Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umarım tatlım herşey gönlünce olsun , peki sen nasılsın daha iyimisin.

evet ercelf canım yarın kısmetse lucrine başlıyorum bakalım bu macera beni nereye götürecek

denemeye değer öyle değil mi sonunda gelecek mucizenin yüceliğini düşününce :) inşallah hayırlı sonuçlanır canım iyi düşün iyi olsun hiçbirşeyi kafana takma rabbim istedikten sonra biliyorsun zaten..

vardır bunda da bir hayır canım vücudumuz da ne yapacağını şaşırdı kendini korumaya mı çalışıyor napıyor benim de bazen 37 günde adet olduğum oldu. hiç hayatta adeti gecikmeyen benim yani. bu tedaviler bir yeri yapıyor diğer bir yeri de bozuyor. canım benim mesela 1. aşılamamdan sonra hemen 2. ye başlamadım 1 ay ara verdim öyle olduğu halde bile 37. günümde geldi adetim ve ardından 2. aşılamamda da hiç gelişme olmadı ve iptal edildi. senin en son aşılaman ne zaman olmuştu? istersen bir ay daha ara verebilirsin canım.

rana canım senin de mesajını gördüm iyi olmana çok sevindim hayat kaldığıam ediyor. kendine bakımlar yap saçlarına da dökülmeye karşı kürler falan yap hayatını yaşa:) benim de göbeğimdeki kıllar azcık kalınlaştı şimdilik rahatsız etmiyor ama :) ne kadar ara vermeyi düşünüyorsun canım?

doğru söylüyosun canım vardır bunda bir hayır..bende pco olduğu için adetlerimin zamanında gelmesi mucize aslında ama bir süredir kg verdiğim için düzene girmişti ama sanırım yine eskiye geri döndü..benim en son aşılamam 23 haziranda oldu 11temmuzda adet gördüm aşılamadan sonra bir daha gelen giden yok işte..1 ay ara verdim aslında ben hemen başlayalım demiştim 3.ye doktor ve eşim 1 ay ara verelim dedi..ara verdik adeti bekliyorum ya gelmiyo inadına..bende saldım gitti valla ister gelsin ister gelmesin sıkıldım gerçekten..

canım bu bakım saç meselesi bayanlarda bunalımın belirtisi derler ama bana iyi gelicek birazdan çıkıcam:)) bana kalsa hemen başlarım ama vücudun kendini toparlamsı 6ayı bulur dedi drum hani negatif sonuçtan sonra 1ay yetiyor ama kürtaj sonrası bekleniyor yarın eşimde drdan randevü almış kanamam kesilmedi az az geliyor neremden geliyorsa inş parça falan kalmamıştır bidaha o masaya yatmak zorunda kalmam:26: maddi manevi toparlancaz işte oof beklemek ne kötü yarın ne olcak bakalım yazarım

sen naptın başlamıyormusun tedaviye?

mda ee başlıyormusun canım tedaviye amh sonucu etkilemiyor demekki etkilemeyecekte OLACAAK inş

yeliz yata kalka bişeyler başarıcaz inş sen al kucagına arkadan yetişelim hepimiz amiiiin..

canım hep bu tedaviler etki ediyor işte gecikmede birde stres kist olsa azda olsa gelirdi inş önemli bişey yoktur :26:
pkolu hastalarda tüp bebekte baya yumurta oluyor buda demek oluyor daha çok embiriyo aşılmayı dene sonra tüpe geç derim ben

canım başlıyoruz kısmetse zaten bizi etkilemeyeckti bu sadece yumurta sayısını gösteren bir degermiş yani bu teste göre ben menapozda sayılıyorum ama allaha şükü adet görüyorum.Gerçi anneminde menapoza girmesi böyle olmuştu onunda benim gibi ara kanamaları oluyordu.
Allah alnımıza yazdıysa olur.
Seninde iyi olmana sevindim kuzucum tabiki hayat devam ediyor ama lütfen bir dahaki denemeye başlamadan evvel tüm tahlillerini yaptır artık aynı acıları çekmene gönlüm elvermiyor.

inşallah cnm bişey yoktur benim hep gecikirdi zaten..aslında bende direk tüp bebeğe geçmek istiyorum ama eşim 3.aşılamayı yaptıralım olmazsa geçelim diyo..ona kabul ettiremiyorum bunu yine olmazsa büyük üzüntü yaşıcam ama işte..

benim en sonunda kırmızlarım bugün öğlen itibari ile geldi biraz sancım var şimdi onun için ada çayı içtim biraz önce
içerkende şöyle bi araştırdım hamile kalmak isteyenlerde işe yarıyormuş adetin ilk günü içmeye başlamışlar yumurtlama gününe kadar içmişler ve mucize hamile kalmışlar....
hani diyorum belki bende de işe yarar bi mucize hamile kalıveririm
ha bide adetim bitsin böğürtlen kökü çayına başlıcam oda hamile kalmayı kolaylaştırıyor bide bende pko var insülin düzeyinide ayarlıyormuş
su perisi inş seninde adetin gelirde kurtulursun ne zaman gelecek telaşından...
mda cım seninde tedavin hayırlı olsun inş bu defa bebeğine kavuşursun hemde ilk denemende...

günaydın medids canım sen nasılsın , haklısın herşey yaradanın elinde bizde kısmetimizi yaşamakla mükellefiz

iyiyim tatlım tüp bebek için beklemedeyim rapor çıksın sanırım önümüzdeki ay bende başlamış olurum tedaviye :))

Bu arada pek düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum tabii...

canım geçmiş olsun öyleyse,duaların içinde amin diyorum inşallah hepimiz bir gün burada çocuklarımıza ne yedilerim diye düşünüyor oluruz.
ama adaçayının söktürücü etkisi vardır tüm adet sancılarına iyi gelir ve rahimi temizler , hamilelere bile içmesi önerilmez çünkü düşüge sebebiyeti vardır.Bilgine.

iyiyim tatlım tüp bebek için beklemedeyim rapor çıksın sanırım önümüzdeki ay bende başlamış olurum tedaviye :))

Bu arada pek düşünmemeye üzülmemeye çalışıyorum tabii...

oo az kalmış hatun bencede düşünme bende bu sfer pek bir garip oldum hiç ne heyecan ne stres var. Hastahaneye gittimizde eşimin heyecandan eli ayagı titredi sakinleştirici almak zorunda kaldı ama bende tık yok

Heyoo tupcuu geldi hanimlarr :)) Tatil sonrasi ise başlamak bugun pekte keyifli bir gun degildi benim icin:/ Tek guzel yani is yerindeki cok sevdigim bir arkadasimin ilk denemede hamile kalmış olmasıydı:) Test sonucunu ben aldım bide bhcg 1000 degerini görünce kendim almış gibi sevindim azicikta kıskandım. Yarısı bende olsaydı iyidi o degerle burda 10 kisi hamile kalırız ayol:) Neyse bu arada benim adet geldi. Yani ben getirttim artık:) Ramazan'da bitti artık yeni serüvene başlayabiliriz. Yarın Dr randevumda aldım. Bakalim Dr amcamız ok verirse gelsin bebelerrr :)

Mda'cik seninde tedavin tekrardan hayirli olsunn . Bu arada bizim alt kat komşumuz 40 yasında asırı derece rezerv azlığı vardı. Bahçeci'de tedavi görüyordu . İkizlere hamile su anda. Yumurta sayısı az olduğu icin 3- kez opu oldu. Her seferinde 1-2 yumurta topladılar zaten. Sağlıklılari dondurdular. Tup bebek merkezleri genelde yumurta problemi olanlarda az yumurta olduğu icin bu yöntemi uyguluyor. Tamamen yumurtalar bitmeden ne kadar toplayıp donursak kardir diyorlar. Tabikisi sende ins. Tek kalmaz tek seferde sağlıklı yumiler oluşur . Bence senin bu kez olucak bu is

Bu arada Masalcigi göremedim nerelerde kendileri:)

evet gebelikte kullanılmaması öneriliyormuş ama adetimden taaaa yumurtlama günüme kadar kullanabilir mişim.
hazır adet olmuşken yapabildiğim bütün kürleri yapayım diyorum soğan suyuna başlamak istiyorum aslında ama çalıştığım , kokusunu ve tadını sevmediğim için içmekten çekiniyorum
şimdilik adaçayı böğürtlen kökü ve hayıt tohumu kullanmaya karar verdim hayırlısı olsun hakkımızda
ben bunları kullanıcam ama eşimde şehir dışında çalışıyor inş yumurtlama günlerimde izin alıp gelebilir de sonuçlarını öğreniriz değil mi?????

merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayramınızı kutluyorum.bende bu ay tüp bebek tedavisine başlamaya karar vermiştim ama araya bayram girdi hayırlısı artık.inşallah birdahaki aya başlıyorum allah izin verirse.kızlar dualarınızı bendende eksik etmeyin.

amanın jollyy cim nerelerdesin sen yahu vallahi özlemişiz seni.Sorma 2 gündür ayaklarım geri geri gidiyor pufff hiç çalışmak istemiyorum.
bakalım bize ne yapacaklar kuzucum yarın lucrin ile bismillah diyoruz . artık ne çıkarsa bahtımıza

ay canım inşallah işe yararda seninkide süpriz bebek olur.

merhaba canım hayırlı olsun yeni tedavin, dularımız seninle.

ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,
yarın izinliyim İzmir'e gidecegim ilaçlarımı almak için yarın masalcığımlada ilk yüz yüze buluşmamız olacak kısmetse hepiniz için öpecegim onu

dr herşey normal ama bu ay rahim filmi çekildiğim için adetten sonra ilişki dedi..bende yumurtlama bozukluğu varmış inşallah 4 5 aylık tedaviyle gebe kalırsın dedi olmazsa başka şeyler düşünürüz dedi

inş başka bi tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ve buradan bizlerede müjdeli haberi verirsin canım dualarımız sizinle peki yumurtlama bozukluğu için ilaç vermedimi?

ya kıskanmadım dersem yalan olur sizi kızlar :)) inşallah bir gün hep beraber toplanır yüz yüze sohbet etme olanağı buluruz..
mdacım ; canım bugün ilk iğne günün ... inşallah hayırlsıyla ilaçlara vucudun olumlu tepkiler verir kaliteli yumoşların oluşur canım... masla çok selam .. çok özletmeden dönsün aramıza :) öpüyorum sizi..

Ayşecim ; çok ciddi sorunlar olamamsı sevindirici .. inşallah bir iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldığın haberlerini alırız canım.. öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…