Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm kızlar nasılsınız benım canım sıkkın bıraz dun yıgenım olmustu bılıyosunuz bugun kulak testı yapmıslar ve bı kulagı duymuyomus lutfen dua edın ınsallah yanlıs bakmıslardır
ay ben yazanakadar güzel sonuç geldi bile
ay kuzumm hayırlı olsun inş.. tutarr benimde 2 gün kasık ağrım oldu ama sonra geçti şu anda hiçbir belirti yok bakalım hayırlısı olsun
kuzumm gözünüz aydın çok şükür bişey çıkmamış canım benim

canımm rapor neden hazırlanmamış yani evraklarınmı eksik sen başla bence kuzum benimde raporum çıkmadan aşılamaya başladım aşılamanın ortasında raporum onaylandı eczacıyada dedim rapor çıkmış gibi ilaç parasını aldı

Cnm ya bende aynı şeyi yazıcaktım sana bi türlü fırsat bulamadım. Sonuçtaa rapor çıkmazsa bu maliyete mecbur katlanıcaksınız. O yüzden ha 1 ay önce ha 1 ay sonra. 1 ay bekliyeip stres yaşamaktansa başla tedaviye gitsin. Kendinide bu kadar hazırlamışken :) Bu arada rapor içinde hiç kafaya takma. Sonuçta devlette 2 aşılamada yaptırmışsın kesin raporu çıkartırlar

canımm rapor neden hazırlanmamış yani evraklarınmı eksik sen başla bence kuzum benimde raporum çıkmadan aşılamaya başladım aşılamanın ortasında raporum onaylandı eczacıyada dedim rapor çıkmış gibi ilaç parasını aldı[/QUOTE]

Raporu çıkartmayı kendileri unutmuş.Çünkü doktor kendisi söyledi tüp yapacağız sana diye. 2 aşılamadan sonra tekrar aşılamaya gerek yok dedi.Zaten yaşım 34 benim.9 yıllık evliyim, kaybedecek zamanım yok.Rapor konusunda kendi ihmalleri var.Bende rapor arkadan yetişir ben başlayayım istiyorum ama ya bi aksilik çıkarsa o kadar para vermek de istemiyorum.Önce devletteki hakkımı kullanayım istiyorum.Artık yarın tekrar hemşireyle konuşayım.Rapor yetişir derse başlayacağım.Çok hazırlamıştım kendimi çoookkk..

Canlarim merhaba 2 gundur habersiz gelen misafirlerden dolayi. Topic e giremedim .simdide izmire gidiyorum kontrole donuste tum mesajlari okuyacagim bana dua edin su benim intci yumurtalar ciksin ortaya sizleri cok seviyorum allaha emanet olun

mda kuzum inşallah iyi haberlerle gelirsin.

hestiacım üzülme elbet vardır bundada bir hayır.

Kizlar gunaydin hepinize srkadaslar asilamamin 13. Gununde adet oldum fakat miktari cok az oldu. Bugun 3. Gunum fakat tamamen bitti tedaviye bir sure ara verme karari almistik esimle fakat asilama sonrasi kontrole gitmeden bisey olurmu ki?

bence mutlaka git doktora.

Canım bu ülkede resmi işlemin varsa malesef prosüdür kurbanı olmak zorunda kalıyor insan işin derdin ne olursa olsun bu böyle,, keşke herşey yolunda olsaydı da raporun senin ihtiyacın olduğu anda elinde olsaydı...fikrimizi sormuşsun diye yazıyorum canım ama bu konuda fikir vermek te zor çünkü raporunu bekle desek tedavi olacaksan zamanın gelmiş geç kalıp diğer ayı bekleyeceksin,,yok bekleme özel karşıla desek maddi durumun tamamen özelin bütçenizi zorlanıp zorlanmayacağınızı en iyi sen bilirsin,,,,şayet özel karşılamak sizin için stres yaratıp sizi zor duruma sokacak ise bir ay beklemen raporun çıktığında tedavine başlaman en hayırlısı olacaktır diye düşünüyorum.Bu arada tedaviye başlayıp ta arkasından rapor onaylanabiliyorsa beklemeden başla tabiki
Hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Hadi bize havadisleri verr geçmişi sonra okursunn :)

Canim dosstlarim simdi ciktim geriye Donuyoruz sizlerin dualari ve allahim izni ile 2 tane yumurtam var birisi 9 digeri 12 mm e2 de 175 olmus allah sizden raazi olsun eve gidince detayli yazarim dualarinizda bana yer vermeyi unutmayin heppinizden allah razi olsun allah benim icin ettiginiz dualarin misli misslini size versin

Vayy süper kuzum masallahhh gördun muu nasılda çabuk büyümüşler :) onlar artık seninle Kocamannnn olacaklar sonra bebik olcaklarrr

Ben tahmin etmiştim zaten bu gidişinde yumurtan olacağını.Hayırlısı olsun inşallah.İnanıyorumki güzel sonuçlanacak tedavin.Allah tamamına erdirsin :)

canım çok sevindim takip ediyodum seni.inşallah herşey yolunda gider hamile kalırsın

kızlar ben bir haftadır soğan suyu içiyorum bir hafta daha içeceğim.çok midemi bulandırıyo ama napıyım.bide bunu deneyim dedim içimde kalmasın

evett sonunda güzel haberle geldin canım hepimiz merak ettik seni..bak gördünmü ogün boşuna üzüldün yumoşlar çıkıyo artık piyasaya dualarımız hep seninle herşey çok güzel olucak

kızlar ben bir haftadır soğan suyu içiyorum bir hafta daha içeceğim.çok midemi bulandırıyo ama napıyım.bide bunu deneyim dedim içimde kalmasın

soğan suyu iyi geliyo diyolar bende denemek istedim ama dayanamadım kokusuna sen güzel içebiliyosun sonunda güzel şeyler olur inşallah

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

gözünaydın canım seni merak ettim diye eve gelince tekrar girdim hemen bir bakıp çıkayım dedim sen henüz evine varmadın belki de ama yazdığın mesaja hemen bir gözaydın etmek istedim senin adına çok sevindim bak gördün mü 2-3 gün içinde herşey nasıl değişiyor boş yere yıprattın kendini ,, tedaviye cevap verdiğin için üstelik birden çok yumurtan olduğu için çokkk sevindim inşallah böylede devam etsin büyüsünler istenen beklenen kadar sağlıkla devamını dilerim arkadaşım rahatladım :))))

Arkadaslar icinizde daha once asilama ile basarili sonuna kadar gebelik geciren varmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…