SAĞOL BEBEM HAVA ÇOK SICAK YAA UYKU TUTMADI GECEDE SABAHTAAA (aslında sabah uyuyacaktımda sokak satıcları sağolsunlaruyutmadılar)BENDE SİZE BİR BEKİM DEDİMMM
merhaba arkadaşlar ben de hastaneye gittim bugün evraklarımı teslim ettim. sistemik hastalık raporum 5 eylül de çıkacakmış sonra da ultrasona girip ilaç raporum için dosyamı teslim edicem. sanırım 15 eylül de çıkmış olacak tüüp bebek raporum ve 5 ekim adetimle birlikte başlayacağız. hepinizi öpüyorum.
Iyı aksamlar kızlar bugun askarlerımızı gonderdık cok agladım dunden berı uzuldum halada uzgunum ama aksamda guldum doktorumun sankı ıcıne dogmus gıbı yarınkı randevumu bugun aksama aldı oglumun guzel yuzunu yumuk yumuk ellerını gorduk cok ıyı geldı dogum gunum bugun guzel bı hedıye oldu bana anlıycagınız 327 gram 22 cm olmus saglıgıda ıyı sukur Rabbım kucamıza almak nasıp etsın ınsalllah ısteyen herkese saglıkla versın
canım başka bir sorunun olmaması sevindirici.... hakkında hayırlsı neyse o olsun perim...inşallah Allah kalbine göre verir canım ... çok öpüyorum..
Afiyet olsun hatunlar .. :)) hadi Masal işlerini toparlada dön aramıza bekliyoruz canım seni.....
inşallah bundan sonraki ill denemende hayırlısıyla hamile kalır ve sağlıkla hamileliğini tamamlayıp meleğini kucağına nasip olur arkadaşım..
evraklarının soruncsuz biçimde tamamladığın gibi tedavinde de pürüzsüz bir yol izleyip hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun..
Allah kavuştursun canım ... Allah hayırlısıyla sağ salim geri dönmelerini nasip eylesin... hayırlı teskereler şimdiden..
doğum gübnün de kutlu olsun canım ... yeni yaşın sana oğluşunu getiriyor ne güzel bak.. bundan sonra tüm güzellikler sizinle olsun..en güzel hediyeni almışsınikinizinde sağlığının yerinde olması sevindirici.. Allaha emanet olun..
hayırlsı olsun yeni tedavin canım .. inşallah bu sefer emeline kavuşurursun arkadaşım..
günaydın yeter; nasılsın?
canım geçmiş olsun umarım bu ilaç işe yararda hemen başlarsın tedavine ve bundan sonraki tüm tedavinde güzel geer agrısız sızısız.adetliyken tekrar kontrole gidicem o zaman ilaç verecek şu an düzenli adet görebilmem için duphaston verdi canım
gunaydınn. hepimize mutlu hafta sonlarıgünaydın arkadaşlar... güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller...
kızlarr geldim doktordan baktı ultrasonla polikistik over kistlerin dışında görünürde bişey yok..benden bhcg istedi ama ben geçen hafta yaptırdığımı söyledim..bana duphaston verdi 10 gün kullanıcam adet olmak için bu sürede adet olursam ilacı bırakıcam,ilaç bitiminden 1 hafta içinde adet olmazsam gebelik testini tekrarla dedi bana..belki geç yumurtlayıp geç döllenme olabilir dedi hamilesindir bilemeyiz şuan dedi..eğer hamileysem bu ilacın bebeğe bir zararıda yokmuş ayrıca..bugünden itibaren ilaca başlıyorum bakalım yaşayıp görücez
hoşgeldiniz arkadaşlar ... sizi görmek güzel....
masalcım canım çok keyifli bir gündü herşey için teşekkürler.O tatlı gülümsemen o sempatik mimiklerin halen gözümün önünde.Arkadaslar suan mda ile yemegimizi yedik tatlimizi kahve esliginde yerken hepinizin kulagini cinlattik tek tek sordum sizi birkac gun giremedim telasim cok mda cigimi yolcu edeyim en kisa zamanda rahat bir zamanda bol bol yazisiriz soranlari hepinizi opuyoruz
pesicim sen böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum acaba diyorum, umarım düşündüğümüz gibidir, iyi düşünelim iyi olsun degilmi?
leylacım canım hep bu doktorlar bizi deney olarak kullanmıyorlarmı anlamıyorum bunu, neden hep insanın umdunu kırarlar bilemedim. Umarım be sefer daha güzel olur herşey unutmaki hayat her koşulda yaşamaya degerselam kızlar çok uzun zamandır yazmıyorum son yaşadıgım yenilgi beni çok etkiledi yazmasamda hepinizi takip ettim benim 4düşügüm vardı sebebi kan pıhtılaşmasıymış bu beni çok etkiledi olan bebeklerim gitti şimdi ise hamile kalamıyorum kalsam yine düşerse diye düşünüyorum doktorum üçüncü aşılamaya gerek yok direk tüp dedi bakalım hayat daha ne gibi süprizleri olacak yaşıyıp gürücem............... hepinizi görmesemde tanıyo gibiyim hepinizi öpüyorum
elcelf demek sende artık tüpçüsün , aramıza hoşgeldin bakalım bu sefer ne olacak. Canım sen hiç amh testi yaptırmışmıydın.merhaba arkadaşlar ben de hastaneye gittim bugün evraklarımı teslim ettim. sistemik hastalık raporum 5 eylül de çıkacakmış sonra da ultrasona girip ilaç raporum için dosyamı teslim edicem. sanırım 15 eylül de çıkmış olacak tüüp bebek raporum ve 5 ekim adetimle birlikte başlayacağız. hepinizi öpüyorum.
sağol canım senide görmek güzel nasılsın?
yelizcim allah kavuştursun canım saglıla gidip gelsinler. oğluşununda o tombul ellerini ısırırım senin .Doğum gününde kutlu olsun hep mutlu olunIyı aksamlar kızlar bugun askarlerımızı gonderdık cok agladım dunden berı uzuldum halada uzgunum ama aksamda guldum doktorumun sankı ıcıne dogmus gıbı yarınkı randevumu bugun aksama aldı oglumun guzel yuzunu yumuk yumuk ellerını gorduk cok ıyı geldı dogum gunum bugun guzel bı hedıye oldu bana anlıycagınız 327 gram 22 cm olmus saglıgıda ıyı sukur Rabbım kucamıza almak nasıp etsın ınsalllah ısteyen herkese saglıkla versın
çok şükür yinede bu halimize ,, iyi diyelim iyi olalımadetim çok sancılı ve pıhtılı oldu bügün dr a gittik muuayene etti kistlerim temizlenmiş 2. aşılamaya start verdik cumartesi 112,5 doz ile başlıyoruz muayene bitti, evimize gece yarısı döndük yolda ay ve bizden başka kimse yoktu eşime ve kendime çok acıdım gece vakti yollara düştük diye sessizce akıttım yaşlarımı eşim görmeden sonra toparlandım eşiminde moralini bozmak istemedim çok zor ya, rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bilmiyorum ama boş oturdukça kafama herşeyi takıyorumumarım dediğin gibi olur canım sende sağ sağlim hayırlısıyla kavuşursun bebeğine
oh bak yeni tedavi başlamış bile zaman herşeyi unutturuyor insana, tatlım evet kısmetimiz bakalım ben artık sonuç ne olursa razıyım bazen kendime şaşıyorum nasıl altından kalkıyorum diye.canım sana moral verecek çok süslü cümlelerim yok malesef ama şunu söyleyebilirimo bebik senin kısmetinte varsa ,ne olursa olsun olur hiç bir şeyi takma kafana güzel düşün ki güzel olsun herşey ......elbet her karanlığın sonu mutlaka aydınlıktır seni çok çok öpüyorum ve hakkında hayırlısını diliyorum
teşekkürler canım iyiyim ...sizleri gördükçe daha iyi oluyorum :) sen nasılsın?
günaydın yetercim, canım eşin nasıl oldugünaydınlarrrrrrrrrrrr
günaydın bende girmek istiyorum ama hiç yasakmı degilmi diye sormadım telefon açıp sormakta istemiyorum artık vedalaştık mecburenGünaydın kızlar
bugün haftanın son günü artık bir an önce bitsede yarın bol bol dinlensek kendimize vakit ayırsak
eğer kırmızılar gelmemiş olsaydı yarın denize gitmeyi planlıyordum ama artık haftaya kaldı.......
günaydın arkadaşlar... güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller...
günaydınlar ve mutlu hafta sonları herkese
bende iyiyim canım idare ediyoruz işte..pazartesi günü görümcemin doğumu var onunla ilgileniyoruz işte..o günleri bizlerde görürmüyüz acaba
hoşgeldiniz arkadaşlar ... sizi görmek güzel....
günaydın tatlım nasılsın , bende ilk ignemi dün akşam yaptım . Tam igneyi yaptık aradan 3 dk geçmedi lavaboya gittim hafif pembe şeffaf bir akıntım geldi içinde kan var deli :85: oldum ilaçtan desem daha ilaç yerine bile ulaşmadı ki. bekledim sabaha kadar başka gelen yok ama 2-3 gündür adet olacak gibi agrılarım vardı, eyvah dedim gene geçen seferki tüpte oldugu gibi olacak erken gelecek her halde diye biliyorsunuz benim adetlerim 1 senedir bozulmuştu hep ara kanamalarım oluyordu kendimi biraz hırpaladım hemen sabah hastahaneyi aradım doktorlar müsait degilmiş hemşirelerle görüştüm sorun yok devam dedi ne zaman dolu dolu kanama oldu o zaman saymalısın dedi.Hatta akşamsan başladı diyelim ama leke şeklinde sabah söküldüyse sabahtan sayacaksın dedi. Umarım aksilik çıkmadan tamamlarım şu maratonu . Bazen ah diyorum daha opuyu bile göremedim . O aşamaya bile gelemedim. :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?