Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SAĞOL BEBEM HAVA ÇOK SICAK YAA UYKU TUTMADI GECEDE SABAHTAAA (aslında sabah uyuyacaktımda sokak satıcları sağolsunlaruyutmadılar)BENDE SİZE BİR BEKİM DEDİMMM

evet ya bir dahaki haftasonuna kadar sıcaklar daha da bastırmaya devam edecekmiş... hele Antalya daki nem beter bir şey canım...sıcakta ne yediğinden ne içtiğinden ne de yaptığın bir şeyden tat alıyorsun...
iyi yapmışsın canım bugün cumartesi tenha olur buralar :)

günaydın arkadaşlar... güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller...

canım çok sevindim bütün evraklarının sorunsuz şekilde halletmene..inşallah tüp bebek tedavinde böyle başlayıp biter kavuşursun meleğine..

tatlım allah kavuştursun hayırlı teskereler inşallah..doğum gününde kutlu olsun ayrıca en güzel hediyeyi almışsın oğlunu görmüşsün ne güzel..maşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz inşallah oğluna..

sağol canım allah hepimize hayırlısını versin inşallah..

adetliyken tekrar kontrole gidicem o zaman ilaç verecek şu an düzenli adet görebilmem için duphaston verdi canım
canım geçmiş olsun umarım bu ilaç işe yararda hemen başlarsın tedavine ve bundan sonraki tüm tedavinde güzel geer agrısız sızısız.

pesicim sen böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum acaba diyorum, umarım düşündüğümüz gibidir, iyi düşünelim iyi olsun degilmi?

masalcım canım çok keyifli bir gündü herşey için teşekkürler.O tatlı gülümsemen o sempatik mimiklerin halen gözümün önünde.

pesicim sen böyle dedikçe ben heyecanlanıyorum acaba diyorum, umarım düşündüğümüz gibidir, iyi düşünelim iyi olsun degilmi?

valla dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun inşallah ama sanmıyorum canım yaa..ne bileyim benim adetler hep gecikirdi ama..bekleyip görücez artık..eşimde bana hamile muamelesi yapıyo dikkat et falan daha hamileliğim kesinleşmeden böyle olduğunda düşünemiyorum yanmışım ben

leylacım canım hep bu doktorlar bizi deney olarak kullanmıyorlarmı anlamıyorum bunu, neden hep insanın umdunu kırarlar bilemedim. Umarım be sefer daha güzel olur herşey unutmaki hayat her koşulda yaşamaya deger

elcelf demek sende artık tüpçüsün , aramıza hoşgeldin bakalım bu sefer ne olacak. Canım sen hiç amh testi yaptırmışmıydın.

yelizcim allah kavuştursun canım saglıla gidip gelsinler. oğluşununda o tombul ellerini ısırırım senin .Doğum gününde kutlu olsun hep mutlu olun

oh bak yeni tedavi başlamış bile zaman herşeyi unutturuyor insana, tatlım evet kısmetimiz bakalım ben artık sonuç ne olursa razıyım bazen kendime şaşıyorum nasıl altından kalkıyorum diye.

Son düzenleme:
günaydınlarrrrrrrrrrrr
günaydın yetercim, canım eşin nasıl oldu

günaydın bende girmek istiyorum ama hiç yasakmı degilmi diye sormadım telefon açıp sormakta istemiyorum artık vedalaştık mecburen

günaydın arkadaşlar... güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle iyi tatiller...

günaydınlar ve mutlu hafta sonları herkese

günaydın topicin güzel fıstıkları

bende iyiyim canım idare ediyoruz işte..pazartesi günü görümcemin doğumu var onunla ilgileniyoruz işte..o günleri bizlerde görürmüyüz acaba

Allah bir avazda kurtarsın canım .... ne güzel telaşe içindedir .. darısı en kısa sürede biz ve bizim gibi isteyenlerin başına...
perim sen bunu söylüyorsan ben direk atayım kendimi bir yerlerden artık :)) tabii ki vakti zamanı geldiğinde hepimizi hayırlsıyla yaşacağız... hele sen daha gençsin ve pkolusun...daha başka büyük problemler yaratacak sorunun yok... pkolu olupta hamile kalmayanı duymadım . sizler bazen sadece uyguladığınız kürler sayesinde bile kolayca hamile kalma şansınız olabiliyor..sadece biraz daha sabır canım....yakında senden de alacağız güzel bir haber ; bak göreceksin

hoşgeldiniz arkadaşlar ... sizi görmek güzel....

günaydın tatlım nasılsın , bende ilk ignemi dün akşam yaptım . Tam igneyi yaptık aradan 3 dk geçmedi lavaboya gittim hafif pembe şeffaf bir akıntım geldi içinde kan var deli :85: oldum ilaçtan desem daha ilaç yerine bile ulaşmadı ki. bekledim sabaha kadar başka gelen yok ama 2-3 gündür adet olacak gibi agrılarım vardı, eyvah dedim gene geçen seferki tüpte oldugu gibi olacak erken gelecek her halde diye biliyorsunuz benim adetlerim 1 senedir bozulmuştu hep ara kanamalarım oluyordu kendimi biraz hırpaladım hemen sabah hastahaneyi aradım doktorlar müsait degilmiş hemşirelerle görüştüm sorun yok devam dedi ne zaman dolu dolu kanama oldu o zaman saymalısın dedi.Hatta akşamsan başladı diyelim ama leke şeklinde sabah söküldüyse sabahtan sayacaksın dedi. Umarım aksilik çıkmadan tamamlarım şu maratonu . Bazen ah diyorum daha opuyu bile göremedim . O aşamaya bile gelemedim. :95:

endişe etmene gerek yok canım lucrin olurken ben de ara kanama olarak regl olmuştum ; doktorum sorunun olmadığını devam etmemi söylemişti... sen içini ferah tut ve lütfen rahat olmaya çalış canım.. biliyorum çok zor ama bunu yapman gerek mdacım ... bizim durumuzu daha farklı lütfen tatlım...ne olursa olsun ne duyarsan duy sadece sonuna ve sonucunda bu sfer yüzünü güldüreceğine odaklan canım... bizler en baştan en kötüyü duyduk ama pes etmedik... şimdi sen güzel bir yola farklı bir doktorla çıktın.. inşallah sonu da güzel olacak hissediyorum ben bunu... hiç tasalanma opu göreceksin kaliteli yumoş hanerlerin alıp tranferin yapılacak ve 12 günlük istirahattan sonra 9 aylık maratona başlayacaksın meleklerinle... hep güzel düşün lütfen.. stress bizim zararımıza canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…