Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amanda amann hadi bakalımm tedavi başlamış desene :) İnş. bu 3 bebişten bir tanesi 9 ay sonra Masalcığın kucağında olucakk

mda inşallah en kısa zamanda seninde masalında güzel haberlerini alırız...

su perisi tedavini gene neden erteliyorsun.bence bir kez daha düşün boş yere 2-3 ayına yazık etme.ne kadar az ara verirsen o kadar çabuk etkisini göreceğini unutma.ayrıca aşılamadanda umudunu kestiğini yazmıştın dün bence çok yanılıyorsun gözünün önündeki en iyi örnek benim bak 3. aşılamada hamile kaldım.pes etmen için çok erken...

burcu inşallah yarın sağ sağlim ameliyattan çıkar kayınpederin.şimdiden hepinize geçmiş olsun...

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin bundan sonra inşallah cnm.
belli olmaz evet 2. aşılamada da olabilir tabi, kısmet artık bekleyip göreceğiz.
aile hekimi hiç aklıma gelmemişti, çok mantıklı cnm, teşekkürler.

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun öyle bir salgın olduğunu duymuştum kendine dikkat et
umarım bu ay daha fazla beklemeden tedaviye başlarsın. senin ve mda nın güzel haberlerinizi bekliyoruz
allah yardımcınız olsun...

ne oldu ki canım, erteleme durumu seni daha iyi hissettirecekse tabi ki neden olmasın ama umarım sıkıntın 1-2 güne geçecek bir şeydir. ben de bu ara diplerdeyim(hem çocuk hem de başka sebeplerden) ama bak arada girip takip ediyorum, sen de yaz lütfen. bu topikte en çok aranılana isimlerdensin bilesin canım.

canım çok geçmiş olsun hayırdır nesi var, önemli demişsin merak ettim allah tez şifasını versin.

canım tüm duygularımız emin ol karşılıklı hepimiz birlikte olmaktan , birbirimize dayanak olmaktan çok mutluyuz ve birbirimizin durumlarını takip etmekten büyük keyif alıyoruz.

amin mcan arkadaşım , umarım bizimde bu tedavi sonrası yüzümüz güler emeklerimiz boşa çıkmaz

az önce iş yerine iki melek girdi bayanlar... biri kız biri erkek ve tüp bebek tedavisi sonucu dünyaya geldiler.. 4 ya da 5, denemelerinde başarıyı yakaladılar... Allah'ım bizlere de tatırsın o güzel duyguyu tez zamanda.. iki minik tırtıl ; Allah nazarlardan korusun ; tabiii tüm cümlenin evlatlarını da... Bizlere de hayırlısıyla nasip olsun yarabbim....

Selam kızlar yıne eskısı gıbı burası neguzel pelıkancım bız ıyıyız sen nasılsın bebegın nasıl nıye gelmıyosun hıc

amin mcan arkadaşım , umarım bizimde bu tedavi sonrası yüzümüz güler emeklerimiz boşa çıkmaz

inşallah mda Allah kimsenin kucağına boş koymasın.sen yeter ki umudunu kaybetmeden elinden gelenin en iyisini yap.Gerisi Allah'a kalmış...

gayem insanın hiç bir zaman umudunu kaybetmemesi gerektiğinin en güzel örneği bu işte.inşallah herkese hayırlısıyla nasip olur...

aslında sadece kataraktan ameliyat olacak ama yaşı ve hastalıkları yüzünden doktorlar riskli diyorlar canım...

anladım canım çok geçmiş olsun hiç üzülme hayırlısı ile gelir geçer bizde 11. ayda babama by pass yaptırdık çok korkmuştuk ama allahın izni ile atlattı şimdi hayatı gayet rahat geçiyor.

günaydın kızlarrrr annemdeyim istanbulda. istanbul serinnnn istanbul ıslakkk istanbul üşüyorrrrr... serin serin gezmeyi planlıyoruz annemle kapalıçarşıya gidicez.. kafamı dağıtıcam bu hafta gezerek. haftasonu eşim gelip alıcak beni. kış mı geldi nedir yaa ayacıklarım üşüdü :)

canım oh gez tadını çıkart bizde gittiğimizde gittiğimiz gün sağanak yağmur yagdı inanamadık ilk gün soguktu sonra azıcık ısındı ama gelecegimiz gün otobüste dondum muavinden battaniye istedim o derece eminim şimdi daha serindir. Gidin bakalım kapalı çarşılara bizde bu tedavimde annemle gelecegiz bende onu götürebilirim çok sveer öyle incik boncuk olan yerleri gezmeyi.Öpüyorum tatlım seni .

yine düşüncelere daldığım bir anda karşımda görünce umuduma umut kattılar ..

masalcım tedavin hayırlı olsun insallah her sey istediğin gibi geçer ve bebişine kavuşursun
dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…