Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla buluup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmama gektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....
Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))
Hepinizi öpüyorum gorusmek uzere...kizlar..
Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok[/QUOTE
canım çok geçmiş olsun neler yaşamışsın neyse enfeksiyon falan gelip geçici inş çok büyük sorunlarımız olmaz
tatlım rabbim sana güç versin bol boool helalinden kazançlar versin çalışmak zordur sanırım birde evde ugraş vermek eşinde yokmuş amcanızada acil şifalr diliyorum. tedavinde olumlu sonuçlar alırsın kist çok beter bişey bilirim ama ilaçla düzelmeyecek bişey degil hakkında hayılı ise başalrsın inş tedavine hepimiz bu gelgitleri yaşıyoruz birgün bitecek bunlar diyorum hepsi rüyaydı bebegimin odasına koşturacagım ona sımsıkı sarılacagım onca acıyı hiç çekmedim sen verdin sen aldın rabbim bu hediyen için teşekkür ederim
zamanımız dolsun biran önce kavuşalım artık bebeklerimize.....