi olabilmamiz için çeşitli sınavlara tabii tutuor.bu topikteki herkes tedavi aşamasında zor sıkıntılı süreçlerden geçiyor ve yıpranıyor..bu yüzden bu topikteki arkadşlarımın sıkıntılarından bi nebze de olsa rahatlamalarını istedim ve tek eksiğimiz olan evladı tek yürek olup dualarla rabbimizden istemeye ihtiyacımız olduğuna inandım..bu dua fikrimi paylaşınca herkesten olumlu tepkiler aldım ve 5 arkadaşımız için yasini şerif okuduk ve bağışladık. Allah kabul eder inşallah..şimdş ise bayram girdi ara verdik ve bu iyi bi ara oldu...
Bi kaç arkadaşla görüştük bu konuyu bazı arkadaşlar kendini yasini şerif okumak zorundaymış gibi hissediyormuş ya da işim var okuyamıcam demeye çekiniyormuş.ama inanın bunlara hiç gerek yok .. Bizler evliyiz işimiz gücümüz keyifli keyifsiz anlarımız var ..bi hafta okuduk diye diğer hafta okumak zorunda değiliz..yani kimse kendini bmöyle bi zorunluluk içinde hissetmesin.. Ben isterim ki birlikte okuduğumuz dualarımız bitmesin topiğimizin manevi gücü artsın ama tabiki de ortak kararlarımız önemli

belki sanalız ama birbirimizi tanımadığımız halde yüreklerimiz birbirimiz için atıyor ve birbirimize dua ediyoruz..enmkbul lan dua budur.tanımadığın görmediğin birilerinin iyiliği mutluluğu için dua etmek..
şimdi önümüzde cuma gününe 5 gün var ve sizden isteğim lütfen siteye giren tüm arkadaşlarımdan dualarımızın devamı yada bitmesi konusunda sadece özell mesaj bekliyorum..unutmadan söyleyeyim yasini şerif knusunda topikte diyaloğa girmeyelim sadece özel mesajla fikirlerinizi bekliyorum..sizleri çok seviyorum.. Allaha emanet olun(allahın emaneti altın aldığı kul ölüme gider ama cehenneme gitmezmiş)
görüşmek üzere....

üzüntümü dile getirecek kelimeleri bulamıyorum ... ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sabır versin arkadaşım ; bir daha aynı acıyı yaşatmasın ... umarım en kısa sürede toparlanır aramıza geri dönersin.. Allah'a emanet ol canım..

arkadaşım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin. umarım en kısa zamanda toparlanırsın

rabbim sabır versin arkadaşım.en kısa zamanda acını unutturacak bir melek göndersin sana tekrardan rabbim inş.

günaydınlar arkadaşlar...
geçen haftadan bu yana duyduğumuz ikinci acımız... öncelikle hamile arkadaşlarımızın hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin... ben duyduğum şu son iki olaydır kendi çektiklerimi unuttum inanın.. her an Rana nın yazdıklarını, hissettikleri aklıma geliyordu ve bugünde minik meleğimin den gelen acı haberle katlandı sıkıntım... Allah her iki arkadaşıma sabırlar versin... en kısa sürede toparlansınlar..
doktorum hep ''mesele hamile kalmak değil hamileliği sağlıkla tamamlamak'' der ben pek oralı olmazdım... ama şimdi tam tersini ....hamile arkadaşlarımız bundan sonra kendimden önce sizler için duacıyım... Allah'ım hepinize sağlık, güç versin .. umarım bundan sonra tüm tahlilleriniz, değerleriniz normal çıkar sorunsuz şekilde hamileliklerinizi tamamlarsınız... melekleriniz sıkı sıkıya tutunsunlar size... hepiniz Allah'a emanet olun...

ebereris hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün...

minikmeleğim inan çok ama çok üzüldüm.günlerdir topiğe girmeyince merak etmiştim meğer ne zor şeyler yaşamışsın.bu acıya diyecek tek bir sözüm bile yok inan inşallah Allah sabrını verir...

Selam hanımlar yıne kotu haberımız var mınık melegım ben merak etmıs senı ama boyle haber almayı beklemıyodum Rabbım sabır versın ınsallah sana ıkıtane bebegımız melek oldu neyazıkı Allahım herkese hayırlısını versın

canııımm ne diyecegimi bilemiyorum inan rabbim ahirette kavuştursun yavrularımıza en büyük teselli inan( destekte çok önemli tabiki ama en büyük teselli kendi kendimiz çook zor günler bunlar hele bayram sahaı hissettiklerim tarifi imkansız küçücük mezarına gidemedigim yavrumamı aglayım yoksa acısı taze olan yeni bırakıp giden yavrumamı bilemedim bazen öyle an geliyorki iniveriyor yaşlar gözümden kesinlikle çabalamayı bırakmak yok şimdi öyle düşünüyorsun bence birkere o duyguyu tattınmı en azı hayal ettinmi sapa saglam kucagına aldıgın minik nefesi gerisi geliyor sıkma çıksın ooo korkunç acı yüreginde kendini iyi hissedeceksen girme bir süre ama çare degil hepimiz biriz bu hedefte tattırsın bizede rabbim anne olabilmeyi

hepinizi çook seviyorum en güzel bayramlarda mutlulukları yaşayalım inş minik bedenlere bayramlıklar giydirelim kimsenin kucagı boş kalmasın...

selam kızlar umarım bayramız çook güzel geçer . inşallah seneye bu bayramı bebişlerinizle beraber taze anneler olarak geçirirsiniz hepinizi öpüyorum.

sevo cum bayramın kutlu olsun umarım iyisindir mesajını görünce yazmak istedim. öpüyorum seni çok arkadaşım.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten içim parçalandı seninle durumumuz birebir aynı olduğu için de acım ikiye katlandı hep umuttun sen bana. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve en önemlisi hayırlısı ise nasip etsin. böyle demekten başka çaremiz yok. meleklerimize hepimiz cennette kavuşacağız. yaşadıkların çok zor gerçekten ama rabbim sabrını verir biraz toparlan pes etmek yok bizler gibi olan arkadaşlarımızın hepsi bebeklerini kucağına aldılar biz de kanımızın son damlasına kadar savaşacağız yeniden denersiniz ancak önce kendi sağlığın ve eşinin sağlığı canım. Allah size sağlık sıhhat versin biraz toparlanın hayat devam eder bir şekilde yeniden gebe kalırsın inşallah tez zamanda. Allah a emanet ol.

bugün bayramın 3. günü bizim bayramımız bitti ziyaretlerimiz bitti eşimle bugünü kendimize ayırdık. yarın o işine dönücek ben de ev işlerime. son zamanlarda çok kötü haberler aldık. topik ilk kurulduğunda ard arda aldığımız hamile haberlerinden sonra birden bişey oldu bir duraksama dönemine girdik nedense sonrasında ise sonlanan gebelikler. rana ve minikmeleğim in acısı iyice perişan etti beni. hissediyorum ki sadece ben değil hepimiz buradaki tedavi gören herkes ve hamile olan hassas anne adaylarımız da dahil hepimiz kötü günler geçiriyoruz gardımız düştü savunmasız gibi kaldık eski tadımız kalmadı gönüller hep bir ama eski heyecanlı ve canlı paylaşımlar kalmadı espriler pozitif sinerji uçtu gitti sanki.
ama ben inanıyorum ki bu günlerin hepsi geride kalacak. tedavi ile geçecek olan bir sonbahar döneminin ardından hepimiz gebe kalıcaz kışı birer hamile olarak geçiricez ve bahar ayında doğum yapıp yaza bebeklerimizle ericez. Allahtan tek dileğim bu. ben de üzerimdeki bu negatif elektrikten artık urtulmak istiyorum. hep mi kötü gider herşey 3 aşılama negatif. 1,5 yıl olmuş kürtaj olalı o duyguyu tadıp da birdaha hiç gebe kalamamak o da başka bir acı. hep derler bikere oldumu yine olur kürtajın arkasından hemen olur. olanlarda olmuyor değil tabi ama bende olmuyor işte. beklemek çok acı. bazı insanlar da düşük yapıyor ama 1 seneye 3-4 hamilelik sığdırıyolar hamile kalabiliyorlar. ben se gebe kalmak için 1 seneden fazladır uğraşıyorum kaldı ki sonrası da belli değil. sağlıkla ilerleyebilecekmi problemlerim bitmeyecek ki. çok zor bir süreç bu Allahım hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin. ama Allahın takdirini hepimiz görüyoruz verdiği gibi almayı da biliyor. onun takdirine karışılmıyor. belki de benim için de böylesi hayırlı. henüz tüp bebek yolunun başındayım ekim de başlicam o tedaviye de ama o bile acı veriyor. 1 sene önce tüp bebek lafı geçtiğinde inanmak istemezdim heleki 1 kez de gebe kalınca yine olur dedim. hazır değildim ama geldik çattık tüp bebeğin kağısına kadar dayandık.o yoldan da geçelim bakalım. devlet 2 hak veriyor. bu kışı bu şekilde geçiririz. eğer ikisi de tutmazsa. uzunca bir süre ara veririm sonra özelde de denerim. ama olmaz sa da heralde bırakırım. belki de böylesi hayırlıdır derim. giden melekler beni çok üzdü. gitmeleri daha kötü. hiç gebe kalmamış arkadaşlar en azından gebe kalamıyoruz diye üzülüyorlar. ama gebe kalıp da kaybedenler hem onun acısı var hem de birdaha benim gibi kolay gebe kalamamak da yıkıcı. Allah hepimizin sonunu hayırlara erdirsin inşallah.
bayramdan sonra hepimiz bomba gibi dönelim inşallah.

mda ve masal önce sizlerden nur topu gibi tüp bebek haberleri alalım devamı da su gibi aksın ve gelsin inşallah. hepinizi öpüyorum. sevgiyle kalın.

canım kardeşin askere gidecekmiş hayırlı olsun hayırlısı ile gidip dönmekı nasip olsun

rana canım ,canım arkadaşım ne desemki bilemedim nedir bu yaşadıkların senin kuzucum ya Allahım sana bu yaştra bu sabrı veriyor, canım umarım bu son olsun bir dahaki sefere bebegin kucagında olsun.Ama anlamadıgım bu ilk degil neden bu tahlilleri daha önce yapmadılarki çok kızıyorum bu doktorlara acaba başka bir merkezemi gitsen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…