Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar,
şimdi geldim dışarıdan allahım halen çok sıcak buarsı,
çok üzgünüm ilk aldıgım arabamı sattım az önce, ilk göz agrımdı, ilk kendi birikimimle aldıgım arabamdı ama satmak zorunda kaldım . Bu tüp süreci beni maddi olarak o kadar çok yorduki satmak mecburiyetinde kaldım Allahım alanında yüzünü güldürsün inşallah.

üzülme herşey bebişlerimiz için değil mi?????????

İstanbul cok guzel bugun efil efil bekleriz:) Olsun cnm yaa ins daha güzellerini alırsın yeterki bebis gelsin hersey olur

Son düzenleme:
üzülme herşey bebişlerimiz için değil mi?????????

İstanbul cok guzel bugun efil efil bekleriz:) Olsun cnm yaa ins daha güzellerini alırsın yeterki bebis gelsin hersey olur

mutlaka öylede içim cız etti , zaten geçen denemelerimizi doktora çok acil durumunuz parlak degil deyince hemen kredi çekip aşılama ve tüpe girişmiştik elimizdeki parada bitmişti yeni tedaviye kredi kartı ile devam etmek durumundaydık şimdi bari çektiğim krediyi kapatır önüme bakarım

masal inan çok sevindim kendi tedavim yolunda gidiyormuş gibi sevindim maşallah hormon değerlerin süper beklediğine değecek herşey yolunda gidecek şimdiden 8 mm folikülün var onlar büyüyecek bak gör. hayırlı haberlerini bekliyorum ilk muaynenden de. bu arada iğnelerini kendin yapman en güzeli canım ne ilaçlar kullanıyorsun foliküller için bilgi verirmisin.

canım mal için üzülmeye değmez.bebeğini kucağına aldıktan sonra daha güzelini alıp arkasına da bebe oto koltuğu taktırdığın anları düşün. yakın : hepsi gelecek. Allah sağlık sıhhat versin. ben çok moralliyim ya ne oluyor böyle bana :)

jollyy tatlım cidden efil efill beyazıt kapalıçarşı mahmutpaşa mısırçarşısı tahtakale eminönü balık ekmek sefası yaptık sırayla annemle bir dirhem terlemedim. sen nasılsın tatlım ne zaman başlıyorsun tedaviye hadi bu kadar yeter artık bebek istemeye başlamıştır bence vücut :)

iyiyiz bebegim sen nasılsınsın ben lucrine başladım bugün 5. ignemi olacagım adet olmayı bekleyecegim adet oluncada hemen İstanbula gelmem gerekli ,

canım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor? adet öncesi tedavi oluyor mu ben daha hiç gitmedim ya ama bana adetin 3. günü gelinecek ilk dediler onun için adete yakın aldımda bileti daha öncesinden yapılması gereken şeyler varsa eğer siz beni bilgilendirinde ona göre davranayım Allahım herkes için hayırlısını verir inşallah tez günden tez saatten olumlu sonuçlar alırız...

canım hayırlısıyla senin bebeğin olsunda gerçekten gerisi boş:) inşallah bebeğin olduktan sonra yenisini alıp bebişini gezdirirsin arabayla:)) aminnn aminnnn

Canim leylusum... Daha evvel de dedigim gibi okumussun zaten icindeki uzuntu ve huznu tuketeceksin ki yine yeniden umutlanasin suan cok taze hersey ruhun yorgun bedenin yorgun tekrar dirileceksin arkadasim sadece zamana ihtiyacin var hep oyle degil midir her konuda ki acida kayipta ayrilikta herseye zaman gerekir Allah katlanilmasi imkansiz acilar vermesin Kimseye gececek canim bu gunlerinde hersey geciyor cunku uzule uzule olsada ... Bende seni cokk opuyorumm leylussum

Canimm ne cabuk daha bulustugumuz gun istedigim fiyata musteri yok bekliyorum demistin bak ne mutlu buldun demek ki halloldu hic uzulme ihtiyacin vardi sattin iyi ki varmis ki ihtiyacini karsilayabilecek... gun gelecek yine araban olacak simdi gitmesi gerekti gitti bir sureligine Oyle dusun hersey simdiden evlat icin...Bugun telefonda niye soylemedin ki hangi ara yaptin isteyken hayirli olsun cnm

Ercelf cim tesekkur ederim canim sagolasin .... kontrol lerim yapildikca bilgi verip paylasmaya calisacagim elbet tedavi surecimde amac kendimi anlatmak degil zaten topigin amacina uygun tecrubeleri aktarmak olumlu olumsuz yaziyoruz zaten hep basimiza gelenleri kisa protokol deyim bugun 2. İgne mi yaptim simdilik persembe ilk kontrole kadar sadece gonalf flakon gunluk 225 unite doz
Vuruyorum hangi durumda Nasil devam edecek aktaririm buraya arkadasim mutlaka .. Opuyorum seni

Canım üzülme bebişin sana gelsin de alırsınız araba yine ailecek gezersiniz.Yeter ki emeklerimiz çabalarımız boşa gitmesin,yüzümüz bir gülsün Mal mülk yerine gelir.

Masalcım,hep böyle her gün gel bir şeyler paylaş okuyalım konuşalım ara verdin mi olmuyor :))

yokluğun hemen belli oluyor tatlım yaa :))

mda kuzum inşallah daha iyilerini alıp bebeğinle binmek nasip olur...

ben de en son aşılamamda 100 doz puregon kullanmıştım tüp bebekte bana da 225 falan verebilirler. herşey çok güzel olacak canım sen düzenli bir şekilde yap iğnelerini biliyorsundur ama aynı saatte yap bunun için de telefonunun alarmını kur dakikası dakikasına aynı olur ve unutmuş olmazsın. gerçi 5 dk önce yada sonra farketmez diyolar ama bence vücut sistemik bişey:) herşey gönlünce olsun canım.

QUOTE=masall35;26185191]Gayem...... Sana simdiden gonlunuzce keyifli saglikli tatiller diliyorum gayemm:)) sonrada bomba gibi gelsin tedavi insallah paylasiriz guzel haberleri kismet olur da masal can sevdim bunu.... Bende cok opuyorum gayecik:)))) sagol guzelim hersey icin her mesajin icin

Masalcan'ım teşekkürler arkadaşım güzel temennilerin için ... dün seninle yazışırken doktorum aradı .. güzel bir teasdüf oldu benim için... doktorumdan memnunum da bu seferkini istanbul ve burası arasında kararsızım açıkcası.. o gün gelsin elbet bir karar vereceğim artık hayırlısı hepimiz için... senin ve mda nın güzel haberlerini almadan şurdan şuraya gitmem canım :)) sizlerin hayırlsı haberlerinizle çifte mutluluk yaşayıp tatil yapacağım nasipse... çok öpüyorum... bal,çörekotu ve tarçın karışımını sabahları aç karnına yesene tatlım.. biliyorum karşısın ama bunu yap derim masalcan...

merhaba canım , her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim... umarım bundan sonrasıda aynı güzellikte ilerler ve meleğini sağlıkla kucağına alırsın... yemeğe gayret et canım...
kız olsun erkek olsun olsun fark etmez yeter ki eli ,yüzü düzgün olup sağlığının yerinde hayırlı evlat olması önemli.. her şeyin hayırlısı... Allah'a emanet olun .. sevgiler...

mdacım , hayırlısı olsun canım benim .. sakın üzülüp kendine dert etme canım .. hem zaten arabayı öyle ya da böyle değiştirmen gerekecekti ilerde ne de olsa aileye yeni üyeler katılacak annesi ....
çok öptüm seni şeker

QUOTE=masall35;26185191]Gayem...... Sana simdiden gonlunuzce keyifli saglikli tatiller diliyorum gayemm:)) sonrada bomba gibi gelsin tedavi insallah paylasiriz guzel haberleri kismet olur da masal can sevdim bunu.... Bende cok opuyorum gayecik:)))) sagol guzelim hersey icin her mesajin icin

Masalcan'ım teşekkürler arkadaşım güzel temennilerin için ... dün seninle yazışırken doktorum aradı .. güzel bir teasdüf oldu benim için... doktorumdan memnunum da bu seferkini istanbul ve burası arasında kararsızım açıkcası.. o gün gelsin elbet bir karar vereceğim artık hayırlısı hepimiz için... senin ve mda nın güzel haberlerini almadan şurdan şuraya gitmem canım :)) sizlerin hayırlsı haberlerinizle çifte mutluluk yaşayıp tatil yapacağım nasipse... çok öpüyorum... bal,çörekotu ve tarçın karışımını sabahları aç karnına yesene tatlım.. biliyorum karşısın ama bunu yap derim masalcan...

merhaba canım , her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim... umarım bundan sonrasıda aynı güzellikte ilerler ve meleğini sağlıkla kucağına alırsın... yemeğe gayret et canım...
kız olsun erkek olsun olsun fark etmez yeter ki eli ,yüzü düzgün olup sağlığının yerinde hayırlı evlat olması önemli.. her şeyin hayırlısı... Allah'a emanet olun .. sevgiler...

mdacım , hayırlısı olsun canım benim .. sakın üzülüp kendine dert etme canım .. hem zaten arabayı öyle ya da böyle değiştirmen gerekecekti ilerde ne de olsa aileye yeni üyeler katılacak annesi ....
çok öptüm seni şeker

sevgi ve umutlarımızı yeşertecek bir gün olması dileğiyle GÜNAYDINLAR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…