Kızlar masal kuzumda dün tahillerini yaptırdı tüm degerleri normal çıkmış sadece prolaktin bu sefer çok düşük çıkmış ama bu tedaviye başlamasına engel görülmedi dün benim becerikli arkadaşım ilk gonal f ignesini kendisi yaptı bile perşembede ilk kontrolü var. Dün görülene göre içeride 3 tane çılgın folikül masalımın bebişi olmak için yarışa başladı . Umarım bu sefer herşey güzel olacak.
Kızlar masal kuzumda dün tahillerini yaptırdı tüm degerleri normal çıkmış sadece prolaktin bu sefer çok düşük çıkmış ama bu tedaviye başlamasına engel görülmedi dün benim becerikli arkadaşım ilk gonal f ignesini kendisi yaptı bile perşembede ilk kontrolü var. Dün görülene göre içeride 3 tane çılgın folikül masalımın bebişi olmak için yarışa başladı . Umarım bu sefer herşey güzel olacak.
günaydınlar herkese..nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar ve kendimi iyi hissetmiyorum..bebek olayınıda erteledim ekim sonuna kadar..ve bu süre içerisinde burdan uzaklaşmak istiyorum..döndüğümde belki artık bebek için uğraşmayı bırakmış olurum..inşallah sizler en kısa zamanda mucizelerinize kavuşursunuz dualarımda kalbimde sizlerle..görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
öncelikle herkese günaydın kızlar bugün ne güzel cıvıl cıvıl sayfamız çok mutlu oldum yazılanları okudukça burdaki herkes birbirini görmeden sevdi arkadşa oldu ne güzel
bu arada yarın kayınpederim ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum çünkü ameliyatı biraz riskli kızlar
Günaydın,
Ne oldu sana cnm yaa şu an canın birşeye sıkkın ve diplerdesin sanırım . Ama 1-2 güne sıkıntın geçip tekrardan aramıza döneceğine inanıyorumm. Moralini toparla tekrardan cıvıl cıvıl gel bekliyoruzz
Gidiyorum şekerim daha dün akşam ordaydım :) Tüptete bişey farketmiyor cnm yaa randevular yine akşam saati. Tabi Opu ve transfer günü önemli o günler izin alman gerekli. Yada farzet hasta olsun rapor çakabilirsin. Aile hekimin yardımcı olur anlayışlılar bu konudaBelkide hiçç gerek kalmaz cnm bunlara direk aşılamada gelir beben :)
Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla bulusup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmam gerektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....
Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))
Hepinizi öpüyorum gorusmek uzere...kizlar..
Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok
günaydınlar herkese..nasılsınız ben pek iyi değilim bu aralar ve kendimi iyi hissetmiyorum..bebek olayınıda erteledim ekim sonuna kadar..ve bu süre içerisinde burdan uzaklaşmak istiyorum..döndüğümde belki artık bebek için uğraşmayı bırakmış olurum..inşallah sizler en kısa zamanda mucizelerinize kavuşursunuz dualarımda kalbimde sizlerle..görüşmek üzere kendinize iyi bakın..
canım çok geçmiş olsun hayırdır nesi var, önemli demişsin merak ettim allah tez şifasını versin.öncelikle herkese günaydın kızlar bugün ne güzel cıvıl cıvıl sayfamız çok mutlu oldum yazılanları okudukça burdaki herkes birbirini görmeden sevdi arkadşa oldu ne güzel
bu arada yarın kayınpederim ameliyat olacak dualarınızı bekliyorum çünkü ameliyatı biraz riskli kızlar
canım tüm duygularımız emin ol karşılıklı hepimiz birlikte olmaktan , birbirimize dayanak olmaktan çok mutluyuz ve birbirimizin durumlarını takip etmekten büyük keyif alıyoruz.hepimiz birbirimize gönülden bağlayız... ortak amaç doğrultusunda farklı hikayelerimiz var.. birimizin derdi hepimizin sevincini ortak yaşıyoruz... ben sizileri canı gönülden dostlarım olarak görüyorum her ne kadar birbirimizi görmemiş olsakta... iyi ki varsınız ...
mda inşallah en kısa zamanda seninde masalında güzel haberlerini alırız...
su perisi tedavini gene neden erteliyorsun.bence bir kez daha düşün boş yere 2-3 ayına yazık etme.ne kadar az ara verirsen o kadar çabuk etkisini göreceğini unutma.ayrıca aşılamadanda umudunu kestiğini yazmıştın dün bence çok yanılıyorsun gözünün önündeki en iyi örnek benim bak 3. aşılamada hamile kaldım.pes etmen için çok erken...
burcu inşallah yarın sağ sağlim ameliyattan çıkar kayınpederin.şimdiden hepinize geçmiş olsun...
amin mcan arkadaşım , umarım bizimde bu tedavi sonrası yüzümüz güler emeklerimiz boşa çıkmaz
az önce iş yerine iki melek girdi bayanlar... biri kız biri erkek ve tüp bebek tedavisi sonucu dünyaya geldiler.. 4 ya da 5, denemelerinde başarıyı yakaladılar... Allah'ım bizlere de tatırsın o güzel duyguyu tez zamanda.. iki minik tırtıl ; Allah nazarlardan korusun ; tabiii tüm cümlenin evlatlarını da... Bizlere de hayırlısıyla nasip olsun yarabbim....
canım çok geçmiş olsun hayırdır nesi var, önemli demişsin merak ettim allah tez şifasını versin.
kızlarrr çok uzun zamannn olduuu nasılsınızzzz.
aslında sadece kataraktan ameliyat olacak ama yaşı ve hastalıkları yüzünden doktorlar riskli diyorlar canım...
kızlarrr çok uzun zamannn olduuu nasılsınızzzz.
günaydın kızlarrrr annemdeyim istanbulda. istanbul serinnnn istanbul ıslakkk istanbul üşüyorrrrr... serin serin gezmeyi planlıyoruz annemle kapalıçarşıya gidicez.. kafamı dağıtıcam bu hafta gezerek. haftasonu eşim gelip alıcak beni. kış mı geldi nedir yaa ayacıklarım üşüdü :)
inşallah mda Allah kimsenin kucağına boş koymasın.sen yeter ki umudunu kaybetmeden elinden gelenin en iyisini yap.Gerisi Allah'a kalmış...
gayem insanın hiç bir zaman umudunu kaybetmemesi gerektiğinin en güzel örneği bu işte.inşallah herkese hayırlısıyla nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?